Lediga jobb Randstad AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från Randstad AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Produktionsarbetare till kund i Lidköping

Ansök    Okt 25    Randstad AB    Maskinoperatör, bageri
Arbetsbeskrivning  Är du en initiativrik, strukturerad och ordningsam person? Har du dessutom en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från livsmedelsindustrin samt lägger stor vikt vid noggrannhet? Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad produktionspersonal till vår kund i Lidköping.  Ansvarsområden  Vi söker nu en produktionsmedarbetare där du kommer att arbeta hos vår kund i fina, ljusa och moderna lokaler. Du kommer att ingå i ett t... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du en initiativrik, strukturerad och ordningsam person? Har du dessutom en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från livsmedelsindustrin samt lägger stor vikt vid noggrannhet?
Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad produktionspersonal till vår kund i Lidköping. 

Ansvarsområden
 Vi söker nu en produktionsmedarbetare där du kommer att arbeta hos vår kund i fina, ljusa och moderna lokaler. Du kommer att ingå i ett team och delta aktivt i att utveckla verksamheten framåt. Eftersom företaget är mindre innehar du en viktig roll i företaget och kommer att arbeta nära den övriga verksamheten. Som person trivs du i en produktionsmiljö där du får arbeta utefter tydliga processer och ta egna initiativ. 


Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
Uppstart av linjer i produktion
Produktionsarbete
Rengöring av produktionslinjer samt operatörsunderhåll
Kontrollansvar utifrån våra kvalitetssystem i produktionen

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Arbetstider
 Heltid.  Arbetstiderna kan förläggas mellan 06-20

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin

Ansökan
 2021-11-15 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Tågtekniker till Alstom i Lidköping

Ansök    Jan 13    Randstad AB    Servicetekniker, tåg
Arbetsbeskrivning Vi söker en driven servicetekniker med dieselkompetens för en heltidstjänst till Alstoms depå i Lidköping. Har du viljan att utvecklas, uppskattar lagarbete och gillar att lösa tekniska utmaningar? Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som utmanas av att lösa problem? Då kan du vara den servicetekniker som vi söker! Ansvarsområden Du kommer jobba för ett välkänt företag i transportbranschen och arbetsuppgifterna består ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en driven servicetekniker med dieselkompetens för en heltidstjänst till Alstoms depå i Lidköping. Har du viljan att utvecklas, uppskattar lagarbete och gillar att lösa tekniska utmaningar? Är du en person med känsla för kvalité, noggrannhet och som utmanas av att lösa problem? Då kan du vara den servicetekniker som vi söker!

Ansvarsområden
Du kommer jobba för ett välkänt företag i transportbranschen och arbetsuppgifterna består främst av underhåll av tåg på Alstoms depå i Lidköping. Arbetet är aktivt och ibland fysiskt ansträngande. Du arbetar skift i ett team med yrkeskunniga kollegor.

Du kommer bland annat att:
arbeta på Alstoms depå i Lidköping med dieselmotordrivna järnvägsfordon.
utföra periodiskt underhåll av fordonen och bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på fordon, dess tillbehör och säkerhetsklassade system.
utföra underhåll och driftsättning enligt instruktioner.
utföra felsökning och reparationer av kända skador.
avrapportera utförda arbeten i avsedda system samt eventuella fel och brister i berörda system.
bidra till förbättringar gällande säkerhet, miljö, arbetsmiljö genom att bland annat rapportera upptäckta felaktigheter och/eller brister på fordon, lokaliteter och dokumentation.
vid behov delta i förebyggande riskarbete vid till exempel förändringar i verksamheten.


Arbetstider
Heltid, Treskift

Kvalifikationer
Vi ser att du
har teknisk utbildning som servicetekniker,  fordonstekniker, mekanik eller verkstad. 
är van vid att hantera olika IT system 
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
B-körkort

Det är meriterande om du har
erfarenhet från fordonsbranschen
god kännedom i järnvägslagstiftningen
kunskaper i fordonselektronik

För att trivas i rollen hos oss så behöver du kunna fatta beslut, driva igenom förändringar och ditt arbete i mål. Du har en snabb reaktionsförmåga och agerar omedelbart när problem dyker upp. Du har också en god förmåga att planera ditt arbete men kan göra omprioriteringar i vardagen på kort varsel.

Ansökan
Vi söker flertalet tågtekniker till Lidköping vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Alstom kommer att ske löpande under feb/mars.

För information: I det här uppdraget samarbetar Alstom med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Alstom är världsledande inom integrerade järnvägssystem och erbjuder allt inom spårtrafik – från tåg till underhåll, räls, signalsystem och annan infrastruktur till flera andra tjänster och produkter inom järnvägssäkerhet och passagerarinformation. Alstom utvecklar järnvägsprodukter och -tjänster som prioriterar miljön under hela sin livscykel, från tillverkning till återvinning. Visa mindre

Lön- och HR-ansvarig till kund i Lidköping

Ansök    Jan 18    Randstad AB    Personalansvarig
Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetserfarenhet av löner och HR-arbete? Trivs du med att arbeta självständigt och ha många bollar i luften? Då kan det vara dig vi söker!  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds d... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetserfarenhet av löner och HR-arbete? Trivs du med att arbeta självständigt och ha många bollar i luften? Då kan det vara dig vi söker! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som Lön- och HR-ansvarig kommer det innebära att du självständigt ska hantera löneadministrationen för företaget  och som HR-ansvarig kommer du även vara den som utvecklar de policys och rutiner som krävs på företaget.

Arbetet kommer bestå av varierande uppgifter så som att boka resor, hantera post, samordna företagets arbetsmiljöarbete och stötta ekonomifunktionen.  Det kommer också innebära att  stötta cheferna med personalfrågor, förhandlingar och rekryteringar.

Arbetstider
Heltid, dagtid

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har:
Akademisk utbildning inom lön, ekonomi, HR eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Tidigare erfarenhet av löneprogram.
Goda kunskaper i att uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. 
Tidigare erfarenhet av att arbeta med HR-arbete.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 5 års erfarenhet av att arbeta självständigt med lönearbete.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information kontakta Elin Brattberg: [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 

För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! 

Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma.
Behovet gäller under oktober/november månad. 
Kvalifikationer
Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-10-04 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected]Om företaget
 Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Produktionsarbetare till kund i Lidköping

Ansök    Okt 14    Randstad AB    Maskinoperatör, bageri
Arbetsbeskrivning  Är du en initiativrik, strukturerad och ordningsam person? Har du dessutom en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från livsmedelsindustrin samt lägger stor vikt vid noggrannhet? Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad produktionspersonal till vår kund i Lidköping.  Ansvarsområden  Vi söker nu en produktionsmedarbetare där du kommer att arbeta hos vår kund i fina, ljusa och moderna lokaler. Du kommer att ingå i ett t... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du en initiativrik, strukturerad och ordningsam person? Har du dessutom en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från livsmedelsindustrin samt lägger stor vikt vid noggrannhet?
Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad produktionspersonal till vår kund i Lidköping. 

Ansvarsområden
 Vi söker nu en produktionsmedarbetare där du kommer att arbeta hos vår kund i fina, ljusa och moderna lokaler. Du kommer att ingå i ett team och delta aktivt i att utveckla verksamheten framåt. Eftersom företaget är mindre innehar du en viktig roll i företaget och kommer att arbeta nära den övriga verksamheten. Som person trivs du i en produktionsmiljö där du får arbeta utefter tydliga processer och ta egna initiativ. 


Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
Uppstart av linjer i produktion
Produktionsarbete
Rengöring av produktionslinjer samt operatörsunderhåll
Kontrollansvar utifrån våra kvalitetssystem i produktionen

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Arbetstider
 Heltid.  Arbetstiderna kan förläggas mellan 06-20

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin

Ansökan
 2021-11-15 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 

För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! 

Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. 
Behovet gäller under oktober/november månad. 
Kvalifikationer
Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav. 

Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-10-04 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected]Om företaget
 Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Sundlings Sverige AB söker servicetekniker

Ansök    Jun 30    Randstad AB    Servicetekniker, maskin
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll, gärna med el-kunskap i botten, och drivs av att ge förstklassig service? Är du strukturerad, har en god förmåga att planera och driva ditt eget arbete och dessutom trivs med att vara ute på vägarna för att besöka och hjälpa våra kunder? Missa då inte chansen att få jobba på ett branschledande och framgångsrikt företag som erbjuder en varierande vardag och en trevlig arbetsmiljö!  ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll, gärna med el-kunskap i botten, och drivs av att ge förstklassig service? Är du strukturerad, har en god förmåga att planera och driva ditt eget arbete och dessutom trivs med att vara ute på vägarna för att besöka och hjälpa våra kunder? Missa då inte chansen att få jobba på ett branschledande och framgångsrikt företag som erbjuder en varierande vardag och en trevlig arbetsmiljö!
 
Sundlings Sverige AB växer och vi behöver stärka upp vårt team. Vi söker nu en servicetekniker med ansvar för den nordiska marknaden.

Vi är i en expansiv fas där du som servicetekniker spelar en viktig roll i utvecklingen av både vår produktion och vår affär, där högsta service till våra kunder är en viktig pusselbit. Vi är ett tight team där alla avdelningar jobbar väldigt nära varandra med högt i tak och stort ansvar.


Vi har ofta korta beslutsvägar och är flexibla för att anpassa oss till förändringar och nya möjligheter och alltid ligga i framkant.Ansvarsområden
Som servicetekniker hos oss ansvarar du för både intern och extern service. Kundbesöken sker primärt i Sverige och Danmark och är både planerade och akuta. För den norska marknaden samarbetar vi med en tredje part, med vilken du sköter all kommunikation och samordning. Rollen kräver koordinering och även administration i vårt affärssystem Microsoft Navision så väl som i vårt ärendehanteringssystem LIA.
 
I rollen kommer du:
Ansvara för löpande underhåll internt
Genomföra serviceresor enligt serviceplan 
Ansvara för att akuta fel löses både internt och externt
Vara kontaktperson för samtliga maskinleverantörer
Ansvara för uppstart vid nya maskininstallationer hos kund samt utbilda deras maskinoperatörer
Ansvara för hemtagning och lagerhållning av reservdelar för både externt och internt bruk
Ansvara för underhållsdokumentation både internt och externt                                        
Ha dokumentationsansvar i så väl affärssystem som ärendehanteringssystem Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar till Försäljnings- och Marknadschef Janne Falk.  Kvalifikationer
Då du regelbundet besöker våra kunder lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad, kommunikativ, självgående och förstår vikten av att du är en ambassadör för företaget. Du arbetar mycket under eget ansvar så det är viktigt att du kan arbeta självständigt och driva dina arbetsuppgifter framåt, men också att du samarbetar väl med dina kollegor. 
 
Rollen kräver administration, koordinering samt ordning och reda. 
 
Du som söker har:
Gärna erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll
Kunskap om el-schema/viss el-behörighet 
Tekniskt intresse och grundkompetens 
Erfarenhet av att arbeta i IT-system samt Microsoft-Office. 
B-körkort
God svenska och engelska i tal och skrift (flertalet utländska leverantörer)


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Ansökan
2021-07-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Janin Perez Rabanal – [email protected]

Om företaget
Sundlings Sverige AB är Nordens ledande leverantör av popcorn och snacks till biografer och arenor och vi är även en innovativ producent av premiumprodukter till dagligvaruhandel.  
Vi är ett familjeföretag som startades 1990 av Per Sundling, där andra generationen tagit över, VD är Emma Sundling Bustad. 


Vi har egen tillverkning av popcorn och snacks i vår FSSC 22000 godkända produktions-anläggning i Lidköping. Visa mindre

Produktionspersonal till Sundlings i Lidköping

Ansök    Jun 28    Randstad AB    Maskinoperatör, bageri
Arbetsbeskrivning Är du en initiativrik, strukturerad och ordningsam person? Har du dessutom en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från livsmedelsindustrin samt lägger stor vikt vid noggrannhet? Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad produktionspersonal till vår kund i Lidköping. Ansvarsområden Sundlings Sverige AB är nordens ledande tillverkare av popcorn och snacks till biografer och arenor samt en innovativ producent av premiumpr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en initiativrik, strukturerad och ordningsam person? Har du dessutom en avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet från livsmedelsindustrin samt lägger stor vikt vid noggrannhet? Då har vi rätt tjänst för dig! Just nu söker Randstad produktionspersonal till vår kund i Lidköping.

Ansvarsområden
Sundlings Sverige AB är nordens ledande tillverkare av popcorn och snacks till biografer och arenor samt en innovativ producent av premiumprodukter till dagligvaruhandeln. Sundlings levererar även popcornmaskiner och råvaror från de största och mest kända märken i branschen. Produktionsanläggning samt kontor och lager ligger i Lidköping med utsikt över Vänern. 


Vi söker nu en produktionsmedarbetare där du kommer att arbeta dagtid hos kund i fina, ljusa och moderna lokaler. Du kommer att ingå i ett team och delta aktivt i att utveckla verksamheten framåt. Eftersom företaget är mindre innehar du en viktig roll i företaget och kommer att arbeta nära den övriga verksamheten. Som person trivs du i en produktionsmiljö där du får arbeta utefter tydliga processer och ta egna initiativ. 


Arbetsuppgifterna innebär bland annat:


Uppstart av linjer i produktion
Produktionsarbete
Rengöring av produktionslinjer samt operatörsunderhåll
Kontrollansvar utifrån våra kvalitetssystem i produktionen

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Arbetstider
Heltid, Arbetstid: måndag-fredag 07:00 – 15:30

Kvalifikationer
Här behöver du;


Avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av produktionsarbete
Goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift
Det är meriterande (men inte ett krav) om du har truckkort

Vi söker dig med ett stort engagemang och som vill utvecklas i sin yrkesroll. Vår kund expanderar och vi letar efter en person som håller med om att hårt arbete lönar sig. Som person tror vi att du trivs i en produktionsmiljö och du är dessutom lyhörd, flexibel och sätter laget före jaget. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 3 år arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin

Ansökan
2021-08-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Sundlings Sverige AB startades 1990 av Per Sundling. Sundlings har sin marknad i Norden och är producent av popcorn, snacks, sockervadd och utvalda premiumprodukter för biografer, arenor och nöjesanläggningar.
Sedan starten är vi generalagenter för Cretors popcornmaskiner från Chicago. Vi har med stor framgång skapat våra egna värmeskåp som idag är en självklarhet hos våra concession kunder.
1997 startades Sundlings Norge AS för den norska marknaden.
2002 startade vi egen tillverkning av popcorn och snacks och sedan 2006 flyttade vi in i vår moderna popcornfabrik med kontor och lager i Lidköping, vid Vänerns strand.
Idag är vi, förutom marknadsledande i Norden på biografer och arenor, även en innovativ producent av premiumprodukter till dagligvaruhandeln.
2020 firade vi 30 år som företag. Visa mindre

Däckhanterare Lidköping

Arbetsbeskrivning  Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. Ansvarsområden
I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under oktober/november månad. 

Kvalifikationer
Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Ansökan
 2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Elin Brattberg, Konsultchef, [email protected] Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Studenter som lagermedarbetare till våra kunder i Skaraborg

Ansök    Maj 10    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som har kompetens gällande truckkörning/lagerarbete och som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det dagliga arbetet kommer att bestå av lagerarbete som orderplock och annan logistikhantering men det kan även tillkomma arbetsuppgifter gällande truckkörning. Till denna tjänst söker vi på Randstad personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en an... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som har kompetens gällande truckkörning/lagerarbete och som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det dagliga arbetet kommer att bestå av lagerarbete som orderplock och annan logistikhantering men det kan även tillkomma arbetsuppgifter gällande truckkörning.


Till denna tjänst söker vi på Randstad personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av lagerarbete och truckkörning där det krävs kompetens och engagemang kring arbetet. Du kommer att ha ansvar gällande logistik och dess hantering på arbetsplatsen. 

Arbetstider
Deltid/Heltid - dagtid vardagar

Kvalifikationer
Här behöver du;


Annan huvudsaklig sysselsättning som omfattar minst 50%
Truckkort A - B
Gymnasieexamen 
Goda kunskaper i svenska

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Vi ser det som meriterande att du har tidigare arbetserfarenhet gällande truckkörning och logistik.

Ansökan
2021-05-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef,  [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

El Konstruktör-Ritare till Automationsteknik i Lidköping

Ansök    Maj 5    Randstad AB    Elkonstruktör
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta operativt inom El Konstruktion? Brinner du för ny teknik, arbeta i system som ePlan samt vill utvecklas som el konstruktör? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta operativt i nya och spännande projekt. Verkar detta intressant för dig är du välkommen med sin ansökan redan idag! Ansvarsområden I din roll som konstruktör kommer du rita efter färdiga... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta operativt inom El Konstruktion? Brinner du för ny teknik, arbeta i system som ePlan samt vill utvecklas som el konstruktör? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta operativt i nya och spännande projekt. Verkar detta intressant för dig är du välkommen med sin ansökan redan idag!

Ansvarsområden
I din roll som konstruktör kommer du rita efter färdiga underlag. Med din bakgrund inom teknik och att du är driven kommer du utvecklas in din roll, det kan då även förkomma arbetsuppgifter som layout, dimensionering och underlag. Du trivs att arbeta både i team och självständigt samt är ordningsam och lyhörd. Du kommer utgå från kontoret i Lidköping.


För att lyckas i rollen bör du har en bakgrund inom teknik, haft en roll som kan likställas med denna. Du är driven och vill utvecklas inom din roll som konstruktör. Som person är du självgående, ordningsam och lyhörd.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;


1–2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik
Svenska och Engelska, flytande i tal och skrift

Meriterande men inte krav är tidigare erfarenhet av ePlan och/eller ElproCAD.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

Ansökan
2021-05-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Automationsteknik i Lidköping är ett företag som arbetar med och har bred kompetens inom automationsteknik. De har arbetat med stora och små automationsprojekt inom olika arbetsmiljöer sedan mitten på 80-talet. De har som mål att erbjuda deras kunder effektiva och prisvärda lösningar gällande automationsteknik och de ser långsiktiga relationer med deras kunder som en viktig grundsten i deras företag. Visa mindre

Studenter som lagermedarbetare till våra kunder i Skaraborg

Ansök    Jun 7    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som har kompetens gällande truckkörning/lagerarbete och som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det dagliga arbetet kommer att bestå av lagerarbete som orderplock och annan logistikhantering men det kan även tillkomma arbetsuppgifter gällande truckkörning. Till denna tjänst söker vi på Randstad personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en an... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som har kompetens gällande truckkörning/lagerarbete och som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det dagliga arbetet kommer att bestå av lagerarbete som orderplock och annan logistikhantering men det kan även tillkomma arbetsuppgifter gällande truckkörning.


Till denna tjänst söker vi på Randstad personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av lagerarbete och truckkörning där det krävs kompetens och engagemang kring arbetet. Du kommer att ha ansvar gällande logistik och dess hantering på arbetsplatsen. 

Arbetstider
Deltid/Heltid - dagtid vardagar

Kvalifikationer
Här behöver du;


Annan huvudsaklig sysselsättning som omfattar minst 50%
Truckkort A - B
Gymnasieexamen 
Goda kunskaper i svenska

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Vi ser det som meriterande att du har tidigare arbetserfarenhet gällande truckkörning och logistik.

Ansökan
2021-06-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef,  [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

El Konstruktör-Gruppledare till Automationsteknik i Lidköping

Ansök    Maj 5    Randstad AB    Elkonstruktör
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta och utvecklas inom El Konstruktion? Är du en driven person som brinner för ny teknik, är van att arbeta med problemlösning och att planera det dagliga arbetet för personal? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta operativt i nya och spännande projekt. Verkar detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! Ansvarsområden Dina a... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta och utvecklas inom El Konstruktion? Är du en driven person som brinner för ny teknik, är van att arbeta med problemlösning och att planera det dagliga arbetet för personal? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta operativt i nya och spännande projekt. Verkar detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot konstruktionsuppdragen och fördela till rätt personer och ha koll på vem som gör vad. Du kommer inte ha ett direkt personalansvar men det är din uppgift att se till så gruppen genomför arbetsuppgifterna enligt tidsplan. Vidare kommer du lägga upp mallar, apparatlistor och rapporter så alla ritar lika, framförallt inom ePlan. Du kommer även göra layout/montageritningar på skåpet och därefter påbörja ritnings arbetet med kretsschema.


För att lyckas i rollen behöver du ha en bakgrund inom teknik, haft en roll som kan likställas med denna. Det är viktigt att du trivs med att arbeta operativt. Ditt ledarskap präglas av en blick in i framtiden, coachande, trygghet och närvaro. Som person är du driven, självgående, ordningsam och lyhörd. 

Arbetstider
Heltid 

Kvalifikationer
Här behöver du;


5-6 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
Gymnasieexamen inom el/automation eller teknik
Mycket goda kunskaper i ePlan
Svenska och Engelska, flytande i tal och skrift

Det är meriterande men inte krav om du har YH och/eller Högskoleutbildning inom el/automation, arbetat med maskindirektivet och CE märkningar samt tidigare erfarenhet som gruppledare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 5-6 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete

Ansökan
2021-05-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Alexander Pihl, konsultchef, [email protected]

Om företaget
Automationsteknik i Lidköping är ett företag som arbetar med och har bred kompetens inom automationsteknik. De har arbetat med stora och små automationsprojekt inom olika arbetsmiljöer sedan mitten på 80-talet. De har som mål att erbjuda deras kunder effektiva och prisvärda lösningar gällande automationsteknik och de ser långsiktiga relationer med deras kunder som en viktig grundsten i deras företag. Visa mindre

Däckskiftare till Euromaster i Lidköping

Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och erfarenhet av däckbyte på däckverkstad. Har du också erfarenhet av att hantera maskinverktyg eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 

Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under mars/april månad. 

Kvalifikationer
 Här behöver du;
Gymnasieexamen  
B-körkort är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt med god fysisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta i team och uppskattar repetitiva arbeten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av däckskifte på däckverkstad.

Ansökan
20210321, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Studenter som lagermedarbetare till våra kunder i Skaraborg

Ansök    Apr 19    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu dig som har kompetens gällande truckkörning/lagerarbete och som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det dagliga arbetet kommer att bestå av lagerarbete som orderplock och annan logistikhantering men det kan även tillkomma arbetsuppgifter gällande truckkörning. Till denna tjänst söker vi på Randstad personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en an... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som har kompetens gällande truckkörning/lagerarbete och som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det dagliga arbetet kommer att bestå av lagerarbete som orderplock och annan logistikhantering men det kan även tillkomma arbetsuppgifter gällande truckkörning.


Till denna tjänst söker vi på Randstad personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av lagerarbete och truckkörning där det krävs kompetens och engagemang kring arbetet. Du kommer att ha ansvar gällande logistik och dess hantering på arbetsplatsen. 

Arbetstider
Deltid/Heltid - dagtid vardagar

Kvalifikationer
Här behöver du;


Annan huvudsaklig sysselsättning som omfattar minst 50%
Truckkort A - B
Gymnasieexamen 
Goda kunskaper i svenska

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Vi ser det som meriterande att du har tidigare arbetserfarenhet gällande truckkörning och logistik.

Ansökan
2021-05-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef,  [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Ekonomiassistent till Make Webo AB i Lidköping

Ansök    Mar 3    Randstad AB    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Har du ett sinne för siffror och vill utvecklas tillsammans med kunniga och kompetenta medarbetare? Har du intresse för ekonomi och vilja att ständigt utvecklas är detta en roll för dig. Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund Make Webo AB i Lidköping. Här kommer du till ett hårt arbetande team som hjälps åt och alltid har kul på jobbet! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag! Ansvarsområden I rollen som ekonomi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett sinne för siffror och vill utvecklas tillsammans med kunniga och kompetenta medarbetare? Har du intresse för ekonomi och vilja att ständigt utvecklas är detta en roll för dig. Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund Make Webo AB i Lidköping. Här kommer du till ett hårt arbetande team som hjälps åt och alltid har kul på jobbet! Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden
I rollen som ekonomiassistent är dina huvudsakliga uppgifter att hantera leverantörsreskontraflödet, kundreskontraflödet och lagerflödet. Rollen är bred och innefattar även att utföra utbetalningar efter gällande attestregler, utföra avstämningar samt medverka i bokslutsarbete. Vid behov kommer du även medverka i momsrapportering.


Dina huvudsakliga ansvarsområden


Leverantörsreskontraflödet
Kundreskontralödet
Lagerflödet
Utföra inbetalningar och utbetalningar
Medverka i bokslutsarbete


Arbetstider
Heltid, vardagar

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen skall du tidigare ha arbetat som ekonomiassistent i minst två år. Du har en fallenhet för att förstå ekonomiska flöden, inom kund- och leverantörsreskontra. Meriterande är om du tidigare arbetat i Visma. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom ekonomi samt en eftergymnasial utbildning i redovisning.


Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt gärna ytterligare något europeiskt språk.


Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig och flexibel för arbetstoppar och säsongsvariation. Du har respekt för tidsramar och med din goda samarbetsförmåga hjälper du till där det behövs såväl inom grupp som inom bolaget som externt. Du är en glad och positiv person som bidrar till den goda stämningen på arbetsplatsen. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 2 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent

Ansökan
2021-03-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Make Webo AB är ett växande företag som driver ett antal webbutiker inriktade på internationell handel. Företaget är en del av en större e-handelskoncern i Sverige, och i Lidköping arbetar ca 20 personer med bland annat packning och lager, marknad, webben, kundservice samt administration. Visa mindre

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Ansök    Feb 17    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 

Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under mars/april månad. 

Kvalifikationer
 Här behöver du;
Gymnasieexamen
B-körkort är ett krav. 

Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
20210307, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Däckskiftare till Euromaster i Lidköping

Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och erfarenhet av däckbyte på däckverkstad. Har du också erfarenhet av att hantera maskinverktyg eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 

Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under mars/april månad. 

Kvalifikationer
 Här behöver du;
Gymnasieexamen  
B-körkort är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt med god fysisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta i team och uppskattar repetitiva arbeten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av däckskifte på däckverkstad.

Ansökan
20210307, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. 

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Senior ekonom med annan huvudsakligsysselsättning

Ansök    Jan 27    Randstad AB    Controller
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en senior ekonom med annan huvudsakligsysselsättning till vår kund i Lidköping. Vill du ha ett utvecklande arbete inom ekonomi där du får vara med och påverka? Är du en lagspelare som gillar utveckling och är analytisk? Är du utbildad civilekonom med minst 5 års erfarenhet av ekonomiansvar? Är du dessutom social, lösningsorienterad och analytisk? Då är tjänsten som ekonom hos vår kund helt rätt för dig! Som konsult hos Rands... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en senior ekonom med annan huvudsakligsysselsättning till vår kund i Lidköping. Vill du ha ett utvecklande arbete inom ekonomi där du får vara med och påverka? Är du en lagspelare som gillar utveckling och är analytisk? Är du utbildad civilekonom med minst 5 års erfarenhet av ekonomiansvar? Är du dessutom social, lösningsorienterad och analytisk? Då är tjänsten som ekonom hos vår kund helt rätt för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara att;


Budget och prognos
Bokslutsarbete och rapportering
Cash flow-analyser
Analys av resultat- och balansräkning och bokslut
Förbättringar och utveckling av ekonomifunktionen


Arbetstider
Omfattning 20%

Kvalifikationer
Här behöver du:


Högskoleutbildning inom ekonomi. 
5 års arbetslivserfarenhet av relevant ekonomiarbete (lönehantering, bokslut, analyser).
God svenska samt engelska i såväl tal som skrift. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
5 års arbetslivserfarenhet av relevant ekonomiarbete (lönehantering, bokslut, analyser).

Ansökan
2021-02-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

PLC/Scada utvecklare till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bästa möjliga sätt. Låter detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara PLC utveckling med en tyngdpunkt mot Scada. Du kommer främst att utgå ifrån kontoret i Lidköping, men det kan förekomma drifttagning mot anläggningar runt om i Sverige och ibland utomlands under kortare perioder.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik. 
Fullständig högskola eller yrkeshögskola utbildning i programmering/automation. 
Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av PLC programmering och Scada. 
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 3-5 års arbetslivs erfarenhet av PLC programmering och Scada.

Ansökan
2021-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

Vi söker nu en ekonom till Lidköping

Ansök    Feb 3    Randstad AB    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en ekonom till vår kund i Lidköping. Vill du ha ett utvecklande arbete inom ekonomi där du får vara med och påverka? Är du en lagspelare som gillar utveckling och är analytisk? Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 3 års arbetslivserfarenhet av ekonomi? Är du dessutom driven, lösningsorienterad och analytisk? Då är tjänsten som ekonom hos vår kund helt rätt för dig! Som konsult hos Randstad är du anställd h... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ekonom till vår kund i Lidköping. Vill du ha ett utvecklande arbete inom ekonomi där du får vara med och påverka? Är du en lagspelare som gillar utveckling och är analytisk? Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 3 års arbetslivserfarenhet av ekonomi? Är du dessutom driven, lösningsorienterad och analytisk? Då är tjänsten som ekonom hos vår kund helt rätt för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Följande arbetsuppgifter kommer förekomma:


Fakturering till kund
Registervård (mest i D365 och lite i J4) 
Filhantering (Kontroll och säkerställning av att filer in till och ut från ekonomisystemet är korrekta och fungerar som de ska)
Påminnelse/Inkasso
Svara på mail
Telefon (Kundfakturaväxeln)
Underlag till bokslut och bokföring av intäkter vid månads/årsbokslut


Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;


3-5 års erfarenhet av arbete som ekonom.
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Goda Excel kunskaper. 
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi 

Meriterande men inte ett krav utbildning från högskola/universitet med inriktning mot ekonomi. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
3-5 års erfarenhet av relevant ekonomiarbete (lönehantering, bokslut, analyser).

Ansökan
2021-02-21. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Alexander Pihl, konsultchef, [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

PLC/Scada utvecklare till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bästa möjliga sätt. Låter detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara PLC utveckling med en tyngdpunkt mot Scada. Du kommer främst att utgå ifrån kontoret i Lidköping, men det kan förekomma drifttagning mot anläggningar runt om i Sverige och ibland utomlands under kortare perioder.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik. 
Fullständig högskola eller yrkeshögskola utbildning i programmering/automation. 
Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av PLC programmering och Scada. 
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 3-5 års arbetslivs erfarenhet av PLC programmering och Scada.

Ansökan
2021-01-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

Platschef till Automationsteknik i Lidköping

Ansök    Nov 23    Randstad AB    Gruppchef, teknik
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du kommer ha en ledande roll med personalansvar och kundkontakt? Är du en driven person som har teknisk utbildning, är van att arbeta med problemlösning och att planera det dagliga arbetet för personal? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du få möjligheten att arbeta både med strategiska och operativa arbetsuppgifter. Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan redan idag!  Ansvarsområ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du kommer ha en ledande roll med personalansvar och kundkontakt? Är du en driven person som har teknisk utbildning, är van att arbeta med problemlösning och att planera det dagliga arbetet för personal? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du få möjligheten att arbeta både med strategiska och operativa arbetsuppgifter. Är du rätt person för tjänsten? Välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer främst vara att hantera aktuella personalfrågor och att arbetet fungerar för personal på plats. Du ska se till att kommunikationen mellan ledning och personal fungerar på ett korrekt och tydligt sätt. Tillsammans med teamet ska ni möta kundens behov och önskemål. För att lyckas i rollen behöver du högskoleexamen inom teknik med inriktning automationsteknik och tidigare erfarenhet från produktion.


Mer specifikt kommer du även att: 


Ansvara för resultat och utveckling av företaget
Resursplanering övergripande tillsammans med projektledare
Följa upp kunder och avtal
Coacha och utbilda personalteamet
Säkerställa att personalpolicy och rutiner efterlevs


Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;


Minst 5-6 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
Högskoleexamen inom teknik med inriktning automation
Tidigare erfarenhet av ledande roll i mindre privatägt företag
Erfarenhet av personalansvar och kundkontakter 
Svenska i tal och skrift 

Som person beskrivs du som noggrann och strukturerad. Du ser dig även som en god kommunikatör, ansvarsfull, driven och relationsbyggande. Du är entusiastisk och positiv även i tuffa situationer.


Meriterande men inte ett krav;


Tidigare erfarenhet av utveckling inom PLC/Scada samt PLC-programmering. 

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 5-6 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Ansökan
2020-12-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Automationsteknik i Lidköping är ett företag som arbetar med och har bred kompetens inom automationsteknik. De har som mål att erbjuda deras kunder effektiva och prisvärda lösningar, de ser långsiktiga relationer med deras kunder som en viktig grundsten i deras företag. Visa mindre

Automationstekniker till Automationsteknik i Lidköping

Ansök    Jan 5    Randstad AB    Automationstekniker, el
Arbetsbeskrivning Är du en arbetsvillig och driven person som är van att arbeta med automation och PLC programmering? Är du van att arbeta med optimering och underhåll på ett strategiskt såväl som operativt sätt? Som automationstekniker hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att arbeta med optimering och service av befintliga anläggningar på platser runt om i framförallt västra Sverige. Till jobbet krävs det att du är möjliggörande och att du inte räd... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en arbetsvillig och driven person som är van att arbeta med automation och PLC programmering? Är du van att arbeta med optimering och underhåll på ett strategiskt såväl som operativt sätt? Som automationstekniker hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att arbeta med optimering och service av befintliga anläggningar på platser runt om i framförallt västra Sverige. Till jobbet krävs det att du är möjliggörande och att du inte räds att arbeta självständigt ute hos såväl befintliga som nya kunder. Låter detta intressant för dig är du välkommen att ansöka redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer vara att du självständigt klarar av arbete ute hos kunder där du ska se till att service och optimeringen av deras anläggningar fungerar som det ska. Du kommer vara delaktig i deras automationsarbete där du har goda möjligheter till att förbättra och utveckla dina kompetenser inom automation och PLC programmering.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation
Minst 2-3 års erfarenhet av automation och underhåll/programmering med PLC
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande ifall du har längre arbetslivserfarenhet eller har läst på yrkeshögskola gällande automation och el. För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 2-3 års erfarenhet av automation och underhåll/programmering med PLC

Ansökan
2021-01-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 
För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef,  [email protected] 

Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

PLC/Scada utvecklare till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bästa möjliga sätt. Låter detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara PLC utveckling med en tyngdpunkt mot Scada. Du kommer främst att utgå ifrån kontoret i Lidköping, men det kan förekomma drifttagning mot anläggningar runt om i Sverige och ibland utomlands under kortare perioder.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik. 
Fullständig högskola eller yrkeshögskola utbildning i programmering/automation. 
Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av PLC programmering och Scada. 
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 3-5 års arbetslivs erfarenhet av PLC programmering och Scada.

Ansökan
2020-12-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

Automationstekniker till Automationsteknik i Lidköping

Ansök    Nov 17    Randstad AB    Automationstekniker, el
Arbetsbeskrivning Är du en arbetsvillig och driven person som är van att arbeta med automation och PLC programmering? Är du van att arbeta med optimering och underhåll på ett strategiskt såväl som operativt sätt? Som automationstekniker hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att arbeta med optimering och service av befintliga anläggningar på platser runt om i framförallt västra Sverige. Till jobbet krävs det att du är möjliggörande och att du inte räd... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en arbetsvillig och driven person som är van att arbeta med automation och PLC programmering? Är du van att arbeta med optimering och underhåll på ett strategiskt såväl som operativt sätt? Som automationstekniker hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att arbeta med optimering och service av befintliga anläggningar på platser runt om i framförallt västra Sverige. Till jobbet krävs det att du är möjliggörande och att du inte räds att arbeta självständigt ute hos såväl befintliga som nya kunder. Låter detta intressant för dig är du välkommen att ansöka redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer vara att du självständigt klarar av arbete ute hos kunder där du ska se till att service och optimeringen av deras anläggningar fungerar som det ska. Du kommer vara delaktig i deras automationsarbete där du har goda möjligheter till att förbättra och utveckla dina kompetenser inom automation och PLC programmering.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation
Minst 2-3 års erfarenhet av automation och underhåll/programmering med PLC
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

Det är meriterande ifall du har längre arbetslivserfarenhet eller har läst på yrkeshögskola gällande automation och el. För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 2-3 års erfarenhet av automation och underhåll/programmering med PLC

Ansökan
2020-12-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 
För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef,  [email protected] 

Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

mill controller i mariestad

Ansök    Nov 18    Randstad AB    Controller
Arbetsbeskrivning Gillar du att lösa problem med din analytiska förmåga, och ser du dig själv som en välorganiserad teamspelare är detta jobbet som Mill Controller någonting för dig. Välkommen med din ansökan redan idag! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar o... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Gillar du att lösa problem med din analytiska förmåga, och ser du dig själv som en välorganiserad teamspelare är detta jobbet som Mill Controller någonting för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
I rollen som Mill Controller är man ansvarig för att ta fram underlag och rapporter som ska underlätta beslutsfattandet för produktionsledningen. Man är också en del av teamet inom försäljnings- och driftsplanering där man ansvarar produktionens verksamhetsresultat. Man kontrollerar rörliga och fasta produktionskostnader för fabriken. I arbetsuppgifterna ingår också:


 Ha en översikt över månads- och årliga budgetplaner.
 Beräkna kostnad på nya produkter och uppdatera befintliga produkters pris.
 Benchmarkanalys på produkt nivå och hantering av fortsatta   förbättringsprojekt.
 Kontrollera investeringar och större reparationsprojekt inklusive finansiell   motivering.
 Underhåll av SAP, materialbasdata, nyckeltal och fördelningstabeller.
 Delta i finans- och kontrollarbeten.
 Stödja årlig extern revision.
 Rapportering av produktionsnyckelindikatorer, investeringar,   personalkostnader, standardkostnader, avvikelser, etc.

För att lyckas i denna tjänsten behöver du kunna arbeta i team och kommunicera effektivt. Du behöver besitta en problemlösningsförmåga samt kunna hantera stressade situationer som uppkommer. Rollen kräver av dig att du kan arbeta proaktivt, välorganiserat och självständigt samt att du besitter en hög integritet.

Arbetstider
Heltid, konsultuppdrag till hösten 2021.

Kvalifikationer
Magisterexamen i bokföring eller finans.
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av controllertjänst eller likvärdig tjänst.
Erfarenhet av produktkostnader i exempelvis systemen SAP, MS Office, HFM. 
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 3 års arbetslivserfarenhet av controllertjänst eller likvärdig tjänst.

Ansökan
2020-11-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, konsultchef, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Servicetekniker till internationella Munters

Ansök    Sep 3    Randstad AB    Servicetekniker, maskin
Arbetsbeskrivning  Vill du vara en del av ett globalt företag som ständigt växer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd?  Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig!  För att ytterligare stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande, serviceorienterade inställning och trygga perso... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Vill du vara en del av ett globalt företag som ständigt växer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd?  Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 
För att ytterligare stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande, serviceorienterade inställning och trygga personlighet vill bli en del av teamet i Göteborg  och utgå från din hemort? Ansvarsområden
 Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet alternativt från kontoret i Västra Frölunda och trivs i att resa mycket i det dagliga arbetet. 
I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna. 


 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 


• Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem 


• Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen 


• Planera serviceverksamheten inom området 


• Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt 

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 15-20/år Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
 
Vi söker dig som har en utbildning med el-teknisk inriktning och/eller motsvarande erfarenhet, kanske har du läst till elektriker eller har jobbat inom styrteknik? Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch är detta meriterande. 


Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. 
B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet hos kunderna. 

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation. 
Som person är du också noggrann, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt. 
Placeringsorten för dig som servicetekniker bestäms i samråd beroende på kandidatens lokalisering. Resor, där ibland övernattning ingår, är en del av vardagen och det är därför viktigt att man trivs med detta. Erfarenhet
Branscherfarenhet

Ansökan
 2020-09-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
För information: Kristin Selander, [email protected]

Om företaget
 Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare.  Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och Industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? 

Då är du välkommen med din ansökan, redan idag Visa mindre

Däckskiftare till Euromaster i Lidköping

Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och erfarenhet av däckbyte på däckverkstad. Har du också erfarenhet av att hantera maskinverktyg eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 

Arbetstider
 Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under oktober/november månad. 

Kvalifikationer


 Gymnasieexamen  
B-körkort är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt med god fysisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta i team och uppskattar repetitiva arbeten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av däckskifte på däckverkstad.

Ansökan
 20201004, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Ansök    Sep 14    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning  Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Ansvarsområden  I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbak... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 

Ansvarsområden
 I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 

Arbetstider
Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under oktober/november månad. Kan du endast arbeta deltid är det också en möjlighet.

Kvalifikationer
 Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande.
 
 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och uppskattar repetitiva arbeten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
 2020-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.
https://www.euromaster.se Visa mindre

Förpackningsoriginalare för uppdrag i Skaraborg

Ansök    Jun 11    Randstad AB    Originalare
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en förpackningsoriginalare för uppdrag i Skaraborg! Har du minst 2 års erfarenhet som förpackningsoriginalare eller liknande och behärskar programmen i Adobe Creative Cloud? Skulle du dessutom beskriva dig som kreativ, självständig och öppen? Är du på jakt efter en ny utmaning och vill få möjlighet att utvecklas ytterligare som förpackningsoriginalare? Då har vi rätt tjänst för dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Som ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en förpackningsoriginalare för uppdrag i Skaraborg! Har du minst 2 års erfarenhet som förpackningsoriginalare eller liknande och behärskar programmen i Adobe Creative Cloud? Skulle du dessutom beskriva dig som kreativ, självständig och öppen? Är du på jakt efter en ny utmaning och vill få möjlighet att utvecklas ytterligare som förpackningsoriginalare? Då har vi rätt tjänst för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden
Som förpackningsoriginalare kommer du ansvara för förpackningsoriginalens tekniska kvalité och att leveransen sker i rätt tid. Du är van vid att producera korrekta och färdiga original av förpackningar hela vägen från uppdragsbeskrivning och riktlinjer till tryckfärdiga PDF-filer. 


I din roll som förpackningsoriginalare tar du ansvar för att bidra till utveckling och effektivare arbetsprocesser, du är även lyhörd för förbättringsförslag.

Arbetstider
Heltid, vardagar under veckorna 26-33

Kvalifikationer
Här behöver du:


Goda grafiska kunskaper och du behöver behärska programmen i Adobe Creative Cloud.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Kunskaper eller tidigare erfarenhet av att arbeta med PIM-system, förpackningskonstruktion och förståelse för reproarbete och tryckteknik.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Minst 2 års erfarenhet från en liknande roll och relevant utbildning inom grafisk design.

Ansökan
2020-06-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected]

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Däckskiftare till Euromaster i Lidköping

Arbetsbeskrivning Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping.  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare me... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig. Randstad söker nu en flexibel däckskiftare till ett kortare uppdrag i Lidköping. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
 I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen. 


För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och erfarenhet av däckbyte på däckverkstad. Har du också erfarenhet av att hantera maskinverktyg eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista. 


Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan. 

Arbetstider
 Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under oktober/november månad. 

Kvalifikationer
 Gymnasieexamen  
B-körkort är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt med god fysisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta i team och uppskattar repetitiva arbeten. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet
Minst 1 års erfarenhet av däckskifte på däckverkstad.

Ansökan
 20200920, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 


För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige. Visa mindre

Psykolog till SiS ungdomshem Margretelund i Lidköping/Falköping

Ansök    Jul 6    Randstad AB    Psykolog
Arbetsbeskrivning Vi är nu färdiga med rekryteringen av psykolog som ersätter en kollega som skall vara föräldraledig och har utrymme att stärka psykologteamet ytterligare med en till psykolog. På uppdrag av Statens Institutionsstyrelse så hjälper Randstad Care nu till i rekryteringen av att anställa ytterligare en psykolog till Margretelund. Är du psykolog och vill vara med i vårt psykologteam och göra livsviktig skillnad? SiS ungdomshem Margretelund ha... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi är nu färdiga med rekryteringen av psykolog som ersätter en kollega som skall vara föräldraledig och har utrymme att stärka psykologteamet ytterligare med en till psykolog.

På uppdrag av Statens Institutionsstyrelse så hjälper Randstad Care nu till i rekryteringen av att anställa ytterligare en psykolog till Margretelund. Är du psykolog och vill vara med i vårt psykologteam och göra livsviktig skillnad?

SiS ungdomshem Margretelund har fyra avdelningar bestående av akut-behandlings- och utredningsplacerade i Lidköping samt en akutavdelning i Gudhem, Falköping. Det finns 38 platser för pojkar och flickor i åldrarna 16-20 år främst. Ungdomarna är tvångsomhändertagna enligt LVU. Samtliga ungdomar erbjuds skolgång vid institutionens skola, Lidbeckska skolan.

Ansvarsområden
Som psykolog på Margretelund ingår du i institutionens hälso- och sjukvårdsteam som består av tre psykologer, en PTP- psykolog och två sjuksköterskor. Vi har även en läkare kopplad till institutionen. Psykologernas och sjuksköterskornas arbete är fördelat mot en eller flera avdelningar där arbetet sker tvärprofessionellt. Ungdomarna på avdelningarna är akut- behandlings- och utredningsplacerade. Som psykolog bidrar du aktivt utifrån din specifika profession och är en naturlig del i verksamheten. Psykologerna har arbetsområden som bedömnings- och krissamtal, risk- och behovsbedömningar samt utredningsarbeten och handleder och utbildar också personalen. På detta vis bidrar du med kompetensutveckling och finns intresse kan du erbjudas egna utbildningar och certifieringar inom olika områden.

Då SiS har en nationell verksamhet erbjuds samverkan med övriga institutioner för nätverksarbete och utbildning.

Kvalifikationer
Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog  (PTP kan vara möjligt om erfarenhet av liknande målgrupp)
B körkort krävs 

Personliga egenskaper:
Det är viktigt att du är prestigelös, har god samarbetsförmåga och ett engagemang. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder SiS dig?
Statens institutionsstyrelse erbjuder dig en trygg anställning med bra förmåner, (upp till 35 semesterdagar), goda utvecklings- och fortbildningsmöjligheter.  Vi kan också erbjuda fortbildning till specialist inom ramen för anställning, utöver certifieringar och övriga utbildningar samt trevliga och kompetenta kollegor.Ansökan
Arbetsgivare: Statens Institutionsstyrelse (SiS) Rekryteringsprocessen sköts av Randstad

Ort: Lidköping och- eller Falköping enligt önskemål

Omfattning: Heltid, dagtid schemalagd arbetstid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Senaste ansökningsdag: 2020-08-11 Intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag.

För mer information om tjänsten kontakta gärna:
Rekryteringskonsult AnnaKatarina Jonsson 073-343 97 17 alt. [email protected] 

Fackliga företrädare 
Monica Peterson OFR 010-453 35 00
Gunnar Albinsson SACO 072- 529 15 34
Martin Rapp SEKO 076- 829 18 08Om företaget
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Visa mindre

Däckhanterare till euromaster i Lidköping

Ansök    Sep 9    Randstad AB    Lagerarbetare
Lagerarbetare Däckhanterare till euromaster i Lidköping arbetsbeskrivning. Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du ... Visa mer
Lagerarbetare
Däckhanterare till euromaster i Lidköping

arbetsbeskrivning.

Har du tidigare arbetat på en däckverkstad och triggas av fysiskt arbete? Är du dessutom en framåtriktad lagspelare som trivs med rullande bandet principen? Då har vi ett passande korttidsuppdrag för dig! Randstad söker nu flexibel lagermedarbetare till ett kortare uppdrag i Lidköping.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.

I tjänsten som medarbetare på en däckverkstad är det du som tillsammans med kollegorna hämtar, skiftar däck, tvättar och ställer tillbaka däcken enligt löpande bandet principen.

För att lyckas i rollen har du gymnasieutbildning, b-körkort och gärna erfarenhet av däckbyte. Har du också truckkort eller arbetat på verkstad eller motsvarande så är det ett plus i kanten. Som person uppskattar du struktur och trivs med repetitiva arbeten där vikten av att första momentet blir rätt är lika viktigt som vid det sista.

Låter det här som något för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post (på grund av Personuppgiftslagen), men gärna frågor. Skicka därför in din ansökan via länken nedan.

omfattning.

Heltid vardagar kl. 07-16, helg/kväll kan förekomma. Behovet gäller under november månad.kvalifikationer.

Gymnasieexamen samt B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet eller däckbyten och/eller tidigare erfarenhet av lager-/verkstadsarbete är meriterande.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Konsultchef, [email protected]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Extrajobb inom lager i Lidköping

Ansök    Aug 26    Randstad AB    Lagerarbetare
Lagerarbetare Extrajobb inom lager i Lidköping Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Eller jobbar du kanske deltid och vill ha ett flexibelt extraarbete? Vi söker just nu noggranna medarbetare som vill arbeta extra inom lager och industriverksamhet. Arbetsbeskrivning Det händer mycket spännande hos våra kunder i Lidköping och tillsammans med dig vill vi hjälpa dem när behov uppstår. Uppdragen kan variera men exempel på arbetsuppgifter kan vara:... Visa mer
Lagerarbetare
Extrajobb inom lager i Lidköping

Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Eller jobbar du kanske deltid och vill ha ett flexibelt extraarbete? Vi söker just nu noggranna medarbetare som vill arbeta extra inom lager och industriverksamhet.

Arbetsbeskrivning
Det händer mycket spännande hos våra kunder i Lidköping och tillsammans med dig vill vi hjälpa dem när behov uppstår.

Uppdragen kan variera men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Lagerarbete som tex uppackning, orderplock, lasta pallar
• Säkerställa bästa möjliga kvalitet genom driv och engagemang de arbetsmoment som förekommer
• Truckkörning, vid behov
Vi erbjuder dig en varierad tjänst i vår resurspool där du kan bygga erfarenhet inom olika välkända företag och samtidigt skapa ett attraktivt CV.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Som person är du prestigelös, tar egna initiativ och tar dig an de uppgifter du ser behöver utföras. Vi söker dig som har positiv inställning, hög arbetsmoral och är engagerad i dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att arbeta i ett högt tempo.

• Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete, tunga lyft kan förekomma
• Truckkort är meriterande
• Datorhantering förekommer i arbetsuppgifterna därför är det viktigt att du har god datavana
• För att klara tjänsten är det viktigt att du hanterar det svenska språket väl i både tal och skrift
Vi söker dig som:• Vill arbeta extra och har studier eller annat arbete på minst 50%
• Är flexibel med arbetstider & kan jobba minst 2 dagar i veckan


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, [email protected] [ mailto:[email protected] ] Visa mindre

Interim Produktionsledare till Swedish Match

Produktionsledare Interim Produktionsledare till Swedish Match Industries AB i Tidaholm arbetsbeskrivning. Vi söker nu en produktionsledare som brinner för förändring och utvecklingsarbete till ett interim-uppdrag i Tidaholm. Tycker du att kombinationen av effektiva produktionssystem, ny teknik och att ta en väletablerad produktion in i framtiden låter som en spännande utmaning? Vill du arbeta som produktionsledare i en organisation där du har stor möjl... Visa mer
Produktionsledare
Interim Produktionsledare till Swedish Match Industries AB i Tidaholm

arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en produktionsledare som brinner för förändring och utvecklingsarbete till ett interim-uppdrag i Tidaholm. Tycker du att kombinationen av effektiva produktionssystem, ny teknik och att ta en väletablerad produktion in i framtiden låter som en spännande utmaning? Vill du arbeta som produktionsledare i en organisation där du har stor möjlighet att kunna påverka och få människor att växa? Då tror vi verkligen att Swedish Match Industries AB i Tidaholm kommer att vara en bra arbetsgivare för dig! Vi står inför ett förändringsarbete och letar efter anställda som vill vara med och göra skillnad.

Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Idag finns ca 160 anställda, varav flertalet anställda finns i Tidaholm. Swedish Match erbjuder en nyckelroll i ett starkt, välkänt och framgångsrikt bolag i en bransch med långa traditioner. För rätt person innebär tjänsten stora möjligheter att få vara med och göra skillnad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.

Som arbetsledare arbetar du nära värdeflödet i vår taktade montering. Du kommer att ansvara för ett produktionsområde inom monteringen och ditt arbetslag består av ca 85 medarbetare, deras arbete är förlagt på 2-skift medan du jobbar dagtid med stöd av samordnare som jobbar skift. I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda, utveckla och coacha dina medarbetare. Du kommer också att arbeta aktivt med förändringsarbete och effektiva produktionssystem för att ta en väletablerad produktion in i framtiden.
Genom tydligt ledarskap sätter du medarbetarna i fokus och skapar engagemang, motivation och förändringsvilja. I din vardag pendlar du också mellan operativ planering och uppföljning av verksamheten, utveckling av personalen och att säkerställa ett gott samarbete med övriga funktioner och kollegor.

kvalifikationer.

Här behöver du:

• Arbetslivserfarenhet inom effektiva produktionssystem, tex LEAN, 5S
• Arbetslivserfarenhet från ledarskap i förändringsarbete
• Inneha stort tekniskt intresse och förståelse
• Goda kunskaper i svenska och engelska språket både i tal och skrift

Som person är du en trygg ledare som kan leda ett team i en förändringsresa. Du är som person tydlig, pådrivande men också ödmjuk och möter människor genom att stötta och coacha. Som person sätter du säkerheten högt och arbetar med arbetsmiljö så väl som kvalité och leverans. Du är också en person som bygger upp och vårdar relationer samt har en drivkraft att arbeta med förändringsarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-08-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tester samt bakgrundskontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petra Pettersson, Rekryteringskonsult, [email protected] [ mailto:[email protected] ]
eller Alexander Pihl, [email protected] [ mailto:[email protected] ]

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Extrajobb inom lager i Lidköping

Ansök    Jun 4    Randstad AB    Lagerarbetare
Lagerarbetare Extrajobb inom lager i Lidköping Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Eller jobbar du kanske deltid och vill ha ett flexibelt extraarbete? Vi söker just nu noggranna medarbetare som vill arbeta extra inom lager och industriverksamhet. Arbetsbeskrivning Det händer mycket spännande hos våra kunder i Lidköping och tillsammans med dig vill vi hjälpa dem när behov uppstår. Uppdragen kan variera men exempel på arbetsuppgifter kan vara:... Visa mer
Lagerarbetare
Extrajobb inom lager i Lidköping

Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Eller jobbar du kanske deltid och vill ha ett flexibelt extraarbete? Vi söker just nu noggranna medarbetare som vill arbeta extra inom lager och industriverksamhet.

Arbetsbeskrivning
Det händer mycket spännande hos våra kunder i Lidköping och tillsammans med dig vill vi hjälpa dem när behov uppstår.

Uppdragen kan variera men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Lagerarbete som tex uppackning, orderplock, lasta pallar
• Säkerställa bästa möjliga kvalitet genom driv och engagemang de arbetsmoment som förekommer
• Truckkörning, vid behov
Vi erbjuder dig en varierad tjänst i vår resurspool där du kan bygga erfarenhet inom olika välkända företag och samtidigt skapa ett attraktivt CV.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Som person är du prestigelös, tar egna initiativ och tar dig an de uppgifter du ser behöver utföras. Vi söker dig som har positiv inställning, hög arbetsmoral och är engagerad i dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att arbeta i ett högt tempo.

• Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete, tunga lyft kan förekomma
• Truckkort är meriterande
• Datorhantering förekommer i arbetsuppgifterna därför är det viktigt att du har god datavana
• För att klara tjänsten är det viktigt att du hanterar det svenska språket väl i både tal och skrift
Vi söker dig som:• Vill arbeta extra och har studier eller annat arbete på minst 50%
• Är flexibel med arbetstider & kan jobba minst 2 dagar i veckan


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-06-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, [email protected] [ mailto:[email protected] ] Visa mindre

Extrajobb inom lager i Lidköping

Ansök    Jun 24    Randstad AB    Lagerarbetare
Lagerarbetare Extrajobb inom lager i Lidköping Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Eller jobbar du kanske deltid och vill ha ett flexibelt extraarbete? Vi söker just nu noggranna medarbetare som vill arbeta extra inom lager och industriverksamhet. Arbetsbeskrivning Det händer mycket spännande hos våra kunder i Lidköping och tillsammans med dig vill vi hjälpa dem när behov uppstår. Uppdragen kan variera men exempel på arbetsuppgifter kan vara:... Visa mer
Lagerarbetare
Extrajobb inom lager i Lidköping

Studerar du och vill dryga ut studentkassan? Eller jobbar du kanske deltid och vill ha ett flexibelt extraarbete? Vi söker just nu noggranna medarbetare som vill arbeta extra inom lager och industriverksamhet.

Arbetsbeskrivning
Det händer mycket spännande hos våra kunder i Lidköping och tillsammans med dig vill vi hjälpa dem när behov uppstår.

Uppdragen kan variera men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Lagerarbete som tex uppackning, orderplock, lasta pallar
• Säkerställa bästa möjliga kvalitet genom driv och engagemang de arbetsmoment som förekommer
• Truckkörning, vid behov
Vi erbjuder dig en varierad tjänst i vår resurspool där du kan bygga erfarenhet inom olika välkända företag och samtidigt skapa ett attraktivt CV.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Som person är du prestigelös, tar egna initiativ och tar dig an de uppgifter du ser behöver utföras. Vi söker dig som har positiv inställning, hög arbetsmoral och är engagerad i dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att arbeta i ett högt tempo.

• Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete, tunga lyft kan förekomma
• Truckkort är meriterande
• Datorhantering förekommer i arbetsuppgifterna därför är det viktigt att du har god datavana
• För att klara tjänsten är det viktigt att du hanterar det svenska språket väl i både tal och skrift
Vi söker dig som:• Vill arbeta extra och har studier eller annat arbete på minst 50%
• Är flexibel med arbetstider & kan jobba minst 2 dagar i veckan


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-07-07, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, [email protected] [ mailto:[email protected] ] Visa mindre

Produktionsledare till Swedish Match Industries AB

Produktionsledare Produktionsledare till Swedish Match Industries AB i Tidaholm arbetsbeskrivning. Tycker du att kombinationen av effektiva produktionssystem, ny teknik och att ta en väletablerad produktion in i framtiden låter som en spännande utmaning? Vill du arbeta som produktionsledare i en organisation där du har stor möjlighet att kunna påverka och få människor att växa? Då tror vi verkligen att Swedish Match Industries AB i Tidaholm kommer att ... Visa mer
Produktionsledare
Produktionsledare till Swedish Match Industries AB i Tidaholm

arbetsbeskrivning.

Tycker du att kombinationen av effektiva produktionssystem, ny teknik och att ta en väletablerad produktion in i framtiden låter som en spännande utmaning? Vill du arbeta som produktionsledare i en organisation där du har stor möjlighet att kunna påverka och få människor att växa? Då tror vi verkligen att Swedish Match Industries AB i Tidaholm kommer att vara en bra arbetsgivare för dig! Vi står inför ett förändringsarbete och letar efter anställda som vill vara med och göra skillnad.

Randstad hjälper Swedish Match Industries AB i Tidaholm med att rekrytera två skiftgående produktionsledare till Tidaholm. Randstad sköter rekryteringsprocessen gällande urval, intervjuer och testning medan anställningen sedan sker hos Swedish Match Industries AB i Tidaholm.

Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Idag finns ca 160 anställda, varav flertalet anställda finns i Tidaholm. Swedish Match erbjuder en nyckelroll i ett starkt, välkänt och framgångsrikt bolag i en bransch med långa traditioner. För rätt person innebär tjänsten stora möjligheter att få vara med och göra skillnad.

ansvarsområden.

Som arbetsledare arbetar du nära värdeflödet i vår taktade montering. Du kommer att ansvara för ett produktionsområde inom monteringen och ditt arbetslag består av ca 30 medarbetare, arbetet är förlagt på 2-skift. I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda, utveckla och coacha dina medarbetare. Du kommer också att arbeta aktivt med förändringsarbete och effektiva produktionssystem för att ta en väletablerad produktion in i framtiden.
Genom tydligt ledarskap sätter du medarbetarna i fokus och skapar engagemang, motivation och förändringsvilja. I din vardag pendlar du också mellan operativ planering och uppföljning av verksamheten, utveckling av personalen och att säkerställa ett gott samarbete med övriga funktioner och kollegor.

kvalifikationer.

Här behöver du:

• Arbetslivserfarenhet inom effektiva produktionssystem, tex LEAN, 5S
• Arbetslivserfarenhet från ledarskap i förändringsarbete
• Inneha stort tekniskt intresse och förståelse
• Goda kunskaper i svenska och engelska språket både i tal och skrift

Som person är du en trygg ledare som kan leda ett team i en förändringsresa. Du är som person tydlig, pådrivande men också ödmjuk och möter människor genom att stötta och coacha. Som person sätter du säkerheten högt och arbetar med arbetsmiljö så väl som kvalité och leverans. Du är också en person som bygger upp och vårdar relationer samt har en drivkraft att arbeta med förändringsarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-08-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tester samt bakgrundskontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petra Pettersson, Rekryteringskonsult, [email protected] [ mailto:[email protected] ]
eller Alexander Pihl, [email protected] [ mailto:[email protected] ]

om företaget.
Swedish Match Industries AB är en av världens ledande tillverkare av tändstickor med produktionsenheter i Tidaholm och Vetlanda. Vi tillverkar tändsticksaskar av tio olika format, allt från små fickaskar till hushållsaskar. Sammanlagt har vi ungefär 175 olika motiv på askarna och eftersom dessa kan förpackas på olika sätt blir det många fler varianter.
Vi förser stora delar av världen med högkvalitativa tändstickor. Cirka 40 procent av produktionen säljs inom Europa och resten till länder i Afrika, Centralamerika, Karibien, Oceanien och Mellanöstern. Vi har ca 160 anställda, varav 35 i Vetlanda och 125 i Tidaholm. Swedish Match Industries är ett helägt dotterbolag till Swedish Match. Visa mindre

Löneadministratör till uppdrag i Skaraborg

Ansök    Jun 3    Randstad AB    Löneadministratör
Löneadministatör Löneadministratör till uppdrag i Skaraborg Är du engagerad, flexibel och utåtriktad samt har erfarenhet av löneadministration? Då är du personen vi letar efter. Just nu har vi behov av löneadministratörer till kunder i Skaraborgsregionen. Arbetsbeskrivning Som löneadministratör kommer du arbeta i en bred roll som täcker hela löneprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta: • Ta in underlag, lägga in schemaförändri... Visa mer
Löneadministatör
Löneadministratör till uppdrag i Skaraborg

Är du engagerad, flexibel och utåtriktad samt har erfarenhet av löneadministration? Då är du personen vi letar efter. Just nu har vi behov av löneadministratörer till kunder i Skaraborgsregionen.Arbetsbeskrivning
Som löneadministratör kommer du arbeta i en bred roll som täcker hela löneprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:• Ta in underlag, lägga in schemaförändringar, tjänstledigheter, tillägg och avdrag liksom ta emot friskanmälningar• Hantera anställningsavtal, svara för arbetsgivarintyg, stötta medarbetare i lönerelaterade frågor.• Kunna tolka olika kollektivavtal samt vara insatt i arbetstidsreglerSom konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer
Du har ekonomiutbildning på minst gymnasienivå och 2-3 år erfarenhet av löneadministrativt arbete med såväl mindre antal som upp till ett hundratal löner. Vi förutsätter att du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta i något/några lönesystem, meriterande med erfarenhet från tex. Aditro, Agda och Visma.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Som person är du noggrann, flexibel och har ett sinne för siffror. Du är stresstålig och trivs med att arbeta i grupp men även självständigt. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta: Alexander Pihl, [email protected] Visa mindre