Lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Lidköping

Se lediga jobb som Servicetekniker, maskin i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Servicetekniker/Innesäljare - Lidköping

Ansök    Okt 29    Cramo AB    Servicetekniker, maskin
Om tjänsten Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Lidköping. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo. I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genom... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Lidköping. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak jobba med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför enklare reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Vid behov kommer du även att jobba med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.
Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Vi tror att du har god datorvana och det är meriterande med truckkort.

• Du har B-körkort.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
• Du har erfarenhet av servicerelaterat- och/eller tekniskt arbete.

Det viktigaste vi ser är att du har ett utpräglat servicesinne och med god förmåga till samarbete i mindre grupp. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Depåchef Gustaf Widmark, tel: 050-046 97 99.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Visa mindre

Vill du arbeta som Mekaniker på MaskinSlussen?

Nu söker vi en händig Mekaniker! MaskinSlussen är ett nytänkande företag med en bred och välservad maskinpark. Företaget är en helhetsleverantör av uthyrningsprodukter av marknadens mest välkända tillverkare. MaskinSlussens kännetecken står för personlig service och engagemang med flerårig kunskap och erfarenhet och finns representerade i Trollhättan, Lidköping och Vara. För att läsa mer om oss, besök gärna vår hemsida, www.maskinslussen.se Arbetsuppgift... Visa mer
Nu söker vi en händig Mekaniker!

MaskinSlussen är ett nytänkande företag med en bred och välservad maskinpark. Företaget är en helhetsleverantör av uthyrningsprodukter av marknadens mest välkända tillverkare. MaskinSlussens kännetecken står för personlig service och engagemang med flerårig kunskap och erfarenhet och finns representerade i Trollhättan, Lidköping och Vara. För att läsa mer om oss, besök gärna vår hemsida, www.maskinslussen.se

Arbetsuppgifter

Kanske älskar du att skruva och meka? Till vårt kundföretag MaskinSlussen söker vi nu en händig och praktiskt lagd Mekaniker. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med varierande arbetsuppgifter på ett nytänkande företag. I arbetet som Mekaniker ingår allt från service och underhåll, till funktionskontroll, felsökning och reparation av olika typer av produkter. Vidare ingår också att iordningsställa maskinerna inför uthyrning, samt att rengöra och sanera dem. Visst administrativt arbete ingår i tjänsten, såsom beställning av material/reservdelar samt registrering i uthyrningssystem. Du kommer även att ha mycket kundkontakt. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig som har utbildning inom teknik, fordon eller bygg- och anläggning. Alternativt har du annan arbetslivserfarenhet som är likvärdig utbildningskravet. Du bör även ha goda kunskaper i MS Office. B-körkort är ett krav.

Du är noggrann, handlingskraftig och tar stort ansvar för ditt arbete. I ditt arbete kommer du att ha mycket kundkontakt, därför behöver du ha god social kompetens och tycka om att ge kunderna god service.

Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Tjänsten är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos kundföretaget. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta oss via mail, [email protected]Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker till Lidköping

Ansök    Jan 12    2Complete AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa företaget produkters funktion. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar. Produkterna är bland annat entrélösningar, dörrautomation, passe... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa företaget produkters funktion. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar. Produkterna är bland annat entrélösningar, dörrautomation, passersystem med mera.

Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos företaget. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Arbetsområdet är Lidköping med omnejd, vi ser gärna att du bor i närheten av Lidköping. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16, du utgår hemifrån i servicebil.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor och företaget. Troligtvis har du en gymnasieutbildning inom el, mekanik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom utbildning i heta arbeten.

Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska.

Är du intresserad, välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, Drifttekniker, mekaniker Visa mindre

Mekaniker till framtidens hållbara transporter

Är det dig Vi letar efter? Om du gillar att jobba i verkstadsmiljö med alla arbetsuppgifter som förekommer där och har erfarenhet av det sedan tidigare så kan Vi mycket väl vara din nya arbetsgivare. Vi söker en hängiven servicetekniker/mekaniker som gillar underhåll och reparationer. Enda kravet är: Körkort samt erfarenhet av mekanikeryrket eller som servicetekniker. Vi lägger stor vikt på våra tio beteenden som är: punktlig, positiv, förberedd, att a... Visa mer
Är det dig Vi letar efter? Om du gillar att jobba i verkstadsmiljö med alla arbetsuppgifter som förekommer där och har erfarenhet av det sedan tidigare så kan Vi mycket väl vara din nya arbetsgivare.

Vi söker en hängiven servicetekniker/mekaniker som gillar underhåll och reparationer.

Enda kravet är: Körkort samt erfarenhet av mekanikeryrket eller som servicetekniker.

Vi lägger stor vikt på våra tio beteenden som är:

punktlig, positiv, förberedd, att anstränga sig, visa arbetsmoral, positivt kroppsspråk, ge energi, ha passion, att vara öppen för coaching samt att göra det lilla extra vilket även kunden gör.

Delar du dessa vill vi ha med dig i vårt team.

Frågor besvaras av Andreas Andersson på telnr: 0705-495027

Sök tjänsterna idag! Visa mindre

GJ Maskin AB söker Servicetekniker

Ansök    Maj 12    G J Maskin AB    Servicetekniker, maskin
GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett team på 8 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Vi har en fantastisk utveckling och en hög försäljning av våra produkter. Vi satsar än mer på vår eftermarknad och behöver förstärka med fler servicetekniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team? Dina arbets... Visa mer
GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett team på 8 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Vi har en fantastisk utveckling och en hög försäljning av våra produkter. Vi satsar än mer på vår eftermarknad och behöver förstärka med fler servicetekniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du huvudsakligen arbeten i verkstaden, innefattande service, reparation och felsökningar. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom hydraulik, fordonselektronik, mekanik och service av maskiner. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift, samt god datavana. Meriterande med behörigheter såsom AC, heta arbeten, truckkort mm.
Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.
B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig
Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, får du även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade. Som servicetekniker finns goda möjligheter att utvecklas och du kommer arbeta med och kompetensutvecklas tillsammans med våra starka varumärken såsom bl.a. Massey Ferguson, McHale, Kverneland, Elho, Sampo, Avant m.fl.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta platschef Fredrik Gustavsson på 070-498 91 07 eller HR-ansvarig Fredrika Vilsson på 0515-77 78 26.

Om arbetsgivaren
GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 265 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda. Företaget är anslutet till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund. Visa mindre

Sundlings Sverige AB söker servicetekniker

Ansök    Jun 30    Randstad AB    Servicetekniker, maskin
Arbetsbeskrivning Har du erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll, gärna med el-kunskap i botten, och drivs av att ge förstklassig service? Är du strukturerad, har en god förmåga att planera och driva ditt eget arbete och dessutom trivs med att vara ute på vägarna för att besöka och hjälpa våra kunder? Missa då inte chansen att få jobba på ett branschledande och framgångsrikt företag som erbjuder en varierande vardag och en trevlig arbetsmiljö!  ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll, gärna med el-kunskap i botten, och drivs av att ge förstklassig service? Är du strukturerad, har en god förmåga att planera och driva ditt eget arbete och dessutom trivs med att vara ute på vägarna för att besöka och hjälpa våra kunder? Missa då inte chansen att få jobba på ett branschledande och framgångsrikt företag som erbjuder en varierande vardag och en trevlig arbetsmiljö!
 
Sundlings Sverige AB växer och vi behöver stärka upp vårt team. Vi söker nu en servicetekniker med ansvar för den nordiska marknaden.

Vi är i en expansiv fas där du som servicetekniker spelar en viktig roll i utvecklingen av både vår produktion och vår affär, där högsta service till våra kunder är en viktig pusselbit. Vi är ett tight team där alla avdelningar jobbar väldigt nära varandra med högt i tak och stort ansvar.


Vi har ofta korta beslutsvägar och är flexibla för att anpassa oss till förändringar och nya möjligheter och alltid ligga i framkant.Ansvarsområden
Som servicetekniker hos oss ansvarar du för både intern och extern service. Kundbesöken sker primärt i Sverige och Danmark och är både planerade och akuta. För den norska marknaden samarbetar vi med en tredje part, med vilken du sköter all kommunikation och samordning. Rollen kräver koordinering och även administration i vårt affärssystem Microsoft Navision så väl som i vårt ärendehanteringssystem LIA.
 
I rollen kommer du:
Ansvara för löpande underhåll internt
Genomföra serviceresor enligt serviceplan 
Ansvara för att akuta fel löses både internt och externt
Vara kontaktperson för samtliga maskinleverantörer
Ansvara för uppstart vid nya maskininstallationer hos kund samt utbilda deras maskinoperatörer
Ansvara för hemtagning och lagerhållning av reservdelar för både externt och internt bruk
Ansvara för underhållsdokumentation både internt och externt                                        
Ha dokumentationsansvar i så väl affärssystem som ärendehanteringssystem Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar till Försäljnings- och Marknadschef Janne Falk.  Kvalifikationer
Då du regelbundet besöker våra kunder lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad, kommunikativ, självgående och förstår vikten av att du är en ambassadör för företaget. Du arbetar mycket under eget ansvar så det är viktigt att du kan arbeta självständigt och driva dina arbetsuppgifter framåt, men också att du samarbetar väl med dina kollegor. 
 
Rollen kräver administration, koordinering samt ordning och reda. 
 
Du som söker har:
Gärna erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll
Kunskap om el-schema/viss el-behörighet 
Tekniskt intresse och grundkompetens 
Erfarenhet av att arbeta i IT-system samt Microsoft-Office. 
B-körkort
God svenska och engelska i tal och skrift (flertalet utländska leverantörer)


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald 

Ansökan
2021-07-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Janin Perez Rabanal – [email protected]

Om företaget
Sundlings Sverige AB är Nordens ledande leverantör av popcorn och snacks till biografer och arenor och vi är även en innovativ producent av premiumprodukter till dagligvaruhandel.  
Vi är ett familjeföretag som startades 1990 av Per Sundling, där andra generationen tagit över, VD är Emma Sundling Bustad. 


Vi har egen tillverkning av popcorn och snacks i vår FSSC 22000 godkända produktions-anläggning i Lidköping. Visa mindre

Serviceman 50%

Vi söker en serviceinriktad person till Räddningstjänsten. Vi söker dig som är praktiskt lagd och som ser lösningar på egen hand. Du bör efter introduktion känna dig trygg i att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara skötsel och underhåll på räddningstjänstens materiel och fordon. Hos Räddningstjänsten Västra Skaraborg finns en serviceavdelning på stationen i Lidköping som hanterar fordon och material för fem bra... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad person till Räddningstjänsten.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som ser lösningar på egen hand. Du bör efter introduktion känna dig trygg i att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara skötsel och underhåll på räddningstjänstens materiel och fordon.
Hos Räddningstjänsten Västra Skaraborg finns en serviceavdelning på stationen i Lidköping som hanterar fordon och material för fem brandstationer. Där utförs även ibland lättare fastighetsskötsel. Avdelningen består av en driftledare och en serviceman på 50% samt att man får hjälp av operativ personal. 
B- och C-körkort är ett krav då man transporterar sig med personbilar samt flyttar tunga brandbilar mellan stationer och besiktningar m,m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av fordonsskötsel samt lättare fastighetsskötsel.
Arbetstid är två hela dagar en vecka och tre hela dagar nästa.
 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Flexibel servicetekniker sökes till Sverull i Lidköping!

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Lidköping är vi idag 11 anställda. Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktorisera... Visa mer
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Lidköping är vi idag 11 anställda.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

Har du erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker? Söker du efter nya utmaningar och är intresserad av ett arbete som erbjuder utvecklingsmöjligheter, ett högt tempo och en bredd av arbetsuppgifter? Då ska du söka dig till oss!

Just nu söker vi en servicetekniker till vår kund Sverull i Lidköping. Tjänsten är en rekrytering där du bli anställd direkt hos kunden.

OM FÖRETAGET
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskunderhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Lidköping är vi idag 11 anställda.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKF:s produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som servicetekniker där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta service, underhåll samt felsökning och reparationer av pumpar, elmotorer och växlar. En del av arbetet sker i verkstaden men den största delen av arbetet kommer att utföras ute hos företagets kunder vilket innebär en hel del kundkontakter. I din roll förväntas du agera säljande tekniker där du är med och tar in dina egna jobb i samband med jobb ute hos kund.

Rollen är väldigt bred och innefattar en hel del mekaniskt arbete. Arbetet kan ibland komma att vara förlagt till annan ort med möjlighet till övernattning.

OM DIG
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:

• B-körkort
• Tidigare erfarenhet av arbete med mekanisk service eller likvärdig utbildning
• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Har du kunskaper inom el och pumpar är detta starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem med att resa inom tjänsten, även om du till stor del kommer befinna dig i företagets verkstad. Vidare är du också stresstålig och har erfarenhet av arbete mot och tydligt angivna tidsramar.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Lidköping med omnejd
• Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: (inkludera om provanställning)

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Servicetekniker restaurangutrustning, Lidköping/Mariestad/Skövde

Vi söker dig som jobbar eller har nyligen jobbat med service av storköksmaskiner. Vi söker dig som vill jobba fritt och styra dina jobb och kunder själv. Vi söker dig som vill vara med och påverka företagets utveckling inom ditt område. Vi ser gärna att du som söker även önskar utveckla dig inom vågar och printrar. Meriterande även om du har EL-behörighet dock inget krav Du är av en "problemlösare" som vågar ta dig an saker som är utanför din "komfortzon" ... Visa mer
Vi söker dig som jobbar eller har nyligen jobbat med service av storköksmaskiner. Vi söker dig som vill jobba fritt och styra dina jobb och kunder själv. Vi söker dig som vill vara med och påverka företagets utveckling inom ditt område.
Vi ser gärna att du som söker även önskar utveckla dig inom vågar och printrar.
Meriterande även om du har EL-behörighet dock inget krav
Du är av en "problemlösare" som vågar ta dig an saker som är utanför din "komfortzon" och löser dessa.
Är du den vi söker så tycker jag att du skall höra av dig till oss.
Vi erbjuder ett arbete som servicetekniker i vårt bolag i regionen runt Mariestad, Skövde, Lidköping med omnejd med början i Maj månad eller enligt ÖK.


Vi erbjuder ett gott team av tekniker och säljare i en platt organisation. Vi arbetar med kända varumärken inom branschen såsom Rational, Hobart, Smeg, Robot Coupe, Getinge, Scotsman, Ubert, Bizerba, m fl.
Vi arbetar långsiktigt med alla våra kunder och håller väldigt hög servicegrad.
De flesta av våra kunder är inom dagligvaruhandeln men arbetar även emot HoReCa


Vi som söker dig är:
Myhrvold Nordic AB, som är ett agenturföretag som arbetar inom områdena, Dagligvaruhandeln, Livsmedelsindustri och Storkök. Vi startade i Sverige 2005 som ingår i Norska Myhrvold-Gruppen anno 1909. Myhrvold har med vår långa erfarenhet och trygga organisation en stark position på marknaden. Vi känner att vi kommer att bidra till fin framtid inom utrustning inom våra segment.


Gå gärna in på vår hemsida www.myhrvold.se för mer info om oss.


Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!


P.S. vi tar gärna emot tips Visa mindre

Servicetekniker till internationella Munters

Ansök    Sep 3    Randstad AB    Servicetekniker, maskin
Arbetsbeskrivning  Vill du vara en del av ett globalt företag som ständigt växer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd?  Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig!  För att ytterligare stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande, serviceorienterade inställning och trygga perso... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Vill du vara en del av ett globalt företag som ständigt växer? Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete i en roll med mycket eget ansvar? Drivs du av att göra ett gott arbete och inte ger upp förrän kunden är nöjd?  Då är rollen som servicetekniker hos Munters något för dig! 
För att ytterligare stärka och utveckla serviceorganisationen söker nu Munters dig som med ditt tekniska kunnande, serviceorienterade inställning och trygga personlighet vill bli en del av teamet i Göteborg  och utgå från din hemort? Ansvarsområden
 Som servicetekniker på Munters spenderar du merparten av din tid ute hos kund. Du utgår, med en tillhandahållen servicebil, från hemmet alternativt från kontoret i Västra Frölunda och trivs i att resa mycket i det dagliga arbetet. 
I din roll som servicetekniker arbetar du främst självständigt för att felsöka, serva och installera avfuktare och luftbehandlingssystem hos kunderna. 


 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 


• Service och reparation av avfuktare och luftbehandlingssystem 


• Enklare installationer i samarbete med projektorganisationen 


• Planera serviceverksamheten inom området 


• Jobba tillsammans med säljare, projektledare och kundservice för att hjälpa kunderna på bästa sätt 

I rollen är resor en del av vardagen och det är viktigt att man trivs med detta. Övernattningar beräknas till ca 15-20/år Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
 
Vi söker dig som har en utbildning med el-teknisk inriktning och/eller motsvarande erfarenhet, kanske har du läst till elektriker eller har jobbat inom styrteknik? Har du bakgrund inom avfuktnings- och luftbehandlingssystem eller liknande bransch är detta meriterande. 


Munters är ett globalt företag och därav förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. 
B-körkort är ett krav för tjänsten då du utför arbetet hos kunderna. 

Då du i din tjänst kommer ha ett brett kontaktnät, både internt och gentemot kunder, krävs en god social kompetens och en positiv inställning för att lyckas i rollen. Du är företagets representant ut mot kunderna och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att på ett lyhört sätt läsa och anpassa dig efter rådande situation. 
Som person är du också noggrann, ansvarstagande och förtroendeingivande. Du drivs av att leverera resultat i en självständig miljö och har nära till att samarbeta och hjälpas åt. 
Placeringsorten för dig som servicetekniker bestäms i samråd beroende på kandidatens lokalisering. Resor, där ibland övernattning ingår, är en del av vardagen och det är därför viktigt att man trivs med detta. Erfarenhet
Branscherfarenhet

Ansökan
 2020-09-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
För information: Kristin Selander, [email protected]

Om företaget
 Munters är en global ledare inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar. Företaget startades upp redan 1955 och idag utförs tillverkning och försäljning i mer än 30 länder med nästan 3 500 medarbetare.  Genom innovativa teknologier skapar Munters det perfekta klimatet för krävande industriella applikationer, varav de största segmenten är livsmedel, läkemedel och Industri. Vill du vara med på Munters spännande resa? 

Då är du välkommen med din ansökan, redan idag Visa mindre

GJ Maskin AB söker Servicetekniker

Ansök    Feb 13    G J Maskin AB    Servicetekniker, maskin
GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö. Omsättningen 2018 var på koncernnivå... Visa mer
GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö. Omsättningen 2018 var på koncernnivå ca 250 MSEK. GJ Maskin AB har idag totalt 58 anställda och är anslutna till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.


Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du huvudsakligen arbeten i verkstaden, innefattande service, reparation och felsökningar. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar.  
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom maskinservice med några års erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och god datavana. Meriterande med behörigheter såsom travers mm.
Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.
B-körkort är ett krav.
Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du ha ett omväxlande arbete i en spännande bransch och bra lokaler där du får vara delaktig i arbetet tillsammans med ett härligt gäng erfarna medarbetare så är du välkommen med din ansökan. Visa mindre

Serviceman

Vi söker en serviceinriktad person till Räddningstjänsten. Vi söker dig som är praktiskt lagd och som ser lösningar på egen hand. Du bör efter introduktion känna dig trygg i att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara skötsel och underhåll på räddningstjänstens materiel och fordon samt att montera och demontera dörrlås på fastigheter inom Lidköpings kommun. Hos Räddningstjänsten Västra Skaraborg finns en serviceav... Visa mer
Vi söker en serviceinriktad person till Räddningstjänsten.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som ser lösningar på egen hand. Du bör efter introduktion känna dig trygg i att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara skötsel och underhåll på räddningstjänstens materiel och fordon samt att montera och demontera dörrlås på fastigheter inom Lidköpings kommun.
Hos Räddningstjänsten Västra Skaraborg finns en serviceavdelning på stationen i Lidköping som hanterar fordon och material för sex brandstationer. Där utförs även ibland lättare fastighetsskötsel. Avdelningen består av en driftledare och en serviceman på 50% samt att man får hjälp av operativ personal. Vi har även en trygghetscentral som hanterar trygghetslarm och sköter lås hos brukare med nyckelfri hemvård. Tjänsten är delad mellan serviceavdelning och trygghetscentral.
B- och C-körkort är ett krav då man transporterar sig med personbilar samt flyttar tunga brandbilar mellan stationer och besiktningar m,m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av fordonsskötsel samt lättare fastighetsskötsel.
Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

vikarierande servicetekniker till Grannhjälpen i Lidköping

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern beläge... Visa mer
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park. Granngården har cirka 800 anställda i hela Sverige, varav ca 70 medarbetare på servicekontoret. Omsättningen är cirka 2 miljarder kronor per år.

Grannhjälpen är en servicetjänst som Granngården erbjuder för att ge dig som kund extra trygghet vid köp och ägande av maskiner. Genom Grannhjäpen kan du boka installation av robotgräsklippare och ytterligare tjänster som trädbeskärning eller service av trädgårdsmaskiner. Vi har i dagsläget flera rikstäckande servicetekniker och även säsongsanställda installatörer. Vi söker nu en efter en vikarierande servicetekniker till Grannhjälpen i Lidköping. 

För dig som älskar kundservice och ser utmaningen i att på alla vis bidra till nöjdare kunder är detta en ypperlig chans till ett kvalitativt arbete!

Arbetsuppgifter:

Serviceteknikern ansvarar för genomförandet av service- och installationsarbete för ett givet antal butiker. Du ansvarar även för att stödja organisationen med träning och utbildning inom lättare reparationer. Detta är en kompletterande tjänst till en säljartjänst. Under högsäsong beräknar vi att tjänsten är till större delen service och installation, under lågsäsong beräknar vi att det är mer fokus på sälj i butiken.  Tjänsten innebär en stor del resor och vi kommer att tillhandhålla en servicebil till varje tekniker och ort.

Din arbetsdag kan starta med att ge service till ett antal robotgräsklippare, du byter knivar, uppdaterar programvara och rengör maskinerna. Därefter fortsätter dagen med att du ger basservice på en motorsåg, felsöker en åkgräsklippare, hittar felet och ringer kunden och lämnar en offert. Vardagen kan även bestå av att du gör ett kundbesök för att installera en robotgräsklippare eller gör en kontroll av en slinga.

Du ska tycka om reparationer, detektivarbete, problemlösning samt ett högt tempo. Du ska tycka det är en självklarhet att ge förstklassig service och du ska tycka att kundnöjdhet är ett av dem viktigaste målen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra service och reparationer på maskiner, framförallt trädgårdsmaskiner. Är du certifierad servicetekniker inom våra varumärken är detta mycket meriterande. Du behöver även ha säljerfarenhet från detaljhandeln och gärna även kunskap och vana från någon av våra produktområden eller dokumenterad yrkeserfarenhet inom branschen.

Grundläggande IT-kunskaper är ett krav då det förekommer administrativa arbetsuppgifter i tjänsten.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur:

* Jordnära
* Engagerad
* Kundfokuserad
* Vinnare

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen plus trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start : Enligt överenskommelse.

Omfattning:  Föräldravikariat på 100%. Arbetstider mån-fre 07.00-16.00.

Placeringsort: Lidköping.

För mer information om tjänsten, kontakta chef Jenny Johansson via: [email protected]  (inga ansökningar på mail, enbart genom systemet). Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar löpande med urvalsprocessen. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Sista ansökningsdag är den 18 juni 2019. Visa mindre

Servicetekniker Axima Lidköping

Ansök    Jan 22    Lidköping    Servicetekniker, maskin
Aximabolagen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 18 platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköping-, Östergötland samt Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Vi är drygt 180 medarbetare och omsätter ca 900 Mkr. Vi representerar i huvudsak världsledan... Visa mer
Aximabolagen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 18 platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköping-, Östergötland samt Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är drygt 180 medarbetare och omsätter ca 900 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland och JCB.

 BESKRIVNING

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera lantbruksmaskiner med huvudinriktning på skördetröskor.

Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Jourtjänstgöring på obekväm arbetstid ingår i tjänsten under säsong.
Du kommer få vidareutbildning hos våra leverantörer.

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Du bör också ha goda kunskaper i

- Engelska i tal och skrift, flera av våra leverantörer är engelskspråkiga
- Felsökning och reparation av mekanik, el och hydraulik.
- Dator är ett verktyg som du kommer använda dagligen och baskunskaper  är därför nödvändigt.
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.
Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM, sök jobbet!
Villkor
Heltid, tillsvidare.UPPLYSNINGAR

Sonny Wiktorsson, Verkmästare, 0510-31 02 08
Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

Välkommen till www.axima.se
ANSÖKAN

Ansök genom att fylla i formuläret, urval sker löpande! Visa mindre

Servicetekniker fält till Swecon i Alingsås/Vara/Skövde

Om företaget Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN C... Visa mer
Om företaget
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).

Är du en praktisk person som trivs som bäst när du får skruva och fixa tekniska problem? Vi söker nu en servicetekniker som kommer att vara stationerad i Skövde.


Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på entreprenadmaskiner. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då utförs plats hos våra kunder. Våra kunder finns främst i Alingsås, Bohuslän och Skaraborg. Andra förekommande arbetsuppgifter är montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya entreprenadmaskiner. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.


Din profil
Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och teknik. Du har erfarenhet av tyngre fordon och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet där vi värdesätter att du är självständig, serviceinriktad och en god problemlösare. Vi ser också att du är lugn och har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.

Här erbjuds en mycket trygg och god arbetsmiljö. Det är ett roligt och glatt gäng med en mycket god laganda där man ställer upp för varandra som du kommer att arbeta tillsammans med. Du kommer också att få del av löpande vidareutbildningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Calle Edlen på 0739449796. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Servicetekniker / Felsökare - Lidköping

Nu söker vi ett antal ambitiösa och engagerade Servicetekniker/Felsökare till vår depå i Kalmar. I våra depåer implementerar vi just nu Lean och 5S i stor skala. Du kommer få lära dig ny teknik, nya arbetssätt och arbeta med engagerade kollegor som utvecklar verksamheten i rasande fart tillsammans med kunderna. Du får vara med och påverka att pendeltågen i din region går i tid i rusningstrafiken. I arbetsuppgifterna ingår att: • Med noggrannhet och fokus ... Visa mer
Nu söker vi ett antal ambitiösa och engagerade Servicetekniker/Felsökare till vår depå i Kalmar.
I våra depåer implementerar vi just nu Lean och 5S i stor skala. Du kommer få lära dig ny teknik, nya arbetssätt och arbeta med engagerade kollegor som utvecklar verksamheten i rasande fart tillsammans med kunderna. Du får vara med och påverka att pendeltågen i din region går i tid i rusningstrafiken.

I arbetsuppgifterna ingår att:
• Med noggrannhet och fokus på säkerhet utföra arbete enligt arbetsorder och instruktioner.
• Bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på fordon och säkerhetsklassade system.
• Självständigt genomföra felsökning, provning, testning och avhjälpande åtgärder.


Formell kompetens
Du har teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande inom mekanik eller elteknik. Du har troligtvis gått industri- eller fordonsprogrammet och gärna kompletterat med Yrkeshögskola eller motsvarande.

Som servicetekniker/felsökare ska du ha dokumenterad erfarenhet av fordonssystem, service, styrsystem och underhåll. Du måste kunna läsa och förstå el-schema samt pneumatiska och mekaniska ritningar. Det är fantastiskt om du har erfarenhet av felsökning och service på fordonstyperna X11 och Itino och om du är utbildad växlare.

Har du dokumenterad kompetens att framföra truck, använda travers samt utföra heta arbeten är detta meriterande. Goda kunskaper i svenska liksom datorvana är ett krav och du har körkort klass B.

Din bakgrund
Det är meriterande om du har några års erfarenhet av underhållsarbete på järnvägsfordon eller andra fordon. Det är positivt om du självständigt utfört förebyggande och avhjälpande underhåll inklusive avsyning av fordons trafiksäkerhetsmässiga tillstånd.

Personliga egenskaper
Du som är noggrann, lösningsorienterad, engagerad och har lätt för att samarbeta med dina kollegor kommer ha goda förutsättningar för att lyckas i denna roll. Du är bra på att ta egna initiativ, gillar att ha kul med kollegorna och förstår att säkerheten alltid är det viktigaste.


Bombardier är ett globalt industriföretag inom transportbranschen. Vi finns i 26 länder, har 71 700 medarbetare och är att av världens främsta företag inom spårtrafik och luftfart. Inom järnvägsindustrin är vi världens största tillverkare av tåg, järnvägsutrustning och järnvägssystem. Vi utvecklar och underhåller produkter i världsklass som förändrar spelreglerna i branschen. Tillsammans skapar vi hållbara sätt att transportera människor och gods.

På Bombardier i Sverige är vi drygt 1700 anställda. Inom divisionen Services hjälper vi våra kunder genom att underhålla, bygga om och reparera tågfordon i våra depåer runt om i landet. Inom Services arbetar cirka 300 personer med ansvar för att montera, prova och leverera produkter i rätt tid och med rätt kvalitet. Visa mindre