Lediga jobb 2Complete AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från 2Complete AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Servicetekniker till Lidköping

Ansök    Jan 12    2Complete AB    Servicetekniker, maskin
Dina arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa företaget produkters funktion. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar. Produkterna är bland annat entrélösningar, dörrautomation, passe... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, uppgraderingar och reparationer i syfte att säkerställa företaget produkters funktion. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar. Produkterna är bland annat entrélösningar, dörrautomation, passersystem med mera.

Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos företaget. Som servicetekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Arbetsområdet är Lidköping med omnejd, vi ser gärna att du bor i närheten av Lidköping. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16, du utgår hemifrån i servicebil.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor och företaget. Troligtvis har du en gymnasieutbildning inom el, mekanik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form. Kunskap inom el, mekanik och elektronik är starkt meriterande liksom utbildning i heta arbeten.

Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder. Du innehar B-körkort är flytande i svenska i tal och skrift och behärskar engelska.

Är du intresserad, välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, Drifttekniker, mekaniker Visa mindre

Erfaren Elkonstruktör till vår kund i Lidköping och Skövde

Ansök    Okt 8    2Complete AB    Elektronikkonstruktör
Dina arbetsuppgifter Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och testmiljö.

I din roll arbetar du bland annat med att genomföra mätningar i laboratorium och i fält, upprätthålla ritningar samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella, vara teknisk konsultation i säljarbetet och med att framställa ritningar av underlag vid kundanpassning. I din tjänst kommer du arbeta både på vår kunds kontor i Linköping och på kontoret i Skövde.
Några av dina arbetsuppgifter:

- Genomföra mätningar i Absolents laboratorium och i fält.
-Teknisk konsultation i säljarbetet och ritning av underlag vid kundanpassning.
- Ingå och arbeta i projektgrupper med utvecklingsprojekt.
- Upprätta och underhålla rutiner för montage
- Arbetar för att skapa en modulär elektronikarkiterktur
- Upprätta ritningar och andra produktions/konstruktionsunderlag samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Elkonstruktör i minst 3 år. Ett krav är att du har CAD-kunskaper och att du har erfarenhet av ritningskonstruktion.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du driven och framåt och vill bidra till företagets utveckling. Du är kvalitetsinriktad och professionell samt säkrar goda processer och håller dina löften. Vi ser även att du är ansvarsfull genom att du planerar strukturerat, genomför i tid och följer upp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller [email protected]Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Distriktschef till Lidköping

Ansök    Dec 21    2Complete AB    Affärsområdeschef
Dina arbetsuppgifter Vi söker just nu dig som vill arbeta som Distriktschef i region Lidköping för ett stort Hissföretag. Du kommer leda ett team servicetekniker inom affärsområdet eftermarknad i distriktet Lidköping med omnejd. Du kommer vara en del av ett team om 12 distriktschefer och din uppgift blir att fortsätta driva och utveckla bolagets eftermarknadsaffär i samarbete med Field Operation Manager och säljare. Som Distriktschef kommer du ha det ope... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu dig som vill arbeta som Distriktschef i region Lidköping för ett stort Hissföretag. Du kommer leda ett team servicetekniker inom affärsområdet eftermarknad i distriktet Lidköping med omnejd. Du kommer vara en del av ett team om 12 distriktschefer och din uppgift blir att fortsätta driva och utveckla bolagets eftermarknadsaffär i samarbete med Field Operation Manager och säljare.

Som Distriktschef kommer du ha det operativa ansvaret att förvalta, driva och fortsätta arbetet med att utveckla en lönsam och effektiv eftermarknadsaffär. Detta innebär bland annat att du kommer ha ansvaret för rekrytering och bemanning av personal inom ditt distrikt samt att du kommer leda och ha det övergripande ansvaret för utförande av service och reparationer på hiss- och rulltrappasbeståndet i området.

I detta distrikt arbetar tio mycket skickliga servicetekniker och du kommer ha det direkta personalansvaret för dem. Då serviceteknikerna stöter på många hinder under en arbetsdag kommer det vara ditt ansvar att stötta och coacha dem i allt från hantering av administration till att lösa problem som kan uppstå på fältet.

I rollen kommer du att rapportera direkt till Field Operation Manager. Du förväntas upprätthålla och bearbeta affären framåt med kunder och befintliga serviceavtal i distriktet. Du kommer ha en egen budget för ditt distrikt och arbeta aktivt med merförsäljning och kundvård. Du kommer även ansvara för de lokala affärerna gällande både reparationer och serviceavtal.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Erfarenhet från en tidigare ledande position inom service, byggbranschen, eftermarknaden eller försäljning av tekniska produkter är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta mot externa kunder och med försäljning sen tidigare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom teknik-, bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Ditt ledarskap präglas av coaching, uppföljning och engagemang. Rollen kräver att du har hög servicekänsla, klarar av tuffa samtal och har god kommunikativ förmåga. Du är trygg och inger förtroende mot både kunder och medarbetare. Vi söker dig som är hungrig, vågar ta dig ann en utmaning och är driven. Det krävs även att du accepterar de uppsatta regelverk som finns i organisationen. Du är en riktig problemlösare som är strukturerad och som klarar av att ha många bollar i luften.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Affärsområdeschef, Distriktschef, Servicechef, Ledarskap Visa mindre

Erfaren Elkonstruktör till vår kund i Lidköping och Skövde

Ansök    Sep 22    2Complete AB    Elektronikkonstruktör
Dina arbetsuppgifter Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och testmiljö.

I din roll arbetar du bland annat med att genomföra mätningar i laboratorium och i fält, upprätthålla ritningar samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella, vara teknisk konsultation i säljarbetet och med att framställa ritningar av underlag vid kundanpassning. I din tjänst kommer du arbeta både på vår kunds kontor i Linköping och på kontoret i Skövde.
Några av dina arbetsuppgifter:

- Genomföra mätningar i Absolents laboratorium och i fält.
-Teknisk konsultation i säljarbetet och ritning av underlag vid kundanpassning.
- Ingå och arbeta i projektgrupper med utvecklingsprojekt.
- Upprätta och underhålla rutiner för montage
- Arbetar för att skapa en modulär elektronikarkiterktur
- Upprätta ritningar och andra produktions/konstruktionsunderlag samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Elkonstruktör i minst 3 år. Ett krav är att du har CAD-kunskaper och att du har erfarenhet av ritningskonstruktion.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du driven och framåt och vill bidra till företagets utveckling. Du är kvalitetsinriktad och professionell samt säkrar goda processer och håller dina löften. Vi ser även att du är ansvarsfull genom att du planerar strukturerat, genomför i tid och följer upp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller [email protected]Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Erfaren Elkonstruktör till vår kund i Lidköping och Skövde

Ansök    Sep 9    2Complete AB    Elektronikkonstruktör
Dina arbetsuppgifter Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en global och innovativ aktör med huvudfokus på filtreringsteknologi. De erbjuder effektiva lösningarna för att rena luften från föroreningar i industriella processer, t.ex. vid svarvning, fräsning, pressgjutning och svetsning. Nu söker vi en erfaren Elkonstruktör som kommer att ingå i Produktteamet som arbetar med att utveckla och testa de egna produkterna både mot den egna produktionen, men också mot samarbetspartners och testmiljö.

I din roll arbetar du bland annat med att genomföra mätningar i laboratorium och i fält, upprätthålla ritningar samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella, vara teknisk konsultation i säljarbetet och med att framställa ritningar av underlag vid kundanpassning. I din tjänst kommer du arbeta både på vår kunds kontor i Linköping och på kontoret i Skövde.
Några av dina arbetsuppgifter:

- Genomföra mätningar i Absolents laboratorium och i fält.
-Teknisk konsultation i säljarbetet och ritning av underlag vid kundanpassning.
- Ingå och arbeta i projektgrupper med utvecklingsprojekt.
- Upprätta och underhålla rutiner för montage
- Arbetar för att skapa en modulär elektronikarkiterktur
- Upprätta ritningar och andra produktions/konstruktionsunderlag samt ansvara för att dessa är riktiga och aktuella.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Till denna roll söker vi dig som har arbetat som Elkonstruktör i minst 3 år. Ett krav är att du har CAD-kunskaper och att du har erfarenhet av ritningskonstruktion.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Som person är du driven och framåt och vill bidra till företagets utveckling. Du är kvalitetsinriktad och professionell samt säkrar goda processer och håller dina löften. Vi ser även att du är ansvarsfull genom att du planerar strukturerat, genomför i tid och följer upp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller [email protected]Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre