Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Lidköping

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Eventpersonal till butiksevent i Lidköping

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Lidköping för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis ti... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Lidköping för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Lidköping" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör till Lidköpings kommun Är det nu det är dags att göra slag i saken, att flytta till Lidköping, få fem minuter till skola och  förskola, tio minuter till jobbet, strandläge med Europas tredje största insjö med en fantastisk skärgård inom kommunen och en skola som år efter år inte får en enda anmärkning från Skolverket (ja det är faktiskt helt Sverigeunikt). Att vi också har Sveriges tredje största gymnasium och även har yrkeshögskola och hö... Visa mer
Kommunikatör till Lidköpings kommun

Är det nu det är dags att göra slag i saken, att flytta till Lidköping, få fem minuter till skola och  förskola, tio minuter till jobbet, strandläge med Europas tredje största insjö med en fantastisk skärgård inom kommunen och en skola som år efter år inte får en enda anmärkning från Skolverket (ja det är faktiskt helt Sverigeunikt).

Att vi också har Sveriges tredje största gymnasium och även har yrkeshögskola och högskoleutbildningar i kommunen kanske du inte känner till? För medföljande respektive finns många intressanta arbetsplatser inom 45 minuters radie om det inte för tillfället finns något matchande i Lidköping. Skaraborg är på god väg att knipa platsen som Sveriges fjärde största arbetsmarknadsregion med 120 000 arbetstillfällen. Nåväl – nog med införsäljning nu... ????

Det är dags för Anders att gå i pension och vi söker hans efterträdare - en driven kommunikatör som vill vara med och utveckla Lidköping!

Här finns en spännande arbetsplats med höga ambitioner, många härliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter som avlöser varandra i ett högt tempo! Lidköpings kommun har som mål att vara 45000 invånare till 2030 och i det arbetet är kommunikationen en bärande och central del.

Du blir en del av en central kommunikationsenhet som finns inom kommunledningsförvaltningen som består av sju kommunikatörer och en kommunikationschef.

Kommunikationsenheten är ett stöd för hela organisationen i kommunikations- och påverkansfrågor. Förutom ett nära samarbete med dina kollegor på kommunikationsenheten stödjer kommunikatörerna chefer och specialister i kommunens olika förvaltningar med kommunikativa insatser.

Hos oss kommer du som har ett genuint och brinnande intresse för kommunikationsfrågor att trivas. Vi drivs av att hela tiden utvecklas och har dialog och samarbete som arbetssätt. Vår målsättning är att så långt som möjligt jobba tillsammans kring olika frågor och dela arbetsuppgifter med varandra, tillsammans är vi helt enkelt ofta bättre!

Vad ska du göra?
Som kommunikatör hos oss arbetar du både strategiskt och operativt med att planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser.

Ditt huvudfokus kommer vara på intranät, UX-frågor, kriskommunikation, gemensamma kommunikationssystem som Teams, Sitevision, Infocaption, MediaflowPro, WIS och Rakel.

Du kommer även vara involverad i arbetet med vår externa webb. Du har huvudansvar för viss nyhetspublicering och kommer även vara involverad i vårt arbete med sociala medier och extern webb. Din roll kan då och då liknas vid arbetet i en ”sambandscentral” – många frågor och beroenden passerar ditt dagliga arbete.

Du stöttar även chefer i kommunikationsfrågor genom rådgivning, utbildning och konkreta aktiviteter ofta med tonvikt på webb.

Utöver detta kommer du även ge specifikt kommunikatörsstöd till någon av våra kommande sektorer, som just nu benämns förvaltningar.

Vem är du?
Du har ett stort intresse för samhällsutveckling och du använder olika kommunikationsvägar och format, såsom rörlig bild, sociala medier, text, bild och ljud för att uppnå rätt effekt i kommunikationen med olika målgrupper. Det är mycket viktigt att du kan hantera kommunikation i krissituationer.

Du gillar att bygga relationer och får energi av att samarbeta med andra. Du uppskattar en föränderlig vardag, arbetar självständigt och har lätt för att förstå verksamhetens behov. Du är taktisk och tänker helhet.

Du har erfarenhet av att driva, utveckla och underhålla intranät och extern webb och gillar att utveckla och använda olika tekniska kommunikationsverktyg. Har du erfarenhet av att leda arbete med webbutveckling inklusive system för dokumenthantering på övergripande nivå är det meriterande.

Du är en skicklig skribent med känsla för grafisk form. En kamera kan du hantera om det behövs och du har erfarenhet av relevanta verktyg för att arbeta med både digital och tryckt kommunikation. Självklart kan du planera och organisera ditt arbete och hålla deadlines.

Du har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, webbutveckling, marknadsföring, journalistik eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du har flerårig yrkeserfarenhet som kommunikatör eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående.

Vi har under de senaste åren utvecklat vårt arbetssätt och i dagsläget arbetar vi både på plats och på distans. Detta är ett arbetssätt som vi planerar att fortsätta med utifrån de förutsättningar som arbetet tillåter men också utifrån det absolut grundläggande - att få ihop hela sitt livspussel.

Vi intervjuar löpande så avvakta inte med din ansökan.

Låter det här som ett jobb för dig? Att hitta rätt person är det viktigaste för oss så välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör kvällstid

Söker du ett extrajobb utöver ditt nuvarande arbete? Är du student och behöver dryga ut din kassa? Nu söker vi på Prospector personal till vår kvällsverksamhet, du kommer arbeta med välkända varumärken som Barncancerfonden och Läkarmissionen, så vill du hjälpa till att dela på orden barn och cancer eller hjälpa utsatta kvinnor och barn i katastrofländer? Då är det här ett oerhört givande arbete dör just Dig! Är du? Stresstålig Tävlingsinriktad Punktlig Str... Visa mer
Söker du ett extrajobb utöver ditt nuvarande arbete?
Är du student och behöver dryga ut din kassa?
Nu söker vi på Prospector personal till vår kvällsverksamhet, du kommer arbeta med välkända varumärken som Barncancerfonden och Läkarmissionen, så vill du hjälpa till att dela på orden barn och cancer eller hjälpa utsatta kvinnor och barn i katastrofländer?
Då är det här ett oerhört givande arbete dör just Dig!
Är du?
Stresstålig
Tävlingsinriktad
Punktlig
Strukturerad
Glad
Social
Då är detta rätt jobb för dig!


Var: På Prospectors verksamhet på Rörstrand i Lidköping


Arbetstider: Måndag-Torsdag 17:00-21.00 med möjlighet att starta 15:00) och Söndagar 11.30-18.00


Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal Unionen (samt provision vid väl utfört arbete)


Hur du söker jobbet:


Maila in din ansökan/ CV till [email protected]


Förklara gärna i ditt mail varför vi ska anställa just dig


Sista ansökningsdagen:
15 December 2021
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kommunikatör dagtid

Har du lätt för kommunikation? Kan du föra dig väl i tal och skrift? Gillar du ett högt tempo och tävlingsmål? Då är det här det perfekta jobbet för dig. Vi arbetar med telefonen och rösten som vårt arbetsredskap. Vi representerar en mängd olika varumärken och genomför årligen ca 7000 intervjuer och bokningar åt våra kunder. Nu har du chansen att vara en del av vårat gäng och arbeta med ett fantastiskt yrke. Läs mer om tjänsten på vår hemsida www.prospect... Visa mer
Har du lätt för kommunikation?
Kan du föra dig väl i tal och skrift?
Gillar du ett högt tempo och tävlingsmål?
Då är det här det perfekta jobbet för dig.
Vi arbetar med telefonen och rösten som vårt arbetsredskap. Vi representerar en mängd olika varumärken och genomför årligen ca 7000 intervjuer och bokningar åt våra kunder.
Nu har du chansen att vara en del av vårat gäng och arbeta med ett fantastiskt yrke.
Läs mer om tjänsten på vår hemsida www.prospector.nu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kommunikatör

Kommunikatör till Lidköpings kommun Vi söker en driven och professionell kommunikatör som vill vara med och utveckla vår kommunikation. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stora ambitioner, härliga människor och en pulserande vardag. För att du ska trivas hos oss tror vi att du har ett genuint intresse för kommunikationsfrågor, såklart, men också för samhällsutveckling och medborgarservice.   Du blir en del av en central kommunikationsenhet som b... Visa mer
Kommunikatör till Lidköpings kommun

Vi söker en driven och professionell kommunikatör som vill vara med och utveckla vår kommunikation.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stora ambitioner, härliga människor och en pulserande vardag. För att du ska trivas hos oss tror vi att du har ett genuint intresse för kommunikationsfrågor, såklart, men också för samhällsutveckling och medborgarservice.  

Du blir en del av en central kommunikationsenhet som består av sju kommunikatörer och en kommunikationschef. Kommunikationsenheten är ett stöd för hela organisationen i kommunikations- och marknadsföringsfrågor och är organiserad inom Kommunlednings­förvaltningen. Förutom ett nära samarbete med dina kollegor på kommunikationsenheten samarbetar du med chefer och specialister i kommunens olika verksamheter.   

Vad ska du göra?
Som kommunikatör hos oss arbetar du både strategiskt och operativt med att planera, genomföra och utvärdera olika kommunikativa insatser. Du stöttar chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor genom rådgivning, utbildning och konkreta aktiviteter. Du använder olika kommunikationsvägar och format, såsom rörlig bild, sociala medier, text, bild eller kanske ljud, för att uppnå rätt effekt i kommunikationen med olika målgrupper. Du är förutseende i kontakten med media och kan hantera kommunikation i krissituationer.

Vem är du?
Du är en fena på att bygga relationer och får energi av att samarbeta med andra. Du gillar en föränderlig vardag, arbetar självständigt och har lätt för att förstå verksamhetens behov. Du är taktisk och tänker helhet men är också en skicklig skribent med känsla för grafisk form. En kamera kan du hantera om det behövs och du har erfarenhet av relevanta verktyg för att arbeta med både digital och tryckt kommunikation. Självklart kan du planera och organisera ditt arbete och hålla deadlines.

Du har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, journalistik eller motsvarande och har erfarenhet som kommunikatör eller liknande. Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning med start i augusti med möjlighet till förlängning.

Låter det här som ett jobb för dig? Att hitta rätt person är det viktigaste för oss så välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör kvällstid

Nu söker vi på Prospector personal till vår kvällsverksamhet, du kommer arbeta med välkända varumärken som Barncancerfonden och Läkarmissionen, så vill du hjälpa till att dela på orden barn och cancer eller hjälpa utsatta kvinnor och barn i katastrofländer? Så är du? Stresstålig Tävlingsinriktad Punktlig Strukturerad Glad Social Då är detta rätt jobb för dig! Var: På Prospectors verksamhet på Rörstrand i Lidköping Arbetstider: Måndag-Torsdag 17:00-21.0... Visa mer
Nu söker vi på Prospector personal till vår kvällsverksamhet, du kommer arbeta med välkända varumärken som Barncancerfonden och Läkarmissionen, så vill du hjälpa till att dela på orden barn och cancer eller hjälpa utsatta kvinnor och barn i katastrofländer?
Så är du?
Stresstålig
Tävlingsinriktad
Punktlig
Strukturerad
Glad
Social
Då är detta rätt jobb för dig!


Var: På Prospectors verksamhet på Rörstrand i Lidköping


Arbetstider: Måndag-Torsdag 17:00-21.00 med möjlighet att starta 15:00) och Söndagar 11.30-18.00


Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal Unionen (samt provision vid väl utfört arbete)


Hur du söker jobbet:


Maila in din ansökan/ CV till [email protected]


Förklara gärna i ditt mail varför vi ska anställa just dig


Sista ansökningsdagen:
30/9 2021 Visa mindre