Lediga jobb som Naturbruk i Lidköping

Se lediga jobb som Naturbruk i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region väst - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneth Hermansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Syd/Väst på 0720-90 22 89.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Ekedals Lantbruk söker djurskötare

Mjölkgård med robot söker djurskötare. Arbetet består av alla förekommande uppgifter i ett lösdriftstall. Arbetstider enligt överenskommelse, hel -eller deltid. Helgarbete är obligatoriskt. Tjänstens varaktighet enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning efter säsong. Lön enligt avtal. Dåligt med kollektivtrafik så tillgång till eget fordon är bra. Visa mer
Mjölkgård med robot söker djurskötare. Arbetet består av alla förekommande uppgifter i ett lösdriftstall.
Arbetstider enligt överenskommelse, hel -eller deltid. Helgarbete är obligatoriskt.
Tjänstens varaktighet enligt överenskommelse. Möjlighet till förlängning efter säsong.
Lön enligt avtal.
Dåligt med kollektivtrafik så tillgång till eget fordon är bra. Visa mindre

Praktisk naturvårdare i Skaraborg, sommaren 2022

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. ... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vad vi kan erbjuda dig:
Länsstyrelsen är en spännande arbetsplats med en mängd olika typer av uppdrag inom nästan alla samhällets områden. Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kompetenta chefer och medarbetare, en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor. Vi tror du kommer ha roligt och vi vet att du kommer att lära dig mycket och även själv utvecklas här på Länsstyrelsen.

Kort om oss:
Naturavdelningen har i uppdrag att stärka den biologiska mångfalden och friluftslivet. Vi bildar naturreservat av representativa och värdefulla naturområden samt vårdar och förvaltar dessa områden. I Västra Götalands län finns runt 550 naturreservat varav ca 150 st förvaltas av länsstyrelsen. Merparten av dem ligger i den östra delen av länet, Skaraborg. För att bibehålla de naturvärden som reservaten är avsatta för att bevara behöver reservaten skötas om. Som naturvårdare ingår du i det arbetslag som sköter om reservat inom Skaraborg.

Arbetslaget är en del av Länsstyrelsens enhet för naturförvaltning och funktionen naturskötsel.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna följer säsongens växlingar och under sommaren är det slåtter som är den dominerande arbetsuppgiften. Vår slåtter innebär att du både ska kunna hantera motordrivna redskap och handredskap.

Du förväntas själv kunna ta dig med egen bil till arbetsplatsen, det vill säga till det reservat där arbetet genomförs den aktuella dagen.

Placeringsort: Hornborgasjön med arbete över hela Skaraborg, med tonvikt på Falköpings kommun och Kinnekulle


KVALIFIKATIONER
Krav:
• Röjsågskörkort RA
• B Körkort
• God fysik
• Goda kunskaper i svenska

Meriterande:
Det är meriterande om du har utbildning i praktisk naturvård eller landskapsvård. Även praktisk erfarenhet av ängsskötsel och slåtter ses som meriterande, liksom om du har praktiskt handlag och är van att arbeta med praktiskt naturvårdsarbete.

Personliga egenskaper:
Den här tjänsten passar dig som är intresserad av naturvård och som gillar att arbeta fysiskt utomhus i alla väder. För att trivas behöver du gilla att arbeta tillsammans med andra i ett mindre arbetslag med en arbetsledare. Du behöver också vara fysiskt uthållig och trivas med att självständigt utföra dina arbetsuppgifter som en del i helheten.

För att lyckas i rollen så behöver du ha gott omdöme, du behöver vara uthållig och orka slutföra även tyngre och enahanda arbetsuppgifter. Du behöver i rollen vara flexibel och klara av att arbetsplaneringen ändras med kort varsel. Du är självgående och slutför de arbetsuppgifter du fått tilldelade.

Du har ett hälsosamt förhållningssätt till arbetet, vilket märks bland annat på hur du planerar och genomför dina uppdrag och som person lägger du ditt fokus på möjligheter snarare än hinder.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till säsong 2022

Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen sköter begravningsverksamhet och fastigheter inom Lidköpings församling. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn. Du kommer ingå i ett arbetslag så det är viktigt att du kan samarbeta men även kunna jobba självständigt. Det är bra om du har erfarenhet och vana vid trädgårdsmaskiner. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av gravskötsel, gräsklippning, häckklippning, plantering... Visa mer
Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen sköter begravningsverksamhet och fastigheter inom Lidköpings församling.
Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn. Du kommer ingå i ett arbetslag så det är viktigt att du kan samarbeta men även kunna jobba självständigt. Det är bra om du har erfarenhet och vana vid trädgårdsmaskiner.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av gravskötsel, gräsklippning, häckklippning, plantering, ogräsrensning och skötsel av grusytor. Öppning och återfyllning av urngravar ingår också i arbetsuppgifterna.
Ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV.
Anställningsintervjuer kommer ske löpande varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Lantarbetare heltid

Gården Välaberg ligger mellan Lidköping och Grästorp i Västergötland. Välaberg består av ca 2500 slaktsvinsplatser i moderna stallar. Växtodlingen är 220 ha och skogsbruk på 250 ha. Gården har en uppdaterad maskinpark som underhålls väl. Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk innan, körkort är ett krav. Dina uppgifter blir framförallt att jobba med slaktsvin och växtodling. Även helgarbete kommer att ingå i tjänsten I viss mån. Tjänsten är på heltid. ... Visa mer
Gården Välaberg ligger mellan Lidköping och Grästorp i Västergötland.
Välaberg består av ca 2500 slaktsvinsplatser i moderna stallar. Växtodlingen är 220 ha och skogsbruk på 250 ha. Gården har en uppdaterad maskinpark som underhålls väl.
Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk innan, körkort är ett krav. Dina uppgifter blir framförallt att jobba med slaktsvin och växtodling. Även helgarbete kommer att ingå i tjänsten I viss mån. Tjänsten är på heltid.
Ring Magnus 070-6304715 Visa mindre

Vaktmästare

Stiftelsen Läckö Slott Läckö Slott, som ligger naturskönt beläget på en udde vid Vänern i Lidköpings kommun, Västergötland, utgör ett av de största besöksmålen i regionen. Slottet är ett statligt byggnadsminne och är ett av Sveriges mest bevarade byggnader från svensk stormaktstid. Stiftelsen Läckö Slott bedriver här en omfattande publik kulturverksamhet med bl a utställningar, guidade visningar, barnaktiviteter, slottsträdgård, produktion av opera samt se... Visa mer
Stiftelsen Läckö Slott
Läckö Slott, som ligger naturskönt beläget på en udde vid Vänern i Lidköpings kommun, Västergötland, utgör ett av de största besöksmålen i regionen. Slottet är ett statligt byggnadsminne och är ett av Sveriges mest bevarade byggnader från svensk stormaktstid. Stiftelsen Läckö Slott bedriver här en omfattande publik kulturverksamhet med bl a utställningar, guidade visningar, barnaktiviteter, slottsträdgård, produktion av opera samt sedan våren 2013 en bred verksamhet i naturum Vänerskärgården - Victoriahuset.
Våra förväntningar på dig
Inför sommaren söker vi medarbetare till vår avdelning för skötsel av utemiljö/vaktmästeri. Vi utövar med stor omsorg vård och skötsel av såväl våra byggnader som utemiljön på området. I arbetet ingår diverse olika sysslor, såsom skötsel av gräs- och grönytor på området, att se till att verksamhetens olika delar har tillgång till förbrukningsmaterial o s v. Tjänsten omfattar även insatser i samband med olika evenemang på området.
Vi söker dig som gillar att arbeta i en stimulerande miljö med varierande arbetsuppgifter. Du har ett utåtriktat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till att skapa arbetsglädje och att du har ett positivt synsätt.
Tjänsten löper under perioden mitten av juni - mitten av augusti och inkluderar även helgtjänstgöring, då verksamheten är öppen 7 dagar/vecka.
Du som söker ska ha fyllt 18 år. Du bör ha körkort.
Rekrytering sker löpande, så sänd oss din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Säsongsarbete - Parkarbete olika inriktningar

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett s... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Service Fastighet&Park;/Park söker 10 st säsongsanställd personal till dels vår parkverksamhet dels för uppdraget gräsklippning för säsongen 2022.

Säsongsarbetet pågår i huvudsak under perioden april - september och tjänsterna kan komma att variera i start och slutdatum.

Du erbjuds ett kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.Arbetsuppgifter
Arbetet som parkaarbetare består i huvudsak av parksskötsel, såsom beskärning, plantering samt viss gräsklippning. 

Arbetet med inriktning gräsklippning innebär i  huvudsak gräsklippning främst med åkgräsklippare eller annat motodrivet verktyg.  Gräsklippning sker inom kommunens olika offentliga ytor både inne i Lidköping likväl som i kommunens ytterområden. Kvalifikationer
Parkarbetartjänst
För parkarbetaruppdraget söker vi dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare. 
Vi ser det som meriterande om du har något eller flera följande; motorsågskörkort, utbildning arbete på väg 1-2 samt traktorvana.

För tjänsten krävs god fysik och att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift.

Tjänsten kräver B-körkort. 

Gräsklippningstjänst
För gräsklippningsuppdraget söker vi dig som har en gymnasial utbildning, god fysik och kan kommunicera på svenska både i tal och skrift.

I denna tjänst ser vi det som meriterande om du har har erfarenhet av gräsklippning eller vana med grönyte-eller anläggningsmaskiner.

För tjänsten krävs det att du har B- körkort. Har du BE-körkort ser vi det som meriterande.

 

I all vår verksamhet är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi har därför i båda tjänsterna förväntningar på dig att du har en goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra människor samt visar ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
Vid ansökan kommer du bland annat att få svara på frågor om du är intresserad av både parkarbete och gräsklippning eller endast ett av uppdragen. Förutsättningarna för de olika tjänsterna ser du ovan under arbetsuppgifter och kvalifikationskrav. 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Trädgårdsmästare vid Grön rehab

En annorlunda trädgårdsmästartjänst plus en ”vanlig” ”GreveGarden får människor och trädgårdar att växa” är vårt motto. I år firar 15 år och precis fått besked att vi i vår ska börja vår tredje verksamhet. Vi arbetar med hög kvalitet på skötsel, beskärning, plantering, rådgivning och design till våra fantastiska kunder i och runt Lidköping som är privatpersoner och företag. Vi arbetar även med Naturunderstödd rehabilitering sedan många år och är troligen f... Visa mer
En annorlunda trädgårdsmästartjänst plus en ”vanlig”
”GreveGarden får människor och trädgårdar att växa” är vårt motto.
I år firar 15 år och precis fått besked att vi i vår ska börja vår tredje verksamhet.
Vi arbetar med hög kvalitet på skötsel, beskärning, plantering, rådgivning och design till våra fantastiska kunder i och runt Lidköping som är privatpersoner och företag. Vi arbetar även med Naturunderstödd rehabilitering sedan många år och är troligen först i Sverige med upphandlad vård på lantgård. Här arbetar vi nära forskning och metodutveckling.
I mars ska vi även starta rehabilitering för personer som av olika anledningar varit ifrån arbete men ska närma sig tillbaka eller hitta nya vägar. Detta med hjälp av aktiviteter inom trädgård, enklare snickeri och kreativitet på gården, hitta en balans mellan aktivitet och vila, få ökad självkänsla och känna delaktighet i ett socialt sammanhang.
Tjänsten är en kombination av att vara i teamet hos våra trädgårdskunder samt på gården med rehabteamet. Vi söker även en person som enbart är ”vanlig ”trädgårdsmästare.
Precis som ”rätt växt på rätt plats” så letar vi efter Dig som stämmer med det vi behöver. Du har en relevant utbildning och yrkeserfarenhet från trädgård. Till tjänsten inom rehab har du troligen en utbildning men definitivt en erfarenhet från människonära yrken. Du tycker om att kommunicera med våra kunder, har ett bra trädgårdsöga för att se vad som behövs och kan planera framåt. Du kan arbeta både själv och tillsammans.
Körkort ett måste, samt att du kan hantera släp. Har du även körkort för röjsåg, lift, eller motorsåg så ligger det på pluskontot men inget krav. God beskärningskunskap ytterligare plus.
Tjänstgöringsgrad och lön enligt överenskommelse.
Svårighet att svara på telefon därför maila frågor för intresse och frågor
Tjänsten tillsätts snabbt när rätt person hittats, även innan sista ansökningsdag, så skicka CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Försöksassistent i Lanna, sommaren 2022

Institutionen för Mark & Miljö är ett ledande markvetenskapligt centrum, såväl nationellt som internationellt. Vi bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om hållbar markanvändning i jordbrukslandskapet och skogen såväl som i urbana miljöer. Verksamheten sker i enlighet med nationella och internationella strategier kring livsmedelssäkerhet, nationella miljö- och klimatmål, samt de globala hållbarhetsmålen inom Agenda 2030. Institutionens verksamhet ä... Visa mer
Institutionen för Mark & Miljö är ett ledande markvetenskapligt centrum, såväl nationellt som internationellt. Vi bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om hållbar markanvändning i jordbrukslandskapet och skogen såväl som i urbana miljöer. Verksamheten sker i enlighet med nationella och internationella strategier kring livsmedelssäkerhet, nationella miljö- och klimatmål, samt de globala hållbarhetsmålen inom Agenda 2030. Institutionens verksamhet är huvudsakligen lokaliserad till Mark-Vatten-Miljöcentrum på SLU Ultuna campus i Uppsala med en forskargrupp placerad i Skara.

Utanför Skara finns Lanna forskningsstation där växtodlingsförsök utförs åt forskare inom SLU och åt andra aktörer. Inom försöksverksamheten på Lanna arbetar två personer på heltid samt en säsongsanställd med fältverksamheten. Här finns även en forskningsledare på halvtid och tre anställda inom jordbruksdriften. Nu söker vi dig som vill arbeta inom försöksverksamheten under säsongen 2022. 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är framför allt att hjälpa till med förkommande sysslor i våra växtodlingsförsök, såsom att väga upp utsäde och gödsel, mäta ut försöksytor, utföra olika jordbruksåtgärder, utföra provtagning i mark och gröda samt vatten i våra utlakningsanläggningar och på provtagningsplatser i närområdet. Det förekommer också en del arbete med provhantering, paketering av prover och underhåll av maskiner och annanutrustning. Under intensiva perioder i växtodlingen kan en del kvällsarbete bli aktuellt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom jordbruk och är intresserad av försöksverksamhet inom jordbrukets växtodling. Du bör ha erfarenhet av traktorkörning och olika redskap. Erfarenhet av datorer, gps och annan teknisk utrustning är meriterande. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att förstå såväl muntliga som skriftliga instruktioner på svenska. B-körkort är ett krav. I urvalet fästes stor vikt vid den sökandes personliga lämplighet.

Placering:
Lanna

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 6 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
2022-04-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2022-02-21.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv. Huvudorter är Alnarp, Umeå och Uppsala, men verksamhet bedrivs också på forskningsstationer, försöksparker och utbildningsorter i hela landet. Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med det gemensamma målet att skapa de bästa förutsättningarna för en hållbar, levande och bättre värld.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden.

www.slu.se Visa mindre

Förman/djurskötare i robotstall

Ekedals Lantbruk söker djurskötare med förmanserfarenhet. Arbetet omfattar alla förkommande sysslor i en robotladugård samt arbete ute i markerna. Seminering är meriterande samt att planera och leda arbete. Väl fungera i att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är heltid och helgarbete är standard enligt ett rullande schema. Lön enligt avtal. Tillträde snarast. Visa mer
Ekedals Lantbruk söker djurskötare med förmanserfarenhet. Arbetet omfattar alla förkommande sysslor i en robotladugård samt arbete ute i markerna.
Seminering är meriterande samt att planera och leda arbete.
Väl fungera i att arbeta självständigt och i grupp.
Arbetet är heltid och helgarbete är standard enligt ett rullande schema.
Lön enligt avtal.
Tillträde snarast. Visa mindre

Semestervikarier - Parkarbetare

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett s... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Service/Park söker personal till vår parkverksamhet under veckorna 24-33

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär alla förekommande arbeten inom parkskötsel.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år, ha god fysik, behärska svenska språket bra i tal och skrift samt ha god datavana. Tjänsten kräver B-körkort.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av parkskötsel och/eller gräsklippning. 

Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Ange i din ansökan vilken av de två perioderna du vill arbeta period vecka 24-28 eller vecka 29-33 , eller om du vill arbeta båda perioderna. 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Arbete i kycklingstall

Kycklingstallet ligger ca 12 km från Lidköping centrum. Det går en buss till Kvänum med hållplats i Resville, därifrån är det 2 km att gå eller cykla till kycklingstallet Vi söker en person för arbete i vårt kycklingstall. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på smittskyddshantering. Te x måste man följa de regler som finns när man förflyttar sig mellan avdelningar och utemiljöer. Arbetet är inte fysiskt ansträngande mer än den sista veckan av uppväxtpe... Visa mer
Kycklingstallet ligger ca 12 km från Lidköping centrum.
Det går en buss till Kvänum med hållplats i Resville, därifrån är det 2 km att gå eller cykla till kycklingstallet

Vi söker en person för arbete i vårt kycklingstall. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på smittskyddshantering. Te x måste man följa de regler som finns när man förflyttar sig mellan avdelningar och utemiljöer.

Arbetet är inte fysiskt ansträngande mer än den sista veckan av uppväxtperioden av kycklingarna.

Arbetet består av allmän tillsyn av kycklingar från dagsgamla vid ankomst fram till slakt dag 35. Därefter är det ca 10 -16 dagars uppehåll fram till nästa insättning,

Uppehållet mellan uppfödningsperioderna består arbetet av rengöring och allmän service av anläggningen samt iordningställande av anläggningen inför en ny grupp kycklingar.

Vi ser inte vare sig ålder, kön eller kulturell bakgrund som något bekymmer. Det viktigaste är att det är en person som är glad för att ha ett arbete att komma till och som har intresse/vilja av att lära sig arbetsuppgifterna.
Välkommen med din ansökan på epost! Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du främst med nya kunder och vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckelframgång i denna rollen. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Parkarbetare, Fastighet & Park, Park

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett s... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning

Område Fastighet & Park ansvarar för kommunens skötsel av kommunala fastigheter, grönytor och skog.

Under området finns två stycken enheter Fastighet och Park. Tjänsten är placerad på enhet Park som har 20 antal medarbetare. Din närmaste chef är Enhetschef Park.

Vi söker en medarbetare som i sitt uppdrag som parkarbetare är extra inriktad på att sköta kommunens lekplatser och badplatser.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av skötsel av kommunens lek- och badplatser. Utöver det ingår parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, röjning i skog, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare. Vi ser att du har kunskaper i och/eller erfarenhet av snickeri då det kan förekomma enklare snickeriarbeten vid lek- och badplatsskötsel.

Det är meriterande om du har motorsågskörkort, utbildningen Arbete på väg 1-2, BE-körkort samt traktorvana.

För tjänsten krävs god fysik, att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift samt innehar B-körkort.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Du ska vara trygg i din roll, ansvarstagande, och självständig med eget driv.

Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din an... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Säsongsarbetare på mjölkgård.

Ansök    Jun 15    Karlsson, Jörgen    Djurskötare, mjölk
Mjölkgård med robot söker djurskötare. Arbetet består av alla förekommande uppgifter i ett lösdriftstall. Arbetstider enligt överenskommelse, hel -eller deltid. Helgarbete är obligatoriskt. Tjänstens varaktighet enligt överenskommelse. Lön enligt avtal. Dåligt med kollektivtrafik så tillgång till eget fordon är bra. Visa mer
Mjölkgård med robot söker djurskötare. Arbetet består av alla förekommande uppgifter i ett lösdriftstall.
Arbetstider enligt överenskommelse, hel -eller deltid. Helgarbete är obligatoriskt.
Tjänstens varaktighet enligt överenskommelse.
Lön enligt avtal.
Dåligt med kollektivtrafik så tillgång till eget fordon är bra. Visa mindre

Semestervikarie - Parkarbetare

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett s... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Gator & Drift, Måltid & Lokalvård, Projekt & Bygga, Stab & utveckling samt Verksamhetsstöd & Service. Vår uppgift är att inom dessa områden stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare med en god och kostnadseffektiv service. En del av Service verksamheter har också ett uppdrag som sträcker sig över flera kommuner. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Service/Park söker personal till vår parkverksamhet under resterande säsongen 2021.

Arbetet pågår mellan 8 till10 veckor.

Vi söker två till tre medarbetare till skötsel av våra torg, parker och planteringar. Dessutom tar vi hand om kommunens alla fastigheter när det gäller utemiljö.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parksskötsel, såsom gräsklippning, beskärning och plantering. Du erbjuds ett omväxlande arbete och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare. 
Har du därutöver motorsågskörkort, utbildning arbete på väg 1-2 samt traktorvana ser vi det som meriterande. 

Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma ske löpande under ansökningstiden.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

LILLA LABÄCK -Ekologisk grönsaksodling/Lantarbetare

Ansök    Maj 21    Lilla Labäck AB    Grönsaksodlare
Nu söker vi en "slitvarg" som älskar att jobba med kroppen som fältarbetare i vår grönsaksodling. Vi ser gärna att du som söker har en god fysik och klarar att arbeta ute i alla väder. Skörd, skölj, tvätt och paketering av grönsaker. Ogräsrensing, plantering och bevattning mm. Körkort är ett plus. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Nu söker vi en "slitvarg" som älskar att jobba med kroppen som fältarbetare i vår grönsaksodling. Vi ser gärna att du som söker har en god fysik och klarar att arbeta ute i alla väder. Skörd, skölj, tvätt och paketering av grönsaker. Ogräsrensing, plantering och bevattning mm.
Körkort är ett plus.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Djurskötare med inriktning mjölkproduktion

Ansök    Maj 3    Karén, Malin    Djurskötare, mjölk
Djurskötare till mjölkproduktion sökes till gård utanför Lidköping. Tjänsten är en halvtid (50%) och innefattar både kvälls-och morgonpass. Arbetet innebär alla förekommande uppgifter inom skötsel av mjölkproduktion som består av en robot och 70 årskor + rekrytering. Du som söker bör ha ett öga för djuren och deras behov, och vi ser helst att du har en naturbruksutbildning eller motsvarande. Som person önskar vi att du är en driven och självgående person, ... Visa mer
Djurskötare till mjölkproduktion sökes till gård utanför Lidköping. Tjänsten är en halvtid (50%) och innefattar både kvälls-och morgonpass.
Arbetet innebär alla förekommande uppgifter inom skötsel av mjölkproduktion som består av en robot och 70 årskor + rekrytering.
Du som söker bör ha ett öga för djuren och deras behov, och vi ser helst att du har en naturbruksutbildning eller motsvarande. Som person önskar vi att du är en driven och självgående person, som inte är rädd att lösa problem om dessa skulle uppstå. Det är meriterande om har arbetslivserfarenhet inom yrket samt att du har traktorvana.
Första kontakt sker via mail, skicka en presentation av dig själv samt ditt CV. Visa mindre

Försöksassistent, Lanna (Västergötland)

Institutionen för mark och miljö söker en försöksassistent till Lanna forskningsstation inför sensäsongen 2021. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken samt hållbar markanvändning. Majoriteten av institutionens verksamhet och anställda är belägna på SLU Ultuna campus i Uppsala, men en forskargrupp och en fältforskningsstation finns i Skara. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är framför allt att hjälpa till med förekommande sy... Visa mer
Institutionen för mark och miljö söker en försöksassistent till Lanna forskningsstation inför sensäsongen 2021. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken samt hållbar markanvändning. Majoriteten av institutionens verksamhet och anställda är belägna på SLU Ultuna campus i Uppsala, men en forskargrupp och en fältforskningsstation finns i Skara.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är framför allt att hjälpa till med förekommande sysslor i våra växtodlingsförsök på Lanna forskningsstation, framför allt under skörd och höstbruk. Det handlar om att såsom att väga upp utsäde, mäta ut försöksytor, utföra olika jordbruksåtgärder, utföra provtagning i mark och gröda samt i vatten i våra utlakningsanläggningar. Det förekommer också en del arbete med provhantering, paketering av prover och underhåll av utrustning. Under intensiva perioder i växtodlingen kan en del kvällsarbete bli aktuellt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom jordbruk och är intresserad av försöksverksamhet inom jordbrukets växtodling. Du bör ha erfarenhet av traktorkörning med olika redskap. Erfarenhet av datorer, gps och annan teknisk utrustning är meriterande. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att förstå såväl muntliga som skriftliga instruktioner på svenska. B-körkort är ett krav. I urvalet fästes stor vikt vid den sökandes personliga lämplighet.

Placering:
Lanna, Lidköping

Anställningsform:
Säsongsanställning 2 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
2021-08-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-04-26.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongspersonal

Lidköpings Fastighet & Företagstjänst har över 20 år i branschen. Sedan starten har vi levererat kvalitetstjänster för både små och stora kunder. Bland våra kunder finner du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier, företag, köpcentrum och privatpersoner. Vi är ett fullserviceföretag och ser till att täcka fastighetens samtliga behov. Vi har en väl fungerande organisation med motiverade medarbetare som har anpassad utbildning och erfarenhet. D... Visa mer
Lidköpings Fastighet & Företagstjänst har över 20 år i branschen. Sedan starten har vi levererat kvalitetstjänster för både små och stora kunder. Bland våra kunder finner du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, industrier, företag, köpcentrum och privatpersoner.
Vi är ett fullserviceföretag och ser till att täcka fastighetens samtliga behov. Vi har en väl fungerande organisation med motiverade medarbetare som har anpassad utbildning och erfarenhet.

Du kommer arbeta i varierande omgivningar med huvudsakliga arbetsuppgifter inom skötsel av planteringsytor med plantering, ogräsrensning, häckklippning, beskärning och mycket mer. Arbetsgruppen består av ett härligt gäng kollegor i varierande åldrar som nu ser fram emot nya kollegor. Arbetet innebär mycket skötsel där du får dra nytta av din ansvarskänsla och initiativkraft.

Kvalifikationer
• Vi söker dig som är intresserad av och har erfarenhet från trädgårdsskötsel och utemiljö.
• Du har trädgårdsutbildning eller likvärdig utbildning.
• Du har vana att framföra maskiner, exempelvis redskapsbärare.
• Du kan hantera rapportering i IT-baserade system.
• B-körkort.

Meriterande
• Certifierande utbildningar såsom lift och fallskydd.
• Praktiska utbildningar såsom röjsåg och motorsåg.
• BE-körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som tar ett personligt ansvar, har en egen drivkraft och ser möjligheter snarare än problem. Du trivs med att arbeta strukturerat och är ordningsam i ditt arbetssätt. Som en viktig person i arbetsgruppen söker vi dig med hög servicekänsla och flexibilitet.

Information om tjänsten
• Anställningen är hos Lidköping Fastighet & Företagstjänst.
• Tjänsten är en säsonganställning som inleds enligt överenskommelse och sträcker sig till 2021-09-30.
• Arbetstiden är dagtid: måndag – fredag kl. 7-16.
• Lön enligt kollektivavtal.

Lidköpings Fastighet & Företagstjänst arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Johan Norrbin, telefon 072-2134161. Visa mindre

Växtodlingsintresserad lantarbetare/maskinförare

Ansök    Mar 3    Flian AB    Lantbrukare, växtodling
Då vår medarbetare Lars-Erik vill trappa ner när årets säsong är över, söker vi nu en växtodlingsintresserad lantarbetare/maskinförare som är van att hantera moderna lantbruksmaskiner och kan jobba självständigt. Dina arbetsuppgifter kommer vara fältarbete, maskinunderhåll, skötsel av tork och spannmålslager och diverse övrigt gårdsarbete. Det finns stora möjlighet att växa i sin roll i företaget och ta sig an egna ansvarsområden för den som har förmåga o... Visa mer
Då vår medarbetare Lars-Erik vill trappa ner när årets säsong är över, söker vi nu en växtodlingsintresserad lantarbetare/maskinförare som är van att hantera moderna lantbruksmaskiner och kan jobba självständigt.
Dina arbetsuppgifter kommer vara fältarbete, maskinunderhåll, skötsel av tork och spannmålslager och diverse övrigt gårdsarbete.
Det finns stora möjlighet att växa i sin roll i företaget och ta sig an egna ansvarsområden för den som har förmåga och är intresserad.


Du har tidigare erfarenhet av växtodling samt är vetgirig, noggrann, omdömesgill och kan ta eget ansvar. B-körkort och sprutförarcertifikat är ett krav.


Flian AB bedriver ca 700ha växtodling vid Saleby ca 2 mil söder om Lidköping.
Vi odlar spannmål, oljeväxter och baljväxter och tillämpar conservation agriculture och direktsådd. I verksamheten används GPS-styrda maskiner, N-sensor, fasta körspår och precisionsodling.
Vårt mål är ta höga skördar och samtidigt fokusera på effektivt fältarbete, förbättrad markbördighet och god långsiktig lönsamhet.
I företaget arbetar två personer heltid, med extra personal under säsong och vid behov. Under lågsäsong levererar vi spannmål från egen tork och jobbar med maskinunderhåll.
Arbetstiden är normalt förlagd till dagtid måndag-fredag, men vid säsongsbehov även övertid, kvällar och helger.


Tjänsten är tillsvidare och heltid med lön efter överenskommelse. Tid för tillträde kan anpassas efter dina önskemål, dock senast före årets skördesäsong börjar.


Hör gärna av dig till Per Sahlberg för frågor och mer information.
Din ansökan med CV och personligt brev samt foto skickas till [email protected]


Vi går igenom mottagna ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Visa mindre

Trädgårdsmästare, Lilla Slottsträdgården, Läckö Slott

Läckö Slott är naturskönt beläget på en udde vid Vänern i Lidköpings kommun, Västergötland, och utgör ett av de största besöksmålen i regionen. Stiftelsen Läckö Slott bedriver en omfattande publik kulturverksamhet med bl a utställningar, guidade visningar, barnaktiviteter, slottsträdgård, produktion av opera samt en bred verksamhet i naturum Vänerskärgården - Victoriahuset. Älskar du odling och att dela med dig av dina kunskaper till andra? Vi söker nu en ... Visa mer
Läckö Slott är naturskönt beläget på en udde vid Vänern i Lidköpings kommun, Västergötland, och utgör ett av de största besöksmålen i regionen. Stiftelsen Läckö Slott bedriver en omfattande publik kulturverksamhet med bl a utställningar, guidade visningar, barnaktiviteter, slottsträdgård, produktion av opera samt en bred verksamhet i naturum Vänerskärgården - Victoriahuset.
Älskar du odling och att dela med dig av dina kunskaper till andra? Vi söker nu en trädgårdsmästare till Lilla Slottsträdgården under sommaren. Trädgården är känd för den blandning av precision och otyglad växtkraft, vilket gjort den till en mycket uppskattad besöksträdgård. Trädgården är såväl en utställningsträdgård för våra besökare på området, som en produktionsenhet till restaurangverksamheten på området.
Vi söker dig som är utåtriktad och som har ett stort intresse för människor och trädgård. Vi ser gärna att du har påbörjat eller nyligen avslutat en eftergymnasial utbildning inom trädgårdsområdet. Som person är du lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du bör även ha en hög servicekänsla och ett genuint intresse av att förmedla kunskap/information till områdets besökare.
Du kommer tillsammans med våra två säsongsanställda trädgårdsmästare att arbeta med sådd, plantering, skörd, putsning, klippning av häckar och skötsel övriga delar i trädgården m m. Rollen som trädgårdsmästare har även stora pedagogiska inslag, då trädgården under visningstiden är öppen för publik. I våra trädgårdsmästares roll ingår att informera gästerna om grönsaker, blommor och de odlingstekniker som används i trädgården.
Tjänsten avser perioden 7 juni - 8 augusti 2021. Helgtjänstgöring ingår, då verksamheten är öppen 7 dagar/vecka.
Urval och intervjuder kommer att ske löpande. Visa mindre

Parkarbetare, Fastighet & Park, Park

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning

Område Fastighet & Park ansvarar för kommunens skötsel av kommunala fastigheter, grönytor och skog.

Under området finns två stycken enheter Fastighet och Park. Tjänsten är placerad på enhet Park som har 20 antal medarbetare. Din närmaste chef är Enhetschef Park.

Vi söker en medarbetare som i sitt uppdrag som parkarbetare är extra inriktad på att under vinteråret arbeta inom ett av enhetens skogslag.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, röjning i skog, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare. Du har
motorsågskörkort A och B och är införstådd med att du under vinterhalvåret ingår i ett av enhetens skogslag.

Det är meriterande om du har utbildningen Arbete på väg 1-2 samt traktorvana.

För tjänsten krävs god fysik, att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift samt har B-körkort.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Du ska vara trygg i din roll, ansvarstagande, och självständig med eget driv.

Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Parkarbetare, Fastighet & Park, Park

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning

Område Fastighet & Park ansvarar för kommunens skötsel av kommunala fastigheter, grönytor och skog.

Under området finns två stycken enheter Fastighet och Park. Tjänsten är placerad på enhet Park som har 20 antal medarbetare. Din närmaste chef är Enhetschef Park.

Vi söker en medarbetare som i sitt uppdrag som parkarbetare är extra inriktad på att sköta kommunens lekplatser och badplatser.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av skötsel av kommunens lek- och badplatser. Utöver det ingår parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, röjning i skog, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare. Vi ser att du har kunskaper i och/eller erfarenhet av snickeri då det kan förekomma enklare snickeriarbeten vid lek- och badplatsskötsel.

Det är meriterande om du har motorsågskörkort, utbildningen Arbete på väg 1-2, BE-körkort samt traktorvana.

För tjänsten krävs god fysik, att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift samt innehar B-körkort.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Du ska vara trygg i din roll, ansvarstagande, och självständig med eget driv.

Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Säsongsarbete - Parkarbetare

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Service/Park söker personal till vår parkverksamhet under säsongen 2021.

Säsongsarbetet pågår mellan 3 månader till 6 månader med olika start och slutdatum.
Vi söker tre till fyra medarbetare till skötsel av våra torg, parker och planteringar.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parksskötsel, såsom gräsklippning, beskärning och plantering. Du erbjuds ett omväxlande arbete och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare. 
Har du därutöver motorsågskörkort, utbildning arbete på väg 1-2 samt traktorvana ser vi det som meriterande. 

Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Semestervikarier - Parkarbetare

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Service/Park söker personal till vår parkverksamhet under veckorna 25-33.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär alla förekommande arbeten inom parkskötsel.

Kvalifikationer


Du ska ha fyllt 18 år samt ha minst körkort klass B. Du ska behärska svenska språket bra i tal och skrift, samt ha god datavana.

Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Säsongsarbete - Parkarbetare inriktning gräsklippning

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Service/Park söker personal till vår parkverksamhet under säsongen 2021.

Säsongsarbetet pågår från april - oktober. 
Vi söker en medarbetare för gräsklippning i kommunens ytterområden. 

Arbetsuppgifter
Arbetet består av gräsklippning.
Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och som har erfarenhet av gräsklippning. För tjänsten krävs god fysik, att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift.

Du som söker arbetet ska ha B- körkort, meriterande är om du har ett BE-körkort.
Det är också meriterade om du har erfarenhet av liknande arbete och maskinvana.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Fältsäljare, region väst

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region väst vilket inkluderar Västra Götalands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Lelycenter söker försäljningsrådgivare till Västra Götaland

LELYCENTER SÖKER FÖRSÄLJNINGSRÅDGIVARE TILL VÄSTRA GÖTALAND ARBETSUPPGIFTER I din roll som försäljningsrådgivare hos oss på Lely kommer du att arbeta med projektering, kalkylering och försäljning av Lelys MilkCooling och Feedbarn produkter i Västra Götaland. Du ingår i ett prestigelöst team där alla har ett eget ansvarsområde. Vi har högt i tak och tempo. Du ansvarar för utvecklingen av ditt geografiska område, säkerställer högsta kundnöjdhet och att våra ... Visa mer
LELYCENTER SÖKER FÖRSÄLJNINGSRÅDGIVARE TILL VÄSTRA GÖTALAND
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som försäljningsrådgivare hos oss på Lely kommer du att arbeta med projektering, kalkylering och försäljning av Lelys MilkCooling och Feedbarn produkter i Västra Götaland.
Du ingår i ett prestigelöst team där alla har ett eget ansvarsområde. Vi har högt i tak och tempo. Du ansvarar för utvecklingen av ditt geografiska område, säkerställer högsta kundnöjdhet och att våra säljmål uppnås. Du kommer även medverka vid kundevent och mässor, övernattningar förekommer.

VÄX TILLSAMMANS MED LELY!
Brinner du för försäljning, teknik, företagande och har ett intresse för lantbruk? Ta då chansen att vara med och väx tillsammans med oss på Lely. Vi erbjuder dig en tjänst i ett ledande familjärt företag med korta beslutsvägar där vi vill att du ska trivas och må bra på din arbetsplats. I tjänsten ingår tjänstebil och du blir kontinuerligt internutbildad.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att du ska passa in i denna roll som försäljningsrådgivare hos oss ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av försäljning, utbildning som Lantmästare, Agrotekniker eller annan relevant utbildning.

Som person är du självständig, initiativtagare, lösningsorienterad, ser möjligheter och är målfokuserad. Vidare ser vi att du är socialt kompetent och en relationsskapare.

För tjänsten krävs även B-körkort. God engelska och datavana. Cad är meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som försäljningsrådgivare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lelycenter söker FMS produktionsrådgivare till Halland och Skåne

LELYCENTER SÖKER FMS PRODUKTIONSRÅDGIVARE TILL HALLAND OCH SKÅNE ARBETSUPPGIFTER I din roll som Farm Management Support (FMS) produktionsrådgivare hos oss på Lely hjälper du mjölkgårdarna i hela processen med bl.a. uppstart av nya system ex. mjölkningsrobot och Vector, genom att gå igenom programmen och justera funktionerna för gårdarna till att rådgöra och lyfta mjölkproduktionen till nästa nivå. Du arbetar med helheten inom mjölkproduktion, från utfodri... Visa mer
LELYCENTER SÖKER FMS PRODUKTIONSRÅDGIVARE TILL HALLAND OCH SKÅNE

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Farm Management Support (FMS) produktionsrådgivare hos oss på Lely hjälper du mjölkgårdarna i hela processen med bl.a. uppstart av nya system ex. mjölkningsrobot och Vector, genom att gå igenom programmen och justera funktionerna för gårdarna till att rådgöra och lyfta mjölkproduktionen till nästa nivå. Du arbetar med helheten inom mjölkproduktion, från utfodring och skötsel av kalvar och ungdjur till mjölkkor. Målet med rådgivningen är att produktionen på gårdarna utvecklas åt rätt håll - genom ökad avkastning och bättre lönsamhet.

Som produktionsrådgivare på Lely arbetar man självständigt men i nära samarbete med andra produktionsrådgivare. Du ingår i ett prestigelöst team där det är högt i tak och tempo.

VÄX TILLSAMMANS MED LELY!
Brinner du för svenskt lantbruk? Ta då chansen att vara med och väx tillsammans med oss på Lely. Vi erbjuder dig en tjänst i ett ledande familjärt företag med korta beslutsvägar där vi vill att du ska trivas och må bra på din arbetsplats.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att du ska passa in i denna roll som FMS produktionsrådgivare hos oss ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som produktionsrådgivare, utbildning som Lantmästare, Agronom eller annan relevant utbildning.

Som person är du självständig, initiativtagare, lösningsorienterad, ser möjligheter och är målfokuserad. Vidare ser vi att du är socialt kompetent och en relationsskapare.

För tjänsten krävs även B-körkort. God engelska och datavana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som FMS produktionsrådgivare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Lelycenter Lidköping. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Försöksassistent, Lanna (Västergötland)

Institutionen för mark och miljö söker en försöksassistent till Lanna forskningsstation inför säsongen 2021. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken samt hållbar markanvändning. Majoriteten av institutionens verksamhet och anställda är belägna i mark-vatten-miljö-byggnaden på SLU Ultuna campus i Uppsala, men en forskargrupp och en fältforskningsstation finns i Skara. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är framför allt att hjä... Visa mer
Institutionen för mark och miljö söker en försöksassistent till Lanna forskningsstation inför säsongen 2021. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken samt hållbar markanvändning. Majoriteten av institutionens verksamhet och anställda är belägna i mark-vatten-miljö-byggnaden på SLU Ultuna campus i Uppsala, men en forskargrupp och en fältforskningsstation finns i Skara.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är framför allt att hjälpa till med förekommande sysslor i våra växtodlingsförsök på Lanna forskningsstation, såsom att väga upp utsäde och gödsel, mäta ut försöksytor, utföra olika jordbruksåtgärder, utföra provtagning i mark och gröda samt i vatten i våra utlakningsanläggningar och på provtagningsplatser i närområdet. Det förekommer också en del arbete med provhantering, paketering av prover och underhåll av utrustning. Under intensiva perioder i växtodlingen kan en del kvällsarbete bli aktuellt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom jordbruk och är intresserad av försöksverksamhet inom jordbrukets växtodling. Du bör ha erfarenhet av traktorkörning och andra olika redskap. Erfarenhet av datorer, gps och annan teknisk utrustning är meriterande. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att förstå såväl muntliga som skriftliga instruktioner på svenska. B-körkort är ett krav. I urvalet fästes stor vikt vid den sökandes personliga lämplighet.

Placering:
Lanna, Lidköping

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 6 månader.

Omfattning:
100%

Tillträde:
2021-04-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2021-02-01.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Parkarbetare, Fastighet & Park, Park

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning

Område Fastighet & Park ansvarar för kommunens skötsel av kommunala fastigheter, grönytor och skog.

Under området finns två stycken enheter Fastighet och Park. Tjänsten är placerad på enhet Park som har 20 antal medarbetare. Din närmaste chef är Enhetschef Park.

Vi söker två medarbetare till skötsel av våra torg, parker och den tätortsnära skogen.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, röjning i skog, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning samt goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och de olika skötselmomenten som under året förekommer i den gröna sektorn.

Vi vill att du har erfarenhet av parkarbete och vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner såsom lövblås, röjsåg, häcksax och gräsklippare.
Har du därutöver motorsågskörkort, utbildning arbete på väg 1-2 samt traktorvana ser vi det som meriterande.

För tjänsten krävs god fysik, att du kan kommunicera på svenska både i tal och skrift samt innehar B-körkort.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Djurskötare till robotladugård

Ansök    Okt 23    Karlsson, Jörgen    Djurskötare, mjölk
Ekedals Lantbruk söker djurskötare. Arbetet omfattar alla förkommande sysslor i en robotladugård. Seminering är meriterande. Arbetet är heltid och helgarbete är standard enligt ett rullande schema. Avtalsenlig lön. Visa mer
Ekedals Lantbruk söker djurskötare. Arbetet omfattar alla förkommande sysslor i en robotladugård. Seminering är meriterande. Arbetet är heltid och helgarbete är standard enligt ett rullande schema.
Avtalsenlig lön. Visa mindre

Arbetsledare Fastighet & Park, Park

Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda. Beskrivni... Visa mer
Service omfattar områdena Fastighet & Park, Måltid & Lokalvård, Gator & Drift samt Projekt & Bygga Vår uppgift är att stödja kommunens kärnverksamheter samt kommunens medborgare inom dessa områden med en god och kostnadseffektiv service. Inom Service arbetar cirka 400 kunniga och drivna medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en förvaltning med en god anda och i en kommun som månar om och satsar på sina anställda.Beskrivning
Från och med 1 september 2020 träder vår nya organisation inom förvaltningen Service i kraft.

Område Fastighet & Park ansvarar för kommunens skötsel av kommunala fastigheter, grönytor och skog.  Under området finns 2 stycken enheter Fastighet och Park. Tjänsten är placerad på enhet Park som har 20 antal medarbetare. Din närmaste chef är Enhetschef Park. 

Arbetsuppgifter
Som Arbetsledare inom Service Fastighet & Park, Park har du en nyckelroll för parkarbetarnas löpande skötsel i våra parker, grönområden, badplatser och lekplatser. Du hjälper till att planera, styra den dagliga verksamheten.

Du har ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med Enhetschef följer du upp och fördelar resurser i det dagliga operativa arbetet. Du stöttar parkarbetarna sakkunskaper, beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna parkarbetarnas arbeten. I rollen ingår även att stötta upp som parkarbetare vid tillfälliga ledigheter, sjukdom eller arbetstoppar. Vi ser också att du stöttar Enhetsschef vid slut- och garantibesiktning, projekteringsmöten, byggmöten och fastighetssyner samt stöttar vid semester och frånvaro.

Beredskap vid snö- och halkbekämpning kommer ingå i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund som parkarbetare och är insatt i de olika arbetsuppgifter som förekommer inom park- och naturskötsel.

Erfarenhet från arbetsledande roller är meriterande.

Som person är du händig, flexibel, positiv, ansvarsfull och ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Du ska kunna arbeta självständigt men även i grupp. Du är en person som är engagerad i ditt jobb, serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga och tar ansvar för ett bra samarbete med alla. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Körkort klass B är ett krav.
Intervjuerna kan komma att påbörjas under ansökningstiden, så tveka inte med att söka. 

Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Service Fastighet&Park; ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, https://polisen.se/siteassets/blanketter---skriv-ut/polisens-blanketter-442-5-skriv-ut.pdf. Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället.Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Lantbruksintresserad Fältsäljare

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklar... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklart ansvarar du för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få en tjänstebil/förmånsbil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Därför kan din bakgrund variera. Kanske har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med rådgivning/försäljning kommer det vara till din fördel i denna tjänst. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Som person är du nyfiken och en god lyssnare som har lätt för att kommunicera med andra. Du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende. Du har ett stort driv att nå resultat samt är ansvarstagande och strukturerad.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid om så önskas.
Du utgår från hemmakontor med fördel i Skaraborg/Västergötland, Värmland eller Dalsland.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Leo, Regionchef Väst på 0720902289.
Välkommen med din ansökan senast den 27 september 2020. Visa mindre

Lantbruksintresserad Fältsäljare

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklar... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas. Nu söker vi dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen att söka tjänsten som fältsäljare hos oss!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar du besök hos lantbrukare. Självklart ansvarar du för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få en tjänstebil/förmånsbil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Därför kan din bakgrund variera. Kanske har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med rådgivning/försäljning kommer det vara till din fördel i denna tjänst. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Som person är du nyfiken och en god lyssnare som har lätt för att kommunicera med andra. Du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende. Du har ett stort driv att nå resultat samt är ansvarstagande och strukturerad.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med möjlighet till deltid om så önskas.
Du utgår från hemmakontor med fördel i Skaraborg/Västergötland, Värmland eller Dalsland.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Leo, Regionchef Väst på 0720902289.
Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober 2020.


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Driftsledare

Institutionen för mark och miljö Lanna forskningsstation utanför Skara utför fältförsök för forskare inom SLU och åt andra aktörer. Verksamheten har stort fokus på precisionsodling, växtnäring och stallgödsel och har många långliggande försök. Här finns unika anläggningar för mätning av utlakning och klimatgaser och flera nyinköpta specialmaskiner för avancerade växtodlingsförsök. Lanna forskningsstation är en del av Institutionen för mark och miljö vid Fa... Visa mer
Institutionen för mark och miljö
Lanna forskningsstation utanför Skara utför fältförsök för forskare inom SLU och åt andra aktörer. Verksamheten har stort fokus på precisionsodling, växtnäring och stallgödsel och har många långliggande försök. Här finns unika anläggningar för mätning av utlakning och klimatgaser och flera nyinköpta specialmaskiner för avancerade växtodlingsförsök. Lanna forskningsstation är en del av Institutionen för mark och miljö vid Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken och hållbar markanvändning.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är framför allt att organisera och delta i utförandet av våra växtodlingsförsök, vilket innebär allt ifrån att utse försöksplatser till att rapportera in försöksresultat. Arbetet omfattar i växtodlingen förekommande arbetsuppgifter, men även unika åtgärder, graderingar och provtagningar. Till din hjälp har du flera specialmaskiner och mätutrustning som drönare och marksensorer. Till den dagliga planeringen och utförandet av fältarbete har du övrig fältpersonal till hjälp. Den mer övergripande planeringen, kontakter med försökbeställare, resultatrapportering, nya större inköp och olika beslut och uppföljningar av resultat inom verksamheten görs tillsammans med forskningsledaren.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete där du är med och formar framtidens jordbruk. Du är utbildad inom jordbruk (lantmästare, agrotekniker eller liknande) och är genuint intresserad av jordbrukets växtodling och försöksverksamhet. Du bör ha traktorvana och erfarenhet av de vanligast förekommande momenten inom växtodlingen. Du bör även ha viss datorvana. B-körkort är ett krav och behörighet för kemiskt växtskydd ett önskemål. Erfarenhet av arbetsledning, försöksverksamhet, gps-teknik, drönare och annan teknisk utrusning som är relevant för verksamheten är meriterande. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet, kreativitet och god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt på svenska. Du bör ha god organisationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra. Vid urvalet fästes stor vikt vid den sökandes personliga lämplighet.

Svenska är ett krav, Engelska är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Placering:
Lanna Forskningsstation, Saleby Lidköping

Anställningsform:
Tillsvidare (SLU tillämpar provanställning 6 mån)

Omfattning:
100%

Tillträde:
1 juni eller efter överenskommelse

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-05-31.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

TopWork söker skogsplantörer...

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ... till kund. Som skogsplantör är du ansvarig för att en ny skog ska få en bra start. All plantering sker manue... Visa mer
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

... till kund. Som skogsplantör är du ansvarig för att en ny skog ska få en bra start. All plantering sker manuellt med plantrör i ett arbetslag bestående av flera personer.
 
Vi söker dig som gillar stora utmaningar och vill testa något nytt. Du behöver inte ha någon skoglig utbildning eller erfarenheter inom skogsbruk sedan tidigare - även om det självklart är meriterande. Det viktigaste är att du har en stark vilja - och med rätt motivation kan du lära dig snabbt hur arbetet utförs professionellt.
 
Skogsplantering är ett fysiskt och psykiskt tufft jobb, speciellt i upplärningsskedet, och det är den din egen motivationsförmåga som styr din utveckling som plantör. Skogsplantör är ett väldigt fritt och fint arbete med skogen som arbetsplats med bra lön för den som har fokus.

Tjänsten är en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

lantarbetare heltid

Gården Välaberg ligger mellan Lidköping och Grästorp i Västergötland. Välaberg består av ca 2500 slaktsvinsplatser, växtodling på ca 220 ha och skogsbruk på 250 ha. Drivs med en mordern maskinpark som underhålls väl. Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk innan, körkort är ett krav. Dina uppgifter blir framförallt slaktsvin och växtodling, med alla uppgifter inom dessa områden. Även helgarbete kommer att ingå i tjänsten I viss mån. Tjänsten är på he... Visa mer
Gården Välaberg ligger mellan Lidköping och Grästorp i Västergötland.


Välaberg består av ca 2500 slaktsvinsplatser, växtodling på ca 220 ha och skogsbruk på 250 ha. Drivs med en mordern maskinpark som underhålls väl.
Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk innan, körkort är ett krav. Dina uppgifter blir framförallt slaktsvin och växtodling, med alla uppgifter inom dessa områden. Även helgarbete kommer att ingå i tjänsten I viss mån. Tjänsten är på heltid med provanställning. Visa mindre

Parkarbetare

Beskrivning Service/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet. Vi söker en medarbete till skötsel av våra torg, parker och den tätortsnära skogen. Arbetsuppgifter Arbetet består i huvudsak av parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. Kvalifikationer Du har en gymnasial grundläggande trädgårdsutbildning alternativt en KY-utbildning eller likv... Visa mer
Beskrivning
Service/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet.

Vi söker en medarbete till skötsel av våra torg, parker och den tätortsnära skogen.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Du har en gymnasial grundläggande trädgårdsutbildning alternativt en KY-utbildning eller likvärdig dokumenterad trädgårdsutbildning.
Du har också goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och har en god kunskap om de olika skötselmomenten under ett år i den gröna sektorn.


Övrigt meriterande är vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner som lövblås, röjsåg, häcksax, gräsklippare, motorsågskörkort, arbete på väg 1-2, god lokalkännedom och traktorvana.

God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
Tillsvidareanställning. Heltid.

Park-Gata är en enhet inom Serviceförvaltningen. Inom enheten finns fyra avdelningar; gatudrift, park, skog-natur och anläggning. I enheten ligger ansvaret för planering och utveckling av våra parker och grönområden.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Säsongsarbete - Parkarbetare

Beskrivning Service/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet under säsongen 2020. Säsongsarbetet pågår mellan 3 månader till 6 månader med olika start och slutdatum. Vi söker tre till fyra medarbare till skötsel av våra torg, parker och planteringar samt fyra till fem gräsklipparförare. Arbetsuppgifter Arbetet består i huvudsak av parksskötsel, såsom gräsklippning, beskärning och plantering. Du erbjuds ett omväxlande arbete och kreativt arbe... Visa mer
Beskrivning
Service/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet under säsongen 2020.

Säsongsarbetet pågår mellan 3 månader till 6 månader med olika start och slutdatum.
Vi söker tre till fyra medarbare till skötsel av våra torg, parker och planteringar samt fyra till fem gräsklipparförare.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parksskötsel, såsom gräsklippning, beskärning och plantering. Du erbjuds ett omväxlande arbete och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial grundläggande trädgårdsutbildning alternativt en KY - utbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du som söker arbetet med skötsel av våra torg, parker och planteringar ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort.
Du som söker arbetet som gräsklipparförare ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort. Det är meriterade om du har erfarenhet av liknande arbete, maskinvana samt E-körkort.

God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av:

1. säsongsarbete parkområde
2. gräsklipparförare

Välkommen med din ansökan senast den 24 februari 2020.

Park-Gata är en enhet inom Serviceförvaltningen. Inom enheten finns fyra avdelningar; gatudrift, park, skog-natur och anläggning. I enheten ligger ansvaret för planering och utveckling av våra parker och grönområden.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Semestervikarier - Parkarbetare

Beskrivning Service/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet under veckorna 25-33. Arbetsuppgifter Arbetet innebär alla förekommande arbeten inom parkskötsel. Kvalifikationer Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Du ska ha fyllt 18 år samt ha... Visa mer
Beskrivning
Service/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet under veckorna 25-33.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär alla förekommande arbeten inom parkskötsel.

Kvalifikationer
Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

Du ska ha fyllt 18 år samt ha minst körkort klass B. Du ska behärska svenska språket bra i tal och skrift, samt ha god datavana.


Villkor
Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta.

Välkommen med din ansökan senast den 24 februari 2020.

Park-Gata är en enhet inom Serviceförvaltningen. Inom enheten finns fyra avdelningar; gatudrift, park, skog-natur och anläggning. I enheten ligger ansvaret för planering och utveckling av våra parker och grönområden.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Försöksassistent

Institutionen för mark och miljö Lanna forskningsstation utanför Skara utför fältförsök för forskare inom SLU och åt andra aktörer. Verksamheten har stort fokus på precisionsodling, växtnäring och stallgödsel och har många långliggande försök. Här finns unika anläggningar för mätning av utlakning och klimatgaser och flera nyinköpta specialmaskiner för avancerade växtodlingsförsök.  Inom försöksverksamheten på Lanna arbetar två tillsvidareanställda personer... Visa mer
Institutionen för mark och miljö
Lanna forskningsstation utanför Skara utför fältförsök för forskare inom SLU och åt andra aktörer. Verksamheten har stort fokus på precisionsodling, växtnäring och stallgödsel och har många långliggande försök. Här finns unika anläggningar för mätning av utlakning och klimatgaser och flera nyinköpta specialmaskiner för avancerade växtodlingsförsök.  Inom försöksverksamheten på Lanna arbetar två tillsvidareanställda personer samt en säsongsanställd med fältverksamheten. Här finns även en forskningsledare på halvtid och ett par anställda inom jordbruksdriften. Nu söker vi dig som vill arbeta inom försöksverksamheten under senare delen av säsongen 2019. Lanna forskningsstation är en del av Institutionen för mark och miljö vid Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken och hållbar markanvändning.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att få hjälpa till med förkommande sysslor i våra växtodlingsförsök, såsom att väga upp utsäde och gödsel, mäta ut försöksytor, utföra olika jordbruksåtgärder, utföra provtagning i mark och gröda samt vatten i våra utlakningsanläggningar och på provtagningsplatser i närområdet. Det förekommer också en del arbete med provhantering, paketering av prover och underhåll av utrustning. Under intensiva perioder i växtodlingen kan en del kvällsarbete bli aktuellt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom jordbruk och är intresserad av försöksverksamhet inom jordbrukets växtodling. Du bör ha erfarenhet av traktorkörning och olika redskap. Erfarenhet av datorer, gps och annan relevant teknisk utrustning är meriterande. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att förstå såväl muntliga som skriftliga instruktioner på svenska. B-körkort är ett krav och behörighet för växtskydd ett önskemål. I urvalet fästes stor vikt vid den sökandes personliga lämplighet.

Placering:
Lanna Forskingsstation utanför Saleby, Lidköping

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 3 månader.

Omfattning:
80-100%

Tillträde:
1 augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-05-10.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Försöksassistent

Institutionen för mark och miljö Lanna forskningsstation utanför Skara utför fältförsök för forskare inom SLU och åt andra aktörer. Verksamheten har stort fokus på precisionsodling, växtnäring och stallgödsel och har många långliggande försök. Här finns unika anläggningar för mätning av utlakning och klimatgaser och flera nyinköpta specialmaskiner för avancerade växtodlingsförsök. Inom försöksverksamheten på Lanna arbetar två personer på heltid samt en säs... Visa mer
Institutionen för mark och miljö
Lanna forskningsstation utanför Skara utför fältförsök för forskare inom SLU och åt andra aktörer. Verksamheten har stort fokus på precisionsodling, växtnäring och stallgödsel och har många långliggande försök. Här finns unika anläggningar för mätning av utlakning och klimatgaser och flera nyinköpta specialmaskiner för avancerade växtodlingsförsök. Inom försöksverksamheten på Lanna arbetar två personer på heltid samt en säsongsanställd med fältverksamheten. Här finns även en forskningsledare på halvtid och tre anställda inom jordbruksdriften. Nu söker vi dig som vill arbeta inom försöksverksamheten under säsongen 2020. Lanna forskningsstation är en del av Institutionen för mark och miljö vid Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap. Institutionen bedriver forskning, miljöanalys och utbildning om marken och hållbar markanvändning.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att få hjälpa till med förkommande sysslor i våra växtodlingsförsök, såsom att utföra olika jordbruksåtgärder, väga upp utsäde och gödsel, mäta ut försöksytor, utföra provtagning i mark och gröda samt vatten i våra utlakningsanläggningar och på provtagningsplatser i närområdet. Det förekommer också en del arbete med provhantering, paketering av prover och underhåll av utrustning. Under intensiva perioder i växtodlingen kan en del kvällsarbete bli aktuellt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom jordbruk och är intresserad av försöksverksamhet inom jordbrukets växtodling. Du bör ha erfarenhet av traktorkörning och olika redskap. Erfarenhet av datorer, gps och annan relevant teknisk utrustning är meriterande. Arbetet kräver noggrannhet och förmåga att förstå såväl muntliga som skriftliga instruktioner på svenska. B-körkort är ett krav och behörighet för växtskydd ett önskemål. I urvalet fästes stor vikt vid den sökandes personliga lämplighet

Placering:
Lanna Forskningsstation, Saleby Lidköping

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning 6-7 månader med ev. möjlighet till förlängning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
1 april eller enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2020-02-03.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Djurskötare m maskinvana sökes.

Ansök    Nov 10    Ekedals Lantbruk    Djurskötare, mjölk
Ekedals Lantbruk söker ny medarbetare. Arbetsuppgifterna är alla förekommande uppgifter som finns på en mjölkgård. Den vi söker har ett gott djuröga och kan arbeta bra i såväl grupp som enskilt. Makinvana samt seminerinsgutbildning är mycket meriterande. Visa mer
Ekedals Lantbruk söker ny medarbetare. Arbetsuppgifterna är alla förekommande uppgifter som finns på en mjölkgård. Den vi söker har ett gott djuröga och kan arbeta bra i såväl grupp som enskilt. Makinvana samt seminerinsgutbildning är mycket meriterande. Visa mindre

Parkarbetare

Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete. Vi ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Förvaltningen ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen. Vår kommun växer och vi organiserar oss för framtiden ... Visa mer
Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete. Vi ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Förvaltningen ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen.
Vår kommun växer och vi organiserar oss för framtiden och de utmaningar som visionen innebär. Vill du vara med och utveckla Lidköping? Välkommen att göra skillnad!

Park-Gata är en enhet inom Samhällsbyggnadsförvaltningen. Inom enheten finns fyra avdelningar för gatudrift, park, skog-natur och anläggning. Enheten ansvarar även för planering och genomförande av förvaltningens investerings- och underhållsprojekt. Inom enheten ligger även ansvaret för planering och utveckling av våra parker och grönområden.Beskrivning
Samhällsbyggnad/Park - Gata söker personal till vår parkverksamhet.

Vi söker en medarbete till skötsel av våra torg, parker och den tätortsnära skogen.

Arbetsuppgifter
Arbetet består i huvudsak av parkskötsel, såsom gräsklippning, beskärning, plantering och städning. Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer.

Kvalifikationer
Du har en gymnasial grundläggande trädgårdsutbildning alternativt en KY-utbildning eller likvärdig dokumenterad trädgårdsutbildning.
Du har också goda kunskaper i beskärningsarbete, växtkännedom och har en god kunskap om de olika skötselmomenten under ett år i den gröna sektorn.


Övrigt meriterande är vana av att arbeta med olika trädgårdsmaskiner som lövblås, röjsåg, häcksax, gräsklippare, motorsågskörkort, arbete på väg 1-2, god lokalkännedom och traktorvana.

God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommunens ”ansikten utåt” och utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare.

För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Villkor
Tillsvidareanställning. Heltid.

Information om arbetsgivaren

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun.

https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/
.

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Lantarbetare

Ansök    Mar 28    Jonsson Maria Viktoria    Grönsaksodlare
Vi söker medarbetare till sparrisskörd och ogräsrensning. Lilla Labäck är en gård med produktion av många olika ekologiska grönsaker. Vi söker dig som har ett intresse för odling, och gillar att jobba utomhus i alla väder. Du bör ha en god fysik och glatt humör. Arbetsplatsen ligger ca 10km från Lidköpings centrum och det finns ingen bussförbindelse. Tjänsten är i första hand från 2 maj till 28 juni med möjlighet till förlängning. Visa mer
Vi söker medarbetare till sparrisskörd och ogräsrensning. Lilla Labäck är en gård med produktion av många olika ekologiska grönsaker. Vi söker dig som har ett intresse för odling, och gillar att jobba utomhus i alla väder. Du bör ha en god fysik och glatt humör.
Arbetsplatsen ligger ca 10km från Lidköpings centrum och det finns ingen bussförbindelse. Tjänsten är i första hand från 2 maj till 28 juni med möjlighet till förlängning. Visa mindre

Säsongsarbete spannmålslab

Inför årets spannmålssäsong söker vi extrapersonal till Optilab (en del av Svenska Foder-koncernen) i Lidköping. Arbetet omfattar betalningsgrundande analyser av spannmål, trindsäd och oljeväxter. Arbetsuppgifterna innebär att du står och går större delen av arbetsdagen. Vi behöver förstärka personalstyrkan med ca 14 personer under skördesäsongen. Bli en i vårt gäng under några intensiva veckor! Arbetstid/Varaktighet: Gäller ca v. 32 – 39. Lön enligt avt... Visa mer
Inför årets spannmålssäsong söker vi extrapersonal till Optilab (en del av Svenska Foder-koncernen) i Lidköping.
Arbetet omfattar betalningsgrundande analyser av spannmål, trindsäd och oljeväxter.
Arbetsuppgifterna innebär att du står och går större delen av arbetsdagen.
Vi behöver förstärka personalstyrkan med ca 14 personer under skördesäsongen.
Bli en i vårt gäng under några intensiva veckor!
Arbetstid/Varaktighet: Gäller ca v. 32 – 39. Lön enligt avtal. Arbetet sker i 8 tim tvåskift, och 6 tim arbete sker även lördag eller söndag, varje vecka.
Intresserad? Din ansökan vill vi ha senast den 30 april via brev till Ulf Thorpert, Optilab, Box 673, 531 16 Lidköping eller via e-post till [email protected] Visa mindre