Lediga jobb som Administrativ assistent i Lidköping

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Administratör (vikariat) till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Vi söker Dig som vill som jobba med varierande arbetsuppgifter i ett omväxlande tempo. Om enheten Som administratör är Du placerad på Genomförandeavdelning (A 3) i Flottiljstaben. A 3 består sammantaget av ca 15 medarbetare, varav fyra i flygplatssektionen. Vi verkar inom arbetsområdena ledning av flygplats och ledning av flottilj/krigsförband i alla beredskapssteg. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som administratör är din uppgift att stödja  A3 i avdel... Visa mer
Vi söker Dig som vill som jobba med varierande arbetsuppgifter i ett omväxlande tempo.

Om enheten
Som administratör är Du placerad på Genomförandeavdelning (A 3) i Flottiljstaben.
A 3 består sammantaget av ca 15 medarbetare, varav fyra i flygplatssektionen. Vi verkar inom arbetsområdena ledning av flygplats och ledning av flottilj/krigsförband i alla beredskapssteg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör är din uppgift att stödja  A3 i avdelningens olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra förband inom Försvarsmakten och  andra myndigheter och organisationer.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkommande ärenden till A 3 samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. Arbetet består av dels rutinmässiga arbetsuppgifter, men också av verksamhetsrelaterade uppgifter som bereds med kort tidshorisont.

Som administratör förväntas du bland annat bistå och samordna aktiviteter, förbereda möten, föra protokoll och distribuera dessa.

KRAV

Kvalifikationer
• Godkänd gymnasieutbildning
• Erfarenhet av arbete som administratör
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska om engelska
• God datorvana och mycket goda kunskaper i MS Office
• B-körkort manuell växellåda
• Svenskt medborgarskap

Personliga egenskaper
Som administratör och i dina kontakter inom och utanför flottiljen krävs god samarbetsförmåga, gott bemötande och en stor integritet.

Arbetet innebär också att du är drivande, initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Som person ser vi även att du lyhörd, flexibel och har lätt för att kommunicera. För att trivas i rollen är du social och har en hög servicekänsla.

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se).  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITERANDE
• Grundutbildning eller värnplikt med godkända betyg
• Kunskaper inom ekonomi och budgetering
• Kunskaper om sociala medier
• Erfarenhet av Försvarsmaktens datasystem

Övrigt
Anställningsform: Vikariat under föräldraledighet ca 15 månader.
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Såtenäs
Tillträde preliminärt 2022-09-15.

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta stabsofficer A 3, Tobias Larsson, 070-886 99 44 (08:00-16:30)

Fackliga företrädare:
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-19. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där vi vill att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj är en mångsidig och unik flygflottilj. Här finns stridsflyg samt Försvarsmaktens samlade resurs av transport- och specialflyg. Vi genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter samt utbildar alla svenska och utländska Gripenpiloter. Förbandet deltar också i många insatser. I Sverige finns verksamheten på Såtenäs, Malmen, Arlanda och Karlsborg. Utomlands ansvarar vi för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/f7

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Områdesadministratör

Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Beskrivning Område Myndig... Visa mer
Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning
Område Myndighetsutövning, stöd och behandling är ett av sju områden inom sektor Social Välfärd.

Inom området finns det flera enheter som till stor del arbetar med myndighetsutövning, stödinsatser, handläggning och dokumentation. 

Vi söker nu en områdesadministratör till området.
Vi söker nu en områdesadministratör då vår nuvarande administratör går över till nya arbetsuppgifter inom området. Som områdesadministratör ingår du delvis i områdets ledningsgrupp och är enheterna behjälpliga med diverse administrativa arbetsuppgifter. Anställningen är heltid och tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Rollen som områdesadministratör innebär att jobba med administration på områdesnivå och stödja områdeschefen och verksamheten med administrativa arbetsuppgifter ex:

- Ekonomi - budget, uppföljning och fakturahantering
- Statistik - ta fram och sammanställa underlag
- Beställningar av IT/telefoni 
- Beställningar av behörigheter i div program 
- Dokumentation, ta fram material, göra skrivarbeten och förbereda presentationer
- Information för publicering på intranät och hemsidan
- Kvalitets- och utvecklingsarbete
- Posthantering mm

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Administration/Ekonomi/IT eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper inom IT, ekonomi och administration samt erfarenhet från likande arbete. 

Du är en duktig administratör, gillar ordning och reda, är noggrann och kan hantera varierande arbetsuppgifter. Du är initiativrik, utåtriktad, flexibel, har god samarbetsförmåga och är samtidigt bekväm med självständigt arbete. Datavana och körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om arbetsgivaren

Det vi gör är viktigt för många, på flera sätt alla dygnets timmar, året om.


Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi gör det bästa här och nu, samtidigt har vi siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens hållbara Lidköping. En resa vi gör tillsammans med dem vi är till för och som vi vill ska präglas av engagemang och modet att testa nytt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för medborgaren, företagaren, föreningen och de som besöker Lidköping. Du har dessutom stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Inkludering och mångfald är lika självklart för oss som för dig.


Nu behöver vi bli fler – varmt välkommen du med till Lidköping vid Vänern.Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Filialadministratör sökes till kund i Lidköping

Ansök    Apr 13    Manpower AB    Administrativ assistent
Det här är ett konsultuppdrag som varar 18 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Jobba som Filialadministratör via Manpower i Lidköping Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Filialadministratör hos en av våra kunder i Lidköping. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom industri är det bästa med det här jobbet att ingen dag är den andra lik. Låter det spännande? Varmt väl... Visa mer
Det här är ett konsultuppdrag som varar 18 månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Jobba som Filialadministratör via Manpower i Lidköping

Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba som Filialadministratör hos en av våra kunder i Lidköping. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom industri är det bästa med det här jobbet att ingen dag är den andra lik. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Filialadministratör kommer du att arbeta på ett svenskt och spännande företag i Lidköping som är verksamt inom industri. I rollen kommer du framför allt att ha daglig kontakt med kunder, kollegor, leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt, ansvara för avdelningens administrativa arbete och registrera ärenden och förmedla dem till rätt personer på företaget. Utöver det kommer du att ankomstregisrera och hantera fakturor. Att arbeta som konsult via Manpower innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, ekonomiadministration och kontorsservice. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emma Lilja på [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör - avgiftshandläggning och ekonomi

Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Beskrivning Vi söker en d... Visa mer
Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning
Vi söker en driven administratör med inriktning avgiftshandläggning och ekonomiadministration till sektor Social Välfärd eftersom en av våra administratörer ska gå i pension.

Är du hennes efterträdare? 
Du kommer att ingå i ett team med administratörer och ha ett nära samarbete med biståndshandläggare och enhetschefer inom sektorn.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör med inriktning avgiftshandläggning har du ett mångsidigt uppdrag och du arbetar i en spännande och utvecklande miljö. I rollen kommer du i huvudsak att ansvara för beräkning av avgifter för äldreomsorg och funktionsnedsättning utifrån gällande regler med utgångspunkt i socialtjänstlagen. Det innebär att utreda, beräkna avgifter samt fatta beslut om avgiftens storlek. Det ingår också att hantera eventuella överklagningar och bereda yttrandet till Förvaltningsrätten.

Du är en del av vårt administrativa team som arbetar i nära samarbete med ett tydligt kundfokus. Du har löpande kontakt med brukare och samverkar med flera olika yrkeskategorier inom organisationen på ett ansvarsfull sätt för att nå bästa resultat.

I övrigt ingår administrativa uppgifter inom ramen för verksamhetsområdet, så som fakturahantering i verksamhetssystemet Raindance samt diverse andra allmänna kontorsgöromål. Du kommer även att stötta sektorns ekonomer med diverse redovisning och statistik. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Administration/Ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant kombinerat med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du ska ha goda kunskaper inom ekonomi och administration samt erfarenhet från liknande arbete. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav. Erfarenhet från verksamhetssystemet Procapita och avgiftshandläggning är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom offentlig verksamhet samt erfarenhet av myndighetsutövning.

Du har en god social förmåga, ett professionellt bemötande och har lätt att samarbeta med andra. Du präglas av ekonomiskt tänkande och är strukturerad och kan arbeta självständigt. Du har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet, är serviceinriktad och har ett gott bemötande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Anställningen är heltid och tillsvidare.
Tillträde 1 augusti 2022.
Urval kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Om arbetsgivaren

Det vi gör är viktigt för många, på flera sätt alla dygnets timmar, året om.


Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi gör det bästa här och nu, samtidigt har vi siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens hållbara Lidköping. En resa vi gör tillsammans med dem vi är till för och som vi vill ska präglas av engagemang och modet att testa nytt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för medborgaren, företagaren, föreningen och de som besöker Lidköping. Du har dessutom stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Inkludering och mångfald är lika självklart för oss som för dig.


Nu behöver vi bli fler – varmt välkommen du med till Lidköping vid Vänern.Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Semestervikariat Administratör

Företagsinformation Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. ... Visa mer
Företagsinformation

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Är du en person med hög servicekänsla och har en god administrativ förmåga? Då kan det vara dig vi söker!

Till vår kund i Lidköping söker vi dig som är en skicklig administratör och har goda kunskaper i Excel.

Du kommer bland annat arbeta med att ta fram och sammanställa statistik, granska order och registrera kontrakt och priser i systemet. I ditt dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel och även kundtjänst kan förekomma som arbetsuppgift. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap. Det är därför extra viktigt att du känner dig bekväm vid att stora delar av ditt arbete kommer att ske vid dator och över telefon.

Du blir anställd som konsult hos Premier, men uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten är ett sommarvikariat med start v. 22.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har hög servicekänsla och stort engagemang för ditt arbete. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Karinna Tuzinovic på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Krav
Körkort och tillgång till bil Visa mindre

Administratör till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Om enheten Som administratör är Du placerad på Flottiljstödsavdelningen i Flottiljstaben. Flottiljstödsavdelningen består sammantaget av ca 17 medarbetare. Vi verkar bland annat inom arbetsområdena ledning, kvalitet och kommunikation. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som administratör är din uppgift att stödja stabschef och flottiljstaben i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, ö... Visa mer
Om enheten
Som administratör är Du placerad på Flottiljstödsavdelningen i Flottiljstaben.

Flottiljstödsavdelningen består sammantaget av ca 17 medarbetare. Vi verkar bland annat inom arbetsområdena ledning, kvalitet och kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör är din uppgift att stödja stabschef och flottiljstaben i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, övriga myndigheter och organisationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat ekonomiadministration, stöd till stabschef, orderskrivning, utskick av kallelser, planering av flottiljstabsgemensamma arrangemang samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. Arbetet består av dels rutinmässiga arbetsuppgifter, men också av verksamhetsrelaterade uppgifter som bereds med kort tidshorisont.

Som administratör förväntas du bland annat bistå och samordna aktiviteter, förbereda möten, föra protokoll och distribuera dessa.

Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete som administratör eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet
• Mycket goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
• B-körkort
• Svenskt medborgarskap

Meriterande kvalifikationer:


• Goda kunskaper i försvarsmaktens olika IT-system såsom PRIO och VIDAR
• Kunskaper inom ekonomi och budgetering

Personliga egenskaper:

Som administrativ representant för flottiljstödsavdelningen och i dina kontakter inom och utanför flottiljen ställs krav på god samarbetsförmåga, gott bemötande och stor integritet.

Arbetet innebär att du är drivande, initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Som person ser vi även att du lyhörd, flexibel och har lätt för att kommunicera. För att trivas i rollen är du social och har en hög servicekänsla.

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se).  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare  med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid

Arbetsort: Såtenäs

Tillträde snarast eller efter överenskommelse

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta chefen för flottiljstödsavdelningen, Anna Hanses Moback, tfn 0510-47 71 48 alternativt 070-886 98 41 (08:00-16:30).

Fackliga företrädare:
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2022-03-13. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där vi vill att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj är en mångsidig och unik flygflottilj. Här finns stridsflyg samt Försvarsmaktens samlade resurs av transport- och specialflyg. Vi genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter samt utbildar alla svenska och utländska Gripenpiloter. Förbandet deltar också i många insatser. I Sverige finns verksamheten på Såtenäs, Malmen, Arlanda och Karlsborg. Utomlands ansvarar vi för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/f7

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

InQuire AB söker Administratör till Lidköping

Ansök    Feb 2    Inquire AB    Administrativ assistent
InQuire AB i Lidköping söker en Administratör. Är du noggrann, strukturerad och gillar att jobba med administrativa arbetsuppgifter? Då kanske just du är vår nya kollega på vårat huvudkontor i Lidköping. InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla si... Visa mer
InQuire AB i Lidköping söker en Administratör.
Är du noggrann, strukturerad och gillar att jobba med administrativa arbetsuppgifter?
Då kanske just du är vår nya kollega på vårat huvudkontor i Lidköping.
InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?
Vi kallar det ”THE INQUIRE WAY”!
Gå gärna in och läs mer på www.inquire.se
Nu söker vi på InQuire i Lidköping en ny medarbetare till rollen som Administratör inom vår finansprocess.
Hos oss får du inte bara en möjlighet till ett utvecklande och roligt arbete utan du får även arbeta tillsammans med våra fantastiska och otroligt engagerade kollegor. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag!
Tjänstebeskrivning
Arbetet som administratör inom vår finansprocess består av att ta fram avräkningar till transportörer samt konteringsunderlag till InQuires kunder.
Du skapar underlag i Access och Excel och skickar sedan dessa vidare till kunder respektive transportör och för dialogen mellan berörda parter. Processen är avgörande för att våra transportörer ska få rätt intäkter och våra kunder rätt kostnader vilket gör processen till en viktig del i InQuire’s leverans.
Tjänsten är en visstidsanställning på 50 %. Du jobbar 8 timmar per dag från den andra arbetsdagen in i månaden och två veckor in i månaden. Tillträde är omgående och sträcker sig fram till augusti 2022. Du är placerad på vårt huvudkontor i Lidköping.
Kvalifikationer
Som person gillar du att arbeta i ett högt tempo och att lösa problem. Du brinner för att ge hög kundservice och att leverera kvalitet i allt du gör. Du arbetar systematiskt och kommunicerar tydligt. Du har lätt för att se lösningar, tar ansvar för ditt arbete och utför det på ett noggrant sätt.
Krav Administratör:
Mycket god vana i framförallt Excel och Outlook som du hanterar rappt och snabbt.
Vana att jobba i olika system, gärna Access
En person som gillar att hålla ordning på många saker samtidigt
Gillar att jobba i högt tempo
Grundläggande kunskap om fakturering och fakturahantering
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skriftMeriterande
- Arbete med transportlogistik
Personlighet
- Ansvarstagande
- Noggrann
- Lösningsorienterad
Är du den vi söker?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Malin Paulsson, CHRO, [email protected] Din ansökan skickar du in via InQuire:s hemsida, www.inquire.se eller via mail till [email protected] snarast, dock senast 13 februari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka därför in din ansökan redan idag. Vänligen skriv med i din ansökan från vilket datum du kan vara tillgänglig för jobb.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vänligen märk din ansökan med "Administratör".
Välkommen in med just din ansökan! Visa mindre

Administratör till Lidköping

Företagsinformation Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. ... Visa mer
Företagsinformation

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Vill du utvecklas inom administration och inköp? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Lidköping!

I denna tjänst kommer du att arbeta både högt och lågt med administration inom inköpsprocesser. Du kommer vara till stor hjälp med att stötta och avlasta inköparna som finns i teamet. Bland annat kommer du att analysera möjliga differenser i fakturor samt hålla en kontakt med leverantörer för att säkerhetsställa rätt priser. I arbetet ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter och i det dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel.

Arbetstider: dagtid
Ort: Lidköping
Start: omgående

Detta är ett vikariat på 6 månader, men med eventuell möjlighet till förlängning. Du blir anställd som konsult hos Premier och uthyrd till kund.Kvalifikationer

Vi söker dig som är målinriktad och har en stark administrativ förmåga. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel och gillar att arbeta med siffror. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Karinna Tuzinovic på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.Krav

Svenska i tal och skrift Visa mindre

Enhetsadministratör Bemanningsenhet Särskilt boende vikariat

Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Beskrivning Nu söker vi d... Visa mer
Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss som Enhetsadministratör på Bemanningsenheten Särskilt boende.

Vi har vårt områdeskontor i ljusa fina lokaler, centralt i Lidköping i området Drömstan.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är främst till vakanstillsättning men det kan även bli aktuellt med schemaläggning som innebär att arbeta med schemaprocessen i datasystemet Time Care planering. Vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetschefer. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec.

Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT. Du har erfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter samt god datavana.

För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och serviceinriktad administratör. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.

Då stor del av tjänsten innebär samtal såväl externt som internt i vår organisation med chefer, medarbetare, kollegor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, lätt för att ta kontakt med andra människor och skapar goda relationer.

Kommunikation både muntligt och skriftligt är viktiga delar i arbetet, och vi vill att du med lätthet uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

 

Villkor
Tjänsten är ett vikariat på 100 % med tillträde omgående och till och med 31 augusti 2022 med möjlighet till förlängning. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.

Svenskt B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör till i Lidköping

Företagsinformation Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. ... Visa mer
Företagsinformation

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Vill du utvecklas inom administration och inköp? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Lidköping!

I denna tjänst kommer du att arbeta både högt och lågt med administration inom inköpsprocesser. Du kommer vara till stor hjälp med att stötta och avlasta inköparna som finns i teamet. Bland annat kommer du att analysera möjliga differenser i fakturor samt hålla en kontakt med leverantörer för att säkerhetsställa rätt priser. I arbetet ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter och i det dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel.

Arbetstider: dagtid
Ort: Lidköping
Start: omgående

Detta är ett vikariat på 6 månader, men med eventuell möjlighet till förlängning. Du blir anställd som konsult hos Premier och uthyrd till kund.Kvalifikationer

Vi söker dig som är målinriktad och har en stark administrativ förmåga. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel och gillar att arbeta med siffror. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Karinna Tuzinovic på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.Krav

Svenska i tal och skrift Visa mindre

Administratör till Lidköping

Företagsinformation Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. ... Visa mer
Företagsinformation

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Vill du utvecklas inom administration och inköp? Då kan det vara dig vi söker till vår kund i Lidköping!

I denna tjänst kommer du att arbeta både högt och lågt med administration inom inköpsprocesser. Du kommer vara till stor hjälp med att stötta och avlasta inköparna som finns i teamet. Bland annat kommer du att analysera möjliga differenser i fakturor samt hålla en kontakt med leverantörer för att säkerhetsställa rätt priser. I arbetet ingår även andra vanligt förekommande administrativa uppgifter och i det dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel.

Arbetstider: dagtid
Ort: Lidköping
Start: omgående

Detta är ett vikariat på 6 månader, men med eventuell möjlighet till förlängning. Du blir anställd som konsult hos Premier och uthyrd till kund.Kvalifikationer

Vi söker dig som är målinriktad och har en stark administrativ förmåga. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel och gillar att arbeta med siffror. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Karinna Tuzinovic på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.Krav

Svenska i tal och skrift Visa mindre

Eurofins söker nattpersonal till inregistreringen!

Företagsbeskrivning Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och ta eget ansvar i ett företag som gör skillnad varje dag? Eurofins är en global ledare inom området Testing for Life med mer än 55.000 medarbetare runt om i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels, läkemedels- och kosmetikateste... Visa mer
Företagsbeskrivning
Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och ta eget ansvar i ett företag som gör skillnad varje dag?


Eurofins är en global ledare inom området Testing for Life med mer än 55.000 medarbetare runt om i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels, läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster. Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.


Jobbeskrivning
Till vår avdelning Environment i Lidköping söker vi nu en medarbetare till vårt natteam. Du kommer bland annat arbeta med uppackning och inregistrering av ankomna prover och vara en nyckelperson vid provets start på laboratoriet!
Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.


Kravspecifikation
För att trivas i rollen är du en serviceinriktad och lyhörd person med god kommunikativ förmåga. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt även när det är ett högt tempo. Du har lätt för att samarbeta, tar stort ansvar och har ett flexibelt förhållningssätt.


Du har utbildning med minst gymnasienivå, med fördel inom området naturvetenskap eller IT. Vi lägger stor vikt vid administrativa erfarenheter och förmågor likväl som vid dina personliga kompetenser.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan till oss där våra tjänster dagligen ger ett positivt avtryck i den värld vi lever i. Det är vad vi kallar Testing for Life - det känns extra bra att gå till jobbet.


Arbetet sker nattetid, anställningen är tillsvidare och på deltid (27 timmar i veckan). Tillträde snarast, sista ansökningsdag är den 30 november. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Malin Lans, PBU-manager, 072-151 08 12. Visa mindre

Enhetsadministratör Bemanningsenheten Stöd i hemmet vikariat

Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Beskrivning Nu söker vi ... Visa mer
Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör på Bemanningsenheten stöd i hemmet.

Tjänsten är ett vikariat då en av medarbetarna ska vara föräldraledig. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är vakanstillsättning och innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetschefer. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec. 

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT. Du har erfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter samt god datavana. 

För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.

Kommunikation både muntligt och skriftligt är viktiga delar i arbetet, och vi vill att du med lätthet uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 100% under perioden 1 mars - 19 juni 2022. 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Supply/QEHS Administratör till Fazer Kvarn i Lidköping

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som Supply/QEHS Administratör på Fazer Kvarn i Lidköping Vi tar oss framåt – följer du med? Som Supply/QEHS Administratör på Fazer Kvarn kommer du ta in och uppdatera leverantörsspecifikationer, certifikat från leverantör samt övriga kvalitétsdokument. Förbereda leverantörsbedömningar samt delta i leverantörsrevisioner. Undersöka alternativ till nya råvaror & leverantörer. Du kommer på egen hand utreda ... Visa mer
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som Supply/QEHS Administratör på Fazer Kvarn i Lidköping

Vi tar oss framåt – följer du med?

Som Supply/QEHS Administratör på Fazer Kvarn kommer du ta in och uppdatera leverantörsspecifikationer, certifikat från leverantör samt övriga kvalitétsdokument.

Förbereda leverantörsbedömningar samt delta i leverantörsrevisioner. Undersöka alternativ till nya råvaror & leverantörer. Du kommer på egen hand utreda reklamationer/avvikelser för både kund och leverantör. Du deltar i Internrevisioner och hygienronder. Du kommer ansvara för att lägga avrop mot inneliggande inköpskontrakt med tillhörande leverantörsreskontra samt aktivt säkerställa prognostisering till leverantör.

Uppföljning av nyckeltal inom QEHS och Supply samt övriga administrativa tjänster ingår i tjänsten.

Det är en heltidstjänst och tillsvidareanställning (med 6 mån provanställning) och med placering på vår Kvarn i Lidköping. Du rapporterar till Supply Chain Manager på Fazer Kvarn.

Varför ska du välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa.

Fazer Kvarn har haft en stark tillväxt de senaste åren och kommer ha fortsatt högt fokus på kraftig tillväxt på den svenska marknaden och på exportmarknaden. Som Supply/QEHS Administratör kommer du får du en viktig roll i vårt team.


Vad bidrar du med till teamet?

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års arbetserfarenhet inom administration, livssäkerhetssystem och gymnasialutbildning.

Vi arbetar bäst tillsammans och du drivs av en stark teamkänsla där du är bra på att inspirera och motivera andra. Du har erfarenhet från Livsmedelsindustri, är pålitlig och arbetar strukturerat. I tal och skrift är du flytande i både svenska och engelska och besitter goda datorkunskaper.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

Skicka in din ansökan senast den 1 november.

Vid frågor om tjänsten kan ni vända er till Supply Chain Manager Andreas Lundgren 0510-86285 eller Senior HR Manager Susanne Ekblom Renström 0510-86009

Telefontid för frågor 22 oktober kl 10.00-11.30 eller 27 oktober kl. 13.30-15.00.

(Inga ansökningar via mail). Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. 1891 öppnade den unge Karl Fazer sitt första konditori, med missionen att skapa mat med mening – och en passion för att skapa stunder av glädje för alla människor runt omkring honom. I sin strävan För perfekta dagar, formar Fazer framtidens smaker, traditioner och matupplevelser. Förankrade i vårt unika arv och baserade på djupa konsumentinsikter, fokuserar vi på innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Vi vill att människorna skall uppleva den nordiska magi vi skapar. Fazer fokuserar på snabbrörliga konsumentprodukter, har verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2019 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet anställda till närmare 9 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact.

Northern Magic. Made Real

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Leveranskoordinator till InQuire AB i Lidköping

Leveranskoordinator med sinne för service sökes! Skulle du vilja jobba på ett innovativt och modernt företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu en Leveranskoordinator till InQuire AB i Lidköping. Jobbet passar dig som söker ett mångsidigt och utmanande arbete med varierande arbetstider. Låter detta som rollen för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Din vardag Arbetet på vårt Operativa Center består av orderk... Visa mer
Leveranskoordinator med sinne för service sökes!

Skulle du vilja jobba på ett innovativt och modernt företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu en Leveranskoordinator till InQuire AB i Lidköping. Jobbet passar dig som söker ett mångsidigt och utmanande arbete med varierande arbetstider. Låter detta som rollen för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din vardag
Arbetet på vårt Operativa Center består av orderkontroll, planering och övervakning av transportflöden. Under din arbetsdag styr och planerar du våra kunders leveranser av varor. Utöver det kommer du även att besvara mejl och telefonsamtal från våra kunder, leverantörer och samarbetspartner. Administrativa uppgifter såsom avvikelse- och fakturahantering förekommer också. Du sitter som länken mellan kund och leverantör, en uppgift som du alltid utför med hög servicenivå och engagemang!

Vi går nu in i en av årets mest fartfyllda period där vi behöver manna upp vår bemanning. Tjänsten är en visstidsanställning hos InQuire på heltid med tillträde i början av oktober och som sträcker sig 10 veckor framåt. Du går på ett rullande schema där arbete kan ske både på vardagar och helger, tidig morgon och sen kväll.

Vem är du?
InQuire söker dig som gillar att arbeta i högt tempo, är självgående, snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten är det meriterande om du har en utbildning inom logistik och administration samt erfarenhet av logistik. Har du tidigare arbetat inom transportbranschen och har erfarenhet av transport av värdeföremål ser vi positivt på detta. Det är viktigt att du trivs med servicearbete och att jobba både enskilt och i grupp. Du har en hög arbetskapacitet och gillar när det händer saker samt har en god prioriteringsförmåga.

Tjänsten som Leveranskoordinator kräver

* mycket god svenska i tal och skrift

* god engelska i tal och skrift

* mycket god datorvana

* god vana att kommunicera via e-post (MS Outlook) och telefon

Vi ser det som meriterande om du

* har B-körkort

* har branscherfarenhet

* har arbetat med liknande uppgifter tidigare

Vill du veta mer?

Vad kan InQuire AB erbjuda dig?
På InQuire erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Frössling på telefonnummer: 070-302 02 73 eller via e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Enhetsadministratör Bemanningsenhet Särskilt boende

Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om a... Visa mer
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Bemanningsenhet Särskilt boende.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom Nya staden. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT och erfarenhet från liknande administrativt arbete.
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.


Arbetet kräver god datavana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Det kan förekomma att arbetsgivaren tillämpar provanställning för tjänsten.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättn... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Premier AB har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Lidköping med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ha daglig kontakt med kunder, kollegor och leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt. Arbetet utförs under dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta i Office-paketet, med fördel Excel. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar strategiskt. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Frågor om tjänsten besvaras via mail: [email protected]
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Krav
B-körkort, tillgång till bil Visa mindre

Enhetsadministratör inom Funktionsnedsättningens Bemanningsenhet

Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Inom Funktionsnedsättning ger... Visa mer
Social Välfärd ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.

Inom Funktionsnedsättning ger vi stöd till personer med varaktig funktionsnedsättning. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, som innebär att alla ska känna sig trygga och nöjda med det stöd vi ger. Alla ska uppleva att de har ett värdigt liv och möjlighet att känna välbefinnande. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och ser till det friska hos den enskilde. Vi ger aktiverande och motiverande stöd och hjälp som utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Funktionsnedsättningens Bemanningsenhet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom området Funktionsnedsättning. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Även arbete med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor kan förekomma.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT. Du har erfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter samt god datavana. 
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och kommer vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.

Kommunikation både muntligt och skriftligt är viktiga delar i arbetet, och vi vill att du med lätthet uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det kan förekomma att arbetsgivaren tillämpar provanställning för tjänsten. 

Intervjuer och urval sker löpande.

 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Transportledare till Konvex AB i Lidköping

Just nu söker Konvex AB i Lidköping en ny medarbetare till rollen som Transportledare. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor. Vänta inte med din ansökan! Din Arbetsdag Att arbeta på Konvex AB innebär möjligheten att vara med på en spännande utveckling och samtidigt få en inblick i hur industribranschen fungerar. Det dagliga arbetet bestå... Visa mer
Just nu söker Konvex AB i Lidköping en ny medarbetare till rollen som Transportledare. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med trevliga och engagerade kollegor. Vänta inte med din ansökan!

Din Arbetsdag

Att arbeta på Konvex AB innebär möjligheten att vara med på en spännande utveckling och samtidigt få en inblick i hur industribranschen fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att ansvara för transportledning av Konvex transporter samt besvara telefonsamtal och mejl från kunder. Förutom detta kommer du även att kommunicera internt, lösa uppkomna problem, samla in information, utveckla arbetssätt och hantera transportsituationer i samråd med kollegor och entreprenörer.

I jobbet ingår till exempel att

* planera transporter

* förbereda, ta emot och registrera order i företagets affärssystem

* kommunicera med kunder, kollegor, entreprenörer och fabriker

* administrativa uppgifter

* följa upp och dokumentera

Vem är du?

På Konvex AB tror vi att de flesta människor kan lära sig det mesta så länge de är nyfikna och har rätta viljan. Vi kräver ingen högskoleutbildning men däremot gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha ett genuint intresse för transporter, logistik, kundnöjdhet och ett övergripande kvalitetstänk. Du är en person som är lösningsorienterad, ansvarstagande och självgående samtidigt som du gärna tar egna initiativ och ser möjligheter. Vi är ett välkomnande arbetslag som tror på att ha kul tillsammans, både under och efter arbetstid. Nu letar vi efter dig som uppskattar en arbetsplats och kollegor som kan utveckla och stimulera dig.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Konvex AB med Nexer Recruit och du kommer att bli anställd hos Konvex AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730–846816 eller via e-post: [email protected] Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-04-28. Visa mindre

Administratör

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättn... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Premier AB har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Lidköping med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Som Administratör kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch. Ditt uppdrag kommer att pågå i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ha daglig kontakt med kunder, kollegor och leverantörer och se till att den dagliga administrationen löper på smidigt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och att arbeta i Office-paketet, med fördel Excel. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar strategiskt. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Frågor om tjänsten besvaras via mail: [email protected]
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Krav
B-körkort, tillgång till bil Visa mindre

Administratör till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Om enheten Som administratör är du placerad på Genomförandeavdelning (A3) i Flottiljstaben. Genomförandeavdelningen består sammantaget av ca 15 medarbetare, varav fyra i flygplatssektionen. Vi verkar inom arbetsområdena ledning av flygplats och ledning av flottilj/krigsförband i alla beredskapssteg. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som administratör är din uppgift att stödja genomförandeavdelningen (A3) i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenä... Visa mer
Om enheten

Som administratör är du placerad på Genomförandeavdelning (A3) i Flottiljstaben.

Genomförandeavdelningen består sammantaget av ca 15 medarbetare, varav fyra i flygplatssektionen. Vi verkar inom arbetsområdena ledning av flygplats och ledning av flottilj/krigsförband i alla beredskapssteg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör är din uppgift att stödja genomförandeavdelningen (A3) i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, övriga myndigheter och organisationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkomna ärenden till genomförandeavdelningen samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. Arbetet består av dels rutinmässiga arbetsuppgifter, men också av verksamhetsrelaterade uppgifter som bereds med kort tidshorisont.

Som administratör förväntas du bland annat bistå och samordna aktiviteter, förbereda möten, föra protokoll och distribuera dessa.

Kvalifikationer


• Erfarenhet av arbete som administratör, assistent eller arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet
• Mycket goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
• B-körkort

Meriterande


• Goda kunskaper i försvarsmaktens olika IT-system såsom PRIO och VIDAR
• Kunskaper inom ekonomi och budgetering
• Aktuell och relevant yrkeserfarenhet inom administrativt arbete i Försvarsmakten

Personliga egenskaper

Som administrativ representant för genomförandeavdelningen (A3) och i dina kontakter inom och utanför flottiljen ställs krav på god samarbetsförmåga, gott bemötande och stor integritet.

Arbetet innebär att du är drivande, initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Som person ser vi även att du lyhörd, flexibel och har lätt för att kommunicera. För att trivas i rollen är du social och har en hög servicekänsla.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se). 

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare  med sex månaders provanställning
Omfattning: Heltid

Arbetsort: Såtenäs

Tillträde snarast eller efter överenskommelse

Tjänsten innebär krav på fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisationen.


Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta chefen för A3, Henrik Alm, tfn 0510-47 77 27 alternativt 070-886 98 37 (08:00-16:30).


Fackliga företrädare:

Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 - 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 072 - 98 11 659

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-08. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där vi vill att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Enhetsadministratör Bemanningsenheten stöd i hemmet

Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om a... Visa mer
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör på Bemanningsenheten stöd i hemmet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom Gamla staden. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT. Du har erfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter samt god datavana. 

För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.

Kommunikation både muntligt och skriftligt är viktiga delar i arbetet, och vi vill att du med lätthet uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det kan förekomma att arbetsgivaren tillämpar provanställning för tjänsten.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Områdesadministratör Funktionsnedsättning

Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om a... Visa mer
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.

Inom Funktionsnedsättning ger vi stöd till personer med varaktig funktionsnedsättning. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, som innebär att alla ska känna sig trygga och nöjda med det stöd vi ger. Alla ska uppleva att de har ett värdigt liv och möjlighet att känna välbefinnande. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och ser till det friska hos den enskilde. Vi ger aktiverande och motiverande stöd och hjälp som utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.Område Funktionsnedsättning är ett av sju områden inom sektor Social Välfärd.

Vi arbetar utifrån en teamorganisation där målsättningen är att erbjuda ett samordnat stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskemål.

Vi söker nu en områdesadministratör till området.

Anställningen är heltid och tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Rollen som områdesadministratör innebär att jobba med administration på områdesnivå och stödja områdeschefen och enhetschefer i verksamheten med administrativa arbetsuppgifter ex:

- Ekonomi - budget, uppföljning och fakturahantering
- Statistik - ta fram och sammanställa underlag
- IT-frågor och datasystem, lösenordshantering, beställningar och behörigheter
- Dokumentation, ta fram material, göra skrivarbeten och förbereda presentationer
- Information för publicering på intranät och hemsidan
- Kontakter med personal, brukare och anhöriga
- Kvalitets- och utvecklingsarbete
- Posthantering, diarie och arkivering
- Rekryteringsprocesser, sommarplanering, introduktion av nyanställda
- Bil- och nyckelhantering

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Administration/Ekonomi/IT eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper inom IT, ekonomi och administration samt erfarenhet från likande arbete. Erfarenhet inom Funktionsnedsättningsområdet är meriterande.  

Du är en duktig administratör, gillar ordning och reda, är noggrann och kan hantera varierande arbetsuppgifter. Du är initiativrik, utåtriktad, flexibel, har god samarbetsförmåga och är samtidigt bekväm med självständigt arbete.
Datavana och körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

LILLA LABÄCK -Ekologisk grönsaksodling/Lantarbetare

För att jag själv ska få loss tid att utveckla odlingen vidare så behöver vi förstärkning! Jag söker en driven person som skall ansvara för försäljning gentemot våra restaurangkunder och privatpersoner. Fokus ligger inte på att öka försäljningen, utan se till att allt blir rätt. I en rätt skött verksamhet så kommer försäljningen öka ändå. Lilla Labäck odlar mer än 300 olika produkter under en säsong och det är mycket att hålla reda på. Vi levererar grönsak... Visa mer
För att jag själv ska få loss tid att utveckla odlingen vidare så behöver vi förstärkning!
Jag söker en driven person som skall ansvara för försäljning gentemot våra restaurangkunder och privatpersoner. Fokus ligger inte på att öka försäljningen, utan se till att allt blir rätt. I en rätt skött verksamhet så kommer försäljningen öka ändå. Lilla Labäck odlar mer än 300 olika produkter under en säsong och det är mycket att hålla reda på. Vi levererar grönsaker till restauranger med höga ambitioner i både Stockholm och Göteborg.
Du skall arbeta med administrationen runt försäljning och den praktiska packningen av grönsaker till våra kunder.
Du får gärna ha ett stort kontrollbehov och en kvalitetsförståelse då våra restaurangkunder ofta har individuella specialönskemål. Viljan att lära känna våra kunders behov och nyanserna i önskemålen, men även kunna se framåt och erbjuda innovativa och högklassiga ekologiska grönsaker.
Viss datavana krävs, vi använder WordPress/WooCommerce och Quickbutik.
Odlingserfarenhet/grönsakskännedom är ett plus. Hängivenhet och engagemang är ett måste.
Du skall också vara beredd att skörda och packa, ligga på knä och rensa ogräs och alla andra förekommande arbetsuppgifter i en ekologisk grönsaksodling. Tunga lyft ingår (max 20kg)
Anställningen gäller från 19 april 2021 och du som söker skall ha ambitionen att arbeta under flera säsonger.
Lantarbetarlön enligt kollektivavtal.
Ansökan och eventuella frågor skickas till [email protected] Visa mindre

Nu söker vi högskolestudenter för extra jobb som tentamensvakt

Är du student? Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar... Visa mer
Är du student?
Hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Nu söker vi högskolestudenter, gärna inom områdena maskin, bygg och energi.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga uppgifter är att se till att provet kan genomföras på ett rättssäkert sätt. Organisera och iordningställa lokalen inför provet, att ge provdeltagarna muntlig information om gällande regler och att dela ut proven till varje deltagare. Du övervakar så att regler följs under hela provtiden.

Formell kompetens
Du studerar
B-körkort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vi ser att du är social, lugn, ansvarstagande och tillmötesgående.

Anställningsform/omfattning
Extraarbete student

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kort uppdrag i Lidköping till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Lidköping. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare ... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Lidköping.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig den 11e november kl. 06:15 - 10:15


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11/11 kl. 06:15 - 10:15
* Var? Lidköping
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Områdesadministratör

Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om a... Visa mer
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning
Område stab och administration är ett av sju områden inom sektor Social Välfärd.

Inom detta område kommer vi att arbeta med övergripande administrativa och kvalitativa processer för hela sektorn, men även mer riktat till ett eller flera områden då behov föreligger.
Inom området finns även bland annat sektorns avgiftshandläggning och kommunens överförmyndarenhet. 

Vi söker nu en områdesadministratör till området.
Tjänsten är en utökning av befintliga tjänster. Anställningen är heltid och tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Rollen som områdesadministratör innebär att jobba med administration på områdesnivå och stödja områdeschefen och verksamheten med administrativa arbetsuppgifter ex:

- Ekonomi - budget, uppföljning och fakturahantering
- Statistik - ta fram och sammanställa underlag
- IT-frågor och datasystem, lösenordshantering, beställningar och behörigheter
- Dokumentation, ta fram material, göra skrivarbeten och förbereda presentationer
- Information för publicering på intranät och hemsidan
- Kvalitets- och utvecklingsarbete
- Posthantering, diariet och arkivering

Inom område stab och administration kommer områdesadministratören ha ett större ansvar för ekonomiadministration än vad som är fallet i andra områden och kommer att ha ett särskilt ansvar för att vara behjälplig sektorns ekonomer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Administration/Ekonomi/IT eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper inom IT, ekonomi och administration samt erfarenhet från likande arbete. 

Du är en duktig administratör, gillar ordning och reda, är noggrann och kan hantera varierande arbetsuppgifter. Du är initiativrik, utåtriktad, flexibel, har god samarbetsförmåga och är samtidigt bekväm med självständigt arbete.
Datavana och körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Enhetsadministratör Funktionsnedsättnings Bemanningsenhet

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.

Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.

Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.

Inom Funktionsnedsättning ger vi insatser till barn, ungdomar och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, som innebär att alla ska känna sig trygga och nöjda med det stöd vi ger. Alla ska uppleva att de har ett värdigt liv och möjlighet att känna välbefinnande. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och ser till det friska hos den enskilde. Vi ger aktiverande och motiverande stöd och hjälp som utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Funktionsnedsättnings Bemanningsenhet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom området Funktionsnedsättning. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT och erfarenhet från liknande administrativt arbete.
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.

Arbetet kräver god datavana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det kan förekomma att arbetsgivaren tillämpar provanställning för tjänsten.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör vid Luftstridsskolan Såtenäs

Vi söker dig som vill vara Luftstridsskolans administrativa stöd i ledning och handläggning av verksamheten vid Såtenäs. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som administrativt stöd kommer du att tillhöra ett av Strilbataljonens kompanier där din uppgift blir att stödja kompaniet i dess olika verksamheter. Huvuduppgiften för kompaniet är flygstridsledning och luftbevakning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefattar bland annat att ... Visa mer
Vi söker dig som vill vara Luftstridsskolans administrativa stöd i ledning och handläggning av verksamheten vid Såtenäs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som administrativt stöd kommer du att tillhöra ett av Strilbataljonens kompanier där din uppgift blir att stödja kompaniet i dess olika verksamheter. Huvuduppgiften för kompaniet är flygstridsledning och luftbevakning.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkommande ärenden samt att vara delaktig i kompaniets interna arbete och projekt. En stor del av arbetet sker vid dator och telefon men även praktiska uppgifter ingår. Rollen som administrativt stöd innebär en stor mängd kontakter och samverkan med andra människor, såväl inom kompaniet, bataljonen som mot övriga förband och Försvarsmakten.

Arbetet består av dels rutinmässiga uppgifter men också av verksamhetsrelaterade ärenden som bereds med kort tidshorisont. Som administrativt stöd förväntas du bistå chefer, men även arbetsplatsens övriga personal genom att samordna aktiviteter, förbereda möten, föra register, protokoll samt att distribuera dessa, m.m.


Kvalifikationer


• Lägst gymnasieutbildning med godkänt betyg
• Erfarenhet från tidigare administrativt arbete, exempelvis som sekreterare, handläggare eller expeditionstjänst
• Goda kunskaper i PC/Windows/Office-miljö
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl i svenska som engelska
• B-körkort


Meriterande


• Erfarenhet från personaltjänst
• Erfarenhet från säkerhetstjänst
• Genomförd svensk värnplikt
• Erfarenhet av arbete i Försvarsmakten
• Erfarenhet av liknande arbete i offentlig sektor


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och öppen för att lära och ta dig an nya uppgifter.

Som representant för avdelningen och i dina kontakter inom och utanför enheten ställs krav på god samarbetsförmåga, noggrannhet och integritet. Du är social och prestigelös vilket innebär att du är en god lagspelare och trivs att arbeta ihop med andra. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning med en förmåga att prioritera mellan flera olika arbetsuppgifter. Du är mån om och tar ansvar för din arbetsplats. Mot bakgrund av verksamhetens innehåll och sekretess är förtroende och lojalitet egenskaper som vi värdesätter högt.

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Behov: 1 st
Anställning:  Civil befattning, tillsvidare, heltid, 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
Arbetsort: Såtenäs
Individuell lön tillämpas

Tjänsten innebär krav på god fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation.

Förfrågningar om befattningen kan göras till Strilbataljonens platschef vid Såtenäs: Max Björberg [email protected], 0510-477933

Fackliga representanter:
OFR-O Ärna, Peter Oscarson, tel 018-19 63 68
SEKO, Simon Uppgren, tel 072-395 68 13
OFR-S, Håkan Wedin, tel 070-351 96 40
Saco, Johan Moilanen, tel 070-205 97 02

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-21. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I brevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. Luftstridsskolan har fyra flygvapengemensamma skolor och utbildar bland annat framtida piloter inom Försvarsmakten. Förbandet leder och ansvarar även för krigsförbanden 16:e flygflottiljen samt 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljon. Luftstridsskolan har verksamhet på åtta orter spridda över hela landet och har sitt huvudsäte i Uppsala.

Luftstridsskolan strävar ständigt efter att utveckla hur vi löser ställda uppgifter och vi är alltid beredda att klara nya utmaningar.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Enhetsadministratör Funktionsnedsättnings Bemanningsenhet

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.

Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.

Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.

Inom Funktionsnedsättning ger vi insatser till barn, ungdomar och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, som innebär att alla ska känna sig trygga och nöjda med det stöd vi ger. Alla ska uppleva att de har ett värdigt liv och möjlighet att känna välbefinnande. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och ser till det friska hos den enskilde. Vi ger aktiverande och motiverande stöd och hjälp som utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Funktionsnedsättnings Bemanningsenhet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom området Funktionsnedsättning. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT. Du har erfarenhet från liknande administrativa arbetsuppgifter samt god datavana. 
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.

Kommunikation både muntligt och skriftligt är viktiga delar i arbetet, och vi vill att du med lätthet uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det kan förekomma att arbetsgivaren tillämpar provanställning för tjänsten.

På grund av semesterperiod kommer urvalsprocessen att påbörjas först efter sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Cecilia Bygghammar (v. 29) eller Annelie Ankarberg Bemanningsansvarig Hela staden (v. 30-33).

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör sökes till Svenska Foder

Företagsinformation Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur; och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en... Visa mer
Företagsinformation

Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur; och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.

Tjänstebeskrivning

Svenska Foder söker nu genom Premier en skicklig administratör till sitt säljkontor i Lidköping.

I rollen som administratör arbetar du med registrering av försäljningskontrakt, priskontroller och granskning av order innan fakturering, framtagning och sammanställning av statistik m.m. Andra vanligt förekommande kontorssysslor ingår.

Du blir anställd hos Premier men kommer att arbeta på säljkontoret hos Svenska Foder i Lidköping. Arbetet utförs under dagtid.


Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll bör du vara trygg i användandet av Office-paketet, främst Excel. Du är en noggrann serviceperson som tycker om att göra det lilla extra för att göra både kunder samt kollegor nöjda. Tidigare liknande erfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang!

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Jennifer Andersson
tel 076-6697470

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast då vi arbetar med löpande urval. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Krav

B-körkort
Office-paketet Visa mindre

Planeringschef till Svenska Foder

Är du lösningsorienterad, kreativ, har lätt för att prioritera och hålla flera uppgifter igång samtidigt? Har du erfarenhet från transportbranschen och vill arbeta i en fri roll där varje dag är unik? Vi söker nu en planeringschef för bulkfoder till vår verksamhet i Lidköping. Din vardag Som planeringschef hos oss är du en nyckelperson i vår verksamhet. I nära samarbete med vår kundtjänst kommer du arbeta med daglig planering av våra kunders bestäl... Visa mer
Är du lösningsorienterad, kreativ, har lätt för att prioritera och hålla flera uppgifter igång samtidigt? Har du erfarenhet från transportbranschen och vill arbeta i en fri roll där varje dag är unik?

Vi söker nu en planeringschef för bulkfoder till vår verksamhet i Lidköping.

Din vardag
Som planeringschef hos oss är du en nyckelperson i vår verksamhet. I nära samarbete med vår kundtjänst kommer du arbeta med daglig planering av våra kunders beställningar där du ansvarar för allt foder ut till kund och att kunderna får sin beställning på rätt dag. Du är navet i foderprocessen.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

- tillsammans med logistikchef ansvara för åkeriavtalen
- ansvara för åkeriernas avräkning
- skapa och uppdatera vår prislista
- utveckla och underhålla transportsystem (T5)
- ansvara för fakturering
- hantera reklamationer

Tjänsten är placerad i Lidköping, du har personalansvar för en person och du rapporterar till Logistikchef. Tjänsten innefattar också beredskap var tredje helg.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du kunna balansera struktur och flexibilitet i det dagliga arbetet. Du trivs i ett stundtals högt arbetstempo och du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.

Vi söker dig som har

- yrkeserfarenhet från transportbranschen
- några års erfarenhet av transportledning
- mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- god datorvana och är van att arbeta i olika system

Det är meriterande om du arbetat med lantbruksprodukter.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och handlingskraftig. Med kunden i fokus och ett affärsmässigt tänk med en god känsla för siffror planerar du kostnadseffektiva flöden för våra transporter.

Det är viktigt att du har en god social och kommunikativ förmåga då du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder som foderfabriker säljare, åkerier och chaufförer. Du har lätt för att ta beslut, har en utmärkt koordinerings- och planeringsförmåga och förmågan att hålla huvudet kallt när det kör ihop sig. Du är också administrativt skicklig, kan hålla fokus på rätt uppgift och är duktig på att prioritera.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på
e-post [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Du är varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 8 mars.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Svenska Foder
Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.

Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca 4 miljarder kronor.

Läs mer på www.svenskafoder.se Visa mindre

Är du proffs på Excel?

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsätt... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Kan du allt om pivottabeller och formler? Då kan det vara dig vi söker!
Till vår kund i Lidköping söker vi dig som är en skicklig administratör och ett proffs på Excel.

Du kommer arbeta med att ta fram och sammanställa statistik, granska order och registrera kontrakt och priser i systemet. I ditt dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel – letarad, pivottabeller, tabeller, rensa och sortera data, design, layout m.m.

Du blir anställd som konsult hos Premier, men uthyrd som konsult till vår kund. Arbetet utförs på dagtid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har hög servicekänsla och stort engagemang för ditt arbete. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Jennifer Andersson på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort
Office-paketet, Excel Visa mindre

Administratör

Din Personalavdelning i Väst erbjuder företag tjänster inom HR. Vi söker för vår kunds räkning en: Administratör med kundfokus Är du en prestigelös person som trivs i att arbeta i en bred administrativ tjänst? Ser du även dig själv som en social person som alltid möter människor med ett leende? Då kan du mycket väl vara rätt person för tjänsten. Förutom att vara ett av våra ansikten utåt vid samtal och besök, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter ... Visa mer
Din Personalavdelning i Väst erbjuder företag tjänster inom HR.

Vi söker för vår kunds räkning en:

Administratör med kundfokus

Är du en prestigelös person som trivs i att arbeta i en bred administrativ tjänst? Ser du även dig själv som en social person som alltid möter människor med ett leende? Då kan du mycket väl vara rätt person för tjänsten.

Förutom att vara ett av våra ansikten utåt vid samtal och besök, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av order och avtalshantering, ekonomisk administration och kundservice. Tjänsten är bred och du kommer snabbt få möjligheten att fylla dina dagar med spännande arbetsuppgifter.

Vad förväntas av dig?
• Att du är en lagspelare som är social, öppen och prestigelös.
• Att du gillar struktur och att ha ordning & reda.
• Att du har minst gymnasial utbildning med administrativ inriktning.
• Att du har kunskaper i skrift och tal på svenska och engelska.
• Att du har god datorvana, har lätt för att sätta dig in i nya system, samt har god erfarenhet av
Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskap i system Visma och Mobigo.

Vad kan du förvänta dig?
Du får ett omväxlande arbete med chans till personlig utveckling och kompetenspåfyllnad. En viktig komponent hos kunden är kvalificerade medarbetare. Du kommer att uppskattas för din service­medvetenhet och att din kompetens gör skillnad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 75 – 100 %. Provanställning kan tillämpas.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Johan Norrbin på telefon 072-213 41 61.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du proffs på Excel?

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsätt... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Kan du allt om pivottabeller och formler? Då kan det vara dig vi söker!
Till vår kund i Lidköping söker vi dig som är en skicklig administratör och ett proffs på Excel.

Du kommer arbeta med att ta fram och sammanställa statistik, granska order och registrera kontrakt och priser i systemet. I ditt dagliga arbete kommer du främst arbeta med Excel – letarad, pivottabeller, tabeller, rensa och sortera data, design, layout m.m.

Du blir anställd som konsult hos Premier, men uthyrd som konsult till vår kund. Arbetet utförs på dagtid.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har hög servicekänsla och stort engagemang för ditt arbete. Du är noggrann, driven och samarbetsvillig. För att lyckas i denna roll krävs det att du besitter mycket goda kunskaper i Excel. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Jennifer Andersson på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

B-körkort
Office-paketet, Excel Visa mindre

Engagerad Lönespecialist till Eurofins huvudkontor!

Företagsbeskrivning Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag. Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” sa... Visa mer
Företagsbeskrivning


Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag.


Eurofins är ett globalt företag med mer än 45.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service.


Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: ”Vår kund”, ”kvalitet”, ”yrkesstolthet tillsammans” samt ”professionalism och hållbarhet”. Läs mer på careers.eurofins.com/se/.
Jobbeskrivning


Söker du en ny möjlighet till utveckling och drivs av att arbeta med lönefrågor? Välkommen till Eurofins! Du kommer att ingå i ett team med en löneadministratör och fyra HR kollegor samt arbeta nära vår finansavdelning.


Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära:


Löner för cirka 580 medarbetare
Statistik, utdatarapportering
Rapportering till myndigheter Pension- och försäkringsadministration
Support till chefer och anställda
Efterrapportering såsom bokföringsunderlag, semesterskuld och underlag för skattedeklarationer samt avstämning av lönerelaterade konton
Övrig löne- och HR relaterad administrationKravspecifikation


Vi söker dig som har utbildning inom löneadministration, ekonomi eller annan administrativ inriktning samt gedigen erfarenhet av lönefrågor. För att lyckas i rollen, tror vi att du arbetat i liknande befattning 3-5 år.


Som person är du noggrann och strukturerad samt uppmärksam på detaljer. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du gillar att ha många kontaktytor och är en prestigelös och positiv person som bidrar med energi till dina kollegor. Du trivs i en organisation med högt tempo och där utveckling och förändring är en naturlig del av vardagen.


För att lyckas i rollen behöver du också ha mycket god IT-vana/systemkunskap och du talar och skriver obehindrat på svenska. Meriterande om du tidigare arbetat i lönesystemet Flex Lön och HR systemet Flex HRM.
Ytterligare information


Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en koncern med tillväxt och ständig förändring. Möjlighet att utvecklas brett inom LÖN/HR-området tillsammans i vårt tajta, kompetenta team. Anställningen är tillsvidare och vi tillämpar provanställning initialt. Placeringsort är vårt huvudkontor i Lidköping. 


Välkommen med din ansökan senast 24 februari. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din intresseanmälan omgående. 


För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jennifer Halling, HR Generalist, 0766397243


Villkor


Vi kommer göra urval och hålla intervjuer löpande, varför vi uppmanar dig att genast söka om du är intresserad! Sista ansökningsdag är dock 2020-02-24
För frågor är du välkommen att kontakta:
Jennifer Halling, HR-generalist, [email protected] Visa mindre

Administratör sökes till Svenska Foder

Företagsinformation Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur; och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en... Visa mer
Företagsinformation

Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur; och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.

Tjänstebeskrivning

Svenska Foder söker nu genom Premier en skicklig administratör till sitt säljkontor i Lidköping.

I rollen som administratör arbetar du med registrering av försäljningskontrakt, priskontroller och granskning av order innan fakturering, framtagning och sammanställning av statistik m.m. Andra vanligt förekommande kontorssysslor ingår.

Du blir anställd hos Premier men kommer att arbeta på säljkontoret hos Svenska Foder i Lidköping. Arbetet utförs under dagtid.


Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll bör du vara trygg i användandet av Office-paketet, främst Excel. Du är en noggrann serviceperson som tycker om att göra det lilla extra för att göra både kunder samt kollegor nöjda. Tidigare liknande erfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang!

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Jennifer Andersson
tel 076-697470

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast då vi arbetar med löpande urval. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Krav

B-körkort
Office-paketet Visa mindre

Administrativ handläggare

Social & Arbetsmarknad (SA) verkar för social och ekonomisk trygghet för våra kommuninvånare. SA arbetar med socialt utrednings- och behandlingsarbete inom individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde samt arbetsmarknadsfrågor, konsumentvägledning/skuldsanering, kommunal psykiatri,dagligverksamhet och integration. Förvaltningen är indelad i tre områden Individ och Familj, Ekonomi, arbete och sysselsättning samt Boende och personligt stöd. Arbetet utgår... Visa mer
Social & Arbetsmarknad (SA) verkar för social och ekonomisk trygghet för våra kommuninvånare. SA arbetar med socialt utrednings- och behandlingsarbete inom individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde samt arbetsmarknadsfrågor, konsumentvägledning/skuldsanering, kommunal psykiatri,dagligverksamhet och integration.
Förvaltningen är indelad i tre områden Individ och Familj, Ekonomi, arbete och sysselsättning samt Boende och personligt stöd. Arbetet utgår utifrån vår värdegrund som ska leda vägen mot hållbara lösningar med brukaren i fokus. Vårt gemensamma förhållningssätt ska genomsyras av att vi både i ett inre och yttre perspektiv arbetar innovativt, medskapande och tillitsbaserat, då gör vi skillnad!Arbetsuppgifter
Systemansvarig för verksamhetssystemet Procapita och stöd till handläggare i systemet.

Administrativt stöd till chefer och handläggare inom området Individ och familj, vilket  bland annat innebär exempelvis registrera ärende, skriva avtal till uppdragstagare, statistikuttag, kvalitets uppföljning. Viss självständig handläggning av ärenden.   

Kvalifikationer
Socialadministrativ utbildning eller annan lämplig utbildning. Tjänsten kräver god administrativ förmåga  samt goda it kunskaper.

Det krävs också att du är ansvarsfull, självständig och har god pedagogisk förmåga. Du behöver ha lätt för att samarbeta och vara mycket serviceinriktad. Vi utgår ifrån att du ha ett intresse för socialt arbete.   

Villkor
Stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Om befattningen Vi söker dig som vill vara Flottiljstabens planerings- och ekonomiavdelning (A 58) administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten. Som administratör är du placerad på Planerings- och Ekonomiavdelning (A 58) som ingår i Flottiljstaben. Om enheten Planerings- och Ekonomiavdelning (A 58) består av 14 medarbetare och utgör C F 7 planeringsorganisation för att lösa förbandets uppgifter. A 58 leder arbetet med verksamhets- och e... Visa mer
Om befattningen
Vi söker dig som vill vara Flottiljstabens planerings- och ekonomiavdelning (A 58) administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten.
Som administratör är du placerad på Planerings- och Ekonomiavdelning (A 58) som ingår i Flottiljstaben.

Om enheten
Planerings- och Ekonomiavdelning (A 58) består av 14 medarbetare och utgör C F 7 planeringsorganisation för att lösa förbandets uppgifter.
A 58 leder arbetet med verksamhets- och ekonomiplanering på lång sikt, återrapportering innevarande år, krigsplanering inklusive mobiliseringsplanering och därigenom vara ett stöd till C F 7, stf C F 7, stabschef i utövande av ledning.
Flottiljstaben är förbandschefens resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens ledningsorganisation. Flottiljstaben består av ca 65 medarbetare och ansvarar för bland annat samordning och ledning av flottiljens uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör är din uppgift att stödja avdelningen (A 58) i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, övriga myndigheter och organisationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkomna ärenden samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. Arbetet består av dels rutinmässiga arbetsuppgifter men också av verksamhetsrelaterade uppgifter som bereds med kort tidshorisont.
Som administratör förväntas du också bland annat bistå och samordna aktiviteter, förbereda möten, föra protokoll och distribuera dessa.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av arbete som administratör, assistent eller likvärdigt arbete
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet
• Mycket goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
• Körkort B

Meriterande
• Tidigare yrkeserfarenhet i Försvarsmakten eller annan myndighet.

Personliga egenskaper
Som administrativ representant för planerings- och ekonomiavdelning (A 58) och i dina kontakter inom och utanför flottiljen ställs krav på god samarbetsförmåga, gott bemötande och en stor integritet.
Arbetet innebär också att du är drivande, initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Som person ser vi även att du lyhörd, flexibel och har lätt för att kommunicera. För att trivas i rollen är du social och har en hög servicekänsla.

Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund och synen på allas lika värde.
Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Anställning: Civil befattning, tillsvidare, heltid, 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
Arbetsort: Såtenäs
Individuell lön tillämpas
Tjänsten innebär genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation samt krigsplacering. Friskvård och fysiskträning är en naturlig del av vår vardag.

Kontaktpersoner
Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för A 58, Johan Malmgren, tfn 0510-47 75 15 alternativt 0708-86 98 79.

Fackliga representanter
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 – 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78.

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-08. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Områdesadministratör

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-60... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.Beskrivning
Äldreomsorgen i Vård & Omsorg är indelad i två geografiska områden; Nya respektive Gamla staden och innehåller både hemvårdsenheter och äldreboenden.

Vi arbetar utifrån en teamorganisation där målsättningen är att erbjuda ett samordnat stöd på rätt nivå utifrån individens behov och önskemål.

Vi söker nu en områdesadministratör till Äldreomsorgen i Gamla staden.
Anställningen är heltid och tillsvidare.

Arbetsuppgifter
Rollen som områdesadministratör innebär att jobba med administration på områdesnivå och stödja områdeschefen och enhetschefer i verksamheten med diverse administrativa sysslor ex:

- Ekonomi - budget, uppföljning och fakturahantering
- Statistik - ta fram och sammanställa underlag
- IT-frågor och datasystem, lösenordshantering, beställningar och behörigheter
- Dokumentation, ta fram material, göra skrivarbeten och förbereda presentationer
- Information t.ex. publiceringar på intranät och hemsidan
- Kontakter med personal, brukare och anhöriga
- Kvalitets- och utvecklingsarbete
- Posthantering, diarie och arkivering
- Rekryteringsprocesser, sommarplanering, introduktion av nyanställda
- Bil- och nyckelhantering

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Administration/Ekonomi/IT eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper inom IT, ekonomi och administration samt erfarenhet från likande arbete. Erfarenhet från Vård & Omsorg är meriterande. 

Du är en duktig administratör, gillar ordning och reda, är noggrann och kan hantera varierande arbetsuppgifter. Du är initiativrik, utåtriktad, flexibel, har god samarbetsförmåga och är samtidigt bekväm med självständigt arbete.
Datavana och körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör till Skaraborgs Flygflottilj, F7

Vi söker dig som vill vara Flottiljstabens Genomförandeavdelnings (A 3) administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som administratör är din uppgift att stödja genomförandeavdelningen (A 3) i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, övriga myndigheter och organisationer. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefat... Visa mer
Vi söker dig som vill vara Flottiljstabens Genomförandeavdelnings (A 3) administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som administratör är din uppgift att stödja genomförandeavdelningen (A 3) i dess olika verksamheter, såväl inom F 7 och Såtenäs garnison som vid kontakter med andra enheter inom Försvarsmakten, övriga myndigheter och organisationer.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkomna ärenden till genomförandeavdelningen samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. Arbetet består av dels rutinmässiga arbetsuppgifter men också av verksamhetsrelaterade uppgifter som bereds med kort tidshorisont.

Som administratör förväntas du också bland annat bistå och samordna aktiviteter, förbereda möten, föra protokoll och distribuera dessa.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av arbete som administratör, assistent eller likvärdigt arbete
• Mycket goda kunskaper i Office-paketet
• Mycket goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
• Körkort B

Meriterande
• Tidigare yrkeserfarenhet i Försvarsmakten eller annan myndighet.

Personliga egenskaper
Som administrativ representant för genomförandeavdelningen (A 3) och i dina kontakter inom och utanför flottiljen ställs krav på god samarbetsförmåga, gott bemötande och en stor integritet.
Arbetet innebär också att du är drivande, initiativtagande och har en god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Som person ser vi även att du lyhörd, flexibel och har lätt för att kommunicera. För att trivas i rollen är du social och har en hög servicekänsla.

Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund och synen på allas lika värde.
Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Anställning: Civil befattning, tillsvidare, heltid, 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
Arbetsort: Såtenäs
Individuell lön tillämpas

Tjänsten innebär krav på god fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation.

Kontaktpersoner
Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för A 3, Henrik Alm, tfn 0510-47 77 27 alternativt 070-886 98 37, eller stf C A 3 Charlotta Malmgren 0510-47 71 35.

Fackliga representanter
Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 – 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510 - 47 78 78

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-10. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Som administratör är du placerad på Genomförandeavdelningen (A 3) som ingår i Flottiljstaben.

Genomförandeavdelningen (A 3) består av 10 medarbetare stödjer stabschef och C F 7 med ledning av planerad verksamhet och uppkomna händelser främst inom innevarande verksamhetsår. A3 är en resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens genomförandeorganisation.
Andra uppgifter inom A3 är handläggning inom områden som försvarsplanering, beredskap, insatser och stöd till samhället.
Flottiljstaben är förbandschefens resurs för att lösa flottiljens uppgifter och utgör chefens ledningsorganisation. Enheten består av ca 65 medarbetare och ansvarar för bland annat samordning och ledning av flottiljens uppgifter.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administratör till Skaraborgs flygflottilj, F7.

Vi söker dig som vill vara del av Flygenhetens administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten.   Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som administrativt stöd kommer du att tillhöra en av Flygenhetens sju avdelningar där din uppgift blir att stödja avdelningen i dess olika verksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkommande och utgående ärenden samt vara delaktig i avdelningens in... Visa mer
Vi söker dig som vill vara del av Flygenhetens administrativa stöd i ledning och utveckling av verksamheten.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som administrativt stöd kommer du att tillhöra en av Flygenhetens sju avdelningar där din uppgift blir att stödja avdelningen i dess olika verksamheter.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innefattar bland annat att omhänderta inkommande och utgående ärenden samt vara delaktig i avdelningens interna arbete och projekt. En stor del av arbetet sker vid dator och telefon men även praktiska uppgifter ingår. Rollen som administrativt stöd innebär en stor mängd kontakter och samverkan med andra människor, såväl inom avdelningen, enheten som mot övriga flottiljen.

Som administrativt stöd förväntas du bistå närmaste cheferna, men även avdelningens övriga personal genom att ta kontakter, samordna aktiviteter, förbereda möten, föra register, protokoll samt att distribuera dessa, m.m.

Kvalifikationer

• Lägst gymnasieutbildning med godkänt betyg
• Erfarenhet från tidigare administrativt arbete, exempelvis som sekreterare, handläggare eller expeditionstjänst
• Goda kunskaper i PC/Windows/Office-miljö
• Goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska
• B-körkort


Meriterande

• Erfarenhet från personaltjänst
• Erfarenhet från säkerhetstjänst
• Genomförd värnplikt eller motsvarande
• Förståelse för Försvarsmaktens verksamhet
• Kunskaper i portugisiska och/eller spanska
 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv och öppen för att lära och ta dig an nya uppgifter.

Som representant för avdelningen och i dina kontakter inom och utanför enheten ställs krav på god samarbetsförmåga, noggrannhet och integritet. Du är social och prestigelös vilket samtidigt innebär att du är en god lagspelare och trivs med att arbeta ihop med andra. Du är flexibel och kan hantera tillfälliga toppar i arbetsbelastning med en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är mån om och tar ansvar för din arbetsplats. Mot bakgrund av verksamhetens innehåll och sekretess är förtroende och lojalitet egenskaper som vi värdesätter högt.

Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Behovet är 3 st befattningar, administratör vid:

• FLYGSYSTEMAVDELNING 39 (tekniskt stöd JAS39)
• 72.STRIDSFLYGDIVISION (krigsförband)
• 3.FLYGUTBILDNINGSSTYRKAN FLG (internationell flygutbildning)

Anställning: Civil befattning, tillsvidare, heltid, 6 månaders provanställning tillämpas

Tillträde: snarast eller efter överenskommelse

Arbetsort: Såtenäs

Individuell lön tillämpas

Tjänsten innebär krav på god fysisk förmåga, genomförande av tjänsteresor, internationell tjänstgöringsskyldighet samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation.

Ansökan sker till befattningarna generellt men där önskemål om viss befattning må framföras i ansökan. Vi förbehåller oss dock rätten att avgöra (erbjuda) slutlig fördelning av befattningar till aktuella sökanden.

 

Förfrågningar om befattningen kan göras till chefen för Flygenheten, Stefan Rexling, tfn 0510-477300 eller
FlygE Ledning administratör, Anne Richardsson, tfn 0510-477304

 

Fackliga representanter:

Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704-614 400

Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510-477708

SACO, Ulf Svensson, tfn 0510-477463

SEKO, Kurt Ragnarsson, tfn 0510-477878

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I brevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Enhetsadministratör Gamla stadens Bemanningsenhet

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 30... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Gamla stadens Bemanningsenhet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom Gamla staden. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT och erfarenhet från liknande administrativt arbete.
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.


Arbetet kräver god datavana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Enhetsadministratör Nya stadens Bemanningsenhet

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 30... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Nya stadens Bemanningsenhet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom Nya staden. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT och erfarenhet från liknande administrativt arbete.
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, gillar att lära dig nya saker och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.


Arbetet kräver god datavana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Det kan förekomma att arbetsgivaren tillämpar provanställning för tjänsten.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Administratör inom flygunderhållsledning vid Flygunderhållsenheten, F 7

Flygunderhållsenheten är den enhet som sköter förebyggande och avhjälpande underhåll på våra Gripenflygplan. Vi sköter även den dagliga flygtjänsten med klargöring och beredskapshållning. Våra uppgifter är främst riktade nationellt men även internationella uppdrag kan förekomma. Arbetsuppgifter Som Administratör i enhetsledningen samordnar du Flygunderhållsenhetens uppgifter inom områden som arbetsmiljö, miljö, infra osv. Du kommer även att bli enhete... Visa mer
Flygunderhållsenheten är den enhet som sköter förebyggande och avhjälpande underhåll på våra Gripenflygplan. Vi sköter även den dagliga flygtjänsten med klargöring och beredskapshållning. Våra uppgifter är främst riktade nationellt men även internationella uppdrag kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Som Administratör i enhetsledningen samordnar du Flygunderhållsenhetens uppgifter inom områden som arbetsmiljö, miljö, infra osv. Du kommer även att bli enhetens utsedda handläggare i vissa specifika funktioner såsom utbildning och säkerhet.
I tjänsten ingår att ansvara för beredning och fördelning av inkomna uppgifter inom enheten samt rutinmässig rapportering. Befattningen tillhör enhetsledningen och du kommer att ingå i dess stabsarbete.
I ditt arbete ingår även att upprätthålla en god fysisk standard vilket bland annat innebär träning på arbetstid.
Med anställning i Försvarsmakten följer skyldighet att utbildas och tjänstgöra i såväl nationella som internationella insatser.

Kvalifikationer
• Gymnasial utbildning
• Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
• God datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office programvaror
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska
• Körkort klass B

Meriterande
• Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom myndighet eller stor organisation
• Erfarenhet av arbete med säkerhetsklassade dokument
• Erfarenhet inom det utbildningsadministrativa området

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har lätt för att samarbeta med andra och är serviceinriktad.  För att lösa dina uppgifter på ett bra sätt behöver du dessutom vara strukturerad, självgående och initiativtagande.
Du som söker kommer ingå i en enhet som ser personlig utveckling som en naturlig del i arbetet.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. All anställd personal skall stå bakom vår värdegrund (http://www.forsvarsmakten.se/sv/om-myndigheten/vara-varderingar/var-vardegrund/).

Övrigt
• Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning tillämpas
• Typ av befattning: Civil
• Omfattning: 100%
• Arbetsort: F7 Såtenäs
• Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Förfrågningar om befattningen
Upplysningar om tjänsten lämnas av Stf C FuE, Stefan Moback, 0510-477700, 0709-151629.

Fackliga representanter
Officersförbundet OFR/O, F7, Jan Möller, 0704-614400
Försvarsförbundet OFR/S, F7, Per Gunnarsson, 0510-47 77 08
SACO F7, Ulf Svensson, 0510-47 74 63
SEKO F7, Kurt Ragnarsson, 0510-47 78 78.

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-01. Ansökan ska innehålla CV och ett ansökningsbrev, i ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför just du är lämpad för denna befattning. 

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Enhetsadministratör Gamla stadens Bemanningsenhet

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 30... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.Beskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Enhetsadministratör inom Gamla stadens Bemanningsenhet.

Tjänsten innefattar tre delområden, schemaläggning, vakanstillsättning och administrativt stöd till enhetschefer. På enheten arbetar flera enhetsadministratörer som samtliga jobbar med arbetsuppgifter inom dessa tre delområden.
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Veckoarbetstiden är 40 timmar och du kommer att arbeta på schema måndag-söndag med viss möjlighet till flexibel arbetstid i enlighet med Lidköpings kommuns flextidsavtal.


Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med hela schemaprocessen i datasystemet Time Care Planering, från att lägga preliminärt schema utifrån medarbetarnas önskemål, samordna schemaläggning med övriga enhetsadministratörer, boka samplanerade arbetspass till att göra löpande ändringar under pågående schemaperiod och skicka vakansbeställningar i datasystemet Time Care Pool.

Arbetsuppgifterna med vakanstillsättning innebär att ta emot frånvaroanmälningar via telefon, tillsätta korttidsfrånvaro, planera och följa upp vikariers arbetsområde och introducera samt ändra arbetsplatser efter behov i verksamheten. Detta arbete omfattar också att hantera alla nya anställningar och frånvarorapportering i Time Care Pool samt följa upp timanställdas tillgänglighet.

Som enhetsadministratör kommer du dessutom att ha en del administrativa arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till enhetscheferna inom Gamla staden. Det administrativa arbetet utförs i ovan nämnda datasystem samt i personalsystemet Personec men kan även innefatta fakturahantering, ekonomiuppföljning och statistik. Du kan också komma att hjälpa till med posthantering, diarieföring, kvalitetsarbete och IT-frågor.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning, gärna inom Administration/Ekonomi/IT och erfarenhet från liknande administrativt arbete.
För att passa för denna roll krävs det att du är en noggrann och duktig administratör. Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och gillar att vara ”spindeln i nätet”. Du är bekväm med att arbeta självständigt, trivs med varierande arbetsuppgifter och kan prioritera ditt arbete. Du ska ha förmågan att se helhetslösningar, komma med egna förslag och lösningar och vara drivande i utvecklingen av arbetet på enheten.
Arbetet kräver god datavana. Kunskaper om schemaläggning i Time Care planering och/eller vikarieanskaffning i Time Care Pool eller liknande system är meriterande.

Svenskt B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun.

https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/
.

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Noggrann Administratör till långsiktigt uppdrag!

www.novareprofessionals.se Har du arbetat med administration inom ekonomiområdet? Trivs du i roller som kräver noggrannhet, struktur och en tydlighet? Då kan det vara dig vi söker till det spännande uppdraget som Administratör hos vår kund. Arbetsbeskrivning I rollen som administratör kommer du att arbeta brett med att stötta verksamheten i den löpande administrationen. Tjänsten innefattar allt ifrån kvittohantering och utlägg till mötesbokningar ... Visa mer
www.novareprofessionals.se

Har du arbetat med administration inom ekonomiområdet? Trivs du i roller som kräver noggrannhet, struktur och en tydlighet? Då kan det vara dig vi söker till det spännande uppdraget som Administratör hos vår kund.

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du att arbeta brett med att stötta verksamheten i den löpande administrationen. Tjänsten innefattar allt ifrån kvittohantering och utlägg till mötesbokningar och korrekturläsning.

För att passa in till våra kommande uppdrag ser vi att du är självgående och lätt för att sätta dig in i olika arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat med administration och ekonomi så som fakturering och löpande dokumentation.


Kvalifikationer

För den här tjänsten söker vi dig som är kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta med din omgivning. Vidare tror vi att du trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Tycker du dessutom om struktur och ordning och är bra på att sätta dig in i nya uppgifter snabbt kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Vi tror att du har:

Minst 2 års erfarenhet av administration
Fullgjord gymnasieutbildning
Goda kunskaper i MS Office
Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på Svenska och Engelska


Övrig information

Start: Juni 2019
Anställningsform: 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid
Placering: LidköpingVid intresse för tjänsten rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Anna Liljegren Rassing via mail till [email protected] Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Visa mindre

Admninstratör till Lely Center Lidköping

Ansök    Jun 13    Framtiden AB    Administrativ assistent
Har du t.ex. just tagit studenten och letar efter en ny utmaning? Vill du dessutom ha ett omväxlande jobb där du får ett stort ansvar? Vad bra, då är detta verkligen tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - Hjälpa kunder med frågor över telefon - Göra beställningar - Ta emot och skicka varor - Inventera servicebilar och bokföra journaler - Skanna och skicka fakturor till systerbolaget i Danmark Om företage... Visa mer
Har du t.ex. just tagit studenten och letar efter en ny utmaning? Vill du dessutom ha ett omväxlande jobb där du får ett stort ansvar? Vad bra, då är detta verkligen tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer du att:

- Hjälpa kunder med frågor över telefon
- Göra beställningar
- Ta emot och skicka varor
- Inventera servicebilar och bokföra journaler
- Skanna och skicka fakturor till systerbolaget i DanmarkOm företaget
Lely Center Lidköping är ett företag som förser svenska mjölkproducenter med innovativa och framtidssäkra produkter inom automatisering.Deras vision är att göra lantbrukares liv enklare med innovativa lösningar och skräddarsydda tjänster. Detta gör de för mjölkbönder i över 60 länder idag genom rådgivning och försäljning samt service av mjölkrobotar, förnödenheter och reservdelar.

Börjar du att jobba på Lely så kommer du till ett företag som är i ett expansivt skede där du kommer få ett stort ansvar att driva företag framåt.Din profil
Skallkrav:
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal och skrift
- Datavana

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av affärssystemet Movex
- Kunskap inom Office-paketet
- Förståelse av danska i tal och skrift
- Intresse och kunskap inom sociala medier

För att lyckas i rollen som administratör hos vår kund är det viktigt att du är en lagspelare. Du är inte rädd för att testa nya sätt och vägar och vågar ta egna initiativ.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag under en begränsad tid.


Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Lidköping
Omfattning: Tidsbegränsad anställning till och med 31/12-2019
Arbetstid: ca 80 %

Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre