Lediga jobb Experis AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från Experis AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Servicetekniker till Alstom Lidköping

Ansök    Jan 12    Experis AB    Servicetekniker, tåg
Har du en teknisk bakgrund och vill en bli del av ett globalt världsledande företag? Är du initiativtagande och en problemlösare ut i fingerspetsarna? Då kan du vara nästa servicetekniker på Alstom i Lidköping! Sök tjänsten redan idag då tjänsten tillsätts omgående. Alstom är ett globalt företag med fler än 70 000 medarbetare runt om i världen. Företaget tillverkar och designar alla typer av fordon för transport, så som tåg och elektriska bussar. Utöver d... Visa mer
Har du en teknisk bakgrund och vill en bli del av ett globalt världsledande företag? Är du initiativtagande och en problemlösare ut i fingerspetsarna? Då kan du vara nästa servicetekniker på Alstom i Lidköping! Sök tjänsten redan idag då tjänsten tillsätts omgående.

Alstom är ett globalt företag med fler än 70 000 medarbetare runt om i världen. Företaget tillverkar och designar alla typer av fordon för transport, så som tåg och elektriska bussar. Utöver det består Alstoms produktportfölj av bland annat underhåll, räls, signalsystem, infrastruktur och mobila lösningar.

Om arbetet

Alstom söker dig med teknisk och praktisk bakgrund som är redo för nästa steg i din karriär. Ditt dagliga arbete utgår från depån i Lidköping, där du tillsammans med ditt team säkerställer att arbeten som utförs på fordonen är korrekt utförda och med god kvalité. Vidare kommer du även vara med och utveckla och skapa goda arbetsrelationer med kunder och leverantörer.

Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter bestå av att:


* Utföra nödvändigt underhåll, garantiåtgärder samt modifieringar på fordon enligt instruktioner i befintliga system
* Säkerställa att kontrakten efterlevs med god kundnöjdhet och relation till kund
* Säkerställa efterlevnad enligt kraven i policy för miljö, hälsa, säkerhet och kvalitet.
* Arbeta enligt ISO 9001 och ISO 14001

Din profil

Vi tror att det viktigaste för att du ska trivas i rollen är att du är tekniskt lagd och har ett brinnande intresse för problemlösning. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från underhåll av spårburna fordon, men du kan också ha övrig relevant erfarenhet från fordonsindustrin som till exempel buss eller lastbilsmekaniker.

Vi ser att du har:

* Har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
* Har lätt att ta dig an nya IT-system
* Flytande svenska i både tal och skrift

Vi ser gärna att du har:

* B-körkort
* Erfarenhet av underhåll av spårburna fordon
* God kännedom av järnvägssäkerhet

Låter Alstom som din nästa arbetsgivare? Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Alstoms önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Robin Persson på telefonnummer: 0722032679 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells AB för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare;

* Julia Sahlberg på telefonnummer: 0500- 38 14 37 eller via e-post: [email protected]
* Pierre Dahlgren på telefonnummer: 031-708 67 53 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Senior utvecklare / Arkitekt till Merkle

Har du ca 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och är redo att ta dig an en tech lead-roll i ett tight team av utvecklare som bygger e-handelslösningar och att dela med dig av din kunskap? Kanske är du då vår nya seniora utvecklare och arkitekt? Vad innebär jobbet som Senior utvecklare / Arkitekt? Du kommer att ingå i ett team på 10 talangfulla utvecklare, erfarna inom principerna för Agilt, BDD och av e-handelslösningar. Vi bygger högkvalitativa ... Visa mer
Har du ca 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och är redo att ta dig an en tech lead-roll i ett tight team av utvecklare som bygger e-handelslösningar och att dela med dig av din kunskap? Kanske är du då vår nya seniora utvecklare och arkitekt?

Vad innebär jobbet som Senior utvecklare / Arkitekt?
Du kommer att ingå i ett team på 10 talangfulla utvecklare, erfarna inom principerna för Agilt, BDD och av e-handelslösningar.

Vi bygger högkvalitativa e-handelslösningar och följer principerna för continuous delivery. Vi har hittills byggt mestadels Java-lösningar, men vi vill expandera även till andra plattformar. Du kommer att arbeta med vårt utvecklingsteam i Lidköping men du kommer också att ha ett nära samarbete med våra kollegor i Århus, Danmark och med frontend-teamet i Köpenhamn när det gäller våra olika kunder och projekt.

Vi siktar på att kunna göra projekt i många olika e-handelsplattformar, men historiskt är vi mycket starka på SAP Commerce Cloud-plattformen, baserad på Java och Spring. I rollen som senior utvecklare / arkitekt förväntas du ta ledningen av vår utvecklingsprocess och vara en förebild och mentor för teamets övriga utvecklare. För dig som professionell och med många års erfarenhet är det naturligt att:

* Tillsammans med kund och affärsanalytiker definiera utvecklingsuppgifter för teamet
* Hjälp teamet att lösa komplexa problem genom att skriva underhållbar och korrekt kod
* Tillhandahålla ledarskap, vägledning, utbildning och mentorskap till utvecklare över projektteam
* Förbättra vårt sätt att arbeta och att vara med och vidareutveckla vårt ramverk
* Analysera och utforma rätt lösningar för våra kunder
* Definiera och implementera utvecklingsstrategi inklusive roadmap, verktyg, ramverk och tillvägagångssätt till projektteamen
* Utvärdera och välja bästa användning av utvecklingsverktyg för olika ändamål
* Assistera vid presales av nya projekt.
* Par-programmering tillsammans med andra utvecklare för att säkerställa kunskapsöverföring

I ditt team finns några av de bästa utvecklarna i landet, och tillsammans med dina kundteam skapar du ultimata kundupplevelser i nära samarbete med kommersiella designers, kreativa entusiaster och dedikerade utvecklare.

Är du den vi söker?
Du har flera års praktisk erfarenhet av metoder som XP, Par-programmering, Scrum och TDD. Du har arbetat nära kunder för att hitta lösningar samt nära dina kollegor för att utveckla dem. Du är fokuserad på att besluta om och tillhandahålla högkvalitativa lösningar och du är stolt över att leverera värde till kunden.

Vi förväntar oss att du med tillförsikt kan bocka av nedanstående:

* Ca 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och/eller 3+ års erfarenhet som arkitekt
* Erfaren att analysera tekniska krav och arbeta med kunder för att bryta ned krav i Epics/Stories
* Erfarenhet av att kommunicera tekniska koncept till intressenter på ett sätt som de kan förstå.
* Stark förmåga att lösa problem och tänka kritiskt
* Testdriven utveckling
* Continuous delivery
* Ett mindset att ständigt försöka förbättra hur vi arbetar
* Objektorienterad metodik
* Har relevant högskoleexamen i datavetenskap eller motsvarande kunskaper
* Har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelska


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Merkle med Experis AB / Jefferson wells AB och du kommer att bli anställd hos Merkle. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Sahlberg på telefonnummer: 0500-381437 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 10 januari 2022.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Merkle
Merkle är ledande inom datadriven customer experience management (CXM), och vi levererar unika, personliga kundupplevelser över kanaler och devices.

Vi är också en del av dentsu - ett globalt byrånätverk med mer än 46 000 engagerade medarbetare på 145 marknader. Men storleken är inte allt. På Merkle är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Mer än något annat kräver detta färdigheter, passion och samarbete.

Att arbeta på Merkle innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande kompetens inom mjukvarulösningar för e-handel och customer experience. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt om i världen och vi genomför kontinuerligt ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt.

Hos oss finns det utrymme för dig att vara dig själv och att växa, samtidigt som du är en del av en kultur är mycket viktig för oss. Om du gillar att lyckas tillsammans med dina nära kollegor, teamen du ingår i, lösningarna du skapar och kunderna du arbetar för - då kommer du att trivas hos oss! Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Säljare till Gühring Sweden AB

Ansök    Jul 5    Experis AB    Utesäljare
Just nu söker vi juniorsäljare. Vi söker dig med en initiativtagande och säljande personlighet och som gärna har några års erfarenhet från skärande bearbetning alternativt annan teknisk bakgrund. Läs mer och ansök nedan. Tyska Gühring Group tillhör idag världens ledande leverantörer av skärande verktyg i snabbstål och hårdmetall och är representerat globalt genom mer än 60 dotterbolag och återförsäljare. Vårt produktsortiment består av över 90 000 standa... Visa mer
Just nu söker vi juniorsäljare. Vi söker dig med en initiativtagande och säljande personlighet och som gärna har några års erfarenhet från skärande bearbetning alternativt annan teknisk bakgrund. Läs mer och ansök nedan.

Tyska Gühring Group tillhör idag världens ledande leverantörer av skärande verktyg i snabbstål och hårdmetall och är representerat globalt genom mer än 60 dotterbolag och återförsäljare.

Vårt produktsortiment består av över 90 000 standardartiklar samt ett oräkneligt antal kundanpassade verktyg. World Wide har Gühring Group ca 9 000 anställda.

Gühring Sweden AB:s huvudkontor finns i Lidköping där hela den svenska verksamheten är samlad. Vi är idag 33 anställda och omsätter ca 100 miljoner SEK per år.

Läs gärna mer på www.guhring.se

Just nu söker vi säljare i Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Södermanlands län.

Om rollen

I rollen som Juniorsäljare hos Gühring kommer du ha en drivande roll med kundansvar inom specifik säljregion. Din säljregion kommer vi skapa utefter din bostadsort. Din roll är att skapa och utveckla affärer mot befintliga samt nya kunder. Du kommer vara Gührings ansikte mot marknaden och ta hand om flertalet av bolagets små och medelstora kunder. Du utgår ifrån hemmakontor och rapporterar till Säljledare.

Vem söker vi?

Vi söker en ung driven person som vill ta nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund alternativt har du jobbat med försäljning tidigare och har ett stort intresse för industri och teknik. Meriterande är om du har några års erfarenhet av skärande bearbetning, exempelvis som CNC operatör på mekanisk verkstad men det är inget krav.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker dig som är affärsmässig, engagerad och prestigelös. För att lyckas i denna roll krävs det att du är självgående, initiativtagande och har en säljande personlighet. Du har mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, tyska är en merit. Du har god datavana och är bekväm med att jobba i Officepaketet. Vårt CRM system kommer att vara ditt främsta hjälpmedel och arbetsredskap.

Du är öppen för att resa med övernattning ett antal gånger per månad.Vad kan Gühring erbjuda dig?

Här får du möjlighet att vara en del av den framgångssaga som är Gühring KG, en marknadsledande aktör i en hög-teknologisk värld. Gühring Sweden AB är ett bolag som har vuxit stabilt under en längre period och som fortsätter att växa med kvalitetsprodukter och investeringar. Rollen som juniorsäljare hos oss är fri med stor möjlighet till påverkan av sin egen vardag. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med flertalet framgångsrika bolag inom olika branscher. Hos oss präglas miljön av samhörighet, prestigelöshet och en familjär känsla.

Ansökan och Kontaktperson

I denna tjänst samarbetar Gühring Sweden AB med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida och söka tjänsten genom länken nedan. Vi kan tyvärr inte hantera CV via mail utan endast via hemsidan. Sista ansökningsdag är 13/10. Om du har frågor vänligen maila Rekryteringskonsult Maria Svedberg på [email protected] alt. 079-0763749.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells AB för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Julia Sahlberg (0500- 38 14 37 eller via e-post: [email protected]) och Pierre Dahlgren (031- 708 67 53 eller via e-post: [email protected]).

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

HR-generalist till Eurofins i Lidköping

Ansök    Dec 18    Experis AB    HR-specialist/HR-adviser
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du en organiserad och engagerad person som drivs av att få jobba med människor och att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar? Då är jobbet som HR-generalist på Eurofins något för dig! Vad innebär tjänsten som HR-generalist? På Eurofins kommer du att få vara en del av en omväxlande verksamhet där du genom Testing for Life bidrar till att världen är en säkrare pla... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du en organiserad och engagerad person som drivs av att få jobba med människor och att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar? Då är jobbet som HR-generalist på Eurofins något för dig!

Vad innebär tjänsten som HR-generalist?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en omväxlande verksamhet där du genom Testing for Life bidrar till att världen är en säkrare plats. Du kommer att vara en del av ett HR-team där du får vara med och påverka HR-funktionens fortsatta utveckling. I rollen kommer du att arbeta brett inom HR. Du kommer att stötta chefer i frågor så som arbetsrättsliga frågor, employer branding, rehabilitering, arbetsmiljö och utbildning. Dessutom kommer du att hantera rekryteringsprocesser, personaladministration och introduktion samt vara delaktig i att utveckla och effektivisera processer och rutiner inom HR.

Du är placerad i Lidköping, resor till våra andra siter i Luleå, Uppsala, Linköping, Jönköping och Kristianstad, ingår i tjänsten.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre och där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som har en utbildning inom relevant område samt ett par års erfarenhet av arbete inom HR. Du har självständigt drivit och/eller varit delaktig i typiska HR processer såsom rehabilitering, arbetsmiljöfrågor och on-/offboarding av medarbetare. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och har lätt för att ta initiativ. Då tjänsten innefattar många kontaktytor både internt och externt så är det av stor vikt att du är lyhörd och kommunikativ. Du har ett tydligt kund- och affärsfokus och du är konsultativ i ditt tillvägagångssätt.

Vidare söker vi dig som har:

* relevant utbildning inom HR
* god administrativ förmåga
* lätt för att sätta dig in i nya system
* goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

HR-generalist till Eurofins i Lidköping

Ansök    Feb 10    Experis AB    HR-specialist/HR-adviser
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du en organiserad och engagerad person som drivs av att få jobba med människor och att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar? Då är jobbet som HR-generalist på Eurofins något för dig! Vad innebär tjänsten som HR-generalist? På Eurofins kommer du att få vara en del av en omväxlande verksamhet där du genom Testing for Life bidrar till att världen är en säkrare pla... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du en organiserad och engagerad person som drivs av att få jobba med människor och att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar? Då är jobbet som HR-generalist på Eurofins något för dig!

Vad innebär tjänsten som HR-generalist?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en omväxlande verksamhet där du genom Testing for Life bidrar till att världen är en säkrare plats. Du kommer att vara en del av ett HR-team där du får vara med och påverka HR-funktionens fortsatta utveckling. I rollen kommer du att arbeta brett inom HR. Du kommer att stötta chefer i frågor så som arbetsrättsliga frågor, employer branding, rehabilitering, arbetsmiljö och utbildning. Dessutom kommer du att hantera rekryteringsprocesser, personaladministration och introduktion samt vara delaktig i att utveckla och effektivisera processer och rutiner inom HR.

Du är placerad i Lidköping, resor till våra andra siter i Luleå, Uppsala, Linköping, Jönköping och Kristianstad, ingår i tjänsten.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre och där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som har en utbildning inom relevant område samt ett par års erfarenhet av arbete inom HR. Du har självständigt drivit och/eller varit delaktig i typiska HR processer såsom rehabilitering, arbetsmiljöfrågor och on-/offboarding av medarbetare. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och har lätt för att ta initiativ. Då tjänsten innefattar många kontaktytor både internt och externt så är det av stor vikt att du är lyhörd och kommunikativ. Du har ett tydligt kund- och affärsfokus och du är konsultativ i ditt tillvägagångssätt.

Vidare söker vi dig som har:

* relevant utbildning inom HR
* god administrativ förmåga
* lätt för att sätta dig in i nya system
* goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Förvaltningschef samhällsbyggnad Lidköpings Kommun

Ansök    Jun 14    Experis AB    Teknisk chef, kommun

Vill du vara med oss att bygga framtid och skapa historia?
Är du en kommunikativ och erfaren chef med ett tydligt ledarskap, och bred vana av att verka i en politiskt styrd organisation? Som Samhällbyggnadschef kommer du att arbeta strategiskt och innovativt inom ramen för det kommunala uppdraget - är du den vi söker?

Om tjänsten Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln ... Visa mer

Vill du vara med oss att bygga framtid och skapa historia?

Är du en kommunikativ och erfaren chef med ett tydligt ledarskap, och bred vana av att verka i en politiskt styrd organisation? Som Samhällbyggnadschef kommer du att arbeta strategiskt och innovativt inom ramen för det kommunala uppdraget - är du den vi söker?


Om tjänsten

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Förvaltningen ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen. Samhällsbyggnadsförvaltningen består av enheterna Mark och exploatering, Plan-Trafik, Bygg, Administration, Miljö- och hälsoskydd och Park-Gata. Nu söker vi en trygg och erfaren chef som vill leda förvaltningen.

Som förvaltningschef för Samhällsbyggnad ingår du i kommundirektörens ledningsgrupp och bidrar där aktivt till att utveckla hela kommunens verksamhet. Du rapporterar direkt till kommundirektören och har en nära samverkan med såväl politikerna i berörda nämnder och utskott som dina förvaltningschefskollegor i strategiska frågor.

Du har ett övergripande ansvar för förvaltningens verksamhet och arbetar utifrån de politiska målen där du leder, följer upp och utvecklar verksamheten med hög leveranssäkerhet. Du kommer att ge underlag till och stödja nämnderna och utskotten i långsiktiga strategiska frågor.

Du skall genom ett utåtriktat arbete aktivt delta i aktuella sammanhang och hålla dig välorienterad om omvärldsutveckling som är av betydelse för ditt ansvarsområde. Du är kommunens ansikte utåt mot såväl kommuninvånare, myndigheter och näringslivet när det gäller samhällsbyggnadsfrågor.

Andra viktiga fokusområden är strategisk kompetensförsörjning, samt att möjliggöra ökad digitalisering.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med gedigen erfarenhet av att leda en komplex verksamhet. Då förvaltningen verkar inom många områden ser vi gärna att du har erfarenhet från ett eller flera av förvaltningens verksamhetsområden.

Du har erfarenhet av ansvar för en betydande budget och har goda kunskaper i mål- och resultatstyrning samt är en erfaren ledare på en strategisk nivå i en större organisation med god vana att leda andra chefer. Du är trygg i ditt ledarskap och med omdöme och eftertanke hanterar du omständigheter i en komplex och föränderlig organisation.

För att bli framgångsrik i ditt uppdrag krävs att du arbetar långsiktigt och har en analytisk förmåga. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer och bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete både internt och externt. Det krävs en välutvecklad förmåga att kommunicera och anpassa budskapet utifrån målgrupp.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklassning, varför svenskt medborgarskap är ett krav.Om Lidköpings kommun

Lidköping - en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om Lidköpings kommun på lidkoping.se.

<iframe width="875" height="492" src="https://www.youtube.com/embed/TdsXx60TV54" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"Förvaltningschef Samhällsbyggnad Lidköpings kommun"></iframe>Kontakt och Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Lidköpings kommun med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Camilla Rippe tfn 0703-770138, [email protected] och Angela Ekelöf på 0703-775781, [email protected]

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 19 maj.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Visa mindre

Förvaltningschef samhällsbyggnad Lidköpings Kommun

Ansök    Apr 17    Experis AB    Teknisk chef, kommun
Vill du vara med oss att bygga framtid och skapa historia? Är du en kommunikativ och erfaren chef med ett tydligt ledarskap, och bred vana av att verka i en politiskt styrd organisation? Som Samhällbyggnadschef kommer du att arbeta strategiskt och innovativt inom ramen för det kommunala uppdraget - är du den vi söker? Om tjänsten Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och pa... Visa mer
Vill du vara med oss att bygga framtid och skapa historia?
Är du en kommunikativ och erfaren chef med ett tydligt ledarskap, och bred vana av att verka i en politiskt styrd organisation? Som Samhällbyggnadschef kommer du att arbeta strategiskt och innovativt inom ramen för det kommunala uppdraget - är du den vi söker?

Om tjänsten

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för allt från översiktsplanens framtidstankar till den dagliga skötseln av gator och parker. Förvaltningen ansvarar också för myndighetsutövningen enligt miljö- och bygglagstiftningen. Samhällsbyggnadsförvaltningen består av enheterna Mark och exploatering, Plan-Trafik, Bygg, Administration, Miljö- och hälsoskydd och Park-Gata. Nu söker vi en trygg och erfaren chef som vill leda förvaltningen.

Som förvaltningschef för Samhällsbyggnad ingår du i kommundirektörens ledningsgrupp och bidrar där aktivt till att utveckla hela kommunens verksamhet. Du rapporterar direkt till kommundirektören och har en nära samverkan med såväl politikerna i berörda nämnder och utskott som dina förvaltningschefskollegor i strategiska frågor.

Du har ett övergripande ansvar för förvaltningens verksamhet och arbetar utifrån de politiska målen där du leder, följer upp och utvecklar verksamheten med hög leveranssäkerhet. Du kommer att ge underlag till och stödja nämnderna och utskotten i långsiktiga strategiska frågor.

Du skall genom ett utåtriktat arbete aktivt delta i aktuella sammanhang och hålla dig välorienterad om omvärldsutveckling som är av betydelse för ditt ansvarsområde. Du är kommunens ansikte utåt mot såväl kommuninvånare, myndigheter och näringslivet när det gäller samhällsbyggnadsfrågor.

Andra viktiga fokusområden är strategisk kompetensförsörjning, samt att möjliggöra ökad digitalisering.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med gedigen erfarenhet av att leda en komplex verksamhet. Då förvaltningen verkar inom många områden ser vi gärna att du har erfarenhet från ett eller flera av förvaltningens verksamhetsområden.

Du har erfarenhet av ansvar för en betydande budget och har goda kunskaper i mål- och resultatstyrning samt är en erfaren ledare på en strategisk nivå i en större organisation med god vana att leda andra chefer. Du är trygg i ditt ledarskap och med omdöme och eftertanke hanterar du omständigheter i en komplex och föränderlig organisation.

För att bli framgångsrik i ditt uppdrag krävs att du arbetar långsiktigt och har en analytisk förmåga. Du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer och bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete både internt och externt. Det krävs en välutvecklad förmåga att kommunicera och anpassa budskapet utifrån målgrupp.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklassning, varför svenskt medborgarskap är ett krav.Om Lidköpings kommun

Lidköping - en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om Lidköpings kommun på lidkoping.se.Kontakt och Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Lidköpings kommun med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Camilla Rippe tfn 0703-770138, [email protected] och Angela Ekelöf på 0703-775781, [email protected]

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 19 maj.

Vi ser fram emot Din ansökan! Visa mindre