Lediga jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Lidköping

Se lediga jobb som Systemutvecklare/Programmerare i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Senior utvecklare / Arkitekt till Merkle

Har du ca 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och är redo att ta dig an en tech lead-roll i ett tight team av utvecklare som bygger e-handelslösningar och att dela med dig av din kunskap? Kanske är du då vår nya seniora utvecklare och arkitekt? Vad innebär jobbet som Senior utvecklare / Arkitekt? Du kommer att ingå i ett team på 10 talangfulla utvecklare, erfarna inom principerna för Agilt, BDD och av e-handelslösningar. Vi bygger högkvalitativa ... Visa mer
Har du ca 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och är redo att ta dig an en tech lead-roll i ett tight team av utvecklare som bygger e-handelslösningar och att dela med dig av din kunskap? Kanske är du då vår nya seniora utvecklare och arkitekt?

Vad innebär jobbet som Senior utvecklare / Arkitekt?
Du kommer att ingå i ett team på 10 talangfulla utvecklare, erfarna inom principerna för Agilt, BDD och av e-handelslösningar.

Vi bygger högkvalitativa e-handelslösningar och följer principerna för continuous delivery. Vi har hittills byggt mestadels Java-lösningar, men vi vill expandera även till andra plattformar. Du kommer att arbeta med vårt utvecklingsteam i Lidköping men du kommer också att ha ett nära samarbete med våra kollegor i Århus, Danmark och med frontend-teamet i Köpenhamn när det gäller våra olika kunder och projekt.

Vi siktar på att kunna göra projekt i många olika e-handelsplattformar, men historiskt är vi mycket starka på SAP Commerce Cloud-plattformen, baserad på Java och Spring. I rollen som senior utvecklare / arkitekt förväntas du ta ledningen av vår utvecklingsprocess och vara en förebild och mentor för teamets övriga utvecklare. För dig som professionell och med många års erfarenhet är det naturligt att:

* Tillsammans med kund och affärsanalytiker definiera utvecklingsuppgifter för teamet
* Hjälp teamet att lösa komplexa problem genom att skriva underhållbar och korrekt kod
* Tillhandahålla ledarskap, vägledning, utbildning och mentorskap till utvecklare över projektteam
* Förbättra vårt sätt att arbeta och att vara med och vidareutveckla vårt ramverk
* Analysera och utforma rätt lösningar för våra kunder
* Definiera och implementera utvecklingsstrategi inklusive roadmap, verktyg, ramverk och tillvägagångssätt till projektteamen
* Utvärdera och välja bästa användning av utvecklingsverktyg för olika ändamål
* Assistera vid presales av nya projekt.
* Par-programmering tillsammans med andra utvecklare för att säkerställa kunskapsöverföring

I ditt team finns några av de bästa utvecklarna i landet, och tillsammans med dina kundteam skapar du ultimata kundupplevelser i nära samarbete med kommersiella designers, kreativa entusiaster och dedikerade utvecklare.

Är du den vi söker?
Du har flera års praktisk erfarenhet av metoder som XP, Par-programmering, Scrum och TDD. Du har arbetat nära kunder för att hitta lösningar samt nära dina kollegor för att utveckla dem. Du är fokuserad på att besluta om och tillhandahålla högkvalitativa lösningar och du är stolt över att leverera värde till kunden.

Vi förväntar oss att du med tillförsikt kan bocka av nedanstående:

* Ca 10 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och/eller 3+ års erfarenhet som arkitekt
* Erfaren att analysera tekniska krav och arbeta med kunder för att bryta ned krav i Epics/Stories
* Erfarenhet av att kommunicera tekniska koncept till intressenter på ett sätt som de kan förstå.
* Stark förmåga att lösa problem och tänka kritiskt
* Testdriven utveckling
* Continuous delivery
* Ett mindset att ständigt försöka förbättra hur vi arbetar
* Objektorienterad metodik
* Har relevant högskoleexamen i datavetenskap eller motsvarande kunskaper
* Har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelska


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Merkle med Experis AB / Jefferson wells AB och du kommer att bli anställd hos Merkle. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Sahlberg på telefonnummer: 0500-381437 eller via e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 10 januari 2022.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Merkle
Merkle är ledande inom datadriven customer experience management (CXM), och vi levererar unika, personliga kundupplevelser över kanaler och devices.

Vi är också en del av dentsu - ett globalt byrånätverk med mer än 46 000 engagerade medarbetare på 145 marknader. Men storleken är inte allt. På Merkle är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Mer än något annat kräver detta färdigheter, passion och samarbete.

Att arbeta på Merkle innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande kompetens inom mjukvarulösningar för e-handel och customer experience. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt om i världen och vi genomför kontinuerligt ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt.

Hos oss finns det utrymme för dig att vara dig själv och att växa, samtidigt som du är en del av en kultur är mycket viktig för oss. Om du gillar att lyckas tillsammans med dina nära kollegor, teamen du ingår i, lösningarna du skapar och kunderna du arbetar för - då kommer du att trivas hos oss! Visa mindre

Utvecklingskonsult

Letar du efter ett företag där du tillåts växa och utvecklas samtidigt som du tar dig an spännande problem och utmaningar? Thelin Data är inne i ett expansivt skede och vi behöver förstärkning i vårt utvecklingsteam för att kunna möta våra kunders ökade behov. Vi söker dig som är utbildad systemutvecklare eller sitter på liknande kompetens och vill jobba som utvecklingskonsult hos oss. Du kommer tillsammans med utvecklingsteamet, som idag består av fyra pe... Visa mer
Letar du efter ett företag där du tillåts växa och utvecklas samtidigt som du tar dig an spännande problem och utmaningar? Thelin Data är inne i ett expansivt skede och vi behöver förstärkning i vårt utvecklingsteam för att kunna möta våra kunders ökade behov.
Vi söker dig som är utbildad systemutvecklare eller sitter på liknande kompetens och vill jobba som utvecklingskonsult hos oss. Du kommer tillsammans med utvecklingsteamet, som idag består av fyra personer, arbeta för att möta kunders behov i mycket varierande projekt i både storlek och involverad teknik. För detta arbete krävs därför stor social kompetens och anpassningsförmåga samtidigt som du bör du vara bekväm med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
För att du ska trivas och utvecklas hos Thelin Data ser vi att du har en bred teknisk bakgrund i Microsofts värld, brinner för problemlösning och ser fram emot att lära dig nya tekniker. Som person är du serviceminded, utåtriktad, duktig på att ta egna initiativ och tar ansvar för dina uppgifter.
Du bör ha goda kunskaper inom C# och Server samtidigt som du inte är ovan vid Front-End design med hjälp av Javascript och CSS. Vi anser det också meriterande om du besitter kunskap inom:
ASP .NET MVC
Microsoft 365 tjänster så som
Power Apps
Power Automate
Power BI
Sharepoint Online / Sharepoint Framework
Andra Front-end-ramverk som React, Vue, Angular etc..
Andra objektorienterade Back-end språk
Dataanalyser & ETL Flöden
Användning av utvecklingstjänster i MS Azure

För rätt person är detta ett tillfälle till personlig utveckling och goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetssituation. Flytande svenska, god engelska, körkort och egen bil är ett krav.
Anställningen är en tillsvidareanställning, som föregås av 6 månader provanställning. Ansökan sker via formuläret nedan.
Har du frågor kontakta VD Henrik Garpenrud via e-post på [email protected] Visa mindre

Engagerad ekonom till HSB Nordvästra Götaland

Är du en positiv, driven och engagerad person, brinner för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt? Då ska du söka dig till HSB Nordvästra Götaland. Dina arbetsuppgifter: Som ekonom kommer du vara delaktig i många olika arbetsuppgifter inom ekonomisk och administrativ förvaltning för huvudsakligen bostadsrättsföreningar. Dina arbetsuppgifter består bland annat. av löpande redovisning, bokslut, budget, moms, skatt- och deklarationsarbete och ekonomisk uppf... Visa mer
Är du en positiv, driven och engagerad person, brinner för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt? Då ska du söka dig till HSB Nordvästra Götaland.

Dina arbetsuppgifter:
Som ekonom kommer du vara delaktig i många olika arbetsuppgifter inom ekonomisk och administrativ förvaltning för huvudsakligen bostadsrättsföreningar. Dina arbetsuppgifter består bland annat. av löpande redovisning, bokslut, budget, moms, skatt- och deklarationsarbete och ekonomisk uppföljning. I tjänsten ingår också ekonomisk planering och rådgivning. Du har kundansvar för dina kunder och är en viktig länk i arbetet och kontakten med olika intressenter. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor och kunder där du på ett engagerat och effektivt sätt utför dina arbetsuppgifter och ger ett ekonomiskt och rådgivande stöd.
Du förväntas också aktivt bidra i det utvecklingsarbete som dagligen genomförs inom utvalda delar inom ditt verksamhetsområde och med ett konstruktivt förhållningssätt identifiera lämpliga förbättringsmöjligheter.

Kvalifikationer:
Förmågan att samordna och samarbeta är viktiga egenskaper. Du är duktig på att hantera komplexa arbetsuppgifter och sätta dig in i olika frågeställningar samt definiera behov av åtgärder för att nå uppsatta resultat. Du är strukturerad och flexibel och kan ta tag i flera olika uppgifter samtidigt. Du är mycket bra på att uttrycka dig i både tal och skrift och kan hantera såväl snabba beställningar som återkommande arbetsuppgifter. Du har lätt för att se helheten och arbetar på ett kund- och uppdragsorienterat sätt.

Meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning. Mötet med både interna och externa intressenter är naturligt för dig och du gillar att samverka med många olika individer för att lösa tilldelade ansvarsområden på bästa sätt.

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning av företagsekonomi och redovisning eller motsvarande. Att du har praktisk erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter och kunskaper inom förvaltning är meriterande. Du behöver ha god kunskap inom Office paketets olika delar samt andra relevanta system för tjänsten. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt:
Tjänsten är på 100%, tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Lidköping. Vi intervjuar kandidater löpande och tillsätter tjänsten så snart möjlighet. Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 december.

För mer information gällande tjänsten kontakta:
Jim Josefsson, Affärsområdeschef administration och ekonomi, tel. 010- 442 44 10.
Facklig representant, Unionen, Annica Tigerberg, tel. 010-442 44 74. Visa mindre

Java-utvecklare i Lidköping

Företagsbeskrivning Merkle är ledande inom datadriven customer experience management (CXM), och vi levererar unika, personliga kundupplevelser över kanaler och devices. Vi är också en del av dentsu – ett globalt byrånätverk med mer än 46 000 engagerade medarbetare på 145 marknader. Men storleken är inte allt. På Merkle är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Mer än något annat kräver detta färdigheter, passi... Visa mer
Företagsbeskrivning
Merkle är ledande inom datadriven customer experience management (CXM), och vi levererar unika, personliga kundupplevelser över kanaler och devices.
Vi är också en del av dentsu – ett globalt byrånätverk med mer än 46 000 engagerade medarbetare på 145 marknader. Men storleken är inte allt. På Merkle är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Mer än något annat kräver detta färdigheter, passion och samarbete.
Under de senaste åtta åren har Mylmage utsett oss till bästa digitala byrå.
Feel the spirit – and be part of it
Att arbeta på Merkle innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande kompetens inom mjukvarulösningar för e-handel och customer experience. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt om i världen och vi genomför kontinuerligt ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt.
Just nu utökar vi vårt utvecklingsteam och söker en erfaren javautvecklare till vårt kontor i Lidköping, för att bli en del av vårt team som arbetar med e-handelslösningar för våra kunder.
Vi erbjuder
• En fantastisk arbetsplats i Rörstrand Centrum, i hjärtat av Lidköping
• Ett stödjande team av experter med stark utvecklingsförmåga
• Platt företagshierarki och öppen kommunikation
• Möjlighet att tänka utanför boxen i ditt dagliga liv såväl som i din karriär.
• En rolig, mångsidig arbetsdag med många utmaningar.
• Regelbundna teamevent i både Sverige och Danmark
Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team av talangfulla utvecklare, erfarna inom principerna för Agilt, BDD och e-handelslösningar. Du kommer att arbeta i vårt utvecklingsteam i Lidköping men även nära våra handelskollegor i Århus och med frontend-teamet i Köpenhamn, för våra olika kunder och projekt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter, inte men inte endast, kommer att vara:
• Utveckla kod som är tydlig och underhållbar, testbar och skalbar
• Definiera och implementera lösningar för user stories på våra aktuella plattformar
• Säkerställ alltid resultat av hög kvalitet
• Vara serviceinriktad och arbeta nära våra kunder
• Arbeta i distribuerade team, i nära samarbete med kollegor i en internationell miljö
• Kontinuerligt dela och lära dig ny kunskap inom teamet
Du är aldrig ensam inom Merkle. Vi arbetar i team med meningsfull sparring inom olika kompetenser och discipliner – och du har alltid en kollega vid din sida. I ditt team finns några av de bästa i landet, och tillsammans med dina kundteam skapar du ultimata kundupplevelser i nära samarbete med kommersiella talanger, kreativa entusiaster och dedikerade utvecklare.
Kvalifikationer
Du har erfarenhet från att arbeta som utvecklare och är van vid att använda metoder som XP, Parprogrammering, Scrum, Continuous integration/Continuous delivery och TDD.
Du kan också bocka av följande:
• Erfarenhet av applikationsutveckling i Java (helst inom Spring -ramverket)
• God förståelse för OOP och FP
• Analytisk problemlösningsförmåga
• Relevant examen i datavetenskap eller motsvarande
• God kommunikationsförmåga och goda språkkunskaper i både svenska och engelska
• Agilt tankesätt som gör dig nyfiken och innovativ
• Erfarenhet av e-handelsplattformar som SAP Hybris, Demand-mjukvara, Magento mm är meriterande
Ytterligare information
Slår ditt hjärta lite extra hårt nu? Om du lockas av att se dig själv i allt detta – både jobbet och att vara en del av Merkle – då vill vi gärna höra från dig.
Skicka ditt CV på engelska till [email protected] eller ring vår lokala chef, Jesper Lundqvist, på 0510-530 450 om du har några frågor.
Vi övar på löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Systemutvecklare till InQuires huvudkontor

Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsmotiverad och som uppskattar en god arbetsmiljö där både resultat och trivsel prioriteras högt. Då en av våra kollegor går vidare till annan roll internt söker vi nu en ersättare till rollen som Systemutvecklare till vår Tech-avdelning. Låter detta intressant? Läs vidare! Om tjänsten I denna roll blir du en del av vår Tech-avdelning som består av fem andra kollegor, inklusive närmsta chef. Dina uppdrag kretsar kr... Visa mer
Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsmotiverad och som uppskattar en god arbetsmiljö där både resultat och trivsel prioriteras högt. Då en av våra kollegor går vidare till annan roll internt söker vi nu en ersättare till rollen som Systemutvecklare till vår Tech-avdelning. Låter detta intressant? Läs vidare!

Om tjänsten
I denna roll blir du en del av vår Tech-avdelning som består av fem andra kollegor, inklusive närmsta chef. Dina uppdrag kretsar kring utveckling av iOS, Android och webbapplikationer. Du kommer även att agera projektdeltagare inom så väl interna som externa projekt.

Din arbetsdag har vissa fasta rutiner med bland annat gemensamt morgonmöte där du och kollegorna sammanfattar gårdagen och planerar dagens aktiviteter. Det mesta av din arbetstid styr du dock själv över och tjänsten innebär frihet under ansvar, detta innebär också att du kan vara bosatt i annan del av landet. Vi önskar däremot att du är på plats på vårt huvudkontor i Lidköping någon dag i månaden eftersom vi tror på den positiva effekten av att träffa kollegorna på kontoret.

Vem är du?

Tjänsten kräver:


• Högskoleutbildning inom för tjänsten lämpligt område
• Goda kunskaper i Python
• Goda kunskaper i
• Mycket goda kunskaper i svenska
• Goda kunskaper i engelska


Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet som webb- eller applikationsutvecklare
• Kunskaper inom Django
• Kunskaper inom Flutter/Dart
• Kunskaper inom iOS/Swift
• Kunskaper inom Android/Kotlin

Eftersom den kollega du ersätter kommer att arbeta kvar hos oss på Tech-avdelningen ges du möjlighet till en introduktion där du får mycket goda förutsättningar att komma in i rollen och även läras upp inom områden som du eventuellt saknar kunskap om i dagsläget.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är handlingskraftig och passionerad i ditt uppdrag då du kommer att jobba självständigt och med mycket eget ansvar. För att fungera väl i den här rollen krävs det också att du är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Du behöver hålla ordning som projektdeltagare och ha förståelse för logistiska flöden. Du är en öppen och ärlig person som uppskattar en arbetsmiljö där man värnar om varandra.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Elin Frössling på [email protected] alternativt 070-302 02 73.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om InQuire AB
Som en oberoende aktör på marknaden utvecklar vi de mest optimala lösningarna och väljer tillsammans med våra uppdragsgivare de bästa transportörerna. Som hjärta i vår verksamhet ligger IQPL – Intelligent Partner of Logistics – en modell utvecklad för att så effektivt som möjligt styra våra kunders distributionslogistik. Genom vårt sätt att arbeta tror vi oss vara unika i branschen, varför vi också gett vårt erbjudande ett eget namn – Delivery Chain Management.

InQuire är idag Nordens ledande bolag inom utveckling, ledning och operativ drift av transport- och distributionsplattformar. Läs mer på www.inquire.se Visa mindre

Senior Utvecklare / Arkitekt i Lidköping

Vi söker en erfaren Senior Utvecklare/Arkitekt till vårt kontor i Lidköping. Merkle är ledande inom datadriven customer experience management (CXM), och vi levererar unika, personliga kundupplevelser över kanaler och devices. Vi är också en del av dentsu – ett globalt byrånätverk med mer än 46 000 engagerade medarbetare på 145 marknader. Men storleken är inte allt. På Merkle är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att ge sina kunder den bästa möjliga upplev... Visa mer
Vi söker en erfaren Senior Utvecklare/Arkitekt till vårt kontor i Lidköping.
Merkle är ledande inom datadriven customer experience management (CXM), och vi levererar unika, personliga kundupplevelser över kanaler och devices.
Vi är också en del av dentsu – ett globalt byrånätverk med mer än 46 000 engagerade medarbetare på 145 marknader. Men storleken är inte allt. På Merkle är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Mer än något annat kräver detta färdigheter, passion och samarbete.
Under de senaste åtta åren har Mylmage utsett oss till bästa digitala byrå.
Feel the spirit – and be part of it
Att arbeta på Merkle innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande kompetens inom mjukvarulösningar för e-handel och customer experience. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt om i världen och vi genomför kontinuerligt ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt.
Just nu utökar vi vårt utvecklingsteam i Lidköping med en senior utvecklare / arkitekt för att möta en växande efterfrågan från våra kunder.
Hos oss finns det utrymme för dig att vara dig själv och att växa, samtidigt som du är en del av en kultur är mycket viktig för oss. Om du gillar att lyckas tillsammans med dina nära kollegor, teamen du ingår i, lösningarna du skapar och kunderna du arbetar för, då kommer du att älska...
• Intressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljö
• Möjlighet att utöka din expertis i en talangfull och konkurrenskraftig internationell miljö
• Några av branschens duktigaste kollegor.
• Teamevent i Sverige och Danmark
• Nyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand centrum, i hjärtat av Lidköping
Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team av talangfulla utvecklare, erfarna inom principerna för Agilt, BDD och av e-handelslösningar. Du kommer att arbeta med vårt utvecklingssteam i Lidköping men du kommer också att ha ett nära samarbete med våra kollegor i Århus, Danmark och med frontend-teamet i Köpenhamn när det gäller våra olika kunder och projekt.


Vi siktar på att kunna göra projekt i många olika ehandelsplattformar, men historiskt är vi mycket starka på SAP Commerce Cloud-plattformen, baserad på Java och Spring. I rollen som senior utvecklare / arkitekt förväntas du ta ledningen av vår utvecklingsprocess och vara en förebild och mentor för teamets övriga utvecklare. För dig som professionell och med många års erfarenhet är det naturligt att:
• Tillsammans med kund och affärsanalytiker definiera utvecklingsuppgifter för teamet
• Hjälp teamet att lösa komplexa problem genom att skriva underhållbar och korrekt kod
• Tillhandahålla ledarskap, vägledning, utbildning och mentorskap till utvecklare över projektteam
• Förbättra vårt sätt att arbeta och att vara med och vidareutveckla vårt ramverk
• Analysera och utforma rätt lösningar för våra kunder
• Definiera och implementera utvecklingsstrategi inklusive roadmap, verktyg, ramverk och tillvägagångssätt till projektteamen
• Utvärdera och välja bästa användning av utvecklingsverktyg för olika ändamål
• Assistera vid presales av nya projekt.
• Par-programmering tillsammans med andra utvecklare för att säkerställa kunskapsöverföring


I ditt team finns några av de bästa utvecklarna i landet, och med tillammans med dina kundteam skapar du ultimata kundupplevelser i nära samarbete med kommersiella designers, kreativa entusiaster och dedikerade utvecklare.


Kvalifikationer
Du har flera års praktisk erfarenhet av metoder som XP, Par-programmering, Scrum och TDD. Du har arbetat nära kunder för att hitta lösningar samt nära dina kollegor för att utveckla dem. Du är fokuserad på att besluta om och tillhandahålla högkvalitativa lösningar och du är stolt över att leverera värde till kunden.
Vi förväntar oss att du med tillförsikt kan bocka av nedanstående:
• 10+ års erfarenhet av mjukvaruutveckling och/eller 3+ års erfarenhet som arkitekt
• Erfaren att analysera tekniska krav och arbeta med kunder för att bryta ned krav i Epics/Stories
• Erfarenhet av att kommunicera tekniska koncept till intressenter på ett sätt som de kan förstå.
• Stark förmåga att lösa problem och tänka kritiskt
• Testdriven utveckling
• Continuous delivery
• Ett mindset att ständigt försöka förbättra hur vi arbetar
• Objektorienterad metodik
• Har relevant högskoleexamen i datavetenskap eller motsvarande kunskaper
• Har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelska
Ytterligare information
Slår ditt hjärta lite extra nu? Om du lockas av tanken att se dig själv i allt detta – både själva jobbet och att vara en del av Merkle – då vill vi gärna höra från dig.


Skicka ditt CV på engelska till [email protected] eller ring vår lokala chef, Jesper Lundqvist, på 0510-530 450 om du har några frågor.
Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells AB för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare;

* Julia Sahlberg på telefonnummer: 0500- 38 14 37 eller via e-post: [email protected]
* Pierre Dahlgren på telefonnummer: 031-708 67 53 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Ekonom samhällsbyggnad

Ansök    Sep 28    Lidköpings kommun    Förvaltningsekonom
Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete, och på förvaltningen finns mark- och exploatering, plan, bygg och miljö- och hälsa.  Beskrivning Vi söker en erfaren och driven ekonom som brinner för att utveckla ekonomiska processer och att ge chefer och medarbetare stöd i komplexa ekonomiska f... Visa mer
Lidköpings kommuns vision är att vara en välkomnande och hållbar kommun. Vi arbetar för att skapa god livskvalitet, hälsosam miljö och bra service för alla. Samhällsbyggnad har en viktig roll i detta arbete, och på förvaltningen finns mark- och exploatering, plan, bygg och miljö- och hälsa. Beskrivning
Vi söker en erfaren och driven ekonom som brinner för att utveckla ekonomiska processer och att ge chefer och medarbetare stöd i komplexa ekonomiska frågor.

Arbetsuppgifter
Som ekonom för samhällsbyggnad kommer du att arbeta tätt tillsammans med förvaltningens chefer och övriga medarbetare. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, budget, bokslut, prognoser och ekonomiska analyser för både drift, investeringsprojekt och exploateringar. Du har en gedigen kunskap i lagstiftning och regelverk för kommunal redovisning och kan vägleda och stötta chefer och medarbetare i dessa frågor.

I arbetet ingår att tillsammans med projektledare och exploateringsingenjörer, ta fram kalkyler för investerings- och exploateringsprojekt och att löpande följa upp dessa. Du fungerar även som bollplank i övriga ekonomiska frågor.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi samt tidigare erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i en kommun eller annan stor organisation. Erfarenhet från kommunal verksamhet och ekonomi  samt kunskaper inom exploateringsekonomi är meriterande.

Du är en ansvarskännande, noggrann och ambitiös person med mycket god analytisk förmåga. Du förväntas ha en egen drivkraft som märks genom att du är initiativrik och utvecklingsinriktad.

Arbetet innebär många kontakter och samarbetsytor inom samhällsbyggnadsförvaltningen men även med funktioner inom kommunens övriga förvaltningar. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk samt har förmåga att skapa goda relationer. Mycket god datavana och intresse för IT-system är en annan förutsättning.

 

Villkor
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Systemutvecklare till InQuires huvudkontor

Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsmotiverad och som uppskattar en god arbetsmiljö där både resultat och trivsel prioriteras högt. Då en av våra kollegor går vidare till annan roll internt söker vi nu en ersättare till rollen som Systemutvecklare till vår Tech-avdelning. Låter detta intressant? Läs vidare! Om tjänsten I denna roll blir du en del av vår Tech-avdelning som består av fem andra kollegor, inklusive närmsta chef. Dina uppdrag kretsar k... Visa mer
Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsmotiverad och som uppskattar en god arbetsmiljö där både resultat och trivsel prioriteras högt. Då en av våra kollegor går vidare till annan roll internt söker vi nu en ersättare till rollen som Systemutvecklare till vår Tech-avdelning. Låter detta intressant? Läs vidare!

Om tjänsten
I denna roll blir du en del av vår Tech-avdelning som består av fem andra kollegor, inklusive närmsta chef. Dina uppdrag kretsar kring utveckling av iOS, Android och webbapplikationer. Du kommer även att agera projektdeltagare inom så väl interna som externa projekt.

Din arbetsdag har vissa fasta rutiner med bland annat gemensamt morgonmöte där du och kollegorna sammanfattar gårdagen och planerar dagens aktiviteter. Det mesta av din arbetstid styr du dock själv över och tjänsten innebär frihet under ansvar. Vi önskar att du är på plats på vårt huvudkontor i Lidköping minst två dagar i veckan eftersom vi tror på den positiva effekten av att träffa kollegorna på kontoret.

Vem är du?

Tjänsten kräver:

- Högskoleutbildning inom för tjänsten lämpligt område
- Goda kunskaper i Python
- Goda kunskaper i
- Mycket goda kunskaper i svenska
- Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har:

- Erfarenhet som webb- eller applikationsutvecklare
- Kunskaper inom Django
- Kunskaper inom Flutter/Dart
- Kunskaper inom iOS/Swift
- Kunskaper inom Android/Kotlin

Eftersom den kollega du ersätter kommer att arbeta kvar hos oss på Tech-avdelningen ges du möjlighet till en introduktion där du får mycket goda förutsättningar att komma in i rollen och även läras upp inom områden som du eventuellt saknar kunskap om i dagsläget.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är handlingskraftig och passionerad i ditt uppdrag då du kommer att jobba självständigt och med mycket eget ansvar. För att fungera väl i den här rollen krävs det också att du är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Du behöver hålla ordning som projektdeltagare och ha förståelse för logistiska flöden. Du är en öppen och ärlig person som uppskattar en arbetsmiljö där man värnar om varandra.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Elin Frössling på [email protected] alternativt 070-302 02 73.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Webbutvecklare

Nordicgoods AB söker en erfaren Magentoutvecklare. Vi är en webbhandel som främst exporterar tobak- och nikotinprodukter. Nu utökar vi vårt team i Lidköping. Vårt mål är att kunna erbjuda alla kunder, stora som små, att få en professionell och stabil ehandelsplattform och tillsammans kunna skapa tillväxt. Som utvecklare förväntar vi oss att du kan hjälpa oss nå vårt mål och har en strävan att ständigt utvecklas. Du är nyfiken, effektiv och strukturerad oc... Visa mer
Nordicgoods AB söker en erfaren Magentoutvecklare.
Vi är en webbhandel som främst exporterar tobak- och nikotinprodukter.
Nu utökar vi vårt team i Lidköping.
Vårt mål är att kunna erbjuda alla kunder, stora som små, att få en professionell och stabil ehandelsplattform och tillsammans kunna skapa tillväxt.
Som utvecklare förväntar vi oss att du kan hjälpa oss nå vårt mål och har en strävan att ständigt utvecklas.
Du är nyfiken, effektiv och strukturerad och kan arbeta agilt där varje timme räknas.
Du är pragmatisk och kan anpassa ditt arbete till respektive situations behov och förstår vikten av affärsnytta.
Du har med fördel en teknisk utbildning och arbetat i flera år med webbutveckling.
Vi hoppas du vill bli en del av vårt team och vår resa mot att bli en världsledande ehandelsplattform. Du kommer utmanas, få mycket frihet och ansvar och ha väldigt roligt på dagarna.
Vi söker dig som
Har en relevant utbildning inom programmering eller har frilansat/är självlärd utvecklare. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för utveckling samt håller dig uppdaterad inom ny teknik.
Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Kunskap av hur backend och frontend kommunicerar med varandra.Det är meriterande om du tidigare har arbetat med
E-handel
MagentoSom person är du
Initiativtagande
Ansvarstagande
Problemlösande
SjälvgåendeÖvrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Lidköping (möjlighet till distansarbete) Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells AB för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Julia Sahlberg (0500- 38 14 37 eller via e-post: [email protected]) och Pierre Dahlgren (031- 708 67 53 eller via e-post: [email protected]).

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

InQuire söker en Systemutvecklare

Vi är ute efter en ny medarbetare till vårat fantastiska gäng på InQuire. Vill just DU bli vår nya kollega? Vi söker en riktigt skarp Systemutvecklare med start under hösten 2021. Tjänsten är på heltid och du ska kunna vara fysiskt på vårt huvudkontor i Lidköping minst ett par dagar i veckan. JOBBET Arbetsuppgifterna i denna tjänst är främst: Utveckling av iOS, Android och Webapplikationer. Delta som projektdeltagare inom interna och externa projekt. Pr... Visa mer
Vi är ute efter en ny medarbetare till vårat fantastiska gäng på InQuire. Vill just DU bli vår nya kollega? Vi söker en riktigt skarp Systemutvecklare med start under hösten 2021.
Tjänsten är på heltid och du ska kunna vara fysiskt på vårt huvudkontor i Lidköping minst ett par dagar i veckan.


JOBBET
Arbetsuppgifterna i denna tjänst är främst:
Utveckling av iOS, Android och Webapplikationer.
Delta som projektdeltagare inom interna och externa projekt. Projekten kan vara både rena systemutvecklingsprojekt eller där systemutveckling är en viktig del utav leveransen.
Stötta inom lösningsarkitektur, kravinsamling och tidsestimering inom app/web.Du har kunskaper inom:
Python/Django

Flutter/Dart
iOS/Swift
Android/KotlinMÄNNISKAN
Du är…
en person som kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska och i engelska.
kommunikativ.
rak och ärlig.
en person som har lätt att se logistiska sammanhang.
en drivande och strukturerad person i ditt utförande.
en person som strävar efter ett slutresultat av hög kvalitet och som håller sina deadlines.
en person som inte har problem med att ta en tjänsteresa om så krävs och som innehar körkort B.Vi är…
55 härliga medarbetare i Sverige, Finland och Norge med huvudkontor i Lidköping, Västra Götaland.
ett företag som arbetar med smarta leveranslösningar för våra kunder.
Nordens ledande bolag inom utveckling, ledning och operativ drift av transport- och distributionsplattformar.
ett företag som vunnit flera utmärkelser genom åren.
stolta över våra värdeord TILLSAMMANS och HÅLLBARHET. Det genomsyrar allt vi gör inom företaget.PASSIONEN
I din ansökan vill vi veta…
vad som får dig att söka till just oss.
vad din främsta styrka är.
vad du känner att du behöver bli ännu bättre på.Om du vill läsa mer om din eventuellt nya framtida arbetsgivare så gå gärna in och kika på vår hemsida www.inquire.se
Nu tycker vi att du borde skriva ner en riktigt bra ansökan och skicka in till oss så att vi snart kan ses!
Välkommen in med dina eventuella frågor till Malin Paulsson, CHRO på [email protected] alternativt 0732-80 10 18.
Ansökan mailas in till [email protected] alternativt via vår hemsida senast söndag 17 oktober 2021. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan nu.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Visa mindre

Senior ekonom till Kommunledningsförvaltningen

Ansök    Jun 16    Lidköpings kommun    Förvaltningsekonom
Beskrivning Vi söker en person med stort eget driv och erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom offentlig verksamhet. I ditt arbete kommer du utveckla och driva budget- och uppföljningsprocessen och även få olika utredningsuppdrag att utföra tillsammans med kollegor i kommunkoncernen.  Arbetsuppgifter I din roll sammanställer och analyserar du kommunens ekonomi utifrån olika perspektiv tillsammans med kommunens förvaltningar och sektorer. Rollen s... Visa mer
Beskrivning
Vi söker en person med stort eget driv och erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inom offentlig verksamhet.

I ditt arbete kommer du utveckla och driva budget- och uppföljningsprocessen och även få olika utredningsuppdrag att utföra tillsammans med kollegor i kommunkoncernen. 

Arbetsuppgifter
I din roll sammanställer och analyserar du kommunens ekonomi utifrån olika perspektiv tillsammans med kommunens förvaltningar och sektorer. Rollen som Senior ekonom innebär både självständigt arbete och arbete med dina närmsta kollegor och andra i kommunen. 

Kvalifikationer
Du har examen med ekonomisk inriktning från universitet eller högskola och flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi vill att du är analytisk, noggrann och kan se ekonomi ur ett helhetsperspektiv. Du kan informera och förklara på ett pedagogiskt sätt och uttrycka dig i både tal som skrift. Eftersom ditt arbete innebär samarbete med andra behöver du kunna anpassa dig efter olika situationer och personer. Har du erfarenhet från arbete inom politiskt styrd verksamhet är det meriterade.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. I tjänsten tillämpas flextid.  

Övrigt
Intervjuer kommer att påbörjas under vecka 32. 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins i Lidköping

Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig! Vad innebär tjänsten som systemutvecklare? På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utveckl... Visa mer
Vill du vara en del av ett innovativt företag som bidrar till samhällsnytta? Är du lösningsorienterad, självgående och gillar att arbeta under eget ansvar? Då kanske tjänsten som systemutvecklare på Eurofins i Lidköping är något för dig!

Vad innebär tjänsten som systemutvecklare?
På Eurofins kommer du att få vara en del av en spännande verksamhet där man genom "Testing for Life" bidrar till samhällsnytta. I denna roll har du möjlighet att påverka utvecklingen av Eurofins system och du kommer att få mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i Lidköping och Uppsala men också ha kontakt med medarbetare på andra laboratorier i Sverige och utomlands.

Tjänsten är på heltid med placering i Lidköping.

Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

* C# .NET
* MS server och stored procedures
* Web services
* JavaScript

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Experis för Eurofins räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Eurofins. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson på telefonnummer: 0702328813 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Eurofins
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med fler än 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret ligger i Lidköping.

Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Visa mindre

PLC/Scada utvecklare till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bästa möjliga sätt. Låter detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara PLC utveckling med en tyngdpunkt mot Scada. Du kommer främst att utgå ifrån kontoret i Lidköping, men det kan förekomma drifttagning mot anläggningar runt om i Sverige och ibland utomlands under kortare perioder.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik. 
Fullständig högskola eller yrkeshögskola utbildning i programmering/automation. 
Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av PLC programmering och Scada. 
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 3-5 års arbetslivs erfarenhet av PLC programmering och Scada.

Ansökan
2021-01-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

PLC/Scada utvecklare till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bästa möjliga sätt. Låter detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara PLC utveckling med en tyngdpunkt mot Scada. Du kommer främst att utgå ifrån kontoret i Lidköping, men det kan förekomma drifttagning mot anläggningar runt om i Sverige och ibland utomlands under kortare perioder.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik. 
Fullständig högskola eller yrkeshögskola utbildning i programmering/automation. 
Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av PLC programmering och Scada. 
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 3-5 års arbetslivs erfarenhet av PLC programmering och Scada.

Ansökan
2021-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

Ekonom

Ansök    Jan 26    Lidköpings kommun    Förvaltningsekonom
Teknisk Service är den förvaltning på Lidköpings kommun som ansvarar för kommunens elnät, bredbandsnät, vatten, avlopp och renhållning. Förvaltningen har cirka 100 anställda med hög kompetens inom allt från teknik, drift och säkerhet till ekonomi och kommunikation. Teknisk Service har en betydande roll i kommunens arbete med att forma ett hållbart samhälle och erbjuda god service till medborgarna. Förvaltningen står nu inför flera stora projekt, som till ... Visa mer
Teknisk Service är den förvaltning på Lidköpings kommun som ansvarar för kommunens elnät, bredbandsnät, vatten, avlopp och renhållning. Förvaltningen har cirka 100 anställda med hög kompetens inom allt från teknik, drift och säkerhet till ekonomi och kommunikation. Teknisk Service har en betydande roll i kommunens arbete med att forma ett hållbart samhälle och erbjuda god service till medborgarna.

Förvaltningen står nu inför flera stora projekt, som till exempel att bygga ett nytt avloppsreningsverk, utveckla elnät för framtidens hållbara energikonsumtion, bygga ut stadsnätet för bredband och att införa ett modernt system för avfallshantering.Arbetsuppgifter


Som ekonom på Teknisk Service består dina arbetsuppgifter bland annat av utredningar av olika slag, analyser, kalkylering samt att vara ett controllerstöd för enhetschefer och förvaltningschef.

I arbetet ingår också att säkerställa uppföljning av investeringar, ekonomisk uppföljning samt sammanställa delårsrapporter och verksamhetsberättelser.
Inom ditt ansvarsområde ligger även att arbete med t ex inkassoärende/ackordserbjudanden och att göra ekonomisk uppföljning av bidrag. Du ser till att förvaltningen får ut största möjliga nytta av lagersystem samt ekonomisystemet Raindance. 
Du deltar också i utvecklingen av kommunens ekonomirutiner och arbetssätt tillsammans med dina kollegor på övriga förvaltningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen med ekonomisk inriktning och har några års erfarenhet inom kvalificerat ekonomiarbete. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig sektor är detta meriterande. Det är också meriterande om du har arbetet inom tekniska verksamheter. 
Vi vill att du är en god pedagog som kan uttrycka dig väl i både tal och skrift och anpassa budskapet till målgruppen.

Villkor
Som person har du god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Vidare är du strukturerad, analytisk och kvalitetsmedveten samt har förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du bör även ha en god pedagogisk förmåga och motiveras av att stödja andra i deras arbete.

Vi erbjuder ett varierande arbete i en förvaltning som präglas av gott samarbete och engagemang, och en tjänst du har möjlighet att utforma och utveckla.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande intervjuer under ansökningstiden. 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

PLC/Scada utvecklare till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsbeskrivning Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta med utveckling av PLC med en tyngdpunkt mot Scada till nya och spännande projekt, där även utveckling av konceptlösningar ingår i tjänsten? Trivs du att arbeta på resande fot under kortare tidsperioder? Hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att få chansen att arbeta både operativt och strategiskt gentemot nya och befintliga kunder, samt arbeta med deras anläggningar på bästa möjliga sätt. Låter detta intressant för dig är du välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden
Dina ansvarsområden kommer att vara PLC utveckling med en tyngdpunkt mot Scada. Du kommer främst att utgå ifrån kontoret i Lidköping, men det kan förekomma drifttagning mot anläggningar runt om i Sverige och ibland utomlands under kortare perioder.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Här behöver du;
Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation eller teknik. 
Fullständig högskola eller yrkeshögskola utbildning i programmering/automation. 
Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av PLC programmering och Scada. 
B-Körkort 
Svenska i tal och skrift

För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet
Det krävs att du har minst 3-5 års arbetslivs erfarenhet av PLC programmering och Scada.

Ansökan
2020-12-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef, [email protected] Om företaget
Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande. Visa mindre

Förvaltningsekonom vikariat

Ansök    Jul 29    Riksbyggen Ek För    Förvaltningsekonom
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Riksbyggen söker Förvaltningsekonom till Marknadsområde Skaraborg

Som ekonom inom Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt våra kunder.

Vad ska du göra?
Du kommer ha ett nära samarbete med Teknisk förvaltning och övriga leveransenheter för att ni tillsammans skall kunna leverera
långsiktigt bra förvaltningstjänster till nytta för våra kunder. Du kommer att vara ekonom för ett antal av våra kunder, där du bland annat
företräder Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser, du ansvarar för den löpande ekonomiska förvaltningen, ekonomisk
uppföljning av verksamheten, låneupphandling, finansiell planering samt att presentera budget, prognos och bokslut för styrelserna. Du
kommer att ansvara för att utveckla det långsiktiga samarbetet med kunden samt fungera som Riksbyggens representant i ett antal
förvaltade bostadsrättsföreningar och därmed även medverka vid styrelse- och årsmöten på kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt
flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad och självgående.

Du har ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning och har du arbetat inom fastighetsbranschen är detta ett plus.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig 2020-10—2022-02, tjänsten kräver körkort och gärna tillgång till egen bil. I arbetsuppgifterna ingår möten på kvällstid och ett ledamotsuppdrag. Placeringsort för tjänsten är Falköping/Lidköping.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2020-08-20. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta leveranschef ekonomisk förvaltning, Susanne Andersson, tfn: 0500-472641 eller via mail [email protected]Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Lösningsspecialist

Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du? Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt t... Visa mer
Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?
Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet, idag är vi 63 anställda som arbetar med IT-support, nätverk, IT-rådgivning, digitalisering och kommunikation. Allt vi gör genomsyras med engagemang, delaktighet och handlingskraft. När du arbetar hos oss är du en av Göliska IT’s viktigaste tillgång – våra medarbetare! 
Vad gör du som lösningsspecialist?
Du blir en kollega i vårt team Digitalisering och Automation. I rollen som lösningsspecialist kommer du att stötta projekt och uppdrag genom att översätta verksamheternas behov till tekniska lösningar. Detta med hjälp av olika verktyg såsom programmering inom bland annat RPA (Robot Process Automation) och arbeta med e-tjänsteutveckling.
Vem är du?
Vi söker dig som brinner för utveckling och ny teknik, gillar spännande utmaningar och vill vara med och bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan hålla service- och kundfokus. Du har kompetens inom nedanstående områden:
·       Har erfarenhet och kompetens inom programmering
·       Kunna arbeta med användarupplevelsen hos våra kunder och förstå hur tekniken ger verksamhetsnytta
Det är meriterande om du har kompetens inom:
·       UiPath
·       Programmering i Visual Basic
·       Ha erfarenhet av konsultarbete sedan tidigare
Tjänsten vi erbjuder avser allmän visstidsanställning på heltid (vardagar) fram till och med 2021-12-31 med möjlighet till förlängning.
Nu väntar vi på ditt mail där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan. Har du frågor om tjänsten går det också att kontakta oss via e-post: [email protected]
Göliska ITs fackliga företrädare (Vision) nås på 0510-776502, Karolin Börjesson Visa mindre

Erfarna Node.js-utvecklare

Vi söker flera erfarna Node.js-utvecklare. Kanske funderar du och din familj på att lämna storsta'n för ett rikare liv i en mindre stad? I vackra Lidköping, vid Vänerns södra strand, har vi på Novarto vårt Sverigekontor. Vi tycker det är viktigt att livet innehåller mer än bilköer, trängsel och stress - inte minst för våra familjer. Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis, bland annat inom a... Visa mer
Vi söker flera erfarna Node.js-utvecklare. Kanske funderar du och din familj på att lämna storsta'n för ett rikare liv i en mindre stad?
I vackra Lidköping, vid Vänerns södra strand, har vi på Novarto vårt Sverigekontor. Vi tycker det är viktigt att livet innehåller mer än bilköer, trängsel och stress - inte minst för våra familjer.
Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis, bland annat inom avancerade mjukvarulösningar för e-handel och customer management.
Våra kunder är många av de stora, allra mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella utvecklingsprojekt. 
Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med flera erfarna Node.js-utvecklare för att möta en växande efterfrågan från våra kunder.


I rollen som erfaren utvecklare förväntas du:
Ha bred kunskap och några års erfarenhet av utveckling av JavaScript, HTML och CSS
Arbeta tillsammans med andra för att möta kundens behov
Prestigelöst söka och ta emot hjälp från dina kollegor
Stödja dina kollegor i det dagliga arbetet
Ha relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande kunskaper
Ha bra kommunikationsförmåga och obehindrat kommunicera på både på svenska och engelska, i såväl tal som skriftDessutom vill vi att du har kunskap om minst ett av nedanstående områden:
Testdriven utveckling
Objektorienterad metodik
Reaktiv och funktionell programmering
Kontinuerlig leverans
Mjukvaruutveckling i grupp

 
Som en del av Novarto får du:
Möjlighet att fördjupa dig inom något av dina intresseområden
Stöttande team av experter
Intressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljö
Team event i andra länder
Nyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand center, i hjärtat av Lidköping
Marknadsmässig lön
Friskvård på arbetstid

 
Intresserad?
Skicka ett personligt brev på svenska där du berättar om dig själv tillsammans med ditt CV (gärna på engelska) till [email protected] eller slå vår Country Manager, Jesper Lundqvist, en signal på 0510-530 450 om du har några frågor.
Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

REKRYTERINGSTRÄFF AF LIDKÖPING

REKRYTERINGSTRÄFF Har du vad som krävs för att bli en bra programmerare? Skulle du vilja jobba med Java-programmering och att skräddarsy lösningar för några av världens största och allra mest välkända företag? Då är Novarto Nordic företaget för dig. Novarto Nordic i Lidköping söker Dig och om du blir uttagen så kan du bli erbjuden utbildning via Lexicon i Skövde och anställning på Novarto Nordic. Datum: Tisdag den 1 oktober kl 10.00 Plats: Arbetsförm... Visa mer
REKRYTERINGSTRÄFF

Har du vad som krävs för att bli en bra programmerare?

Skulle du vilja jobba med Java-programmering och att skräddarsy lösningar för några av världens största och allra mest välkända företag? Då är Novarto Nordic företaget för dig.

Novarto Nordic i Lidköping söker Dig och om du blir uttagen så kan du bli erbjuden utbildning via Lexicon i Skövde och anställning på Novarto Nordic.


Datum: Tisdag den 1 oktober kl 10.00
Plats: Arbetsförmedlingen Lidköping
Anmäl dig träffen i Lidköping via länk: https://simplesignup.se/event/156907-rekryteringstraeff


Förkunskapskrav
Du har en relevant gymnasieutbildning i bagaget och har sysslat en del med programmering, antingen på högskola, i en tidigare anställning eller som ett brinnande fritidsintresse.
Du kan uttrycka dig i tal och skrift på engelska och är inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen.

Bingo, dig vill vi träffa!

På träffen får du mer information och även en intervju med arbetsgivaren, Novarto Nordic.
Ta med dig ditt CV!
Välkommen! Visa mindre

InQuire AB söker systemutvecklare till Lidköping

Företagsinformation InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?... Visa mer
Företagsinformation
InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?

Vi kallar det ”THE INQUIRE WAY”!

Läs mer på www.inquire.se


Tjänstebeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du arbeta med systemutveckling och lösningsarkitektur inom främst Web- och - relaterade projekt, både interna och externa. Projekten kan vara både rena systemutvecklingsprojekt eller projekt där systemutveckling är en liten del av projektet.

I det dagliga arbetet kommer du ha nära samarbete med både medarbetare, kunder och leverantörer där du är lyhörd för deras önskemål samt analyserar deras processer och genom din expertis hjälper dem till bästa lösningen.

Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar till CTO.
Kvalifikationer
Du har en relevant utbildning inom IT/systemutveckling och har gärna några års yrkeserfarenhet inom systemutveckling.

Teknikerna vi arbetar med är MS T-, HTML5, AngularJS, REST, JSON och XML. Har du kunskaper inom JQuery Mobile, Nginx, MS DBA och MS Access är det meriterande.

Som person är du en lösningsfokuserad, drivande och kommunikativ lagspelare. Du är nyfiken och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete, du gillar tekniska utmaningar. Vidare trivs du i en roll där du interagerar med både interna och externa kunder och har förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.


Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar InQuire AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer att bli anställd hos InQuire AB.

Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

Sista ansökningsdag är den 13 oktober men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins

Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins. Om kundföretaget Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som ... Visa mer
Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins.

Om kundföretaget
Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som helst inom livsmedel, mejeri, lantbruk, miljö och inomhusmiljö, pharma samt produkttestning. I Sverige finns våra laboratorier i Jönköping, Kristianstad, Lidköping, Linköping, Luleå och Uppsala. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en ständigt expanderande verksamhet där mervärde är den viktigaste ingångsvinkeln i samarbetet med våra kunder, vi arbetar alltid med stor respekt för kvalitet och användbarhet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga interna system, men också bygga upp nya från grunden. Du får möjligheten att vara med från förslag till färdig produkt, där du tar ansvar för att skriva en bra och säker kod. Vi arbetar med programspråken .NET, C# och Structured Query Language (). Är du utbildad systemvetare eller dataingenjör, eller har erfarenhet från liknande tjänster kan du vara rätt person för oss! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av utvecklingsprojekt och producerande verksamhet, exempelvis tillverkande industri med förståelse för flödesprocesser, detta är dock inget krav.

Vi är en organisation i ständig förändring vilket innebär att du behöver vara flexibel och öppen, se möjligheter istället för hinder och bidra med nya tankar och idéer. Du kommer att ingå i ett team med 7–8 personer som arbetar tätt ihop, det är därför viktigt att du är utåtriktad och prestigelös och delar med dig av din kunskap till övriga gruppen.

Du innehar körkort då resor förekommer, du talar svenska och engelska obehindrat. Arbetet är på heltid och dagtid med viss flexibilitet, placeringsort kan vara antingen Lidköping eller Jönköping. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig? Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins

Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga interna system men också bygga upp nya från grunden. Du får möjligheten att vara med från förslag till färdig produkt, där du tar ansvar för att skriva en bra och säker kod. Vi arbetar med programspråken .NET, C# och Structured Query Language (). Du kanske är utbildad systemvetare eller d... Visa mer
Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga interna system men också bygga upp nya från grunden. Du får möjligheten att vara med från förslag till färdig produkt, där du tar ansvar för att skriva en bra och säker kod. Vi arbetar med programspråken .NET, C# och Structured Query Language (). Du kanske är utbildad systemvetare eller dataingenjör? eller så har du erfarenhet från liknande tjänster? Då kan du vara rätt person för oss! Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsprojekt och producerande verksamhet, exempelvis tillverkande industri.

Vi är en organisation i ständig förändring vilket innebär att du behöver vara flexibel och öppen, se möjligheter istället för hinder och bidra med nya tankar och idéer. Du kommer att ingå i ett team med 7–8 personer som arbetar tätt ihop, det är därför viktigt att du är utåtriktad och prestigelös och delar med dig av din kunskap till övriga gruppen. Du innehar körkort då resor förekommer, du talar svenska och engelska obehindrat. Arbetet är på heltid och dagtid med viss flexibilitet, placeringsort kan vara antingen Lidköping eller Jönköping, beroende på din situation. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om kunden
Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som helst inom livsmedel, mejeri, lantbruk, miljö och inomhusmiljö, pharma samt produkttestning. I Sverige finns våra laboratorier i Jönköping, Kristianstad, Lidköping, Linköping, Luleå och Uppsala. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en ständigt expanderande verksamhet där mervärde är den viktigaste ingångsvinkeln i samarbetet med våra kunder, vi arbetar alltid med stor respekt för kvalitet och användbarhet.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig? Visa mindre

Erfarna Java - utvecklare och Arkitekter till Lidköping

Vi behöver flera erfarna Java-utvecklare och arkitekter. Kanske har även du och din familj börjat ledsna på storstan och söker efter mer livskvalitet?I vackra Lidköping, vid Vänerns södra strand, har vi på Novarto vårt Sverigekontor. Vi tycker det är viktigt att livet innehåller mer än bilköer, trängsel och stress - inte minst för våra familjer.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom av... Visa mer
Vi behöver flera erfarna Java-utvecklare och arkitekter. Kanske har även du och din familj börjat ledsna på storstan och söker efter mer livskvalitet?I vackra Lidköping, vid Vänerns södra strand, har vi på Novarto vårt Sverigekontor. Vi tycker det är viktigt att livet innehåller mer än bilköer, trängsel och stress - inte minst för våra familjer.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom avancerade mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, allra mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella utvecklingsprojekt. Vi behöver nu utöka vårt utvecklingsteam med flera erfarna Java-utvecklare och arkitekter för att möta en växande efterfrågan från våra kunder.I rollen som erfaren utvecklare / arkitekt förväntas du:- Ha gedigen kunskap inom minst ett av nedanstående områden:- Java EE- Testdriven utveckling- Objektorienterad metodik- Funktionell programmering- Kontinuerlig leverans- Mjukvaruutveckling i grupp- Några års erfarenhet av applikationsutveckling inom Java- Arbeta i grupp för att tillgodose kundens behov- Aktivt stödja dina kollegor i det dagliga arbetet- Kontinuerligt dela med dig av dina expertkunskaper- Prestigelöst söka och ta emot hjälp från dina kollegor- Ha relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande kunskaper- Ha bra kommunikationsförmåga och obehindrat kommunicera på både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift Som en del av Novarto får du:- Möjlighet att fördjupa dig inom något av dina intresseområden- Stöttande team av experter- Intressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljö- Team-event i andra länder- Nyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand center, i hjärtat av Lidköping- Marknadsmässig lön- Friskvård på arbetstidINTRESSERAD?Skicka ett personligt brev på svenska där du berättar om dig själv tillsammans med ditt CV (gärna på engelska) till [email protected] eller slå vår Country Manager, Jesper Lundqvist, en signal på 0510-530 450 om du har några frågor.Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.Varmt välkommen till Lidköping och till Novarto! Visa mindre

Lösningsspecialist

Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt ta... Visa mer
Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet, idag är vi 65 anställda som arbetar med IT-support, nätverk, IT-rådgivning, digitalisering, kommunikation och nätverk.Vad gör du som lösningsspecialist?Du blir en kollega i vårt nya team Digitalisering och Automation. I rollen som lösningsspecialist kommer du att stötta projekt och uppdrag genom att översätta verksamheternas behov till tekniska lösningar. Detta med hjälp av olika verktyg såsom programmering inom bland annat RPA (Robot Process Automation) och arbeta med e-tjänsteutveckling.Vem är du?Vi söker dig som brinner för utveckling och ny teknik, gillar spännande utmaningar och vill vara med och bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan hålla service- och kundfokus. Du har kompetens inom nedanstående områden:Har erfarenhet och kompetens inom programmeringKunna arbeta med användarupplevelsen hos våra kunder och förstå hur tekniken ger verksamhetsnyttaDet är meriterande om du har kompetens inom:UiPathProgrammering i Visual BasicHa erfarenhet av konsultarbete sedan tidigareTjänsten vi erbjuder är ett vikariat då vår nuvarande lösningsspecialist valt att studera. Vikariatet varar till april 2021. Nu väntar vi på ditt mail där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan. Har du frågor om tjänsten går det också att kontakta oss via e-post: [email protected] Visa mindre

InQuire AB söker systemutvecklare till Lidköping

Företagsinformation InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?... Visa mer
Företagsinformation
InQuire är en innovativ utvecklingspartner inom leveranslogistik. Vi arbetar tätt med namnkunniga företag inom detaljhandeln med Norden och Europa som bas. Med vår kompetens och erfarenhet, samt våra metoder och verktyg, hjälper vi våra kunder att hålla sina löften. Vi ser utmaningar och möjligheter i logistikens alla flöden och ställer oss alltid frågorna: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras och förbättras?

Vi kallar det ”THE INQUIRE WAY”!

Läs mer på www.inquire.se


Tjänstebeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du arbeta med systemutveckling och lösningsarkitektur inom främst Web- och - relaterade projekt, både interna och externa. Projekten kan vara både rena systemutvecklingsprojekt eller projekt där systemutveckling är en liten del av projektet.

I det dagliga arbetet kommer du ha nära samarbete med både medarbetare, kunder och leverantörer där du är lyhörd för deras önskemål samt analyserar deras processer och genom din expertis hjälper dem till bästa lösningen.

Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar till CTO.
Kvalifikationer
Du har en relevant utbildning inom IT/systemutveckling och har gärna några års yrkeserfarenhet inom systemutveckling.

Teknikerna vi arbetar med är MS T-, HTML5, AngularJS, REST, JSON och XML. Har du kunskaper inom JQuery Mobile, Nginx, MS DBA och MS Access är det meriterande.

Som person är du en lösningsfokuserad, drivande och kommunikativ lagspelare. Du är nyfiken och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete, du gillar tekniska utmaningar. Vidare trivs du i en roll där du interagerar med både interna och externa kunder och har förmåga att presentera dina tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.


Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar InQuire AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer att bli anställd hos InQuire AB.

Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

Sista ansökningsdag är den 18 augusti men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande. Visa mindre

Entos Webbyrå söker utvecklingsansvarig / programmerare

Företagsinformation Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån ... Visa mer
Företagsinformation
Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar. Läs mer: www.entos.se

Tjänstebeskrivning
Som utvecklingsansvarig/programmerare kommer du vidareutveckla och underhålla befintliga system samt vara delaktig i att utveckla och driva vår verksamhet framåt. I det dagliga arbetet är det ett nära samarbete med våra kunder där du är lyhörd för kundens önskemål men också rådgivande genom din expertis i programmeringsfrågor. Du testkör och säkerställer produktens funktionalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT/utveckling eller likvärdig erfarenhet. Du har tidigare arbetat med utveckling och programmering. Nuvarande system kräver kunskap i asp.net (från framework 2.0 och uppåt), C#, My, MS, PHP, CSS och Wordpress.

Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har utvecklat appar samt har erfarenhet av Google Adwords, serverhantering och webbshopar.

Vi lägger stor vikt vid personligheten. Du kommer arbeta i en liten grupp om fyra personer där det är viktigt att bidra med delaktighet och teamkänsla. Som person är du prestigelös och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du är driven och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete. Du har en hög social kompetens, är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kunder. Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du ett varierande arbete under eget ansvar där du kommer vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Lidköping.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Entos med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Entos. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 25 augusti.

Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins

Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins. Om kundföretaget Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som ... Visa mer
Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins.

Om kundföretaget
Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som helst inom livsmedel, mejeri, lantbruk, miljö och inomhusmiljö, pharma samt produkttestning. I Sverige finns våra laboratorier i Jönköping, Kristianstad, Lidköping, Linköping, Luleå och Uppsala. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en ständigt expanderande verksamhet där mervärde är den viktigaste ingångsvinkeln i samarbetet med våra kunder, vi arbetar alltid med stor respekt för kvalitet och användbarhet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga interna system, men också bygga upp nya från grunden. Du får möjligheten att vara med från förslag till färdig produkt, där du tar ansvar för att skriva en bra och säker kod. Vi arbetar med programspråken .NET, C# och Structured Query Language (). Är du utbildad systemvetare eller dataingenjör, eller har erfarenhet från liknande tjänster kan du vara rätt person för oss! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av utvecklingsprojekt och producerande verksamhet, exempelvis tillverkande industri med förståelse för flödesprocesser, detta är dock inget krav.

Vi är en organisation i ständig förändring vilket innebär att du behöver vara flexibel och öppen, se möjligheter istället för hinder och bidra med nya tankar och idéer. Du kommer att ingå i ett team med 7–8 personer som arbetar tätt ihop, det är därför viktigt att du är utåtriktad och prestigelös och delar med dig av din kunskap till övriga gruppen.

Du innehar körkort då resor förekommer, du talar svenska och engelska obehindrat. Arbetet är på heltid och dagtid med viss flexibilitet, placeringsort kan vara antingen Lidköping eller Jönköping. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig? Visa mindre

Entos Webbyrå söker utvecklingsansvarig / programmerare

Företagsinformation Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån... Visa mer
Företagsinformation
Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar. Läs mer: www.entos.se

Tjänstebeskrivning
Som utvecklingsansvarig/programmerare kommer du vidareutveckla och underhålla befintliga system samt vara delaktig i att utveckla och driva vår verksamhet framåt. I det dagliga arbetet är det ett nära samarbete med våra kunder där du är lyhörd för kundens önskemål men också rådgivande genom din expertis i programmeringsfrågor. Du testkör och säkerställer produktens funktionalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT/utveckling eller likvärdig erfarenhet. Du har tidigare arbetat med utveckling och programmering. Nuvarande system kräver kunskap i asp.net (från framework 2.0 och uppåt), C#, My, MS, PHP, CSS och Wordpress.

Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har utvecklat appar samt har erfarenhet av Google Adwords, serverhantering och webbshopar.

Vi lägger stor vikt vid personligheten. Du kommer arbeta i en liten grupp om fyra personer där det är viktigt att bidra med delaktighet och teamkänsla. Som person är du prestigelös och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du är driven och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete. Du har en hög social kompetens, är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kunder. Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du ett varierande arbete under eget ansvar där du kommer vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Lidköping.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Entos med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Entos. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 28 juli.

Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Entos Webbyrå söker utvecklingsansvarig / programmerare

Företagsinformation Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån ... Visa mer
Företagsinformation
Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar. Läs mer: www.entos.se

Tjänstebeskrivning
Som utvecklingsansvarig/programmerare kommer du vidareutveckla och underhålla befintliga system samt vara delaktig i att utveckla och driva vår verksamhet framåt. I det dagliga arbetet är det ett nära samarbete med våra kunder där du är lyhörd för kundens önskemål men också rådgivande genom din expertis i programmeringsfrågor. Du testkör och säkerställer produktens funktionalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT/utveckling eller likvärdig erfarenhet. Du har tidigare arbetat med utveckling och programmering. Nuvarande system kräver kunskap i asp.net (från framework 2.0 och uppåt), C#, My, MS, PHP, CSS och Wordpress.

Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har utvecklat appar samt har erfarenhet av Google Adwords, serverhantering och webbshopar.

Vi lägger stor vikt vid personligheten. Du kommer arbeta i en liten grupp om fyra personer där det är viktigt att bidra med delaktighet och teamkänsla. Som person är du prestigelös och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du är driven och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete. Du har en hög social kompetens, är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kunder. Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du ett varierande arbete under eget ansvar där du kommer vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Lidköping.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Entos med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Entos. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 30 juni.

Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Systemutvecklare till Eurofins

Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins. Om kundföretaget Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som ... Visa mer
Vi söker en prestigelös systemutvecklare till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins.

Om kundföretaget
Eurofins är en av världens ledande laboratoriekoncerner som erbjuder ett av marknades bredaste utbud av mikrobiologiska och kemiska analyser. Vi jobbar för global hälsa och säkerhet med fokus på hög service och kvalitet. Med vårt globala nätverk kan vi erbjuda i stort sett vilken analys som helst inom livsmedel, mejeri, lantbruk, miljö och inomhusmiljö, pharma samt produkttestning. I Sverige finns våra laboratorier i Jönköping, Kristianstad, Lidköping, Linköping, Luleå och Uppsala. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en ständigt expanderande verksamhet där mervärde är den viktigaste ingångsvinkeln i samarbetet med våra kunder, vi arbetar alltid med stor respekt för kvalitet och användbarhet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att utveckla befintliga interna system, men också bygga upp nya från grunden. Du får möjligheten att vara med från förslag till färdig produkt, där du tar ansvar för att skriva en bra och säker kod. Vi arbetar med programspråken .NET, C# och Structured Query Language (). Är du utbildad systemvetare eller dataingenjör, eller har erfarenhet från liknande tjänster kan du vara rätt person för oss! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av utvecklingsprojekt och producerande verksamhet, exempelvis tillverkande industri med förståelse för flödesprocesser, detta är dock inget krav.

Vi är en organisation i ständig förändring vilket innebär att du behöver vara flexibel och öppen, se möjligheter istället för hinder och bidra med nya tankar och idéer. Du kommer att ingå i ett team med 7–8 personer som arbetar tätt ihop, det är därför viktigt att du är utåtriktad och prestigelös och delar med dig av din kunskap till övriga gruppen.

Du innehar körkort då resor förekommer, du talar svenska och engelska obehindrat. Arbetet är på heltid och dagtid med viss flexibilitet, placeringsort kan vara antingen Lidköping eller Jönköping. Provanställning tillämpas.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig? Visa mindre

Java - utvecklare

Vi söker flera Java-utvecklare till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt. Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med flera... Visa mer
Vi söker flera Java-utvecklare till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt. Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med flera Java-utvecklare för att möta en växande efterfrågan från våra kunder.I rollen som utvecklare förväntas du:Ha tidigare erfarenhet av utveckling i JavaArbeta tillsammans med andra för att möta kundens behovPrestigelöst söka och ta emot hjälp från dina kollegorStödja dina kollegor i det dagliga arbetetHa relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande kunskaperHa bra kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelskaDessutom är det önskvärt att du har kunskap om, eller vill fördjupa dig inom, något av nedanstående områden:Testdriven utvecklingObjektorienterad metodikFunktionell programmeringKontinuerlig leveransMjukvaruutveckling i grupp Som en del av Novarto får du:Möjlighet att fördjupa dig inom något av dina intresseområdenStöttande team av experterIntressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljöTeam-event i andra länderNyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand center, i hjärtat av LidköpingMarknadsmässig lönFriskvård på arbetstid Intresserad?Skicka ett personligt brev på engelska där du berättar om dig själv tillsammans med ditt CV till [email protected] eller slå vår Country Manager, Jesper Lundqvist, en signal på 0510-530 450 om du har några frågor.Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Lösningsspecialist

Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet.Under vårt tak... Visa mer
Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet.Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet, idag är vi 65 anställda som arbetar med IT-support, nätverk, IT-rådgivning, digitalisering, kommunikation och nätverk.Vad gör du som lösningsspecialist?Du blir en kollega i vårt nya team Digitalisering och Automation. I rollen som lösningsspecialist kommer du att stötta projekt och uppdrag genom att översätta verksamheternas behov till tekniska lösningar. Detta med hjälp av olika verktyg såsom programmering inom bland annat RPA (Robot Process Automation) och arbeta med e-tjänsteutveckling.Vem är du?Vi söker dig som brinner för utveckling och ny teknik, gillar spännande utmaningar och vill vara med och bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan hålla service- och kundfokus. Du har kompetens inom nedanstående områden:Har erfarenhet och kompetens inom programmeringKunna arbeta med användarupplevelsen hos våra kunder och förstå hur tekniken ger verksamhetsnyttaDet är meriterande om du har kompetens inom:UiPathProgrammering i Visual BasicHa erfarenhet av konsultarbete sedan tidigareTjänsten vi erbjuder är ett vikariat då vår nuvarande lösningsspecialist valt att studera. Vikariatet varar till april 2021.Nu väntar vi på ditt mail där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan. Har du frågor om tjänsten går det också att kontakta oss via e-post: [email protected] Visa mindre

Erfarna Node.js - utvecklare

Vi söker flera erfarna Node.js-utvecklare till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt. Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingstea... Visa mer
Vi söker flera erfarna Node.js-utvecklare till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt. Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med flera erfarna Node.js-utvecklare för att möta en växande efterfrågan från våra kunder. I rollen som erfaren utvecklare förväntas du:Ha bred kunskap och några års erfarenhet av utveckling av JavaScript, HTML och CSSArbeta tillsammans med andra för att möta kundens behovPrestigelöst söka och ta emot hjälp från dina kollegorStödja dina kollegor i det dagliga arbetetHa relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande kunskaperHa bra kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelskaDessutom vill vi att du har kunskap omminst ett av nedanstående områden:Testdriven utvecklingObjektorienterad metodikReaktiv och funktionell programmeringKontinuerlig leveransMjukvaruutveckling i grupp Som en del av Novarto får du:Möjlighet att fördjupa dig inom något av dina intresseområdenStöttande team av experterIntressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljöTeam event i andra länderNyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand center, i hjärtat av LidköpingMarknadsmässig lönFriskvård på arbetstid Intresserad?Skicka ett personligt brev på engelska där du berättar om dig själv tillsammans med ditt CV till [email protected] eller slå vår Country Manager, Jesper Lundqvist, en signal på 0510-530 450 om du har några frågor.Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Node.js - utvecklare

Vi söker flera Node.js-utvecklare till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt.Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med fle... Visa mer
Vi söker flera Node.js-utvecklare till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt.Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med flera Node.js -utvecklare för att möta en växande efterfrågan från våra kunder.I rollen som utvecklare förväntas du:Ha kunskap och tidigare erfarenhet av utveckling av JavaScript, HTML och CSSArbeta tillsammans med andra för att möta kundens behovPrestigelöst söka och ta emot hjälp från dina kollegorStödja dina kollegor i det dagliga arbetetHa relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande kunskaperHa bra kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelskaDessutom är det önskvärt att du har kunskap om, eller vill fördjupa dig inom, något av nedanstående områden:Testdriven utvecklingObjektorienterad metodikReaktiv och funktionell programmeringKontinuerlig leveransMjukvaruutveckling i grupp Som en del av Novarto får du:Möjlighet att fördjupa dig inom något av dina intresseområdenStöttande team av experterIntressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljöTeam event i andra länderNyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand center, i hjärtat av LidköpingMarknadsmässig lönFriskvård på arbetstid Intresserad?Skicka ett personligt brev på engelska där du berättar om dig själv tillsammans med ditt CV till [email protected] eller slå vår Country Manager, Jesper Lundqvist, en signal på 0510-530 450 om du har några frågor.Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Erfarna Java - utvecklare och Arkitekter

Vi söker flera erfarna Java-utvecklare och arkitekter till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt. Just nu behöver vi utöka vårt ut... Visa mer
Vi söker flera erfarna Java-utvecklare och arkitekter till vårt Sverigekontor i Lidköping.Att arbeta på Novarto innebär att du blir en del av ett snabbt växande företag med världsledande expertis inom mjukvarulösningar för e-handel och customer management. Våra kunder är många av de stora, mest välkända företagen runt i världen och vi genomför löpande ett stort antal spännande och utmanande internationella e-handelsprojekt. Just nu behöver vi utöka vårt utvecklingsteam med flera erfarna Java-utvecklare och arkitekter för att möta en växande efterfrågan från våra kunder.I rollen som erfaren utvecklare / arkitekt förväntas du:Ha några års erfarenhet av applikationsutveckling inom JavaArbeta i grupp för att tillgodose kundens behovAktivt stödja dina kollegor i det dagliga arbetetKontinuerligt dela med dig av dina expertkunskaperPrestigelöst söka och ta emot hjälp från dina kollegorHa relevant högskoleexamen inom datavetenskap eller motsvarande kunskaperHa bra kommunikationsförmåga och goda kunskaper i engelska Vi vill också att du har gedigen kunskap inom minst ett av nedanstående områden:Java EETestdriven utvecklingObjektorienterad metodikFunktionell programmeringKontinuerlig leveransMjukvaruutveckling i gruppSom en del av Novarto får du:Möjlighet att fördjupa dig inom något av dina intresseområdenStöttande team av experterIntressanta projekt för några av världens största företag och en internationell arbetsmiljöTeam-event i andra länderNyrenoverade kontorslokaler i Rörstrand center, i hjärtat av LidköpingMarknadsmässig lönFriskvård på arbetstidINTRESSERAD?Skicka ett personligt brev på engelska där du berättar om dig själv tillsammans med ditt CV till [email protected] eller slå vår Country Manager, Jesper Lundqvist, en signal på 0510-530 450 om du har några frågor.Vi arbetar med löpande urval och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Fyrkantens Förvaltning söker fastighetsekonom till Lidköping

Företagsinformation Fyrkantens Förvaltning är ett familjeföretag som finns på Rörstrandsområdet i Lidköping. Idag är vi ca 20 anställda och har en omsättning på 90 mkr. Vi äger och förvaltar ca 155 000m2 och har ytor bestående av lägenheter, lokaler, butiker, kontor, bibliotek, skola m.m. Koncernen Fyrkantens Förvaltning AB är idag en stark partner för fastigheter och ventilation. Tjänstebeskrivning Vi söker en fastighetsekonom till Lidköping. Du komme... Visa mer
Företagsinformation
Fyrkantens Förvaltning är ett familjeföretag som finns på Rörstrandsområdet i Lidköping. Idag är vi ca 20 anställda och har en omsättning på 90 mkr. Vi äger och förvaltar ca 155 000m2 och har ytor bestående av lägenheter, lokaler, butiker, kontor, bibliotek, skola m.m.

Koncernen Fyrkantens Förvaltning AB är idag en stark partner för fastigheter och ventilation.


Tjänstebeskrivning
Vi söker en fastighetsekonom till Lidköping. Du kommer arbeta tillsammans med ett tight team med olika specialistroller. Rollen är relativt ny inom enheten vilket gör att du har stor möjlighet att påverka och utforma arbetsuppgifterna.

Som fastighetsekonom kommer du ansvara för granskning, hantering och bevakning av samtliga befintliga och nya hyresavtal. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
- Rapportering av avtalsförändringar
- Ekonomiska kalkyler, analyser och bedömning av ekonomiska konsekvenser, både kortsiktiga och långsiktiga
- Övergripande planering av lokalförsörjningsprocessen
- Utveckla rutiner gällande uppföljning av projekt
- Uppföljning av energikostnader och ansvara för hantering av projekteringsgarantier
- Utveckla ekonomiska rutiner
- Arbeta med värderingsnyckeltal och analysera årsredovisningen

Du kommer vara stationerad på Rörstrandsområdet där vi har vårt fastighetskontor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom fastighetsekonomi samt har arbetat med liknande uppgifter tidigare. För att vara aktuell behöver du ha en god förståelse och kunskap inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Goda kunskaper i Excel samt behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, inställning till arbete och din motivation. Då du kommer ha kontakt med både interna och externa kontakter ser vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du arbetar självständigt och är både noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter att du kommer med egna initiativ och driver projekt framåt.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Magnus Fagerberg tel 070-7858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 28 april. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Entos Webbyrå söker utvecklingsansvarig / programmerare

Företagsinformation Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån ... Visa mer
Företagsinformation
Entos är ett Lidköpingsbaserat företag med bred kundstock som fokuserar på att hjälpa kunder till en behaglig tillvaro på internet. Entos startades 1999 och har byggt hundratals webbplatser åt företag och organisationer runt om i Sverige. Vi erbjuder tjänster inom bland annat webbutveckling, sökordsoptimering och grafisk design. Vi arbetar branschöverskridande med både stora och små kunder med varierande budget. Vi producerar alltifrån enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar. Läs mer: www.entos.se

Tjänstebeskrivning
Som utvecklingsansvarig/programmerare kommer du vidareutveckla och underhålla befintliga system samt vara delaktig i att utveckla och driva vår verksamhet framåt. I det dagliga arbetet är det ett nära samarbete med våra kunder där du är lyhörd för kundens önskemål men också rådgivande genom din expertis i programmeringsfrågor. Du testkör och säkerställer produktens funktionalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT/utveckling eller likvärdig erfarenhet. Du har tidigare arbetat med utveckling och programmering. Nuvarande system kräver kunskap i asp.net (från framework 2.0 och uppåt), C#, My, MS, PHP, CSS och Wordpress.

Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har utvecklat appar samt har erfarenhet av Google Adwords, serverhantering och webbshopar.

Vi lägger stor vikt vid personligheten. Du kommer arbeta i en liten grupp om fyra personer där det är viktigt att bidra med delaktighet och teamkänsla. Som person är du prestigelös och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du är driven och vill både utmanas och utvecklas i ditt arbete. Du har en hög social kompetens, är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kunder. Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du ett varierande arbete under eget ansvar där du kommer vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Lidköping.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Entos med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Entos. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post [email protected]

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag dock senast den 12 maj. Du söker tjänsten via www.premier.se med registrerat och uppdaterat cv. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Systemspecialist inom IT och Signalskydd till Vänersborg

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället och arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer. Länsstyrelsernas IT-avdelning finns i hela landet och jobbar för våra 21 länsstyrelser i Sverige och alla 6000 användare . Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att utveckla och leverera IT-tjänster till Sveriges länsstyrelser för att få samhällen, människor, d... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället och arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer.

Länsstyrelsernas IT-avdelning finns i hela landet och jobbar för våra 21 länsstyrelser i Sverige och alla 6000 användare . Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att utveckla och leverera IT-tjänster till Sveriges länsstyrelser för att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Som Systemspecialist inom IT-avdelningen med inriktning mot it-tjänsteleverans av tekniska lösningar inom krisberedskap arbetar du främst med att utveckla IT-organisationens säkerhets- och krisberedskapsförmåga. Du arbetar i ett team och i nära samverkan med verksamheten men också med andra samhällsaktörer inom totalförsvaret.

Du kommer att delta i analys, kartläggning, utredning, design, implementering och drift av förmågehöjande tekniska lösningar inom området samt i säkerhetsskyddsanalyser och kartläggningar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att du ska agera som specialist för tekniklösningarna och arbeta med klientplattformsdesign, underhåll och drift. Du är med och säkerställer efterlevnad av krav kring säkerhetsskydd samt tar fram riktlinjer, användarinstruktioner, utbildningsmaterial och genomför utbildningar och övningar.

I tjänsten kan även ytterligare arbetsuppgifter bli aktuella efterhand.

Vi har en distribuerad organisation med personal placerad över hela landet. Stationeringsort är Vänersborg. Resor inom landet förekommer.KVALIFIKATIONER
Krav:
• Högskoleutbildning inom IT-området och/eller dokumenterade kunskaper förvärvade på annat sätt
• Goda kunskaper i IT-lösningar baserade på klientmiljöer och klienthantering med och utan centrala administrationsverktyg
• Erfarenhet av att arbeta med processer baserade på ITIL eller liknande
• Erfarenhet av arbete inom t.ex. säkerhetsskydd, signalskydd, krisberedskap

Meriterande:
• goda kunskaper inom klienthårdvara och klientsäkerhetslösningar
• kunskap inom GPO och Powershell
• kunskap inom förvaltningsstyrning, gärna pm3
• erfarenhet av uppdragsledning
• erfarenhet av arbete från Försvarsmakten eller krisberedskap och bevakningsansvariga myndigheter

Personliga egenskaper:
Du arbetar självständigt, strukturerat, tänker utifrån helhetsperspektiv och har en god analytisk förmåga. Du är lyhörd för verksamhetens behov och kan samarbeta med olika professioner och grupper såväl inom länsstyrelserna som med externa aktörer inom totalförsvaret.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Eurofins Food & Feed söker Systemutvecklare

Företagsinformation Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 45 000 anställda och mer än 650 laboratorier i 45 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjli... Visa mer
Företagsinformation

Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 45 000 anställda och mer än 650 laboratorier i 45 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se.

Vårt erbjudande inom livsmedel kan grovt delas in i tre områden, beroende på syftet med analysen. Dessa tre områden är: Livsmedelssäkerhet, Livsmedelskvalitet och Redlighet. Vi har verksamhet i Lidköping, Jönköping och Kristianstad.


Tjänstebeskrivning

Har du en passion för systemutveckling och en stark vilja att skapa förstklassiga systemlösningar? Eurofins söker nu en systemutvecklare till sitt team i Lidköping, missa inte chansen!

Som systemutvecklare kommer du att arbeta med intressanta och kommande projekt som applikationsprogrammering, dataintegration, webserviceutveckling och dynamiska gränssnitt för att skapa personifierade användargränssnitt, kundintegrationer och interna systemlösningar.

Inom Eurofins utvecklar vi vårt eget affärssystem som innefattar hela kedjan på ett laboratorium. I rollen förkommer också viss teknisk support till våra slutanvändare.
Resor till övriga anläggningar hos Eurofins förekommer.


Kvalifikationer

Vi söker en skicklig Systemutvecklare.
• Du har gedigen erfarenhet av Microsoft .NET Framework och Visual Studio .NET (C#, ASP.NET), samt Server.
• Du har universitets- eller högskoleexamen inom området eller motsvarande kompetens genom erfarenhet.
• Du har vana av att arbeta med globala och affärskritiska applikationer.
• Webserviceutveckling och B2B integrationslösningar är meriterande.
• Du ska kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
• B-körkort

Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i team. Du är positiv och finner ditt driv genom att arbeta med människor, teknik och affärer. Det är viktigt för dig att arbeta utefter uppsatta mål och resultatinriktat. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen genom hela processen, från idé till färdig produkt. Eurofins är ett företag som ligger i framkant och om du kommer till oss behöver du trivas med att verka i en snabbföränderlig miljö med högt tempo.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanade arbete i en dynamisk miljö med entreprenörsanda. Anställningen är på heltid och gäller tillsvidare, provanställning om 6 månader kan bli aktuellt.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-513 39 00
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre