Lediga jobb som Hantverksyrken i Lidköping

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Guldsmed sökes

Ansök    Feb 21    Silverknappen T Hvorslev AB    Guldsmed
Silverknappen T Hvorslev AB är ett familjeföretag som sedan 1975 designar och tillverkar unika designsmycken. Tillverkningen sker i den egna verksatden belägen mitt i centrala Lidköping. Ateljén och butiken finner du i stadens äldst bevarade byggnad - fantastiska smycken i fantastisk miljö. Förutom flaggskeppsbutiken i Lidköping bedriver Silverknappen en online boutique, vi har även en sommarateljé i Havstenssund och ett showroom i Stockholm. Verksamheten ... Visa mer
Silverknappen T Hvorslev AB är ett familjeföretag som sedan 1975 designar och tillverkar unika designsmycken. Tillverkningen sker i den egna verksatden belägen mitt i centrala Lidköping. Ateljén och butiken finner du i stadens äldst bevarade byggnad - fantastiska smycken i fantastisk miljö.
Förutom flaggskeppsbutiken i Lidköping bedriver Silverknappen en online boutique, vi har även en sommarateljé i Havstenssund och ett showroom i Stockholm. Verksamheten har idag 3 anställda. Du som söker skall vara samarbetsvillig, driven, stresstålig, flexibel, ansvarstagande och leverera med hög kvalité. Meriterande är fattningsarbete och handgravering. Silverknappen söker nu en guld/silversmed till vår egen verkstad. Vi arbetar med egen produktion dvs med tillverkning i korta serier och modellarbete för framtagning av nyproduktion. Specialtillverkade vigsel och förlovningsringar, kundanpassande smycken med tex kunds egna stenar och alla slags reparationer. Det är viktigt att du kan arbeta i guld, silver och platina.
Vi ser att du som söker skickar bilder på tidigare smyckes arbeten. Visa mindre

Orgelbyggare

Vi söker en medarbetare till vårt orgelbyggeri och efterfrågar en person med både praktisk och teoretisk kompetens inom orgelfältet. -------- Kvalifikationer: ·tidigare arbetserfarenhet i orgelbyggeri ·organistutbildning ·dokumenterad skriftlig kompetens inom framförallt 1800-talets tyskromantiska orgelbyggartradition Visa mer
Vi söker en medarbetare till vårt orgelbyggeri och efterfrågar en person med både praktisk och teoretisk kompetens inom orgelfältet.
--------
Kvalifikationer:
·tidigare arbetserfarenhet i orgelbyggeri
·organistutbildning
·dokumenterad skriftlig kompetens inom framförallt 1800-talets tyskromantiska orgelbyggartradition Visa mindre

Guldsmed/ Silversmed sökes till Silverknappen

Ansök    Aug 27    Silverknappen T Hvorslev AB    Smed
Silverknappen söker nu en Guld/silversmed till vår verkstad Silverknappen T Hvorslev AB är ett familjeföretag som sedan 1975 designar och tillverkar unika designsmycken. Tillverkningen sker i den egna verkstaden belägen mitt i centrala Lidköping. Ateljén och butiken finner du i stadens äldst bevarade byggnad - fantastiska smycken i fantastisk miljö. Förutom flaggskeppsbutiken i Lidköping bedriver Silverknappen en online boutique, vi har även en sommaratelj... Visa mer
Silverknappen söker nu en Guld/silversmed till vår verkstad
Silverknappen T Hvorslev AB är ett familjeföretag som sedan 1975 designar och tillverkar unika designsmycken. Tillverkningen sker i den egna verkstaden belägen mitt i centrala Lidköping. Ateljén och butiken finner du i stadens äldst bevarade byggnad - fantastiska smycken i fantastisk miljö.
Förutom flaggskeppsbutiken i Lidköping bedriver Silverknappen en online boutique, vi har även en sommarateljé i Havstenssund och ett showroom i Stockholm.
Vi behöver nu utöka med en guldsmed på grund av att efterfrågan på våra smycken har ökat.
Verksamheten har idag 4 anställda varav 1 är smed och två i butik/administration.
Du som Söker skall vara Kreativ med tekniskt kunnande, bra designkänsla, samarbetsvillig, driven, stresstålig, flexibel, ödmjuk,Ansvarstagande och levererar med Hög Kvalité. Viktigt att du som söker har en yrkesstolthet.
Vi arbetar med egen produktion dvs med tillverkning i korta serier och modellarbete för framtagning av nyproduktion. Specialtillverkade vigsel och förlovningsringar, kundanpassande smycken med tex kunds egna stenar och alla slags reparationer. Det är viktigt att du kan arbeta i guld, silver och platina.Meriterande är fattningsarbete ,hand gravering och om du kan 3D ritningar.
Viktigt att du som söker kan det svenska språket och även fackspråket på svenska.
Vi kan hjälpa till med att hitta eventuellt boende i Lidköping om det skulle behövas. Visa mindre

Snickeri och montering

Vi söker en medarbetare till vår projekt. Arbetsuppgifter omfattar: Montering av material Snickeri För att söka till tjänsten krävs: Erfarenhet av snickeri och montering Att man kan jobba i andra städer och även övernatta i olika städer Behärska svenska i tal och skrift Det är meriterande om du: Har körkort Har erfarenhet av rör och el. Ansök och frågor: Vi intervjuar kandidater löpande, du kan skicka in din ansökan till [email protected] direkt. A... Visa mer
Vi söker en medarbetare till vår projekt.
Arbetsuppgifter omfattar:
Montering av material
Snickeri

För att söka till tjänsten krävs:
Erfarenhet av snickeri och montering
Att man kan jobba i andra städer och även övernatta i olika städer
Behärska svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:
Har körkort
Har erfarenhet av rör och el.Ansök och frågor:
Vi intervjuar kandidater löpande, du kan skicka in din ansökan till [email protected] direkt. Ange Snickare i rubriken/ämnesraden.
Vi önskar att ej bli kontaktad av bemannings/rekryteringsföretag.
Ansökande skall även ta hänsyn till kraven. Visa mindre

Försäljningschef till Svenska Foder i Lidköping

Har du erfarenhet av en ledande position inom försäljning, brinner för att utveckla ditt team och vågar utmana invanda mönster? Vill du arbeta i en kundorienterad organisation med korta beslutsvägar och som har lönsamhet och handlingskraft som ledord? Svenska Foder är ett företag som vill utveckla och utvecklas tillsammans med sina medarbetare. Nu söker vi en försäljningschef för vårt affärsområde Retail. Din vardag Som försäljningschef retail hos o... Visa mer
Har du erfarenhet av en ledande position inom försäljning, brinner för att utveckla ditt team och vågar utmana invanda mönster? Vill du arbeta i en kundorienterad organisation med korta beslutsvägar och som har lönsamhet och handlingskraft som ledord?

Svenska Foder är ett företag som vill utveckla och utvecklas tillsammans med sina medarbetare. Nu söker vi en försäljningschef för vårt affärsområde Retail.

Din vardag
Som försäljningschef retail hos oss är du en nyckelspelare i vår verksamhet. Du har helhetsansvaret för att driva och utveckla försäljningen av våra produkter till återförsäljare, vår franchisekedja och våra 11 egenägda butiker. Genom ett entusiasmerande ledarskap vägleder och coachar du våra säljare och utvecklar ditt säljteam i sitt dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

- implementera, utveckla och följa upp affärsplan och budget
- driva utvecklingen av vår marknad och våra återförsäljare
- anta utmaningen att hitta ett balanserat sortiment som passar oavsett var butikerna är placerade

- planera och genomföra försäljningsaktiviteter
- utveckla vårt franchisekoncept

- utmana marknaden och våga ta nya initiativ

Du har personalansvar för 15 personer, tjänsten är placerad i Lidköping men du har hela Sverige som arbetsfält.

Vem är du?
Du har erfarenhet av ledande befattning med personalansvar inom försäljning, har du erfarenhet av att driva butikskedjor är detta ett starkt plus.

Vi ser gärna att du har grundläggande förståelse för lantbruksnäringen.

Som person är du prestigelös, gillar ha ett starkt fokus på jobbet, är en målfokuserad och engagerad ledare. Med ett stort intresse av att utveckla människor och affärer. Du söker förbättringar, är handlingskraftig och vågar ta beslut.

Vidare har du förmågan att arbeta både strategiskt och se till helheten samtidigt som du är operativ i det dagliga för att förstå och driva utvecklingen av vår försäljning framåt.

Då du kommer ha daglig kontakt med både kunder, medarbetare och kollegor är det viktigt att du har en hög social kompetens och en god kommunikativ förmåga.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta Rekryteringskonsult Stefan Larsson på e-post [email protected] telefon
0730–846816. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, Dock senast 2021-08-08. Visa mindre

HSEQ-ansvarig till Lidan Marine

Har du några års erfarenhet av att driva HSEQ-arbete? Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar där man har ett tätt samarbete med organisationen? Motiveras du av utmaningen att effektivisera och förbättra? Lidan Marine växer och vi söker nu en erfaren HSEQ-ansvarig till vår verksamhet i Lidköping där vi arbetar med konstruktion och produktion av kundanpassade vinschlösningar. Din vardag Som HSEQ-ansvarig har du ett heltäckande an... Visa mer
Har du några års erfarenhet av att driva HSEQ-arbete? Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar där man har ett tätt samarbete med organisationen? Motiveras du av utmaningen att effektivisera och förbättra?

Lidan Marine växer och vi söker nu en erfaren HSEQ-ansvarig till vår verksamhet i Lidköping där vi arbetar med konstruktion och produktion av kundanpassade vinschlösningar.

Din vardag
Som HSEQ-ansvarig har du ett heltäckande ansvarar för de frågor som berör hälsa, säkerhet, arbetsmiljö, yttre miljö och kvalitet. Du driver vårt arbete med att skapa säkra arbetsplatser, du ansvarar för att implementera och upprätthålla efterlevnad av våra processer, rutiner och dokumentering utifrån lagstadgade och kundspecifika krav och det är du som driver vårt kvalitets- och miljöarbete. Du kommer också ansvara för att hålla ledningen och verksamheten uppdaterad gällande lagar och myndighetsförordningar.

I rollen ingår också att

- Arbeta med ständiga förbättringar av ledningssystemet och dess processer tillsammans med processägare
- Stötta avdelningschefer i arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetssätt
- Löpande informera verksamheten om uppdateringar som rör processerna, verksamhetspolicyn, kundkrav och rutiner
- Leda internrevisioner
- Samordna och representera företaget vid externa revisioner
- Upprätta och genomföra övergripande och projektspecifika planer för HSEQ

Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar till vår VD.

Vem är du?
Du som söker har en högskoleutbildning relaterad till HSEQ och/eller flera års erfarenhet från motsvarande roll i en tillverkande verksamhet. Vi ser också att du har erfarenhet av kvalitetsstyrning inom produktion och du har god teknisk förståelse. Vidare har du erfarenhet av systematiskt arbete inom arbetsmiljö och säkerhet samt mycket goda kunskaper om arbetsmiljölagstiftningen och arbetsmiljöföreskrifter. Du har goda kunskaper inom Officepaketet samt behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, noggrann och effektiv. Du har ett driv att alltid föra ditt arbete framåt och har mycket god kommunikationsförmåga. Du är serviceinriktad, utåtriktad och har lätt för att anpassa dig när det blir ändrade förutsättningar. Du har ett stort intresse för alla delarna under ditt ansvar och ett stort personligt driv där du jobbar lika bra självständigt som i samarbete med andra.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Petra Sivefäldt på
e-post [email protected] eller telefon 0730-42 83 82.

Varmt välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 24 januari.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

LÅSTEKNIKER / INSTALLATÖR - LIDKÖPING

Vadsbolås är ett väletablerat säkerhetsföretag i Skaraborg med över 45 år i branschen. Företagets huvudkontor finns i Mariestad och totalt finns vi på 7 orter mellan Vänern och Vättern. Med lokal närvaro servar vi företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i hela Skaraborg. Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för alla ledande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och ... Visa mer
Vadsbolås är ett väletablerat säkerhetsföretag i Skaraborg med över 45 år i branschen. Företagets huvudkontor finns i Mariestad och totalt finns vi på 7 orter mellan Vänern och Vättern. Med lokal närvaro servar vi företag, offentlig verksamhet och privatpersoner i hela Skaraborg. Vi representerar marknadens ledande låstillverkare och har aktuella behörigheter för alla ledande låssystem. Vi samordnar alla steg från första konsultation till installation och löpande underhåll samt har öppna butiker för all efterservice - effektivt och säkert ! Vårt kunderbjudande omfattar även larm, passagesystem, CCTV och annan säkerhetselektronik där vi samarbetar med vårt systerföretag Vadsbolarm & Säkerhetstjänst AB. Läs mera om företaget på www.vadsbolas.se
VI söker Dig som är praktiskt lagd och van att arbeta med verktyg. I tjänsten ingår såväl rena monteringsarbeten som bearbetning och anpassning av trä- och metalldörrar. Vi utgår från att Du är tekniskt intresserad och har fallenhet för teknik och tekniska lösningar, där man själv får lösa ett och annat problem. I vår bransch går utvecklingen mot allt mera elektroniska och elektromekaniska produkter varför grundläggande kunskaper inom el/svagström är önskvärd.


Gott ordningssinne, kunna arbeta självständigt, lätt för att samarbeta med andra, noggrann samt att ha initiativkraft är några viktiga egenskaper för detta arbete. Egen drivkraft är viktigt för att kunna lösa arbetsuppgifterna som oftast sker på egen hand. Du inser även att en positiv attityd och engagemang mot våra kunder är av stor vikt för att lyckas med arbetet.


Utbildning på gymnasienivå inom teknik eller el/svagström är lämplig bakgrund. Erfarenhet/vana från arbete som servicetekniker, montör, installatör eller motsvarande är meriterande. Datorvana är också ett plus.


Branschutbildning får Du hos oss.
Installation, service och reparation av lås, dörrstängare, elektromekanik och alla andra förekommande produkter inom säkerhetsbranschen är de huvudsakliga arbetsuppgifterna.
Största delen av arbetet sker ute hos våra kunder som är både privatkunder och proffskunder. En liten del av arbetet sker i vår verkstad/butik där vi bl. a. tillverkar nycklar och låscylindrar samt säljer lås och säkerhetsprodukter till såväl privatkunder som proffskunder.


Tjänsten kan även medföra arbete på andra orter där vi har vår verksamhet, främst Skara, men det huvudsakliga arbetet avser Lidköping med omnejd.


Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en bransch som har framtiden för sig. Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor i Lidköping!

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver n... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.
De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.
Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?

Kravprofil och arbetsuppgifter
Ryds Glas söker just nu en erfaren Glasmästare till Lidköping (upptagningsområde Lidköping och Skövde). Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.
Vi kan erbjuda ett arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.
Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Alexander Pfister på telefon 032-2643621 eller [email protected] Visa mindre

CNC Operatör till Franzéns Mekaniska Järpås

Franzéns mekaniska utökar sin verksamhet och behöver därför ytterligare personal. Är du en person som håller ögonen öppna för vad som behöver göras och utifrån det tar egna initiativ? Vill du utveckla dina kunskaper inom CNC och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som CNC Operatör på Franzéns Mekaniska redan idag! Välkommen med din ansökan! Vad går arbetet ut på? I rollen som CNC Operatör kommer det dagliga arbet... Visa mer
Franzéns mekaniska utökar sin verksamhet och behöver därför ytterligare personal. Är du en person som håller ögonen öppna för vad som behöver göras och utifrån det tar egna initiativ? Vill du utveckla dina kunskaper inom CNC och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som CNC Operatör på Franzéns Mekaniska redan idag! Välkommen med din ansökan!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som CNC Operatör kommer det dagliga arbetet främst gå ut på att köra, rigga, programmera kontrollmäta de detaljer du producerar. Programmeringen av CNC-maskinerna görs idag både med ISO-programmering samt med hjälp av Cad/Cam och detta med underlag i form av ritningar och 3D-filer. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara dagtid.

Är du Franzéns Mekaniskas nya CNC Operatör?

Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, ansvarsfull och lösningsfokuserad i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du skall ha erfarenhet av CNC-programmering, CNC och ritningsläsning och vi tar för givet att du är en social och driven person som är mån om att göra ett bra jobb. Det är även meriterande om du har erfarenhet av styrsystem från t.ex. Fanuc och eller Okuma.

Vi ser gärna att du

* har en erfarenhet av CNC-styrda maskiner.

* har verktygskännedom.

* har erfarenhet i CAD/CAM.

* har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

* har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

* har erfarenhet av programmering.

* har erfarenhet av styrsystem från Fanuc eller Okuma.

* har B-körkort.

Vad kan Franzéns Mekaniska erbjuda dig?

Franzéns Mekaniska är ett familjeföretag som värnar mycket om sina anställda!

Att arbeta i moderna lokaler, bra arbetstider, bra förmåner och bra arbetskamrater.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Franzéns Mekaniska med Sigma Recruit och du kommer att bli anställd hos Franzéns Mekaniska. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 0730-846816 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-11-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Franzéns Mekaniska

FMV är ett familjeägt företag med specialisering på skärande bearbetning. Vi har 35st CNC styrda maskiner med hög automationsnivå. Våra största kunder finns i hydraulikbranschen. Vi är 25st engagerade medarbetare i varierande åldrar.

www.franzensmek.se Visa mindre

Säkerhetsmaterieltekniker vid Skaraborgs flygflottilj F7

Ansök    Nov 28    Försvarsmakten    Finmekaniker
Är du intresserad av tekniskt arbete? Vill du vara med och öka försvarsmaktens operativa förmåga? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans gör vi tekniskt underhåll på JAS39 samt all dess kringutrustning.   Arbetsuppgifter Som säkmattekniker genomför du förebyggande och planerat underhåll på flygburen säkerhetsutrustning som hjälmar, flytvästar, isolerdräkter, nödutrustningspackar, radioapparater mm. Då utrustningen gått sönder genomförs avhjälpa... Visa mer
Är du intresserad av tekniskt arbete? Vill du vara med och öka försvarsmaktens operativa förmåga? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans gör vi tekniskt underhåll på JAS39 samt all dess kringutrustning.

 

Arbetsuppgifter

Som säkmattekniker genomför du förebyggande och planerat underhåll på flygburen säkerhetsutrustning som hjälmar, flytvästar, isolerdräkter, nödutrustningspackar, radioapparater mm. Då utrustningen gått sönder genomförs avhjälpande underhåll i form av reparationer. Du tillpassar utrustningen till nya piloter och besättningsmedlemmar. Som anställd i försvarsmakten deltar du i en insatsorganisation där fortlöpande utbildningar, militära övningar och fysisk träning ses som en naturlig del i ditt arbete.

 

Kvalifikationer/Krav


• Civil
• Svenskt medborgarskap
• Godkänd säkerhetsprövning
• Körkort lägst klass B
• Fysiska krav finns för att kunna medverka vid insats och för att kunna krigsplaceras
• Vara beredd att genomföra internationell insats då Försvarmaktens anställda har den skyldigheten reglerad i sina anställningskontrakt

 

Meriterande kvalifikationer


• Även om den som anställs kommer att utbildas för tjänsten, är tekniskt gymnasium eller motsvarande utbildning med teknisk inriktning meriterande
• Stor vikt läggs vid personliga egenskaper
• Hållbar i organisationen. ( bedömning om förutsättningar för en längre tids anställning i försvarsmakten)

 

Personliga egenskaper

För säkmattekniker är det viktigt att man är kvalitetsmedveten, tekniskt intresserad och strukturerad då tjänsten ställer höga krav på säkerhet och problemlösning. Då vi ofta löser uppgifter tillsammans med andra ställer tjänsten också höga krav på flexibilitet och förmågan att samarbeta med andra.

 

Övrigt


• Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning (för ej redan anställda i försvarsmakten)
• Typ av befattning: Civil
• Omfattning: 100%
• Arbetsort: F7 Såtenäs
• Tillträde feb/mars 2020 eller enligt överenskommelse.

 

Förfrågningar om befattningen eller rekryteringsprocessen kan ställas till Plutonchef Lt Johan Stridh 0510-478637

 

Fackliga representanter: Nås via Växel 0510-477000

 

Officersförbundet OFR/O Jan Möller

Försvarsförbundet OFR/S Per Gunnarsson

SACO Ulf Svensson

SEKO Kurt Ragnarsson

 

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-05. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

1.Flygunderhållsenheten är den enhet som sköter förebyggande och avhjälpande underhåll på våra Gripenflygplan, samt all den underhållsutrustning som hör till flygplanen. Vi sköter även den dagliga flygtjänsten med klargöring och beredskapshållning. Våra uppgifter är främst riktade nationellt men även internationella uppdrag kan förekomma.1.Flygunderhållsenheten består av en enhetsledning samt 11. och 12.Flygunderhållskompaniet. Varje flygunderhållskompani indelas i en kompaniledning samt tre plutoner, varav säkmaterieltjänsten organiseras inom 113. Resp 123.Ammunitions- och basmaterielplutonen.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

På Skaraborgs flygflottilj, F 7, baserar två Gripendivisioner för insats och utbildning av svenska och utländska Gripenpiloter. Med Tp-84 Hercules genomför vi nationella och internationella transportinsatser. Våra radarspanings- och signalspaningsflygplan baserar på Malmen medan statsflyget baserar på Arlanda för transport av Hovet och regeringen. F 7 genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter. Vi ansvarar även för Gripensupporten i Thailand och för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ansök    Sep 19    Ryds Glas AB    Glastekniker/Glasmästare
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöv... Visa mer
Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material. De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 410 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?Kravprofil och arbetsuppgifterRyds Glas söker just nu en erfaren Glasmästare till Lidköping (upptagningsområde Lidköping och Skövde). Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning.Vi kan erbjuda ett fritt arbete med mycket kundkontakt i ett gäng med mycket erfarenhet. Dina arbetsuppgifter omfattar glasarbeten som reparation av fönster och glasskador, tillskärning av glas på verkstaden, montering av glasräcken, fasader och uterum.Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Malin Johansson på telefon 042-32 94 42 / 073-311 98 02 eller [email protected] Visa mindre

Material tekniker till Petainer

Vi söker nu en ny medarbetare till Tekniker gruppen: Arbetsuppgifter: • Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll av materialtorkningssystem. • Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll av kringutrustning ex. färg & materialutrustningar. • Ansvara för att framtagning av teknisk dokumentation som är grund för instruktioner. • Ersättare vid materialmottag när ordinarie personal är frånvarande. • Utbildning av personal inom ansvarsområdet. • Nära s... Visa mer
Vi söker nu en ny medarbetare till Tekniker gruppen:


Arbetsuppgifter:

• Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll av materialtorkningssystem.
• Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll av kringutrustning ex. färg & materialutrustningar.
• Ansvara för att framtagning av teknisk dokumentation som är grund för instruktioner.
• Ersättare vid materialmottag när ordinarie personal är frånvarande.
• Utbildning av personal inom ansvarsområdet.
• Nära samverkan med interna och externa kontakter inom ansvarsområdet.
• Supportera Produktionsorganisation inom dina kompetensområden.Kvalifikationer och utbildning som vi ser som meriterande:

• Vi söker någon med teknisk utbildning.
• Du ska vara bekväm att samverka med interna och externa kontakter
• Du är engagerad och kvalitetsmedveten i din roll.
• Språkkunskap – Kunna läsa och kommunicera på engelska.
• Förmåga att jobba självständigt.
• Stor ansvarskänsla.

Arbetstider:

• Arbetstiden är kl 07,00–15,45 med flex.


Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

För mer information om tjänsten, kontakta Teknisk chef Johan Larsson,
Tel 070 -753 27 39, mail [email protected]

Skriftlig ansökan lämnas till HR-avdelningen senast 5 April, via postfack eller mail: [email protected] Visa mindre