Lediga jobb Thelin Data AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från Thelin Data AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Utvecklingskonsult

Letar du efter ett företag där du tillåts växa och utvecklas samtidigt som du tar dig an spännande problem och utmaningar? Thelin Data är inne i ett expansivt skede och vi behöver förstärkning i vårt utvecklingsteam för att kunna möta våra kunders ökade behov. Vi söker dig som är utbildad systemutvecklare eller sitter på liknande kompetens och vill jobba som utvecklingskonsult hos oss. Du kommer tillsammans med utvecklingsteamet, som idag består av fyra pe... Visa mer
Letar du efter ett företag där du tillåts växa och utvecklas samtidigt som du tar dig an spännande problem och utmaningar? Thelin Data är inne i ett expansivt skede och vi behöver förstärkning i vårt utvecklingsteam för att kunna möta våra kunders ökade behov.
Vi söker dig som är utbildad systemutvecklare eller sitter på liknande kompetens och vill jobba som utvecklingskonsult hos oss. Du kommer tillsammans med utvecklingsteamet, som idag består av fyra personer, arbeta för att möta kunders behov i mycket varierande projekt i både storlek och involverad teknik. För detta arbete krävs därför stor social kompetens och anpassningsförmåga samtidigt som du bör du vara bekväm med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
För att du ska trivas och utvecklas hos Thelin Data ser vi att du har en bred teknisk bakgrund i Microsofts värld, brinner för problemlösning och ser fram emot att lära dig nya tekniker. Som person är du serviceminded, utåtriktad, duktig på att ta egna initiativ och tar ansvar för dina uppgifter.
Du bör ha goda kunskaper inom C# och Server samtidigt som du inte är ovan vid Front-End design med hjälp av Javascript och CSS. Vi anser det också meriterande om du besitter kunskap inom:
ASP .NET MVC
Microsoft 365 tjänster så som
Power Apps
Power Automate
Power BI
Sharepoint Online / Sharepoint Framework
Andra Front-end-ramverk som React, Vue, Angular etc..
Andra objektorienterade Back-end språk
Dataanalyser & ETL Flöden
Användning av utvecklingstjänster i MS Azure

För rätt person är detta ett tillfälle till personlig utveckling och goda möjligheter att själv kunna påverka sin arbetssituation. Flytande svenska, god engelska, körkort och egen bil är ett krav.
Anställningen är en tillsvidareanställning, som föregås av 6 månader provanställning. Ansökan sker via formuläret nedan.
Har du frågor kontakta VD Henrik Garpenrud via e-post på [email protected] Visa mindre