Lediga jobb som Rekryterare/Rekryteringskonsult i Lidköping

Se lediga jobb som Rekryterare/Rekryteringskonsult i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Bemanningsansvarig Social Välfärd

Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om a... Visa mer
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.

Inom Funktionsnedsättning ger vi stöd till personer med varaktig funktionsnedsättning. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund, som innebär att alla ska känna sig trygga och nöjda med det stöd vi ger. Alla ska uppleva att de har ett värdigt liv och möjlighet att känna välbefinnande. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och ser till det friska hos den enskilde. Vi ger aktiverande och motiverande stöd och hjälp som utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.Beskrivning
Verksamheterna inom Social Välfärd är uppdelade i olika områden, varav fyra av dessa områden har en bemanningsenhet.

Varje bemanningsenhet leds av en bemanningsansvarig och enhetens enhetsadministratörer arbetar med schemasamordning, vakanstillsättning och övrigt administrativt stöd till enhetschefer. Tillsammans ser bemanningsenheten till att områdets bemanning fungerar på bästa sätt och bemanningsansvarig arbetar i ett nära samarbete med områdets enhetschefer med såväl långsiktig bemanningsplanering som korttidsbemanning.

Då en av våra bemanningsansvariga ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarierande bemanningsansvarig till området Funktionsnedsättning.

Arbetsuppgifter
Som bemanningsansvarig inom ett av de fyra verksamhetsområdena kommer du i huvudsak arbeta med bemanningsplanering och rekrytering. I tjänsten förekommer även att hantera arbetsrättsliga och avtalsfrågor kopplade till bemanning och rekrytering. Du kommer regelbundet träffa enhetschefer och driva och stötta dem i ovanstående frågor.
Du kommer att vara arbetsledare och ha personalansvar för fyra enhetsadministratörer som arbetar med schemasamordning, vakanstillsättning och övrigt administrativt stöd till enhetschefer. Tillsammans kommer ni se till att områdets bemanning fungerar på bästa sätt.   
Du kommer rekrytera och vara ansvarig för de timavlönade medarbetare som finns i ditt verksamhetsområde.
Tillsammans med de bemanningsansvariga i övriga områden kommer du även arbeta med Social Välfärds övergripande frågor. Det kan t.ex. vara marknadsföring, arbete mot skolor och studerande, semestervikariatsrekrytering och introduktionsprocessen. 
I bemanningsplanerings- och rekryteringsarbetet ingår det att aktivt arbeta i de datasystem vi har, bl.a. Personec, Time Care och Varbi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har för uppdraget lämplig högskoleutbildning med inriktning mot personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du bör ha kunskap och erfarenhet av arbetsrätt och rekrytering, personaladministration och IT. Erfarenhet inom kommunal verksamhet och/eller Vård och omsorgsområdet är meriterande liksom tidigare erfarenhet av ledarskap.

Arbetet är självständigt och kräver god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter.
Du bör ha lätt för att samarbeta, vara serviceinriktad, flexibel och trivas med administrativa arbetsuppgifter samt gilla ordning och reda. Du bör även ha god förmåga att driva, utveckla, prioritera och organisera varierande arbetsuppgifter i både detalj och helhet. B-Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Rekryteringsassistent på deltid till Linköping!

Om Clevry Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onbo... Visa mer
Om Clevry

Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.

Recruitment Assistant

Nu söker vi dig som vill kliva in i rollen som Recruitment Assistant på deltid hos oss internt på Clevry och bli en del av vår organisation. Vi har en otroligt spännande tid framför oss och ser fram emot att stärka vårt rekryteringsteam ytterligare! Vi är en fartfylld organisation och du kommer att tillhöra vårt sammansvetsade leveransteam med fokus på att stötta våra Consultant Managers i deras rekryteringsprocesser. Ett energiskt och engagerat team som jobbar både tillsammans och individuellt för att hitta de bästa kandidater för våra kunder. I rollen kommer du lära dig om en mängd olika bolag, roller och med därtill!

Dina arbetsuppgifter

Som Recruitment Assistant kommer du att jobba nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta i det dagliga arbetet. Du kommer att främst att arbeta med de inledande delarna av rekryteringsprocessen - screena ansökningar, hålla telefonintervjuer samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Detta är ett perfekt jobb vid sidan av dina studier för att få erfarenhet inom branschen!

Vi söker dig som:

- Är student och har minst 1 år kvar av dina studier (två terminer)
- Studerar personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning
- Har möjlighet att jobba ca 2 dagar/vecka samt extra vid högtider och lov
- Har erfarenhet av att jobba med telefon som verktyg
- Erfarenhet av service


Som person är du social och positiv med ett stort driv. Då du kommer ha mycket kontakt med kandidater är det viktigt att du är kommunikativ och håller en hög servicenivå. Vidare är du ihärdig, beslutsam och trivs i en resultatorienterad miljö. Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kan med tiden få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar!

Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan

Arbetstider: 8-17

Lön: Fast timlön

Placering: Linköping, Teknikringen 1D

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Madeleine Nordström som är ansvarig för internrekryteringen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Premier söker Rekryterare till Skaraborg

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökand... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Har du en passion för människor och affärer och har erfarenhet från rekrytering? Trivs du dessutom att arbeta i en miljö, där det är högt tempo och en härlig teamkänsla? Då är du kanske vår nya kollega i Skaraborg!

Som rekryterare hos oss är du en viktig del i vår framgång, med fokus på att bygga starka relationer samt att alltid leverera ett professionellt bemötande mot både kunder och kandidater. Har du erfarenhet av att arbeta som rekryterare, så vet du hur omväxlande och stimulerande den här rollen är!

Hos oss ansvarar du för hela rekryteringsprocessen från försäljning, kravprofil, annonsering, search och urval till intervjuer, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning med kund och kandidat. Du kommer att arbeta tillsammans med våra befintliga kunder men du förväntas även skapa egna kundrelationer och kontaktytor. Du planerar och driver självständigt dina rekryteringsuppdrag och får möjligheten att vara personen som gör både kunder och kandidater nöjda genom en perfekt matchning.

Premier Skaraborg har kontor i både Skövde och Lidköping vilket ger dig bra möjligheter till att variera dina dagar och anpassa vart din bas för dagen är beroende på vilka kunder och kandidater du ska träffa. Teamet består av Områdeschef, Säljare, Konsultchef och Kandidatansvarig, utöver detta så kommer du även att tillhöra vårt rekryteringsteam som finns på fler orter och leds av Premiers Rekryteringschef.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en roll där du har haft ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen, gärna från rekryteringsbranschen. Du har relevant utbildning inom HR/beteendevetenskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och att du har ett nätverk i regionen. Du kommunicerar med lätthet på svenska och har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i den här rollen måste du ha ett starkt eget driv, vara lösningsorienterad och gilla att arbeta mot uppsatta mål. Du är affärsmässig, flexibel och har lätt för att strukturera upp ditt arbete. Som person har du ett genuint intresse för att jobba med människor, har personlig integritet och är dessutom bra på att bygga relationer och skapa förtroende hos andra människor. Du har hög social kompetens och är självklart en lagspelare och förstår vikten av att samarbeta.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en fartfylld miljö. Du kommer att vara en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör vårt yttersta för att göra våra kunder och kandidater nöjda. Våra värdeord är professionella, personliga och engagerade, vilket genomsyrar allt vi gör, i såväl rekrytering- och bemanningsprocesser som till samhällsengagemang.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880 mail: [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 16 januari 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Premier söker affärsdriven Rekryteringskonsult till Skaraborg

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller rekryterings- och bemanningslösningar på alla nivåer, även chefs- och specialistnivå, inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka ö... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller rekryterings- och bemanningslösningar på alla nivåer, även chefs- och specialistnivå, inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Premier har gjort en framgångsrik resa, vi kommer nu att fortsätta att växa och vi vill gärna ha med dig i vårt team! Trivs du att arbeta i en miljö, där engagemang och personlighet är viktigt? Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering och har en passion för affärer och människor? Då kanske du ska bli en del av oss, när vi nu söker en rekryteringskollega till vårt team i Skaraborg.


Som rekryteringskonsult på Premier får du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, allt från införsäljning till genomförande och uppföljning. Du kommer att arbeta nära våra kunder och kandidater och levererar ett professionellt bemötande mot båda parter. Du får ett brett ansvar och kommer självständigt att driva dina uppdrag.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering, gärna från vår bransch och är van att ta eget ansvar i dina uppdrag. Relevant högskoleutbildning är meriterande. Som person är du kommunikativ och har ett stort intresse för människor samtidigt som du är organiserad och affärsdriven. Du är van att bearbeta både nya och befintliga kunder och har lätt för att förstå våra kunders behov och därefter hitta de mest lämpade kandidaterna. Avgörande för att lyckas i rollen är att du är flexibel och självgående och är bra på att skapa och bevara relationer. Är du dessutom prestigelös och drivs av att göra det lilla extra, så tror vi att du är rätt person för oss!


Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift. Du har även erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg.Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare på Premier kommer du att mötas av en arbetsmiljö med mycket glädje och energi, vi har helt enkelt roligt på jobbet! Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete, där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsmiljö. Att vara engagerade, ansvarsfulla och professionella är viktiga värdeord för oss. Att på riktigt vara personliga och engagerade i våra kontakter med både kunder och kandidater och på så sätt kunna bidra med vår samlade kompetens inom rekrytering, är det som gör oss unika. Här har vi också en kultur, där du blir synlig och har möjlighet att vara med och påverka din vardag.


Du kommer att arbeta på vårt nyrenoverade kontor mitt i Skövde har även tillgång till vårt kontor i Lidköping.Låter det intressant?
Har du frågor om tjänsten, så tveka inte att ringa vår rekryteringschef Malou Olausson tel.: 0733–200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 17 januari 2020.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rekryteringskonsult till snabbväxande bolag

Searchia söker efter en rekryteringskonsult som vill vara med på vår tillväxtresa! Om företaget Searchia är Sveriges största agentur för människor som är specialister på sitt yrkesområde. Vår egen specialitet är att hjälpa de duktigaste personerna till de mest eftertraktade tjänsterna. Tillsammans med oss slipper specialisten själv att söka ny arbetsplats. Och arbetsgivaren slipper leta runt efter de bästa medarbetarna. De finns ju redan hos oss. Vi sö... Visa mer
Searchia söker efter en rekryteringskonsult som vill vara med på vår tillväxtresa!


Om företaget
Searchia är Sveriges största agentur för människor som är specialister på sitt yrkesområde. Vår egen specialitet är att hjälpa de duktigaste personerna till de mest eftertraktade tjänsterna. Tillsammans med oss slipper specialisten själv att söka ny arbetsplats. Och arbetsgivaren slipper leta runt efter de bästa medarbetarna. De finns ju redan hos oss.
Vi söker nu nästa person som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet. Med god tillväxt de senaste åren blickar vi nu framåt mot 2020 och ser stor potential för att vi ska kunna fortsätta växa genom resultat, engagemang och kvalitet.


Arbetsuppgifter
Som Rekryteringskonsult hos Searchia handlar ditt arbete om att skapa långvariga relationer med personerna i vår Specialistagentur samt fungera som agent i deras karriärsutveckling. Din uppgift är att lära känna personer på djupet i syfte att matcha deras preferenser mot vad som kan vara ett lämpligt nästa steg i deras karriär. Inom ditt ansvarsområde ingår ansvar för agenturen på den ort där du är verksam. Du förväntas ansvara för personerna i agenturen och se till att de processer som personerna hamnar i går framåt.
För att hitta passande jobbmöjligheter till specialisterna är det viktigt att du tycker om att nätverka med människor och lära känna olika verksamheter, eftersom den andra delen av ditt jobb handlar om att förstå sig på företag och deras behov.
Ett urval av arbetsuppgifter;
-         Skapa långvariga relationer med specialister.
-         Aktivt undersöka vilka resursbehov som finns hos företag.
-         Matcha specialister mot passande jobbmöjligheter.
-         Coacha individer i deras karriärsutveckling.
-         Stötta specialister och företag genom en rekryteringsprocess.
-         Medverka på events och nätverksträffar.


Din profil
För att trivas i rollen som Rekryteringskonsult hos Searchia tror vi att du är en självgående relationsbyggare som tycker om att jobba med människor och affärer. Har du erfarenhet av rekrytering, jobbcoaching, KAM eller andra roller inom HR är det starkt meriterande, men vi är förstås även öppna för att du har annan erfarenhet eftersom vi lägger störst vikt på personliga egenskaper.
Som person bör du vara omtänksam och öppen samt orädd för att ta kontakt med nya människor. Det är också fördelaktigt om du har ett starkt affärsdriv och tycker om utmaningen i att skapa nya affärsmöjligheter som du sedan kan arbeta vidare med, självständigt eller i team med dina kollegor på Searchia.


Vårt erbjudande
Söker du efter en fartfylld, prestigelös och innovativ verksamhet där du får möjlighet att utvecklas i din roll, är Searchia troligtvis en arbetsplats där du kommer trivas. På samma sätt som vi jobbar med individers utveckling i vårt dagliga arbete med specialister, tror vi också på att våra anställda får växa och utvecklas över tid genom att få större ansvar och bidra till företagets utveckling.
Searchia erbjuder bra villkor i form av en attraktiv ersättningsmodell, kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt regelbundna aktiviteter med teamet på Searchia. Våra arbetstider är flexibla och vi jobbar i en väldigt digitaliserad verksamhet, vilket innebär att arbetet inte behöver ske från kontoret varje dag.
Vi ser fram emot att lära känna dig mer och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Hanna Fjällström på 070-257 27 00 eller [email protected] Du kan också besöka vår webb och ställa dina frågor direkt i chatten! Visa mindre

Premier söker affärsdriven Rekryteringskonsult till Skaraborg

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller rekryterings- och bemanningslösningar på alla nivåer, även chefs- och specialistnivå, inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka ö... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller rekryterings- och bemanningslösningar på alla nivåer, även chefs- och specialistnivå, inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Premier har gjort en framgångsrik resa, vi kommer nu att fortsätta att växa och vi vill gärna ha med dig i vårt team! Trivs du att arbeta i en miljö, där engagemang och personlighet är viktigt? Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering och har en passion för affärer och människor? Då kanske du ska bli en del av oss, när vi nu söker en rekryteringskollega till vårt team i Skaraborg.


Som rekryteringskonsult på Premier får du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, allt från införsäljning till genomförande och uppföljning. Du kommer att arbeta nära våra kunder och kandidater och levererar ett professionellt bemötande mot båda parter. Du får ett brett ansvar och kommer självständigt att driva dina uppdrag.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av rekrytering, gärna från vår bransch och är van att ta eget ansvar i dina uppdrag. Relevant högskoleutbildning är meriterande. Som person är du kommunikativ och har ett stort intresse för människor samtidigt som du är organiserad och affärsdriven. Du är van att bearbeta både nya och befintliga kunder och har lätt för att förstå våra kunders behov och därefter hitta de mest lämpade kandidaterna. Avgörande för att lyckas i rollen är att du är flexibel och självgående och är bra på att skapa och bevara relationer. Är du dessutom prestigelös och drivs av att göra det lilla extra, så tror vi att du är rätt person för oss!


Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda, både i tal och skrift. Du har även erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg.Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare på Premier kommer du att mötas av en arbetsmiljö med mycket glädje och energi, vi har helt enkelt roligt på jobbet! Vi erbjuder dig ett fritt och stimulerande arbete, där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsmiljö. Att vara engagerade, ansvarsfulla och professionella är viktiga värdeord för oss. Att på riktigt vara personliga och engagerade i våra kontakter med både kunder och kandidater och på så sätt kunna bidra med vår samlade kompetens inom rekrytering, är det som gör oss unika. Här har vi också en kultur, där du blir synlig och har möjlighet att vara med och påverka din vardag.


Du kommer att arbeta på vårt nyrenoverade kontor mitt i Skövde har även tillgång till vårt kontor i Lidköping.Låter det intressant?
Har du frågor om tjänsten, så tveka inte att ringa vår rekryteringschef Malou Olausson tel.: 0733–200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 17 januari 2020.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bemanningsansvarig

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping. Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor. Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 30... Visa mer
Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.Beskrivning
Vård & Omsorgs verksamhet är uppdelad i fyra olika områden - Nya respektive Gamla stadens äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Övergripande verksamheter.

Varje område har en bemanningsansvarig som är direkt underställd områdeschefen. Den bemanningsansvarige arbetar tillsammans med enhetschefer och övriga medarbetare i området med såväl långsiktig bemanningsplanering som korttidsbemanning.

Då en av våra bemanningsansvariga ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarierande bemanningsansvarig till området Hela Staden.

Arbetsuppgifter
Som bemanningsansvarig inom ett av de fyra verksamhetsområdena kommer du i huvudsak arbeta med bemanningsplanering och rekrytering. I tjänsten förekommer även att hantera arbetsrättsliga och avtalsfrågor kopplade till bemanning och rekrytering. Du kommer regelbundet träffa enhetschefer och driva och stötta dem i ovanstående frågor.
Du kommer att vara arbetsledare och ha personalansvar för fem enhetsadministratörer som arbetar med schemasamordning, vakanstillsättning och övrigt administrativt stöd till enhetschefer. Tillsammans kommer ni se till att områdets bemanning fungerar på bästa sätt.   
Du kommer rekrytera och vara ansvarig för de timavlönade medarbetare som finns i ditt verksamhetsområde.
Tillsammans med de bemanningsansvariga i övriga områden kommer du även arbeta med Vård & Omsorgs övergripande frågor. Det kan t.ex. vara marknadsföring, arbete mot skolor och studerande, semestervikariatsrekrytering och introduktionsprocessen. 
I bemanningsplanerings- och rekryteringsarbetet ingår det att aktivt arbeta i de datasystem vi har, bl.a. Personec, Time Care och Varbi.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har för uppdraget lämplig högskoleutbildning med inriktning mot personalområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer som likvärdig.
Du bör ha kunskap och erfarenhet av arbetsrätt och rekrytering, personaladministration och IT. Erfarenhet inom kommunal verksamhet och/eller Vård och omsorgsområdet är meriterande liksom tidigare erfarenhet av ledarskap.

Arbetet är självständigt och kräver god förmåga att kommunicera med såväl interna som externa kontakter.
Du bör ha lätt för att samarbeta, vara serviceinriktad, flexibel och trivas med administrativa arbetsuppgifter samt gilla ordning och reda. Du bör även ha god förmåga att driva, utveckla, prioritera och organisera varierande arbetsuppgifter i både detalj och helhet. B-Körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om arbetsgivaren

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun.

https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/
.

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre