Lediga jobb Clevry Sweden AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från Clevry Sweden AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Rekryteringsassistent på deltid till Linköping!

Om Clevry Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onbo... Visa mer
Om Clevry

Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.

Recruitment Assistant

Nu söker vi dig som vill kliva in i rollen som Recruitment Assistant på deltid hos oss internt på Clevry och bli en del av vår organisation. Vi har en otroligt spännande tid framför oss och ser fram emot att stärka vårt rekryteringsteam ytterligare! Vi är en fartfylld organisation och du kommer att tillhöra vårt sammansvetsade leveransteam med fokus på att stötta våra Consultant Managers i deras rekryteringsprocesser. Ett energiskt och engagerat team som jobbar både tillsammans och individuellt för att hitta de bästa kandidater för våra kunder. I rollen kommer du lära dig om en mängd olika bolag, roller och med därtill!

Dina arbetsuppgifter

Som Recruitment Assistant kommer du att jobba nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta i det dagliga arbetet. Du kommer att främst att arbeta med de inledande delarna av rekryteringsprocessen - screena ansökningar, hålla telefonintervjuer samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Detta är ett perfekt jobb vid sidan av dina studier för att få erfarenhet inom branschen!

Vi söker dig som:

- Är student och har minst 1 år kvar av dina studier (två terminer)
- Studerar personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning
- Har möjlighet att jobba ca 2 dagar/vecka samt extra vid högtider och lov
- Har erfarenhet av att jobba med telefon som verktyg
- Erfarenhet av service


Som person är du social och positiv med ett stort driv. Då du kommer ha mycket kontakt med kandidater är det viktigt att du är kommunikativ och håller en hög servicenivå. Vidare är du ihärdig, beslutsam och trivs i en resultatorienterad miljö. Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kan med tiden få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar!

Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan

Arbetstider: 8-17

Lön: Fast timlön

Placering: Linköping, Teknikringen 1D

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Madeleine Nordström som är ansvarig för internrekryteringen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre