Lediga jobb som Handpaketerare i Lidköping

Se lediga jobb som Handpaketerare i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Produktionspersonal

Ansök    Jan 14    Esska of Sweden AB    Handpaketerare
Om jobbet Esska söker nu efter produktionspersonal till tillverkningsindustri i Lidköping. Har du tidigare erfarenhet av arbete som operatör, produktionsarbete eller ett intresse för produktion? Sök tjänsten som produktionsarbetare idag! Om tjänsten Som produktionsarbetare kommer du att arbeta i fabriken med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med handmontering och paketering . Detta är deltidstjänst och arbetet är fö... Visa mer
Om jobbet
Esska söker nu efter produktionspersonal till tillverkningsindustri i Lidköping. Har du tidigare erfarenhet av arbete som operatör, produktionsarbete eller ett intresse för produktion?
Sök tjänsten som produktionsarbetare idag!
Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta i fabriken med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med handmontering och paketering . Detta är deltidstjänst och arbetet är förlagt under 1-skift.
I din roll som produktionsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Montering
Förse produktionslinjerna med material
PaketeringOm dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att tidigare arbetat inom produktion av konsumentprodukter eller i liknande bransch. Har du erfarenhet av plastproduktion ses detta som meriterande men inget krav.
Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och har en god arbetsmoral. Dessa egenskaper värdesätts då dina arbetsuppgifter kommer att bidra till att produktionen och processerna flyter på.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om anställningen
Självklart har vi kollektivavtal.
Behovsanställning.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig: Ellinor via [email protected], 076-677 34 31
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Produktionspersonal Visa mindre