Lediga jobb Esska of Sweden AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från Esska of Sweden AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Ekonomiansvarig till Esska

Ansök    Aug 24    Esska of Sweden AB    Ekonomiledare
Arbetsbeskrivning I rollen som Ekonomiansvarig och controller analyseras och tolkas företagets ekonomiska siffror, agerar som stöd till ledningen vad gäller verksamhetsstyrningen samt operativt arbeta med dagligt arbete och medverka till åtgärder som ökar organisationens interna effektivitet på Esska. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamheten, se att effektiviteten internt maximeras samt medverka i utveckl... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I rollen som Ekonomiansvarig och controller analyseras och tolkas företagets ekonomiska siffror, agerar som stöd till ledningen vad gäller verksamhetsstyrningen samt operativt arbeta med dagligt arbete och medverka till åtgärder som ökar organisationens interna effektivitet på Esska.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera, följa upp resultat, bevaka lönsamheten, se att effektiviteten internt maximeras samt medverka i utveckling av bolaget genom att stötta VD.
Dina vardagliga arbetsuppgifter innehåller i regel löpande reskontra, redovisning, budgetering, budgetuppföljning, kalkylering, grunddatasättningar i system, upprätta prognoser, lönsamhetsuppföljningar, månadsbokslut, analyser samt utveckling av affärssystem samt rutiner och processer i ledningssystemet.
En viktig del av arbetsuppgifterna är sedan att förmedla resultatet av analyserna inom organisationen, till VD, koncernledning och styrelse och därigenom påverka att analyserna leder till förändring i önskad riktning.
Som person är du en noggrann problemlösare med stor känsla för siffror och analys. Vi söker dig som har hög arbetskapacitet och har god förståelse avseende koppling affär och ekonomi. Du trivs med att vara med och påverka och att ha många kontaktytor. Vidare är du nyfiken, ansvarsfull med ett tydligt driv samt har förmågan att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
* rapportering och uppföljningar.
* sammanställa månatliga utfall till moderbolaget.
* ansvara för KPI-rapportering.
* identifiera och synliggöra framtida affärsrisker.
* upprätta budgetar och prognoser.
* ta fram ekonomiska prognoser.
* skapa modeller för nyckeltal- och lönsamhetsuppföljning.
* Affo, Mo, To och Cogs.
* driva och ansvara för prognosprocesser.
* löpande redovisning och bokföring.
* uppföljning av ISO-processer.
I övrigt krävs det att du
* har utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenheter
* har god förståelse för processer och för relevanta affärsverktyg
* har goda kunskaper i MS Office, speciellt Excel.
Det är meriterande om du
* har erfarenhet i affärssystemet Monitor.
* har yrkeserfarenhet som controller och ekonomiansvar.
* Har erfarenhet av att leda projekt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Fredrik Fischerström på 0510-271 30.
Rekrytering sker löpande av tjänsten. Visa mindre

Produktionspersonal

Ansök    Jan 14    Esska of Sweden AB    Handpaketerare
Om jobbet Esska söker nu efter produktionspersonal till tillverkningsindustri i Lidköping. Har du tidigare erfarenhet av arbete som operatör, produktionsarbete eller ett intresse för produktion? Sök tjänsten som produktionsarbetare idag! Om tjänsten Som produktionsarbetare kommer du att arbeta i fabriken med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med handmontering och paketering . Detta är deltidstjänst och arbetet är fö... Visa mer
Om jobbet
Esska söker nu efter produktionspersonal till tillverkningsindustri i Lidköping. Har du tidigare erfarenhet av arbete som operatör, produktionsarbete eller ett intresse för produktion?
Sök tjänsten som produktionsarbetare idag!
Om tjänsten
Som produktionsarbetare kommer du att arbeta i fabriken med tillverkning av företagets produkter. Främst innebär detta att du arbetar med handmontering och paketering . Detta är deltidstjänst och arbetet är förlagt under 1-skift.
I din roll som produktionsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
Montering
Förse produktionslinjerna med material
PaketeringOm dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att tidigare arbetat inom produktion av konsumentprodukter eller i liknande bransch. Har du erfarenhet av plastproduktion ses detta som meriterande men inget krav.
Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och har en god arbetsmoral. Dessa egenskaper värdesätts då dina arbetsuppgifter kommer att bidra till att produktionen och processerna flyter på.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Om anställningen
Självklart har vi kollektivavtal.
Behovsanställning.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig: Ellinor via [email protected], 076-677 34 31
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Produktionspersonal Visa mindre

Esska söker en operatörstekniker till vår fabrik i Lidköping

Svensk omtanke sedan 1904. Vi är ett svenskt företag med tio anställda som idag är miljöcertifierade och har svensk dagligvaruhandel som huvudsakliga kunder med sikte på nya marknader i världen. Vår geografiska hemvist säger mycket om oss och hur vi är, i värderingar och sättet att leva, som bolag och i vår företagskultur. Respekten för naturen, jämställdhetstanken, vår syn på barnet, detta gör oss unika som enda napptillverkare i Norden. Den goda nappen. ... Visa mer
Svensk omtanke sedan 1904.
Vi är ett svenskt företag med tio anställda som idag är miljöcertifierade och har svensk dagligvaruhandel som huvudsakliga kunder med sikte på nya marknader i världen. Vår geografiska hemvist säger mycket om oss och hur vi är, i värderingar och sättet att leva, som bolag och i vår företagskultur. Respekten för naturen, jämställdhetstanken, vår syn på barnet, detta gör oss unika som enda napptillverkare i Norden.
Den goda nappen.
Nappen. Detaljen som småbarnsvardagen stundtals balanserar på. Den anspråkslösa vardagsräddaren som för oss är en symbol för att även de små valen är viktiga i livet.
Tjänsten.
Vi önskar dig som delar vår världsbild, som är nyfiken, innovativ och framtidsbejakande. Du vill vara med och utvecklas, drivs av utmaningar, stöttar och hjälper dina kollegor i arbetet och ser lösningar. Trivs med att ta eget ansvar och initiativ till ständiga förbättringar.
Kvalifikationer
Vi ser med fördel att du har en Formsprutning av plast/silikon. El-teknisk och/eller automation ses som en fördel
Profil
Vi söker dig som vill vara med och utvecklas inom formsprutning. Du har tidigare erfarenhet som operatör eller ställare med god kännedom inom formsprutning och har tidigare arbetat med plast/silikontillverkning. Du har god kunskap i hur processparametrar inverkar på produktkvalitet och cykeltider. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är en naturlig lagspelare som har stort intresse för teknik, automation, elteknik och är snabblärd. Du är en ansvarstagande person som är självgående, flexibel och stresstålig. Du tar egna initiativ och har teknisk förståelse.
Arbetslivserfarenheter vi önskar är:
Operatörserfarenhet inom plastindustri eller motsvarande automations-inriktning med brett tekniskt kunnande.
Krav
Utbildning:
· Gymnasial el-utbildning eller motsvarande
· Gärna automationsinriktning
· I PC-handhavande och Office program
Språk:
· Svenska i tal och skrift
· Engelska
Önskemål:
· Erfarenhet i Monitor G4 eller G5
Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett team inom formsprutning i vår plastavdelning med huvuduppgift att säkerställa drift, underhåll, att producera enligt gällande rutiner och uppsatta mål. I vardagliga sysslor ingår även att vara behjälplig med underhåll och säkra automationsdrift samt vara behjälplig vid nyinvesteringar och driftsättning.
Stämmer du in på ovan med rätt egenskaper är du personen till teamet i Lidköping!
Vi arbetar löpande med urval av kandidater, se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre