Lediga jobb Hrm Bil Motortorget AB i Lidköping

Se alla lediga jobb från Hrm Bil Motortorget AB i Lidköping. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Lidköping som finns inom det yrket.

Noggrann och engagerad ekonom till HRM Bil AB

Om jobbet Nu söker vi en ekonomiassistent till HRM Bil AB i Lidköping. Denna roll innefattar löpande bokföring i det dagliga arbetet. Du kommer vanligtvis hantera leverantörsreskontra, betalningar, förberedande lönearbete, redovisning, bokningar, avstämningar samt andra administrativa uppgifter. Säljarna på arbetsplatsen sköter försäljningarna samt faktureringen och du hanterar inköp av bilar som ska bokföras utifrån lagar och regler om exempelvis moms. ... Visa mer
Om jobbet
Nu söker vi en ekonomiassistent till HRM Bil AB i Lidköping. Denna roll innefattar löpande bokföring i det dagliga arbetet. Du kommer vanligtvis hantera leverantörsreskontra, betalningar, förberedande lönearbete, redovisning, bokningar, avstämningar samt andra administrativa uppgifter. Säljarna på arbetsplatsen sköter försäljningarna samt faktureringen och du hanterar inköp av bilar som ska bokföras utifrån lagar och regler om exempelvis moms.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med löpande bokföring samt att ta fram underlag till månadsavstämningar. Det är fördelaktigt om du har vana att arbeta i olika affärssystem, samt erfarenhet av bokföring av inköp samt försäljning av bilar. Dock lägger vi störst vikt vid personlig lämplighet.
Därtill ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten samt har en förmåga att samarbeta i en varierande miljö.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start 1 april.
Rekryteringsarbetet kommer ske löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.
Har du möjligtvis frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jessica, 073-617 64 16 Visa mindre