Lediga jobb som Tandläkare i Lidköping

Se lediga jobb som Tandläkare i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Tandläkare till Lidköpings Tandvård

Ansök    Feb 16    DentForRent Sweden AB    Tandläkare
Vill du utmana dig själv och arbeta på en privat klinik i Lidköping? DentForRent söker för vår kund Lidköpings Tandvårds räkning en tandläkare till sin klinik i centrala Lidköping. Här får du chansen att arbeta med stort ansvar under frihet med en väl upparbetad kundstock. VEM ÄR DU?: Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en mindre men modern klinik. Dessutom... Visa mer
Vill du utmana dig själv och arbeta på en privat klinik i Lidköping?
DentForRent söker för vår kund Lidköpings Tandvårds räkning en tandläkare till sin klinik i centrala Lidköping. Här får du chansen att arbeta med stort ansvar under frihet med en väl upparbetad kundstock.


VEM ÄR DU?:
Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en mindre men modern klinik. Dessutom är du lugn, trygg och förtroendeingivande. Du söker utmaningar och vill utvecklas i din yrkesroll. Självklart har du också en utvecklad social förmåga, är glad och positiv samt har ett öppet sinne. Kliniken lägger stor vikt vid ditt patientbemötande och din förmåga att kommunicera.

Dina kvalifikationer:

Legitimerad tandläkare
Minst 3 års erfarenhet som tandläkare
Utmärkta kunskaper i det svenska språket, både i tal och skriftOM TJÄNSTEN:
I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål. Du kommer initialt att vara den ledande tandläkaren på kliniken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse, men helst senast 1/5 2021. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att söka redan nu.


OM KLINIKEN & LIDKÖPING:
I helt nya och fräscha lokaler i centrala Lidköping ligger denna moderna klinik. För närvarande arbetar en tandläkare och en tandsköterska på kliniken. Kliniken är i en expansionsfas, så målet är att framöver komplettera med ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist. Kliniken är en varm och trevlig arbetsplats med en härlig teamkänsla och den har ett gott renommé i närområdet. Läs mer om kliniken på https://www.lidkopingstandvard.se

Lidköping är en välmående stad vid Vänern med goda allmänna kommunikationer till bl.a. Trollhättan, Skara, Skövde och Göteborg. Det finns gott om grundskolor och en stor gymnasieskola. Det är också relativt lätt att hitta en trevlig bostad på orten.Välkommen med din ansökan!
Bifoga både CV och ett personligt brev.


Rekryteringen sköts av DentForRent, så kliniken hänvisar till dem för mer information. Var vänlig kontakta Mikael Lindfors på [email protected] eller 079-337 44 32.OM DENTFORRENT:
DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi försöker hitta individuella lösningar på varje kunds behov. Jobbar du inom tandvården och är intresserad av nya utmaningar? Registrera dig på vår hemsida www.dentforrent.se och bifoga ett aktuellt CV och ett personligt brev. Visa mindre

Tandläkare Lidköping!

Ansök    Jun 20    Lidköpings Tandvård AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård. Är du nyfiken på att prova något nytt, kunna påverka din lön och få uppskattning för dina prestationer? Då är Lidköpings Tandvård en bra möjlighet, då vi är i en expansionsfas och får nya patienter varje vecka. Kliniken ligger i centrala Lidköping in i helt nya fräscha lokaler. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings ta... Visa mer
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård.
Är du nyfiken på att prova något nytt, kunna påverka din lön och få uppskattning för dina prestationer? Då är Lidköpings Tandvård en bra möjlighet, då vi är i en expansionsfas och får nya patienter varje vecka. Kliniken ligger i centrala Lidköping in i helt nya fräscha lokaler. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings tandvård.
Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan att kombinera högkvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas arbeta självständigt och strukturerat, samtidigt som du alltid eftersträvar att ge dina patienter en bra vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar med en positiv arbetsanda. Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Kliniken har goda möjligheter till kommunikation samt parkering. Samtliga utrymmen i kliniken är nyrenoverade med helt ny utrustning vilket borgar för en god arbetsmiljö. För närvarande arbetar en tandläkare samt två sköterskor på kliniken, på sikt kommer ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist anställas.
Heltid och fast anställning med tillträde 1/10 2022 erbjuds samt lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta.
Tommy Packalen
Telefon 0708869873 alternativt via [email protected] Visa mindre

Tandläkare sökes till Lidköping.

Ansök    Feb 9    Lidköpings Tandvård AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård. Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas och har precis flyttat in i helt nya fräscha lokaler centralt i Lidköping. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård. Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förm... Visa mer
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård.
Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas
och har precis flyttat in i helt nya fräscha lokaler centralt i Lidköping. Vi
söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård
och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård.
Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan att kombinera högkvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta mål med goda resultat. Samtidigt som du alltid eftersträvar att ge dina patienter bästa möjliga vård, är du självklart även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar med en positiv arbetsanda. Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Kliniken har goda möjligheter till kommunikation samt parkering. Samtliga utrymmen i kliniken är nyrenoverade med helt ny utrustning vilket borgar för en god arbetsmiljö. För närvarande arbetar två tandläkare samt två sköterskor på kliniken, på sikt kommer ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist anställas.
Heltid och fast anställning med tillträde 1/1 2021 erbjuds samt lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta.
Tommy Packalen
Telefon 0708869873 alternativt
[email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Tandläkare Lidköping

Ansök    Nov 23    DentForRent Sweden AB    Tandläkare
DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi hittar individuella lösningar till varje kunds behov. Är du en tandläkare som vill arbeta i moderna lokaler vid Vänerns södra strand? DentForRent söker nu för vår kund Lidköpings Tandvårds räkning en tandläkare till klinik i centrala Lidköping. VEM ÄR DU?: Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som le... Visa mer
DentForRent har ambitionen att vara tandvårdsklinikernas naturliga samarbetspartner när det gäller olika bemanningsfrågor och affärsutveckling. Vi hittar individuella lösningar till varje kunds behov.

Är du en tandläkare som vill arbeta i moderna lokaler vid Vänerns södra strand? DentForRent söker nu för vår kund Lidköpings Tandvårds räkning en tandläkare till klinik i centrala Lidköping.


VEM ÄR DU?:

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som legitimerad tandläkare och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en mindre men modern klinik. Vi förväntar oss att du är en duktig kliniker som kan kombinera kvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat, samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Kliniken lägger stor vikt vid ditt bemötande och kommunikation. Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift. Givetvis har du en svensk legitimation som tandläkare. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och du ingår gärna i sociala sammanhang där erfarenheter och kunskap utbyts på arbetsplatsen.


OM TJÄNSTEN:

I dina arbetsuppgifter ingår allt som hör allmäntandvården till. Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål. Du kommer initialt att vara den ledande tandläkaren på kliniken. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker efter överenskommelse, men helst senast 1/2 2021. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att söka nu.


OM KLINIKEN & LIDKÖPING:


I helt nya och fräscha lokaler i centrala Lidköping ligger denna moderna klinik. För närvarande arbetar två tandläkare och två tandsköterskor på kliniken. Då kliniken är i en expansionsfas, är målet att framöver komplettera med ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist. Kliniken är en varm och trevlig arbetsplats med en härlig teamkänsla och den har ett gott renommé i närområdet. Läs mer om kliniken på https://www.lidkopingstandvard.se

Lidköping är en välmående stad vid Vänern med goda allmänna kommunikationer till bl.a. Göteborg, Trollhättan, Skara och Skövde. Det finns gott om grundskolor och en stor gymnasieskola. Det är relativt lätt att hitta en trevlig bostad på orten, om så önskas.


VI ERBJUDER DIG:


Ett omväxlande och givande arbete med de bästa kollegorna.
Goda förutsättningar för utveckling.
Marknadsmässig lön och goda arbetsvillkor.
Goda personalförmåner.Ansökningen sker via rekryteringsbolaget DentForRent
www.dentforrent.se

Kontakt;
Mikael Lindfors, 079-337 44 32
[email protected]

Ring eller mejla för mer information.

OBS! Rekryteringsbolag undanbedes! Visa mindre

Tandläkare sökes till Lidköping.

Ansök    Sep 29    Lidköpings Tandvård AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård. Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas och har precis flyttat in i helt nya fräscha lokaler centralt i Lidköping. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård. Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förm... Visa mer
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård.
Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas
och har precis flyttat in i helt nya fräscha lokaler centralt i Lidköping. Vi
söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård
och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård.
Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan att kombinera högkvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta mål med goda resultat. Samtidigt som du alltid eftersträvar att ge dina patienter bästa möjliga vård, är du självklart även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar med en positiv arbetsanda. Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Kliniken har goda möjligheter till kommunikation samt parkering. Samtliga utrymmen i kliniken är nyrenoverade med helt ny utrustning vilket borgar för en god arbetsmiljö. För närvarande arbetar två tandläkare samt två sköterskor på kliniken, på sikt kommer ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist anställas.
Heltid och fast anställning med tillträde 1/1 2021 erbjuds samt lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta.
Tommy Packalen
Telefon 0708869873 alternativt
[email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Tandläkare sökes till mobil verksamhet!

Ansök    Okt 23    H.F. Oral Care AB    Tandläkare
Är du på jakt efter något nytt och vill jobba på ett innovativt privat företag med fokus på att erbjuda tandvård för en god munhälsa – hela livet? Just nu söker vi dig som är leg tandläkare till vår mobila verksamhet i Västra Götaland. Om Oral Care Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänklini... Visa mer
Är du på jakt efter något nytt och vill jobba på ett innovativt privat företag med fokus på att erbjuda tandvård för en god munhälsa – hela livet?
Just nu söker vi dig som är leg tandläkare till vår mobila verksamhet i Västra Götaland.


Om Oral Care
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med över 30 års branscherfarenhet. Idag är vi över 350 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil hemtandvård för äldre och sjuka patienter.
Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, sex kliniker i Stockholmstrakten samt i Oslo, Norge. Planen är att expandera ytterligare.
För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Om tjänsten
Oral Cares mobila verksamhet i Västra Götaland expanderar och är nu i behov av ytterligare en legitimerad och erfaren tandläkarkollega som vill arbeta hos oss i Skaraborgsområdet med omnejd.
Tjänsten är på deltid med tillträde enligt överenskommelse.
Som tandläkare i vår mobila verksamhet kommer du tillsammans med en tandsköterska att åka ut till exempelvis ett äldreboende där du utför tandvård inom ramen för det reformerade tandvårdsstödet, det vill säga nödvändig tandvård.
Du kommer i din tjänst att få tillgång till företagsbil och bland dina arbetsredskap hittar du även en laptop och har möjlighet att få en företagsmobil.
På Oral Care välkomnas du att arbeta tillsammans med vårt glada team nära patienterna där du varje dag gör skillnad och bidrar till en ökad livskvalitet. Vi på Oral Care välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.


Oral Care erbjuder vår framtida kollega:
En trygg anställning med attraktivt löneläge
Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
Goda möjligheter till kompetensutveckling.
Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.


För att trivas hos oss ser vi att du som söker:
Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
Är en lösningsorienterad, flexibel och anpassningsbar problemlösare.
Har tålamod och inger förtroende till patienten.
Känner ansvar för att våra patienter får bästa möjliga vård.
Är trygg i dig själv och din roll.
P g a journalföring och övrig administration kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.
Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandläkare, Magasinsgatan Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt so... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi söker en eller två tandläkare.

Kliniken ligger centralt i Lidköping och har nära till Vänerns vackra natur med flera badplatser. I närheten finns flera golfbanor och möjlighet till båt och friluftsliv. Lidköping är en stad som expanderar.

Gå gärna in på www.lidkoping.se

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Hos oss är alltid kvalité och patienten i fokus.

På Folktandvården Magasinsgatan erbjuder vi dig ett stimulerande och utmanande jobb. Vi har 8 behandlingsrum i fräscha lokaler. På kliniken arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi arbetar med lustgasbehandlingar. Vi söker tandläkare som har viljan att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi har ett stort kundunderlag av barn och vuxna och behöver utöka våra möjligheter att hjälpa alla som söker sig till oss.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av/intresse för protetik eller kirurgi.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandläkare sökes till Lidköping.

Ansök    Jun 15    Lidköpings Tandvård AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård. Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas och kommer att flytta till nya fräscha lokaler i början av september. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård. Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan ... Visa mer
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård.
Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas och kommer att flytta till nya fräscha lokaler i början av september. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård.
Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan att kombinera högkvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta mål med goda resultat. Samtidigt som du alltid eftersträvar att ge dina patienter bästa möjliga vård, är du självklart även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar med en positiv arbetsanda. Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Kliniken är lokaliserad centralt i Lidköping med goda möjligheter till kommunikation samt parkering. Samtliga utrymmen i kliniken kommer vara nyrenoverade med bland annat 4 behandlingsrum med helt ny utrustning vilket kommer borga för en god arbetsmiljö. För närvarande arbetar en tandläkare samt två sköterskor på kliniken, på sikt kommer ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist anställas. Heltid och fast anställning med tillträde 1/9 2020 samt lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta.
Tommy Packalen
Telefon 0708869873 alternativt [email protected] Visa mindre

Tandläkare sökes till Lidköping.

Ansök    Dec 27    Lidköpings Tandvård AB    Tandläkare
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård. Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas och kommer att flytta till nya fräscha lokaler under våren. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård. Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan att kombin... Visa mer
Tandläkare sökes till Lidköpings Tandvård.
Lidköpings Tandvård är i en expansionsfas och kommer att flytta till nya fräscha lokaler under våren. Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet av tandvård och som vill vara med att skapa och utveckla Lidköpings bästa tandvård.
Du sätter högt värde på kvalitet och service samt uppskattar att arbeta med stimulerande uppgifter i en utvecklande miljö. Du är social och har förmågan att kombinera högkvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande. Du förväntas arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta mål med goda resultat. Samtidigt som du alltid eftersträvar att ge dina patienter bästa möjliga vård, är du självklart även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar med en positiv arbetsanda. Du måste ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Kliniken är lokaliserad centralt i Lidköping med goda möjligheter till kommunikation samt parkering. Samtliga utrymmen i kliniken kommer vara nyrenoverade med bland annat 4 behandlingsrum med helt ny utrustning vilket kommer borga för en god arbetsmiljö. För närvarande arbetar en tandläkare samt två sköterskor på kliniken, på sikt kommer ytterligare en tandsköterska samt en tandhygienist anställas. Heltid och fast anställning med tillträde under våren 2020 samt lön efter överenskommelse.
För mer information kontakta.
Tommy Packalen
Telefon 0708869873 alternativt [email protected] Visa mindre

Tandläkare, Rörstrand Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Rörstrand har 11 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 18 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-17.00 måndag till fredag.

Folktandvården Rörstrand är en av Folktandvårdens VFU/KUT-kliniker och tar emot studenter som kompletterar sin utbildning vid Göteborgs universitet för att få svensk legitimation.

Folktandvården Rörstrand är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och är engagerade i flera olika forskningsprojekt.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du ska uppskatta att arbeta i team med våra duktiga tandhygienister och tandsköterskor.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandläkare, Magasinsgatan Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt so... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi söker en eller två tandläkare.

Kliniken ligger centralt i Lidköping och har nära till Vänerns vackra natur med flera badplatser. I närheten finns flera golfbanor och möjlighet till båtliv. Lidköping är en stad som expanderar.

Gå gärna in på www.lidkoping.se

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Hos oss är alltid kvalité och patienten i fokus.

På Folktandvården Magasinsgatan erbjuder vi dig ett stimulerande och utmanande jobb. Vi har 8 behandlingsrum i fräscha lokaler. På kliniken arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi arbetar med lustgasbehandlingar. Vi söker tandläkare som har viljan att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi har ett stort kundunderlag av barn och vuxna och behöver utöka våra möjligheter att hjälpa alla som söker sig till oss.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandläkare, Magasinsgatan Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi söker en eller två tandläkare.

Kliniken ligger centralt i Lidköping och har nära till Vänerns vackra natur med flera badplatser och ett rikt friluftsliv. Lidköping är en stad som expanderar. Gå gärna in på www.lidkoping.se

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Hos oss är alltid kvalité och patienten i fokus.

På Folktandvården Magasinsgatan erbjuder vi dig ett stimulerande och utmanande jobb. Vi har 8 behandlingsrum i fräscha lokaler. På kliniken arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Vi arbetar med lustgasbehandlingar. Vi söker tandläkare som har viljan att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.

Vi har ett stort kundunderlag av barn och vuxna och behöver utöka våra möjligheter att hjälpa alla som söker sig till oss.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du prioriterar orsaksinriktad behandling och gillar hälsokommunikation för att motivera till egenvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Är du driven tandläkare?

Ansök    Aug 26    Dentforrent Sweden AB    Tandläkare
DentForRent är ett rekrytering och bemanningsföretag inom tandvården.Vi söker nu för kunds räkning en Leg Tandläkare till klinik centrala Grästorp. OM ARBETSPLATSEN:Vi arbetar på en trevlig och modern tandvårdsklinik där patienter och medarbetare trivs. Vi är ett litet men sammansvetsat team som levererar högkvalitativ allmäntandvård. Nu söker vi en ny kollega, en Leg tandläkare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Praktikens vision är att var... Visa mer
DentForRent är ett rekrytering och bemanningsföretag inom tandvården.Vi söker nu för kunds räkning en Leg Tandläkare till klinik centrala Grästorp. OM ARBETSPLATSEN:Vi arbetar på en trevlig och modern tandvårdsklinik där patienter och medarbetare trivs. Vi är ett litet men sammansvetsat team som levererar högkvalitativ allmäntandvård. Nu söker vi en ny kollega, en Leg tandläkare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Praktikens vision är att vara en trivsam arbetsplats som hela tiden utvecklas i arbetet med att möta en nöjd patient. OM DIG:Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som legitimerad tandläkare. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du värdesätter ditt arbete och fokuserar på att göra behandlingen för patienten så smidigt, skickligt och kvalitativt som möjligt. Då vi har stort fokus på bemötande och kommunikation är det därför av stor vikt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Stämmer detta in på dig?Skicka då in din ansökan redan idag, kanske det bästa beslutet i din karriär! Om anställningsvillkoren:Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse, möjlighet till omgående tillträde. Hel eller del-tidstjänst. VI ERBJUDER DIG:Omväxlande och givande arbeteEn arbetsplats i modern miljö God lön och goda arbetsvillkor  Ansökningen sker via DentForRentKontakt;Ena Begovic 079- 33 44 301Ina Brakl 079- 337 44 32Mejl; [email protected] eller mejla för mer information. DentForRent; Vi är en hjälpande hand till att skapa en bättre vård helt enkelt! Visa mindre

Tandläkare, Rörstrand Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Rörstrand har 11 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 19 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-17.00 måndag till fredag.

Folktandvården Rörstrand är en av Folktandvårdens VFU/KUT-kliniker och tar emot studenter som kompletterar sin utbildning vid Göteborgs universitet för att få svensk legitimation.

Folktandvården Rörstrand är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och är engagerade i flera olika forskningsprojekt.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du ska uppskatta att arbeta i team med våra duktiga tandhygienister och tandsköterskor.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandläkare , Magasinsgatan Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi söker en eller två tandläkare.

Kliniken ligger centralt i Lidköping och har nära till Vänerns vackra natur med flera badplatser. I närheten finns flera golfbanor och möjlighet till båtliv.

Gå gärna in på www.lidkoping.se

Lidköping är en stad som expanderar.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Magasinsgatan har 8 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 17 medarbetare. Vi arbetar med lustgasbehandlingar.

Klinikens öppettider är 07.30-17.00 måndag till fredag.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandläkare , Magasinsgatan Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi söker en eller två tandläkare.

Kliniken ligger centralt i Lidköping och har nära till Vänerns vackra natur med flera badplatser. I närheten finns flera golfbanor och möjlighet till båtliv.

Gå gärna in på www.lidkoping.se

Lidköping är en stad som expanderar.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Magasinsgatan har 8 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 17 medarbetare. Resurstandläkare inom endodonti finns. Vi arbetar med lustgasbehandlingar.

Klinikens öppettider är 07.30-17.00 måndag till fredag.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.
Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandläkare sökes för anställning eller ägarskap i Lidköping

Efter 35 år går vår underbara tandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping. OM OSS I sambandmed detta beslöt vi oss för att köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på, för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjliga tandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger i Lidköping och vi planerar att flytta in i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum och med helt ny utrustning. VEM VI SÖKER... Visa mer
Efter 35 år går vår underbara tandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping.

OM OSS

I sambandmed detta beslöt vi oss för att köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på, för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjliga tandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger i Lidköping och vi planerar att flytta in i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum och med helt ny utrustning.

VEM VI SÖKER

En tandläkare som är trygg i sig själv och sin roll. En kollega som inte har svårt för att arbeta självständigt och tycker om att ha ordning och reda på sin arbetsplats. Vi ser gärna att du tycker om och har lätt för att skapa goda relationer med dina patienter och kollegor. Om du tror att det vore spännande att lära känna oss bättre och vara med på en resa som vi skapar tillsammans, där du är delaktig och formar verksamheten till att bli din drömarbetsplats, då bör du söka utan CV redan idag.

- Krav: Legitimerad tandläkare
- Krav: Bra språkkunskaper i svensk
- Meriterande: Några års klinisk erfarenhet men det är inget krav

VI ERBJUDER

Det är viktigt för att vi fungerar som ett team och har roligt tillsammans på jobbet. Att vi känner tillit för varandra och varandras kompetenser. Vårt mål är att du som tandläkare ska känna trygghet, arbetsglädje och få möjligheter att utvecklas hos oss. På vår klinik erbjuder vi även undersökning och behandlingar för flyg- och dykpersonal, vilket du kommer att få gå en utbildning inom. För rätt person finns det även möjlighet till delägarskap.

- Tillsvidareanställning, delägarskap eller övertag
- Bra arbetstider: Mån - Fre
- Möjlighet till delägarskap för rätt person
- Bra villkor och lön (öppen för fast + provision)
- Utvecklingsmöjligheter och utbildningar

SÅ HÄR REKRYTERAR VI

I samband med denna rekrytering samarbetar vimed Tandfakta dentalrekrytering (https://tandfakta.se).

Du söker jobbet enkelt genom att klicka på knappen "Ansök med eller utan CV" och besvara 3 snabba urvalsfrågor.

Nästa steg:
Inom ett par minuter får du ett bekräftelsemail med information om att vi har mottagit din ansökan och om hur din rekryteringsprocess kommer att gå till. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum går ut.

Kontakt:
Vid eventuella frågor om tjänsten och din rekryteringsprocess, vänligen kontakta ansvarig rekryteringschef, Jashar Samadi på telefonnummer 0709220250 eller maila [email protected]

Om Tandfakta - dentalrekrytering

Tandfakta är ett rekryteringsföretag nischat inom dentalbranschen, med Sveriges största yrkesnätverk och kandidatdatabas med över 10.000 yrkesverksamma inom Svensk tandvård. Vårt team består av utbildad tandvårdspersonal och utbildade rekryteringskonsulter med gedigen erfarenhet inom dental- och rekryteringsbranschen. Det som gör oss unika är inte vad vi gör, utan hur vi gör det! Med kompetensbaserade rekryteringsprocesser ser vi alltid till att hitta rätt kandidat till rätt position, med största fokus på kandidatupplevelsen för dig som vår kandidat. Connecta med oss på www.tandfakta.se (http://www.tandfakta.se) om du söker jobb eller personal inom tandvård Visa mindre

Lidköpings Tandvård söker sin nästa tandläkare!

Efter 35 år går vår underbara tandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping. OM OSS I sambandmed detta beslöt vi oss för att köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på, för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjliga tandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger i Lidköping och vi planerar att flytta in i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum och med helt ny utrustning. VEM VI SÖKER ... Visa mer
Efter 35 år går vår underbara tandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping.
OM OSS

I sambandmed detta beslöt vi oss för att köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på, för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjliga tandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger i Lidköping och vi planerar att flytta in i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum och med helt ny utrustning.

VEM VI SÖKER

En tandläkare som är trygg i sig själv och sin roll. En kollega som inte har svårt för att arbeta självständigt och tycker om att ha ordning och reda på sin arbetsplats. Vi ser gärna att du tycker om och har lätt för att skapa goda relationer med dina patienter och kollegor. Om du tror att det vore spännande att lära känna oss bättre och vara med på en resa som vi skapar tillsammans, där du är delaktig och formar verksamheten till att bli din drömarbetsplats, då bör du söka utan CV redan idag.

- Krav: Legitimerad tandläkare
- Krav: Bra språkkunskaper i svensk
- Meriterande: Några års klinisk erfarenhet men det är inget krav

VI ERBJUDER

Det är viktigt för att vi fungerar som ett team och har roligt tillsammans på jobbet. Att vi känner tillit för varandra och varandras kompetenser. Vårt mål är att du som tandläkare ska känna trygghet, arbetsglädje och få möjligheter att utvecklas hos oss. På vår klinik erbjuder vi även undersökning och behandlingar för flyg- och dykpersonal, vilket du kommer att få gå en utbildning inom. För rätt person finns det även möjlighet till delägarskap.

- Tillsvidareanställning Heltidstjänst
- Bra arbetstider: Mån - Fre
- Möjlighet till delägarskap för rätt person
- Bra villkor och lön (öppen för fast + provision)
- Utvecklingsmöjligheter och utbildningar

SÅ HÄR REKRYTERAR VI

I samband med denna rekrytering samarbetar Lidköpings Tandvård (https://lidkopingstandvard.se) med Tandfakta dentalrekrytering (https://tandfakta.se).

Du söker jobbet enkelt genom att klicka på knappen "Ansök med eller utan CV" och besvara 3 snabba urvalsfrågor.

Nästa steg:
Inom ett par minuter får du ett bekräftelsemail med information om att vi har mottagit din ansökan och om hur din rekryteringsprocess kommer att gå till. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum går ut.
Sista ansökningsdatum: 2019-05-31.

Kontakt:
Vid eventuella frågor om tjänsten och din rekryteringsprocess, vänligen kontakta ansvarig rekryteringschef, Jashar Samadi på telefonnummer 0709220250 eller maila [email protected]

Obs: Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Om Tandfakta - dentalrekrytering

Tandfakta är ett rekryteringsföretag nischat inom dentalbranschen, med Sveriges största yrkesnätverk och kandidatdatabas med över 10.000 yrkesverksamma inom Svensk tandvård. Vårt team består av utbildad tandvårdspersonal och utbildade rekryteringskonsulter med gedigen erfarenhet inom dental- och rekryteringsbranschen. Det som gör oss unika är inte vad vi gör, utan hur vi gör det! Med kompetensbaserade rekryteringsprocesser ser vi alltid till att hitta rätt kandidat till rätt position, med största fokus på kandidatupplevelsen för dig som vår kandidat. Connecta med oss på www.tandfakta.se (http://www.tandfakta.se) om du söker jobb eller personal inom tandvård Visa mindre

Lidköpings Tandvård söker sin nästa tandläkare!

Efter 35 år går vår underbaratandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping. OM OSSI samband med detta beslöt vi ossatt köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på,för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjligatandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger iLidköping och vi planerar att flyttain i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum, medhelt nyutrustning. VEM VI SÖKEREn tandläkare som... Visa mer
Efter 35 år går vår underbaratandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping.
OM OSSI samband med detta beslöt vi ossatt köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på,för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjligatandvård till våra trogna patienter.
Kliniken ligger iLidköping och vi planerar att flyttain i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum, medhelt nyutrustning.

VEM VI SÖKEREn tandläkare som är trygg i sig själv och sin roll. En kollega som inte har svårt för att arbeta självständigt och tycker om att ha ordning och reda på sin arbetsplats. Vi ser gärna att du tycker om och har lätt för att skapa goda relationer med dina patienter och kollegor.

Om du tror att det vore spännande att lära känna oss bättre och vara med på en resa som vi skapar tillsammans, där du är delaktig och formar verksamheten till att bli din drömarbetsplats, då bör du söka utan CVredan idag.

- Krav: Legitimerad tandläkare
- Krav: Bra språkkunskaper i svensk
- Meriterande: Några års klinisk erfarenhet men det äringet krav

VI ERBJUDERDet är viktigt för att vi fungerar som ett team och harroligt tillsammans på jobbet. Att vi känner tillit för varandra och varandras kompetenser. Vårtmål är att du som tandläkare ska känna trygghet, arbetsglädje och få möjligheter att utvecklas hos oss.

Då vår klinik även erbjuder undersökning och behandlingar för flyg- och dykpersonal, kommer du att få gå en utbildning i detta. För rätt person finns det även möjlighet till delägarskap.

- Tillsvidareanställning
- Heltidstjänst
- Bra arbetstider:Mån - Fre
- Möjlighet till delägarskap
- Bra villkor och lön (öppen för fast + provision)
- Utvecklingsmöjligheter och utbildningar

SÅ HÄR REKRYTERAR VII samband meddenna rekrytering samarbetar Lidköpings Tandvårdmed Tandfakta dentalrekrytering. (https://jobb.tandfakta.se/jobs/www.tandfakta.se)
Du söker jobbet enkelt genom att klicka på knappen"Ansök med eller utan CV" och besvara 3 snabba urvalsfrågor.

Nästa steg:
Inomett parminuter får duett bekräftelsemail med information om att vihar mottagit din ansökan och omhur din rekryteringsprocess kommer att gå till.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum går ut.
Sista ansökningsdatum:2019-05-31.

Vid eventuella frågor om tjänsten och din rekryteringsprocess, vänligen kontakta ansvarig rekryteringschef,Jashar Samadi på telefonnummer 0709220250 eller maila [email protected] (mailto:[email protected])Obs:Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Om Tandfakta - dentalrekrytering

Tandfakta är ett rekryteringsföretag nischat inom dentalbranschen och har Sveriges största yrkesnätverk och kandidatdatabas med över 10.000 yrkesverksamma inom Svensktandvård. Vår teambestår av utbildad tandvårdspersonal och utbildade rekryteringskonsulter med gedigen erfarenhet inom dental- och rekryteringsbranschen.
Det som gör oss unika är inte vad vi gör, utan hur vi gör det!Med kompetensbaserade rekryteringsprocesser ser vi alltid till att hitta rätt kandidat till rätt position, med största fokus på kandidatupplevelsen för dig som vår kandidat.
Connecta med oss på www.tandfakta.se (http://www.tandfakta.se)om du söker jobb eller personal inom tandvård. Visa mindre

Tandläkare , Rörstrand Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Om jobbet Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du är även med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Rörstrand har 11 behandlingsrum. Här arbetar 6 tandläkare, 4 tandhygienister och 12 tandsköterskor. Sammanlagt är vi 22 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.00-17.00 måndag till fredag.

Folktandvården Rörstrand är en av Folktandvårdens VFU/KUT-kliniker och tar emot studenter som kompletterar sin utbildning vid Göteborgs universitet för att få svensk legitimation.

Folktandvården Rörstrand är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och är engagerade i flera olika forskningsprojekt.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Du ska uppskatta att arbeta i team med våra duktiga tandhygienister och tandsköterskor.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till 9 maj 2019 klockan 13-17. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Lidköpings Tandvård söker sin nästa tandläkare!

Efter 35 år går vår underbara tandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping.OM OSS I sambandmed detta beslöt vi oss för att köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på, för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjliga tandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger i Lidköping och vi planerar att flytta in i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum och med helt ny utrustning. VEM VI SÖKER ... Visa mer
Efter 35 år går vår underbara tandläkare i pension och därför söker vi nu en tandläkare till vår väletablerade klinik i centrala Lidköping.OM OSS

I sambandmed detta beslöt vi oss för att köpa upp kliniken vi älskar att arbeta på, för att kunna fortsätta erbjuda bästa möjliga tandvård till våra trogna patienter. Kliniken ligger i Lidköping och vi planerar att flytta in i nya fräscha lokaler med 2-4 behandlingsrum och med helt ny utrustning.

VEM VI SÖKER

En tandläkare som är trygg i sig själv och sin roll. En kollega som inte har svårt för att arbeta självständigt och tycker om att ha ordning och reda på sin arbetsplats. Vi ser gärna att du tycker om och har lätt för att skapa goda relationer med dina patienter och kollegor. Om du tror att det vore spännande att lära känna oss bättre och vara med på en resa som vi skapar tillsammans, där du är delaktig och formar verksamheten till att bli din drömarbetsplats, då bör du söka utan CV redan idag.

- Krav: Legitimerad tandläkare
- Krav: Bra språkkunskaper i svensk
- Meriterande: Några års klinisk erfarenhet men det är inget krav

VI ERBJUDER

Det är viktigt för att vi fungerar som ett team och har roligt tillsammans på jobbet. Att vi känner tillit för varandra och varandras kompetenser. Vårt mål är att du som tandläkare ska känna trygghet, arbetsglädje och få möjligheter att utvecklas hos oss. På vår klinik erbjuder vi även undersökning och behandlingar för flyg- och dykpersonal, vilket du kommer att få gå en utbildning inom. För rätt person finns det även möjlighet till delägarskap.

- Tillsvidareanställning Heltidstjänst
- Bra arbetstider: Mån - Fre
- Möjlighet till delägarskap för rätt person
- Bra villkor och lön (öppen för fast + provision)
- Utvecklingsmöjligheter och utbildningar

SÅ HÄR REKRYTERAR VI

I samband med denna rekrytering samarbetar Lidköpings Tandvård (https://lidkopingstandvard.se) med Tandfakta dentalrekrytering (https://tandfakta.se).

Du söker jobbet enkelt genom att klicka på knappen "Ansök med eller utan CV" och besvara 3 snabba urvalsfrågor.

Nästa steg:
Inom ett par minuter får du ett bekräftelsemail med information om att vi har mottagit din ansökan och om hur din rekryteringsprocess kommer att gå till. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatum går ut.
Sista ansökningsdatum: 2019-05-31.

Kontakt:
Vid eventuella frågor om tjänsten och din rekryteringsprocess, vänligen kontakta ansvarig rekryteringschef, Jashar Samadi på telefonnummer 0709220250 eller maila [email protected]

Obs: Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR.

Om Tandfakta - dentalrekrytering

Tandfakta är ett rekryteringsföretag nischat inom dentalbranschen, med Sveriges största yrkesnätverk och kandidatdatabas med över 10.000 yrkesverksamma inom Svensk tandvård. Vårt team består av utbildad tandvårdspersonal och utbildade rekryteringskonsulter med gedigen erfarenhet inom dental- och rekryteringsbranschen. Det som gör oss unika är inte vad vi gör, utan hur vi gör det! Med kompetensbaserade rekryteringsprocesser ser vi alltid till att hitta rätt kandidat till rätt position, med största fokus på kandidatupplevelsen för dig som vår kandidat. Connecta med oss på www.tandfakta.se (http://www.tandfakta.se) om du söker jobb eller personal inom tandvård Visa mindre

Specialisttandläkare , ortodonti Lidköping

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Specialistkliniken för ortodonti Lidköping  har 9 medarbetare. Vid klinikerna utförs specialisttandvård i ortodonti. Vi har en omfattande ... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Specialistkliniken för ortodonti Lidköping  har 9 medarbetare.

Vid klinikerna utförs specialisttandvård i ortodonti. Vi har en omfattande konsultverksamhet med allmäntandvården och övriga specialistkliniker samt kontinuerlig utbildningsverksamhet mot allmäntandvården.
Specialisttandvården finns representerad inom hela Västra Götaland men vid i huvudsak fem specialisthus som erbjuder specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Dessutom bedriver Folktandvården en omfattande ST-utbildning. 

Om jobbet
Hos oss kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som ortodontist, vilket bland annat innebär patientbehandling, konsultation och utbildning till allmäntandvården samt att bidra till klinikens utvecklingsarbete. Du kommer också att delta i specialistklinikernas multidisciplinära patientarbete.

Om dig
Vi söker dig med specialistbehörighet inom ortodonti. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att hantera olika situationer och individer på ett professionellt sätt samt är van att arbeta delegerat.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar och som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du bör därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Du är nyfiken, engagerad och intresserad av nya möjligheter. Du har en stark lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera.

Vi hoppas också att du tar med dig idéer och en vilja att vara med och utveckla framtidens ortodonti hos oss.

Dina personliga egenskaper är förstås betydelsefulla för oss.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre