Lediga jobb som Maskinmekaniker, industri/varvsindustri i Lidköping

Se lediga jobb som Maskinmekaniker, industri/varvsindustri i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Underhållstekniker 2-skift

Som mekanisk underhållstekniker ansvarar du för att felsöka problem i produktionsprocessen och genomföra reparationer utifrån resultatet av felsökningen. Det är viktigt att du som reparatör har förståelse för att reparationen inte får förändra tillverkningsprocessen, utan att maskinen fortsatt ska kunna producera enligt de kvalitetskrav som vi och våra kunder ställer. Denna position ansvarar också för att förbättra och utveckla befintliga processer. Rollen... Visa mer
Som mekanisk underhållstekniker ansvarar du för att felsöka problem i produktionsprocessen och genomföra reparationer utifrån resultatet av felsökningen. Det är viktigt att du som reparatör har förståelse för att reparationen inte får förändra tillverkningsprocessen, utan att maskinen fortsatt ska kunna producera enligt de kvalitetskrav som vi och våra kunder ställer. Denna position ansvarar också för att förbättra och utveckla befintliga processer.
Rollen innebär att du tar ansvar för att återkoppling sker till berörda parter, om arbetet är färdigt alternativt vilka åtgärder som kvarstår,
bidrar med idéer och delar med dig av kunskap, har förmåga att se vad som behöver göras och tar initiativ, följer beslut och deadlines, flaggar i tid vid problem. Har god förmåga att samarbeta med olika personer inom företagets alla avdelningar och vilja att lära nytt.
Du ingår i ett team med 4 st Underhållstekniker och 2st processtekniker och en automationselektriker. Du och gruppen sköter avhjälpande och förebyggande underhåll samt reservdelshantering.
Du behöver ha en positiv attityd och vara serviceinriktad samt ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Visa mindre

Projekttekniker underhåll till Automotive Components Floby AB

Arbetsbeskrivning Automotive Components Floby AB (AC Floby) söker mekaniker till projekt som underhålls representant vid maskininköp. Vi behöver din kompetens och erfarenhet från underhåll för att säkerställa god livslängdsekonomi samt hög driftsäkerhet utefter produktionens behov och krav. Automotive Components Floby AB (AC Floby) är ett välkänt företag som tillverkar bromsskivor, hjulnav och vevstakar till flera fordonskunder runt om i världen. AC Floby ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Automotive Components Floby AB (AC Floby) söker mekaniker till projekt som underhålls representant vid maskininköp. Vi behöver din kompetens och erfarenhet från underhåll för att säkerställa god livslängdsekonomi samt hög driftsäkerhet utefter produktionens behov och krav.
Automotive Components Floby AB (AC Floby) är ett välkänt företag som tillverkar bromsskivor, hjulnav och vevstakar till flera fordonskunder runt om i världen. AC Floby AB är en viktig aktör inom fordonsindustrin och tillverkar alla produkter enligt högst gällande industristandarden vad gäller kvalitet, precision och miljöpåverkan.

I fabriken i Floby har vi tillverkat produkter för bilindustrin sedan 1957. Idag arbetar cirka 550 personer på fabriken. Här kommer du till en arbetsplats där du får stor möjlighet till personlig utveckling! 

Ansvarsområden
• Ingå i olika projektteam och aktivt bidra till att projekten uppnår bästa resultat utefter livslängdsekonomi
• Leda underhållsfrågor i projekt mot uppsatta mål samt följa upp och driva korrigerande aktiviteter vid behov
• Ta lärdom av genomförda projekt för att ständigt utveckla projektprocesserna
• Aktivt bidragande och utvecklande av arbetsmiljön inom projekt och egen avdelning
• Samordna och coacha vid underhållsaktiviteter i projektens genomförandeprocess
• Engagera, motivera, stimulera och utveckla medarbetare och team
• Skapa delaktighet i och utveckla vårt produktionssystem

Kvalifikationer
• Teknisk utbildning med mekanisk inriktning
• Erfarenhet från industri eller annan verksamhet med avseende på underhåll
• Erfarenhet av och kunskap inom bearbetning, hydraulik, pneumatik och upphandling är meriterande
• Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
• Generella IT-kunskaper Office (Excel, Word och Powerpoint), CAD är meriterande

Vi är engagerade, kunniga och stolta medarbetare som genom samarbete och teamarbete arbetar för att företagets leveranser ska överträffa våra kunders förväntningar. Som person är du strukturerad med god analytisk förmåga och känsla för helheten. Du är ödmjuk, involverande och positiv. Samt målmedveten och drivande för att nå högt ställda mål. Du har också en god samarbets- och kommunikativ förmåga. Och ser utmaningar som en möjlighet att utvecklas. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Automotive Components Floby AB har i den här rekryteringsprocessen samarbete med Randstad AB. Anställningen kommer ske direkt hos Automotive Components Floby AB och Randstad AB hjälper endast till i rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 2019-11-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petra Pettersson, [email protected]

Om företaget Visa mindre

UVA LIDKÖPING söker service- och maskintekniker

UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företag... Visa mer
UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 350 MSEK/år. 

Läs mer på www.uvalidkoping.com


Dina arbetsuppgifter
I rollen som service- och maskintekniker har du ett varierat arbetsinnehåll där du monterar, installerar, driftsätter och provkör företagets precisionsslipmaskiner vid tillverkningsenheten i Lidköping. Tjänsten innebär regelbunden kontakt med kunder och dotterbolag. Detta inkluderar emellanåt besök, företrädesvis utomlands, där du är på plats och utför installationer, service samt utbildning av kundens personal.


Din profil
Vi söker en självständig, analytisk och tekniskt intresserad person med ett praktiskt handlag. Du är duktig på att lyssna in och förstå kundens behov och har ett positivt, flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt. 

Vi tror att en teknisk utbildningsbakgrund på gymnasienivå eller högre i kombination med en god teknisk förståelse är en förutsättning för att lyckas i rollen. Tidigare arbetslivserfarenhet inom området är meriterande men inget krav. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, där ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Vi ser ökad mångfald som en stor tillgång för vår verksamhet!


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34.

Urval sker löpande med start vecka 30. 


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre