Lediga jobb som Maskinist, energi i Lidköping

Se lediga jobb som Maskinist, energi i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Skiftgående bränlsemaskinist

Ansök    Jan 12    Lidköping Energi AB    Maskinist, energi
Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som skiftgående bränslemaskinist med vår produktion av fjärrvärme och el. Produktionsanläggningen består av 9 pannor varav huvuddelen av energin produceras i våra tre avfallspannor. Bränslet bearbetas i två kvarnlinjer. Du kommer att ingå i vårt bränsleteam under ledning av bränslechef. Arbetet består av att styra och att övervaka malningsprocessen via kvarnens kontrollrum, såväl som praktiska uppgifter ute i pr... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som skiftgående bränslemaskinist med vår produktion av fjärrvärme och el.

Produktionsanläggningen består av 9 pannor varav huvuddelen av energin produceras i våra tre avfallspannor. Bränslet bearbetas i två kvarnlinjer. Du kommer att ingå i vårt bränsleteam under ledning av bränslechef. Arbetet består av att styra och att övervaka malningsprocessen via kvarnens kontrollrum, såväl som praktiska uppgifter ute i produktionsanläggningen. Även förebyggande underhåll såsom städ, rondering samt övrigt förekommande uppgifter inom framför allt bränsleberedning men även andra avdelningar ingår.

Vi är ISO 14001-certifierade och lägger stor vikt på miljöfrågor. Förståelse för bränslekvaliténs påverkan på förbränningen samt dess inverkan på miljön gör att du som bränslemaskinist har en stor del i att vi når våra mål.

 

Din profil

Vi söker dig som har teknisk grundutbildning eller motsvarande och ser gärna att du har erfarenhet från arbete i processindustri. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ samt är lösningsfokuserad. Datorvana samt truck/lastmaskinskort är ett krav.

Då teamet är avgörande för resultat och trivsel, så lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete i en verksamhet som kombinerar hög kompetens med en vilja att ständigt utvecklas. Vi bedriver vårt arbete utifrån våra värdeord: ansvar, respekt, professionalitet och engagemang.


Om verksamheten

Lidköping Energi är ett modernt och hållbart energibolag, med professionella och engagerade anställda. På uppdrag av kommunen förser vi vår stad med driftsäker och klimatsmart fjärrvärme som framställs av avfallsprodukter, ett smart sätt att tillvarata en restprodukt som annars inte skulle komma till nytta. Strävan att bidra till ett hållbart samhälle och skapa kostnadseffektiva och uthålligt energisystem genomsyrar hela bolaget. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi verkar och lever i, för Lidköping och är stolta över att vi bidrar till att göra Lidköping till en mer hållbar stad. Visa mindre