Lediga jobb som Kvalitetssamordnare i Lidköping

Se lediga jobb som Kvalitetssamordnare i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Lokal Kvalitetsingenjör Flygunderhåll (L QI FU)

Ansök    Feb 16    Försvarsmakten    Kvalitetssamordnare
• Flygunderhållsenheten (FuE) är den enhet som sköter förebyggande och avhjälpande underhåll på våra Gripenflygplan, samt all den underhållsutrustning som hör till flygplanen. Vi sköter även den dagliga flygtjänsten med klargöring och beredskapshållning. Våra uppgifter är främst riktade nationellt men även internationella uppdrag kan förekomma. 1. Flygunderhållsenheten består av en enhetsledning, 11:e och 12:e Flygunderhållskompaniet samt Flygverkstaden. ... Visa mer
• Flygunderhållsenheten (FuE) är den enhet som sköter förebyggande och avhjälpande underhåll på våra Gripenflygplan, samt all den underhållsutrustning som hör till flygplanen. Vi sköter även den dagliga flygtjänsten med klargöring och beredskapshållning. Våra uppgifter är främst riktade nationellt men även internationella uppdrag kan förekomma. 1. Flygunderhållsenheten består av en enhetsledning, 11:e och 12:e Flygunderhållskompaniet samt Flygverkstaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I arbetet som lokal kvalitetsingenjör flygunderhåll (L QI FU) arbetar du med att hantera flygteknikercertifikat och behörigheter, leda kvalitetsfunktionen inom flygunderhåll samt utveckla lokala rutiner och processer.

Lokal kvalitetsingenjör flygunderhåll är lokal representant för central kvalitetschef flygunderhåll med huvuduppgift att övervaka regeluppfyllnaden inom flygunderhållstjänsten på förbandsnivå.

Du samverkar inom kvalitetsfunktionsområdet och genomför revisioner både lokalt och inom hela flygvapnet.

I din funktion arbetar du med ständiga förbättringar som leder till utveckling av verksamheten och du rapporterar direkt till kvalitetschefer i organisationen vad avser kvalitetssystemet.

Du kommer kontinuerligt att få uppdatera dig och följa utvecklingen i ett antal regelverk inom kvalitetstjänsten samt utfärda behörigheter enligt ledning av flygunderhåll (LFU). 

Kvalifikationer


• Dokumenterad erfarenhet inom flygunderhållstjänst
• Dokumenterad utbildning inom kvalitet eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga.
• B-körkort för manuell växellåda

Meriterande


• Kunskap om de regelverk som styr militärt och civilt flygunderhåll
• Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet, gärna Försvarsmakten
• Kännedom om flygunderhållsverksamhet på förbandsnivå
• Militärt flygteknikercertifikat
• Dokumenterad revisorsutbildning inom reglemente ledning militär luftfart (R LML)
• Genomförd grundläggande militär utbildning (GMU)


Personliga egenskaper 

Som person ser vi att du är, noggrann, systematisk, kommunikativ och är säkerhetsmedveten.

Du besitter en god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter. Du bör ha en mycket god datorvana samt goda kunskaper att läsa och förstå engelska.

Du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (se www.forsvarsmakten.se)

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
•Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning (för ej redan anställda i försvarsmakten)


• Typ av befattning: Civil
• Omfattning: 100%
• Arbetsort: F7 Såtenäs
• Tillträde enligt överenskommelse

Tjänsten innebär genomförande av tjänsteresor, deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation. Friskvård och fysisk träning är en naturlig del av vardagen och för vissa befattningar ställs särskilda krav på fysisk förmåga.  


För upplysningar om befattningen kontakta
Chef Flygunderhållsenheten / Lokal flygunderhållschef, Thomas Liberg, tfn 0510-477589


Fackliga företrädare

Officersförbundet OFR/O, Jan Möller, tfn 0704 – 614 400
Försvarsförbundet OFR/S, Per Gunnarsson, tfn 0510 - 47 77 08
SACO, Ulf Svensson, tfn 0510 - 47 74 63
SEKO, Erling Svensson, tfn 0510 - 47 70 60.


Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-06. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj är en mångsidig och unik flygflottilj. Här finns stridsflyg samt Försvarsmaktens samlade resurs av transport- och specialflyg. Vi genomför grund- och befattningsutbildning av pliktinkallade rekryter samt utbildar alla svenska och utländska Gripenpiloter. Förbandet deltar också i många insatser. I Sverige finns verksamheten på Såtenäs, Malmen, Arlanda och Karlsborg. Utomlands ansvarar vi för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.
Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/f7

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Projektledare, internationellt projekt

Ansök    Jun 22    Lidköpings kommun    Kvalitetssamordnare
Kommunens näringslivsenhet ansvarar för näringslivsfrågor och åtgärder för att främja sysselsättningen och näringslivet i kommunen. Invånare och företag har tillgång till professionell och personlig rådgivning inom en rad områden. Företag och företagare som vill etablera sig i Lidköping kan räkna med att bli väl omhändertagna. Vi hjälper dig med alla kontakter i kommunen, mark, lokaler eller tillståndsfrågor. Vi på kommunens näringslivsenhet har ett... Visa mer
Kommunens näringslivsenhet ansvarar för näringslivsfrågor och åtgärder för att främja sysselsättningen och näringslivet i kommunen. Invånare och företag har tillgång till professionell och personlig rådgivning inom en rad områden.Företag och företagare som vill etablera sig i Lidköping kan räkna med att bli väl omhändertagna. Vi hjälper dig med alla kontakter i kommunen, mark, lokaler eller tillståndsfrågor.Vi på kommunens näringslivsenhet har ett unikt kontaktnät med kompetens och erfarenheter om du vill få fart på utvecklingen av ditt företag. Vi kan hjälpa till med rådgivning/affärsutveckling, kompetens, nätverk eller kontakter – kontakta oss vi hjälper dig snabbt och enkelt.Beskrivning
Lidköpings kommun har under många år haft ett samarbete med Lusaka, huvudstaden i Zambia.

Nu har vi blivit beviljade projektmedel för en fortsättning på vårt upparbetade samarbete och söker därför en erfaren projektledare på deltid. Projektet ska arbeta inom tre teman: cirkulär ekonomi, grön- och blåstrukturer och ungdomsdeltagande.

Projektet heter Climate smart and resilient municipalities, Lidköping and City of Lusaka och har föregåtts av en ett års lång projektutveckling där Lidköpings kommun och Lusaka City Council tillsammans har ringat in gemensamma utmaningar att jobba med framåt. Dessa utmaning utgår från ansatsen, tagen från Lidköpings hållbarhetsprogram, att kommunerna själva inte kan lösa klimatutmaningarna utan behöver samverka i större omfattning med aktörer runt omkring oss som föreningar, företag och särskilt unga personer.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara den övergripande projektledaren för projektet Climate smart and resilient municipalities, Lidköping and City of Lusaka.

Detta innefattar att:

Leda projektet utifrån uppställda projektmål.

Processleda arbetsgruppen för att nå resultat.

Redovisa och förankra projektets arbete i styrgruppen, men även internt i kommunen.

Redovisa och rekvirera medel från ICLD varje år, samt slutredovisa vid projektes slutKvalifikationer
Har en gedigen erfarenhet av projektledning och att arbete med internationella projekt. Gärna med ICLD-finansierade projekt.

Är van processledare och har lätt att skapa relationer och ett gott samarbetsklimat bland involverade parter.

Är en god organisatör då projektledaren bland annat är huvudsaklig samordnare för de konferenser där vi träffas för att planera och utveckla vårt projekt.

Är kommunikativ, driven, lyhörd och har en förmåga att lära.
Erfarenhet från politiskt styrd verksamhet är önskvärt.
Behärskar engelska i både tal och skrift.Villkor
30 % projektanställning i tre år. Möjlighet till större andel tjänst och/eller förlängning kan bli möjlig.

Du behöver kunna vara anställd hos oss, vi kan inte ha uppdraget på konsultbasis.

Tillträde efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Placering i Lidköping. Individuell lönesättning och flexibel arbetstid tillämpas.

Urval i rekryteringen kan komma att ske löpande. Löpande intervjuer from v.30.

Om arbetsgivaren

Det vi gör är viktigt för många, på flera sätt alla dygnets timmar, året om.


Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi gör det bästa här och nu, samtidigt har vi siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens hållbara Lidköping. En resa vi gör tillsammans med dem vi är till för och som vi vill ska präglas av engagemang och modet att testa nytt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för medborgaren, företagaren, föreningen och de som besöker Lidköping. Du har dessutom stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Inkludering och mångfald är lika självklart för oss som för dig.


Nu behöver vi bli fler – varmt välkommen du med till Lidköping vid Vänern.Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kvalitetsutvecklare

Ansök    Jun 17    Lidköpings kommun    Kvalitetssamordnare
Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola och musikskola. Barn & Skola erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn med kvalitativa övergångar för våra barn och elever. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutvec... Visa mer
Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola och musikskola. Barn & Skola erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn med kvalitativa övergångar för våra barn och elever. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Som medarbetare i Barn o Skola är du med och skapar barnens bästa skola som ska ge framtidstro till alla barn och elever.

Vill du vara med och skapa framtidstro för våra elever i Lidköping? Då vill vi att du fortsätter att läsa den här annonsen.

Lidköping - en välkomnande och hållbar kommun med barnens bästa skola för alla barn.

Nu söker vi en kvalitetsutvecklare som vill vara med och driva förvaltningens kvalitets -och utvecklingsarbete. Som kvalitetsutvecklare kommer du att tillhöra kvalitets-och utvecklingsteamet på barn-och skolkontoret. Du arbetar med chefer i kvalitets- och utvecklingsarbete samt driver projekt och utvecklingsgrupper där chefer och pedagoger ingår. Under åren varierar arbetsområdena i tjänsten utifrån de utvecklingsarbete som identifieras och drivs på förskolor och skolor.  Här får du möjlighet till ett varierat arbete i en organisation där kreativitet, samarbete, lyhördhet och öppenhet är viktiga ledord i det dagliga arbetet.

I din roll som kvalitetsutvecklare kommer du att ha särskilt fokus på förvaltningens hållbarhetsarbete, kulturarbete samt under något år framåt tillsammans med rektorer och pedagoger fortsätta att bygga upp den påbörjade kompetensutvecklingsinsatsen för all personal i förskolan.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsutvecklare har du kunskaper i skollag samt läroplaner och övriga styrdokument. Du har förmåga att se samband, helhet och sätta in dessa i ett sammanhang. Du ansvarar för att tillsammans med kollegor i kvalitets- och utvecklingsteamet skapa en enhetlig, tydlig och sammanhållen process för förvaltningens kvalitets-och utvecklingsarbete. Du kommer också att ta fram underlag, följa upp och analysera olika resultat på kommun- och enhetsnivå.

Kvalifikationer
Högskoleexamen med pedagogisk inriktning
Du ska ha en god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har ett analytiskt- och strukturerat förhållningssätt samt är van att driva processer.
Du har ett stort driv och engagemang för att skapa rätt förutsättningar för våra barn och elever.
Du är bra på att skapa relationer, samarbeta och sätter det kollegiala lärandet främst.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Villkor
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kvalitetskoordinator till Utbildning & Arbetsmarknad

Ansök    Maj 31    Lidköpings kommun    Kvalitetssamordnare
Beskrivning Utbildning & Arbetsmarknad består i huvudsak av två verksamheter, De la Gardiegymnasiet och Arbetsmarknad och vuxenutbildning. De la Gardiegymnasiet, en av Sveriges största gymnasieskolor, erbjuder ett stort utbud av program och kurser. Med över 2 000 elever och 300 anställda är det en skola full av liv och möjligheter. Skolan leds av en gymnasiechef och är idag indelad i sju enheter som leds av varsin rektor samt en serviceenhet som leds av... Visa mer
Beskrivning
Utbildning & Arbetsmarknad består i huvudsak av två verksamheter, De la Gardiegymnasiet och Arbetsmarknad och vuxenutbildning.

De la Gardiegymnasiet, en av Sveriges största gymnasieskolor, erbjuder ett stort utbud av program och kurser. Med över 2 000 elever och 300 anställda är det en skola full av liv och möjligheter. Skolan leds av en gymnasiechef och är idag indelad i sju enheter som leds av varsin rektor samt en serviceenhet som leds av gymnasiechefen. Arbetsmarknad och vuxenutbildning som leds av arbetsmarknad- och vuxenutbildningschef bedriver eftergymnasiala utbildningar, men även Komvux som sker i samarbete med Essunga, Grästorp, Götene och Vara kommuner. En annan del av verksamheten är KAA, flyktingmottagning och arbetsmarknadsenheten. Arbetsmarknad och vuxenutbildning har drygt 130 anställda och totalt är det cirka 2 000 studerande på hel- eller deltid.


Arbetsuppgifter
I rollen som kvalitetskoordinator kommer du att arbeta med övergripande kvalitetsfrågor för att stödja verksamheten och dess olika chefer. Det innebär analys-, uppföljning och utvärderingsarbete mot de uppsatta målen. Som kvalitetskoordinator är du en nyckelfunktion i länkningen mellan den kommunala och statliga uppföljningen utifrån skollagen. En annan väsentlig arbetsuppgift är att tillsammans med förvaltningens chefer ständigt analysera behovet av kompetensutveckling på strukturnivå i syfte att säkerställa att arbetet bedrivs på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Arbetet är både självständigt och teamorienterat.

Du rapporterar direkt till Utbildningschef och är föredragande i den politiska nämnden. Att representera Utbildning & Arbetsmarknad i olika kommungemensamma grupper/projekt är också en del i uppdraget.


Kvalifikationer
Vi ser att du har utbildning inom utbildningsväsendet, lärarutbildning eller motsvarande, gärna magister- eller licentiatexamen. Vi ser vidare att du har erfarenhet av att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom de frivilliga skolformerna samt kunskap i skoljuridik. God förmåga att kunna ta till sig och omsätta både kommunala och statliga styrdokument är en förutsättning för att lyckas i detta uppdrag.


Villkor
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde snarats, enlig överenskommelse.Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kvalitetsutvecklare

Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola och musikskola. Barn & Skola erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn med kvalitativa övergångar för våra barn och elever. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutvec... Visa mer
Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, grundsärskola och musikskola. Barn & Skola erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn med kvalitativa övergångar för våra barn och elever. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Som medarbetare i Barn o Skola är du med och skapar barnens bästa skola som ska ge framtidstro till alla barn och elever.

Vill du vara med och skapa framtidstro för våra elever i Lidköping? Då vill vi att du fortsätter att läsa den här annonsen.

 

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsutvecklare kommer du att tillhöra kvalitets-och utvecklingsteamet på barn-och skolkontoret. Dina uppdrag kommer att finnas inom områdena statistik, verksamhet och kvalitet.

I din roll som kvalitetsutvecklare ansvarar du för processer som innebär att hantera, bearbeta och presentera data.  I rollen ingår också att initiera, följa upp, skapa strukturer och arbeta med informationssäkerhet och GDPR på förvaltningen.
I rollen skapar och utvecklar du processer inom kvalitet och informationssäkerhet som används för styrning och uppföljning av verksamheten på förvaltnings- och enhetsnivå. Bättre data ger stärkt analysförmåga.

Du kommer att ta fram beslutsunderlag, göra utredningar och skriva rapporter. En del i arbetet är att hålla samman de delar som ingår i kvalitetsuppföljningar samt inom informationssäkerhet. Du kommer att bearbeta data från förvaltningens olika verksamhetsområden samt vara en del i analysarbetet. Underlagen används i verksamhetsuppföljning och utvärdering inom förvaltningens olika verksamhetsområden. I rollen ingår att omvärldsbevaka och att vara uppdaterad med vad som händer runt omkring oss.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med en statistisk, pedagogisk eller ekonomisk inriktning eller annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad. Du tar egna initiativ och driver självständigt dina processer vidare. Du är analytisk och klarar av att bearbeta en större mängd data. Du har förmågan att växla mellan detaljer och helhetssyn och du har hela verksamhetens bästa i ditt agerande.

Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter av operativ karaktär och du har goda kunskaper i administrativa system och presentationsverktyg.

Du har:

-god administrativ förmåga och förmåga att planera och organisera processer och arbetsflöden
-god förmåga att systematisera och samordna data och information,
-servicekänsla och flexibilitet, och
-god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Tillsvidare 100 % med start 18 januari eller enligt överenskommelse. 

En första intervju kommer att genomföras 4 alt 5 januari 2021.
Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Utvecklingsledare Social Välfärd

Ansök    Mar 19    Lidköpings kommun    Kvalitetssamordnare
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om a... Visa mer
Från 1 september 2020 är förvaltningarna Social & Arbetsmarknad och Vård & Omsorg sammanslagna till Sektor Social Välfärd. Sektorn ska verka för goda och jämlika livsvillkor för kommuninvånarna. Vi ansvarar för stöd och service till äldre och funktionsnedsatta. Därutöver erbjuder vi stöd och behandling till barn, familjer och vuxna inom socialtjänsten. Med ett helhetsperspektiv i vårt arbete utgår vi från den enskildes resurser och förmågor och värnar om att den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får.Beskrivning

Vi söker en utvecklingsledare inom kvalitetsområdet då en av våra medarbetare ska sluta.

Rollen som utvecklingsledare ingår i sektor Social Välfärds enhet för stab- och administration som leds av en områdeschef.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med en kollega ansvara för stöd i kvalitets- och utvecklingsfrågor till sektorns chefer. I arbetsuppgifterna ingår att vara ett stöd i det systematiska kvalitetsarbetet så att verksamheten uppfyller de krav och mål som gäller för socialtjänstens område. I din roll ingår att arbeta utvecklande med processer och rutiner, samordna egenkontroller, utreda avvikelser och lex sarah, arbeta utvecklande med social dokumentation samt vara till stöd till verksamheten i arbetet med ständiga förbättringar.

Som utvecklingsledare ingår du i sektorns stab och förväntas utifrån din specialistkompetens kunna utgöra ett stöd till ledning och verksamhet i såväl specifika verksamhetsfrågor som övergripande utvecklingsfrågor. Du förväntas också kunna ingå i olika nätverk och funktionsgrupper och vara omvärldsbevakad inom ditt område. I rollen kan även andra utrednings- och utvecklingsuppdrag inom sektorn vara aktuella att leda eller delta i.

Kvalifikationer

Du skall ha lämplig högskoleutbildning samt kännedom om de lagar och författningar som reglerar socialtjänstens verksamhetsområde. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Som person bör du vara engagerad och drivande med ett starkt intresse för såväl utvecklingsarbete som verksamhetsområdet. Inte minst viktigt är förmågan att kunna skapa entusiasm och lust kring uppdraget och samtidigt arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du ska känna dig bekväm med att kunna utbilda, handleda och informera chefer, ledningsteam och medarbetare.

För att passa i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar men även ha lätt för att samarbeta och arbeta i team. Analytisk och pedagogisk förmåga samt god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift är andra kvalifikationer som vi efterfrågar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval kan komma att ske löpande, så välkommen med din ansökan snarast - dock senast 5 april. 

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Förbättringsledare rekryteras till Kinnegrip AB i Lidköping!

Driven Förbättringsledare sökes till innovativt företag! Om kundföretaget Kinnegrip AB är inne i en spännande och intensiv förändringsfas och till vår produktionsanläggning i Lidköping söker vi nu en Förbättringsledare! Vi på Kinnegrip tillverkar låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och är ett av de ledande företagen i branschen. Som etablerad producent och leverantör med mer än fyrtio års erfarenhet kan vi marknadens behov – en kostnads... Visa mer
Driven Förbättringsledare sökes till innovativt företag!Om kundföretaget

Kinnegrip AB är inne i en spännande och intensiv förändringsfas och till vår produktionsanläggning i Lidköping söker vi nu en Förbättringsledare! Vi på Kinnegrip tillverkar låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och är ett av de ledande företagen i branschen. Som etablerad producent och leverantör med mer än fyrtio års erfarenhet kan vi marknadens behov – en kostnadseffektiv och säker lösning för transport av gods. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss, www.kinnegrip.se

Beskrivning av tjänstNär du arbetar som Förbättringsledare på Kinnegrip AB kommer du i huvudsak, i det dagliga arbetet se till att initiera och leda aktiviteter som ökar produktionens effektivitet samt förbättrar kvaliteteten. Du bidrar till att interna/externa rutiner och standarder efterlevs, du engagerar och motiverar personalen. Att identifiera risker inom säkerhet och ergonomi på arbetsplatsen ingår också i arbetsuppgifterna där du även säkerställer att LEAN-principer efterlevs.

Din bakgrundDu som söker tjänsten har gått en utbildning på universitetsnivå/högskolenivå inom exempelvis produktionsteknik eller likvärdigt. För att ha rätt förutsättningar antar vi att du har 2–5 års arbetslivserfarenhet inom produktion och/eller produktionsteknik. Du har erfarenhet av att driva diverse projekt, arbetat med LEAN och känner dig bekväm med att aktivt arbeta med förbättring av verksamheten. Du som söker ska också ha förmågan att kunna identifiera nyckeltal och känna till processoptimering. Vad gäller språkkunskaper behärskar du svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaperAtt lösa problem är något som faller sig naturligt för dig, det samma gäller din förmåga att engagera och motivera andra människor. Du har en förmåga att anpassa ditt ledarskap efter situation och få med dig medarbetarna. Du har en stark drivkraft och en vilja att alltid förbättra ditt och andras arbete. Du vill dela med dig av dina kunskaper för att utveckla företaget framåt likväl som du är lyhörd för andras åsikter. Stor vikt kommer att läggas på din handlingskraft, det vill säga kommer det krävas av dig att du är lika mycket "uppstartare" till projekt som du är "avslutare". Har du viljan att utvecklas professionellt såväl som personligen, så är denna tjänst något för dig!

Anställningsform, omfattning av tjänst och tjänstgöringsort

Detta är en rekrytering till kund vilket innebär en heltidsanställning hos Kinnegrip AB. Tjänsten är placerad i Lidköping.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Johan Linder via mail [email protected] eller på telefon 0722-35 11 95
Om oss

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrins kollektiv- och tjänstemannasida. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt, vilket innebär att vi alltid strävar efter att anställa personal så nära kundföretaget som möjligt utifrån kompetens och andra krav enligt specifikation från kundföretaget.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Projektledare - En väg in för barn och unga i Lidköpings kommun

Ansök    Okt 15    Lidköpings kommun    Kvalitetssamordnare
Vi söker dig som vill vara med och driva utformningen av en lokal modell för ”Nära stöd och vård för Barn och Unga i Lidköping” mellan regionen och Lidköpings kommun. Nu är det dags att skapa de rätta förutsättningarna med våra barn och unga i fokus. För att kunna genomföra omställningen till ett tydligt stöd och nära vårdkedja söker vi dig som har viljan och modet att projektleda det, tveka inte att skicka in din ansökan. Arbetsbeskrivning Vi vill ska... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med och driva utformningen av en lokal modell för ”Nära stöd och vård för Barn och Unga i Lidköping” mellan regionen och Lidköpings kommun.

Nu är det dags att skapa de rätta förutsättningarna med våra barn och unga i fokus. För att kunna genomföra omställningen till ett tydligt stöd och nära vårdkedja söker vi dig som har viljan och modet att projektleda det, tveka inte att skicka in din ansökan.

Arbetsbeskrivning
Vi vill skapa en lokal modell för ett förtydligat stöd och en vårdkedja som ger bättre förutsättningar för ett fungerande samarbete mellan de olika verksamheterna kring barn och unga. Individen ska uppleva en väl fungerande vårdkedja där de insatser som ges samordnas och lämnas på ett så effektivt sätt som möjligt.

I tjänsten som projektledare ingår det övergripande ansvaret att, utifrån projektdirektiven planera och driva framtagandet av ett förslag till modellen ”Nära stöd och vård för Barn och Unga i Lidköping”. Arbetet sker i nära samarbete med arbetsgruppen för nära stöd och vård inom kommunens olika verksamheter och regionens hälso- och sjukvård, samtidigt som dialog sker med flera olika huvudmän.

Målet med projektet är att ta fram en modell och implementeringsplan för samarbetet.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Som projektledare förväntas du ha god kunskap om kommunal verksamhet som rör barn och unga samt regionens hälso- och sjukvårdens förutsättningar och det regelverk som styr denna. Du behöver vara väl insatt i de principer som utformats nationellt för omställningen till nära stöd och vård samt ha insikt i den regionala nivåns roll och de särskilda förutsättningar som finns i vårt län.

Förmåga och kunskaper i projektledning är ett krav och du bör ha erfarenhet av samverkan mellan flera huvudmän och ett högt förtroende bland de organisationer som berörs.

Det handlar också om att leda samverkan mellan regionen, kommunerna, civilsamhället och folkbildningen rörande frågor om social välfärd och folkhälsa.

Du har god kommunikativ förmåga, vana att leda processer och presentera budskap i såväl tal som skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tidsbegränsad anställning under ett år 100 % med eventuell möjlighet till förlängning, med start enligt överenskommelse.

Rekrytering sker gemensamt med representanter från Lidköpings kommun och regionen. Anställande chef blir barn och elevhälsochefen Lidköpings kommun.

Övrigt

I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på http://www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.

Information om arbetsgivaren
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun. https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/ .

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre