Lediga jobb som Civilingenjör, konstruktion, maskin i Lidköping

Se lediga jobb som Civilingenjör, konstruktion, maskin i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Senior utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion

Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag. Sepson i Vansbro levererar vinschar för tun... Visa mer
Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag. Sepson i Vansbro levererar vinschar för tunga fordon både för den militära och civila marknaden. Patterson i Pittsburg USA levererar vinschar för den
amerikanska flodtrafiken.

Vi söker en senior utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion

Vi söker dig som vill arbeta med mekanikkonstruktion och ta en ledande roll i ett härligt team baserat i Lidköping. Du kommer ansvara för olika utvecklingsprojekt och jobba nära både kunder och andra delar av organisationen för att nå bästa resultat. Som senior mekanikkonstruktör leder du hela projekt, från att utreda och analysera tekniska problem till att föreslå lämpliga lösningar och framställa underlag för tillverkning, samt medverkar vid verifiering och provning.

Utmaningen

I rollen som senior utvecklingsingenjör kommer du vara drivande i hela processen, allt från kundkontakt och projektförberedelser till utveckling, konstruktion, testning och utvärdering. I rollen ingår bland annat:

- Projektförberedande uppgifter så som offertunderlag, teknisk beskrivning och förkalkyl
- Utveckling av lösningar tillsammans med kund och projektgrupp
- Projektansvar för den tekniska lösningens funktioner
- Säkra regler och specifikationer för utrustning
- Val av konstruktionens komponenter och dimensioner
- Delta vid provning och montering av utrustning
- Utvärdera och verifiera färdiga projekt
- I tjänsten förekommer resor i begränsad utsträckning


Vem är du?

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik
- Erfarenhet av konstruktion
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Svenskt medborgarskap


För att passa i denna tjänst ser vi gärna att du är driven, utåtriktad och besitter ledaregenskaper. Du är en problemlösare som gärna tar egna initiativ för att påverka och utveckla produkter och processer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill leverera projekt med hög kvalité och säkerhet. Är du dessutom van att arbeta i projektform och i tvärfunktionella grupper så är det ett plus.

Lidan Sepson Engineering erbjuder

- En öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- Småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- Goda utvecklingsmöjligheterPlaceringsort: Lidköping

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior Konstruktör inom Elmekanik

Dina möjligheter - vår framtid När vi idag blickar ut över våra kunders utmaningar så ser vi början på framtiden. En industri som tidigare kallats traditionell tar steget in i det digitala, vilket innebär möjligheter vi idag inte ens fullt ut kan förstå. Vi tar oss an dessa utmaningar genom nya samarbetsformer där vi på Knightec i allt större utsträckning tar helhetsansvar för projekt genom inhouse-team. Detta har möjliggjort att vi också har kundprojekt ... Visa mer
Dina möjligheter - vår framtid
När vi idag blickar ut över våra kunders utmaningar så ser vi början på framtiden. En industri som tidigare kallats traditionell tar steget in i det digitala, vilket innebär möjligheter vi idag inte ens fullt ut kan förstå.

Vi tar oss an dessa utmaningar genom nya samarbetsformer där vi på Knightec i allt större utsträckning tar helhetsansvar för projekt genom inhouse-team. Detta har möjliggjort att vi också har kundprojekt utanför regionens gränser. Vilket också har resulterat i att vi idag samarbetar mellan våra kontor på ett helt nytt sätt. Oftast i grupperingar med tät kundkontakt, ibland med fullt ansvar och som rådgivare under kundens ledning.

I Linköping har vi genom flera årsarbete etablerat oss väl inom bland annat fordon och försvarindustrin. Vi är verksamma inom systemutveckling, produktionsteknik, produktutveckling och teknikledning.

Produktutveckling är det vi gör och det är också vad vi kan erbjuda dig. Genom stort tekniskt djup och engagemang kan vi tillsammans hjälpa och guida våra kunder in i framtiden.

Skapa din framtid
I Knightec får du en arbetsplats med personer som bryr sig på riktigt. Din vilja, intressen och ambitioner leder vägen, vi förser dig med verktygen och förutsättningarna för att lyckas. Vi ser att dina erfarenheter inom elmekanik kommer ligga till grund för att hjälpa oss växa inom detta område. Du är experten som kan hjälpa oss med att bygga kundcase och nya projekt, ta fram best practice och vara en go to person i dessa frågor.

Vår miljö präglas av tillit, transparens och samarbete. När du tycker något är lätt finns alltid någon som behöver stöttning av dig och när du tycker något är svårt finns hjälp att få. Det viktiga är att du inte ger upp då vi tror att tillfredställelsen i att lösa en svår uppgift är mycket mer givande än att lösa något vi redan kan.

Din erfarenhet
Du har god erfarenhet från elmekanik-konstruktion med en civilingenjörsutbildning i ryggen. Efter din examen har du arbetat med produktutveckling inom fordon eller försvarsindustri, där du arbetat med konstruktion av kablage, kabeldragning samt installation av system/delsystem i befintlig eller ny produkt. Du är van att arbeta med olika CAD-program, däribland Catia V5, Creo och solidworks.

Våra kunder förväntar sig rådgivning och teknisk expertis vilket betyder att din förmåga att vara både problemlösningsorienterad och uppdaterad inom ditt teknikområde ständigt kommer sättas på prov.

Knightec
På Knightec finner du en kombination av 800 olika ingenjörer som är utspridda på 11 kontor runt om i landet. Alla med olika kompetenser och intressen. Det vi har gemensamt är vår kompetens inom digitalisering och vår vilja att hjälpa våra kunder ta nästa steg in i framtiden. Visa mindre

UVA LIDKÖPING söker mekanikkonstruktör

UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företag... Visa mer
UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 350 MSEK/år. 

Läs mer på www.uvalidkoping.com


Dina arbetsuppgifter
I rollen som mekanikkonstruktör har du ett varierat arbetsinnehåll som innefattar utveckling av helt nya maskiner samt anpassningar för specifika kundorder. Du deltar i hela kedjan, från idéer till färdiga tillverkningsunderlag, där du kommer att ansvara för konstruktion, beräkning, validering samt kvalitetssäkring av konstruktion innan överlämning till produktionen. Arbetet är mycket självständigt och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Företagets högteknologiska produkter innehåller många spännande teknikområden såsom styrsystem, högprecisionsmekanik, linjära- och roterande servodrifter, hydraulik/pneumatik, verktygskonstruktion samt mätsystem. Du kommer att ha mycket kontakt med företagets kunder som företrädesvis finns utomlands, såsom i Asien, Europa, USA samt Sydamerika.


Din profil
Vi söker en självständig och affärsmässig person med stor samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, ansvarskännande och har ett noggrant samt strukturerat arbetssätt. Utöver detta har du ett tydligt kundfokus tillsammans med ett positivt och flexibelt förhållningssätt. 

Vi tror att du har en teknisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå, gärna i kombination med några års erfarenhet av maskinkonstruktion. Kunskaper inom CAD-system är meriterande. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, där ytterligare språkkunskaper är meriterande. 

Vi ser ökad mångfald som en stor tillgång för vår verksamhet!


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

UVA LIDKÖPING söker mekanikkonstruktör/projektledare

UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företag... Visa mer
UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 350 MSEK/år. 

Läs mer på www.uvalidkoping.com


Dina arbetsuppgifter
I rollen som mekanikkonstruktör/projektledare har du ett varierat arbetsinnehåll som innefattar utveckling av helt nya maskiner, anpassningar för specifika kundorder samt koordinering och ledning av olika delprojekt. Du deltar i hela kedjan, från idéer till färdiga tillverkningsunderlag, där du kommer att ansvara för konstruktion, beräkning, validering samt kvalitetssäkring av konstruktion innan överlämning till produktionen. Arbetet är mycket självständigt och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Företagets högteknologiska produkter innehåller många spännande teknikområden såsom styrsystem, högprecisionsmekanik, linjära- och roterande servodrifter, hydraulik/pneumatik, verktygskonstruktion samt mätsystem. Du kommer att ha mycket kontakt med företagets kunder som företrädesvis finns utomlands, såsom i Asien, Europa, USA samt Sydamerika.


Din profil
Vi söker en självständig och affärsmässig person med stor samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, ansvarskännande och har ett noggrant samt strukturerat arbetssätt. Utöver detta har du ett tydligt kundfokus tillsammans med ett positivt och flexibelt förhållningssätt. 

Vi tror att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör i kombination med några års erfarenhet av maskinkonstruktion. Kunskaper inom CAD-system och projektledning är meriterande. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, där ytterligare språkkunskaper är meriterande. 

Vi ser ökad mångfald som en stor tillgång för vår verksamhet!


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se Visa mindre

Beräkningsingenjör inom mekanikkonstruktion

Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag. Vi söker beräkningsingenjör inom mekanikko... Visa mer
Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag.

Vi söker beräkningsingenjör inom mekanikkonstruktion

Vi söker en beräkningsingenjör till Lidan Marine i Lidköping som vill arbeta med kvalitetssäkring av olika konstruktionsarbeten. Du kommer delta i olika utvecklingsprojekt parallellt där ditt fokus är att säkerställa och kontrollera produkter och processer för att nå bästa resultat och kvalité. Du kommer agera som projektgruppens bollplank gällande dimensionering, hållfasthet och livslängd.

Utmaningen

- Arbeta med beräkning, dimensionering, hållfasthet och livslängd.
- Vara ett viktigt bollplank till konstruktörerna.
- Arbeta med hållfasthetsberäkningar i både system samt viss handberäkning.
- Nära kontakt med projektgrupper och leverantörer.Du kommer få beräkna konstruktion mot standarder för kvalificeringen av produkter och projekt. Initialt är du beräkningsansvarig på Lidan Marine och det finns möjligheter att på sikt utöka dina ansvarsområden.

Vem är du?

Du har ett stort intresse för siffror, beräkningar och problemlösning. Som person är du kreativ, driven och engagerad. Du har en god känsla för prioritering och vet hur du ska planera dina resurser för bästa resultat. Då du kommer arbeta nära både leverantörer och projektgrupper så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och vill hitta lösningar på problem.

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik.
- Erfarenhet av konstruktion
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Svenskt medborgarskap
- Det är meriterande om du har kunskap av Inventor, ANSYS, Nastran eller liknande system.


Lidan Marine erbjuder

- En öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- Småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- Goda utvecklingsmöjligheter


Placeringsort: Lidköping

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Senior utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion

Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag. Vi söker en senior utvecklingsingenjör ino... Visa mer
Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag.

Vi söker en senior utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion

Vi söker dig som vill arbeta med mekanikkonstruktion och ta en ledande roll i ett härligt team baserat i Lidköping. Du kommer ansvara för olika utvecklingsprojekt och jobba nära både kunder och andra delar av organisationen för att nå bästa resultat. Som senior mekanikkonstruktör leder du hela projekt, från att utreda och analysera tekniska problem till att föreslå lämpliga lösningar och framställa underlag för tillverkning, samt medverkar vid verifiering och provning.

Utmaningen

I rollen som senior utvecklingsingenjör kommer du vara drivande i hela processen, allt från kundkontakt och projektförberedelser till utveckling, konstruktion, testning och utvärdering. I rollen ingår bland annat:

- Projektförberedande uppgifter så som offertunderlag, teknisk beskrivning och förkalkyl
- Utveckling av lösningar tillsammans med kund och projektgrupp
- Projektansvar för den tekniska lösningens funktioner
- Säkra regler och specifikationer för utrustning
- Val av konstruktionens komponenter och dimensioner
- Delta vid provning och montering av utrustning
- Utvärdera och verifiera färdiga projekt
- I tjänsten förekommer resor i begränsad utsträckning


Vem är du?

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik
- Erfarenhet av konstruktion
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Svenskt medborgarskap


För att passa i denna tjänst ser vi gärna att du är driven, utåtriktad och besitter ledaregenskaper. Du är en problemlösare som gärna tar egna initiativ för att påverka och utveckla produkter och processer. Du har ett stort tekniskt intresse och vill leverera projekt med hög kvalité och säkerhet. Är du dessutom van att arbeta i projektform och i tvärfunktionella grupper så är det ett plus.

Lidan Marine erbjuder

- En öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- Småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- Goda utvecklingsmöjlighetePlaceringsort: Lidköping

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Mechanical Engineer Linköping

Why should you want this job? Easy, you want to be creative and innovative in solving technical problems. And that is precisely what we offer you. You are the expert; you are the one telling us the best solution. You will work with different development projects when you will either further develop existing products or create something brand new. But you will not be alone in doing this. The keyword will be collaboration. Crossfunctional teams created to s... Visa mer
Why should you want this job?
Easy, you want to be creative and innovative in solving technical problems. And that is precisely what we offer you. You are the expert; you are the one telling us the best solution. You will work with different development projects when you will either further develop existing products or create something brand new.

But you will not be alone in doing this. The keyword will be collaboration. Crossfunctional teams created to solve problems rather than picking the problem for an already existing group. Products and business areas will differ, but one thing will remain, you will be a part of building new exciting things.

Build a career that you can be proud of
Your development is our development. What we offer you is not a laid-out road for you to walk down. We do things a bit differently. You are in complete control of your development, no matter which path you want to take. If it's to reach a new role in the future or a specific technology, we will be there to help you move forward.

You will meet people that care. Not just about the project and technology, but about each other. We do it as a team; that's the way forward.

Skills you need to bring
- Strong experience in product development
- Strong experience working with cable harnessing and cabling
- Used to working in Catia V5, Creo and Solidworks, and PDM-systems such as Windchill or PDMLink.
- Being able to explain and talk about highly complex problems and explain them to experts and non-experts alike.
- Fluent in Swedish and English.


A plus, but not required, is experienced working with the automotive, aviation, or defense industry.

One Knightec
Knightec is a new breed in the art of engineering, with over 800 colleagues in locations around Sweden. We are consultants with our soul in digitalization who strive forward together. Visa mindre

Mechanical Engineer

Why should you want this job? Easy, you want to be creative and innovative in solving technical problems. And that is precisely what we offer you. You are the expert; you are the one telling us the best solution. You will work with different development projects when you will either further develop existing products or create something brand new. But you will not be alone in doing this. The keyword will be collaboration. Crossfunctional teams created to s... Visa mer
Why should you want this job?
Easy, you want to be creative and innovative in solving technical problems. And that is precisely what we offer you. You are the expert; you are the one telling us the best solution. You will work with different development projects when you will either further develop existing products or create something brand new.

But you will not be alone in doing this. The keyword will be collaboration. Crossfunctional teams created to solve problems rather than picking the problem for an already existing group. Products and business areas will differ, but one thing will remain, you will be a part of building new exciting things.

Build a career that you can be proud of
Your development is our development. What we offer you is not a laid-out road for you to walk down. We do things a bit differently. You are in complete control of your development, no matter which path you want to take. If it's to reach a new role in the future or a specific technology, we will be there to help you move forward.

You will meet people that care. Not just about the project and technology, but about each other. We do it as a team; that's the way forward.

Skills you need to bring
- Strong experience in product development
- Strong experience working with cable harnessing and cabling
- Used to working in Catia V5, Creo and Solidworks, and PDM-systems such as Windchill or PDMLink.
- Being able to explain and talk about highly complex problems and explain them to experts and non-experts alike.
- Fluent in Swedish and English.


A plus, but not required, is experienced working with the automotive, aviation, or defense industry.

One Knightec
Knightec is a new breed in the art of engineering, with over 800 colleagues in locations around Sweden. We are consultants with our soul in digitalization who strive forward together. Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion

Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag. Vi söker en utvecklingsingenjör inom mekan... Visa mer
Lidan Sepson Engineering utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar. Lidan Sepson Engineering arbetar nära gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag där Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag.

Vi söker en utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion

Vi söker dig som vill arbeta med mekanikkonstruktion i ett härligt team baserat i Lidköping. Du kommer delta i olika utvecklingsprojekt från idé till slutprodukt, så som analys, konstruktion, testning och utvärdering. Du kommer vara med och analysera tekniska problem och föreslå tekniska lösningar anpassade till produkt och kund.

Utmaningen

- Förbereda tekniska beskrivningar och kalkyl vid start av projekt
- Vara en del av projektgruppen och tillsammans utveckla nya lösningar
- Ta beslut gällande konstruktionens komponenter och dimensioner
- Delta vid montering av utrustning
- Testa och analysera färdiga projekt
- I tjänsten förekommer resor i begränsad utsträckning


Vem är du?

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik
- Erfarenhet av konstruktion
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Svenskt medborgarskap


För att passa i denna tjänst ser vi gärna att du är driven, initiativtagande och har ett stort tekniskt intresse. Du är en problemlösare som vill vara med och påverka produkter och processer. Då du kommer jobba i en nära projektgrupp är det viktigt att du är kommunikativ och vill jobba tillsammans med dina kollegor för att nå bästa resultat.

Lidan Marine erbjuder

- En öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- Småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- Goda utvecklingsmöjligheter


Placeringsort: Lidköping

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lidan Sepson Engineering i Lidköping söker utvecklingsingenjör

Lidan Sepson Engineering är en del av Lidan Sepson Technologies gruppen som utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar som gemensam nämnare. Lidan Sepson Engineering arbetar i nära samarbete med gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag som alla har över 100-års erfarenhet av att erbjuda marknadsledande produkter. Lidan Marine i Lidköping utvecklar... Visa mer
Lidan Sepson Engineering är en del av Lidan Sepson Technologies gruppen som utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar som gemensam nämnare. Lidan Sepson Engineering arbetar i nära samarbete med gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag som alla har över 100-års erfarenhet av att erbjuda marknadsledande produkter.

Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag.

Sepson i Vansbro levererar vinschar för tunga fordon både för den militära och civila marknaden.

I gruppen ingår även Patterson i Pittsburg USA som levererar vinschar för den amerikanska flodtrafiken.Vi söker en utvecklingsingenjör med känsla för produktansvar

Då en av våra utvecklingsingenjörer inom vårt nyaste produktsegment för fordonsmonterade friktionsvinschar valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi dig som vill anta en drivande roll inom teknikutveckling för att fortsätta möta våra kunders högt ställda förväntningar.

I samarbete med övriga delar av vår organisation i både Lidköping och Vansbro och ofta i direkt kontakt med våra kunder inom civil och militär fordonsindustri driver och deltar du i våra utvecklingsprojekt.

För rätt person erbjuds möjligheten att efter hand axla ett tekniskt produktansvar som omfattar bland annat stöd till våra leveransprojekt, utforma produktstrategi och produktplanering samt att driva arbetet med produktens vidareutveckling.

Tjänsten är placerad i Lidköping. Då vi är ett globalt verksamt företag med tillverkning i både Indien och USA samt kunder över hela världen förekommer resor i arbetet.Du bör ha följande kvalifikationer

- högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande.
- erfarenhet av mekanisk konstruktion och produktutveckling.
- erfarenhet av teknisk projektledning och produktägande är meriterande.
- meriterande är också erfarenhet från fordonsindustri samt hydrauliksystem.
- behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

Personliga egenskaper

- utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra
- vana att arbeta i projektform i tvärfunktionella grupper
- strukturerad och noggrann samt kvalitets- och säkerhetsmedveten
- vilja att påverka, ta egna initiativ och vilja att utvecklas
- problemlösare som ser såväl möjligheter som helhet

Vi erbjuder

- en öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- kompetenta kollegor som gärna agerar bollplank
- goda utvecklingsmöjligheter

Sök rollen och få mer information

I den här rekryteringen samarbetar Lidan Sepson Engineering med Technogarden som är ett konsult- och rekryteringsföretag speciellt inriktat mot tekniska befattningar.Du ansöker via Technogardens hemsida genom att klicka på "Skicka ansökan" och bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval sker löpande men med uppehåll under semesterperioden.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Per Gottfridsson på [email protected] Visa mindre

POOLIA SÖKER APPLIKATIONSINGENJÖR TILL LIDKÖPING

Till vår kund i Lidköping söker vi nu en Applikationsingenjör för ett spännande uppdrag. Kunden är en ledande global tillverkare av välkonstruerade vätskelagrings-, transport- och leveranssystem till bilindustrin och har under nästan 100 år levererat sin teknik till fordon runt om i världen. Med 111 tillverkningsplatser i 28 länder ligger kundens styrka i sin förmåga att kreativt möta de ständigt föränderliga behoven i den globala fordonsindustrin. Divis... Visa mer
Till vår kund i Lidköping söker vi nu en Applikationsingenjör för ett spännande uppdrag. Kunden är en ledande global tillverkare av välkonstruerade vätskelagrings-, transport- och leveranssystem till bilindustrin och har under nästan 100 år levererat sin teknik till fordon runt om i världen. Med 111 tillverkningsplatser i 28 länder ligger kundens styrka i sin förmåga att kreativt möta de ständigt föränderliga behoven i den globala fordonsindustrin.

Divisionen i Lidköping designar och tillverkar ett brett sortiment av produkter som är utformade för att flytta vätska genom fordonet. Systemen är designade och tillverkade för att möta de komplexa monterings-, design- och prestandautmaningarna för dagens fordon. Nu söks en driven och duktig applikationsingenjör som ska vara med och bringa tillväxt och utveckla verksamheten. Är du kanske den vi söker?


Om tjänsten
Som Applikationsingenjör hos kunden kommer du att arbeta tillsammans med ett ingenjörsteam, mestadels globalt men också lokalt tillsammans med Lidköpings fabriksteam. I den här rollen kommer du att hantera tekniska program från offert till lansering för design och detalj av vätskebärande enheter och komponenter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
De främsta arbetsuppgifterna kommer att vara att:
* Anpassa standardprodukter till specifika kundapplikationer. Designa, utveckla och validera kundspecifika enheter från offert till produktion
* Genomföra möten med leverantörer, kunder och olika interna avdelningar för att få input om, avtal med och förståelse för alla aspekter av designen.
* Granska designparametrar för att säkerställa att produktdesign överensstämmer med designriktlinjer och är genomförbart för tillverkning.
* Ge vägledning till designers med hänsyn till tillverkning, bearbetning och montering av produkten.
* Vara ansvarig för innehållet i tekniska ritningar: identifiera eller fastställa prestanda och materialspecifikationer.


Vem är du?
Du bör ha en ingenjörsexamen på kandidatnivå och det är bra om du har erfarenhet inom ett relaterat område. Viktigast är dock att du som person är hungrig, motiverad och villig att lära dig och att du har kunskap för att läsa och förstå tekniska specifikationer och ritningar. Du har inget emot att arbeta självständigt för att samla in data och input om utvecklingen av nya applikationer eller anpassningar av befintlig design, efter att ha fått allmänna instruktioner om syfte och parametrar. Genom att dela både idéer och kompetens i teamet kommer du att bidra till framgången och utvecklingen av verksamheten!

Om verksamheten
Detta är ett längre hyruppdrag som på sikt också kan leda fram till anställning hos kunden. Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre

Systems engineer Linköping

Why should you want this job? You will be the trailblazer that takes concepts and ideas into reality. You will be the first to enter and the last to leave a project. You want this job because you want to use your technical knowledge and apply a holistic perspective to take complex problems to become functional solutions. This means you will have the ownership of Systems or part systems and ensure that it upholds the set goals. You will coordinate between ... Visa mer
Why should you want this job?
You will be the trailblazer that takes concepts and ideas into reality. You will be the first to enter and the last to leave a project. You want this job because you want to use your technical knowledge and apply a holistic perspective to take complex problems to become functional solutions.

This means you will have the ownership of Systems or part systems and ensure that it upholds the set goals. You will coordinate between different projects and is the interface between areas of expertise.

But you will not do this alone. A team will be built around you. Projects and business areas will vary, but you will show what the group is supposed to achieve.

Build a career that you can be proud of
At Knightec, your development is our development. What we offer you is not a laid out road for you to walk down. We do things a bit differently. You are in complete control of your development, no matter which path you want to take. If it's to reach a new role in the future or a specific technology, we will be there to help you move forward.

Skills needed

- Have a background as a mechanical engineer.
- Experience in tasks regarding validation and verification of technical systems and products.
- Have a track record of being structured and orderly.
- Fluent in Swedish and English.


A plus, but not required, is experienced working with the automotive, aviation or defense industry.

One Knightec
Knightec is a new breed in the art of engineering with over 750 colleagues in ten locations around Sweden. We are consultants with our soul in digitalization who strive forward together. Visa mindre

Lidan Sepson Engineering i Lidköping söker utvecklingsingenjör

Lidan Sepson Engineering är en del av Lidan Sepson Technologies gruppen som utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar som gemensam nämnare. Lidan Sepson Engineering arbetar i nära samarbete med gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag som alla har över 100-års erfarenhet av att erbjuda marknadsledande produkter. Lidan Marine i Lidköping utvecklar... Visa mer
Lidan Sepson Engineering är en del av Lidan Sepson Technologies gruppen som utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar som gemensam nämnare. Lidan Sepson Engineering arbetar i nära samarbete med gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag som alla har över 100-års erfarenhet av att erbjuda marknadsledande produkter.

Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag.

Sepson i Vansbro levererar vinschar för tunga fordon både för den militära och civila marknaden.

I gruppen ingår även Patterson i Pittsburg USA som levererar vinschar för den amerikanska flodtrafiken.Vi söker en utvecklingsingenjör med känsla för produktansvar

Då en av våra utvecklingsingenjörer inom vårt nyaste produktsegment för fordonsmonterade friktionsvinschar valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi dig som vill anta en drivande roll inom teknikutveckling för att fortsätta möta våra kunders högt ställda förväntningar.

I samarbete med övriga delar av vår organisation i både Lidköping och Vansbro och ofta i direkt kontakt med våra kunder inom civil och militär fordonsindustri driver och deltar du i våra utvecklingsprojekt.

För rätt person erbjuds möjligheten att efter hand axla ett tekniskt produktansvar som omfattar bland annat stöd till våra leveransprojekt, utforma produktstrategi och produktplanering samt att driva arbetet med produktens vidareutveckling.

Tjänsten är placerad i Lidköping. Då vi är ett globalt verksamt företag med tillverkning i både Indien och USA samt kunder över hela världen förekommer resor i arbetet.Du bör ha följande kvalifikationer

- högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande.
- erfarenhet av mekanisk konstruktion och produktutveckling.
- erfarenhet av teknisk projektledning och produktägande är meriterande.
- meriterande är också erfarenhet från fordonsindustri samt hydrauliksystem.
- behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

Personliga egenskaper

- utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra
- vana att arbeta i projektform i tvärfunktionella grupper
- strukturerad och noggrann samt kvalitets- och säkerhetsmedveten
- vilja att påverka, ta egna initiativ och vilja att utvecklas
- problemlösare som ser såväl möjligheter som helhet

Vi erbjuder

- en öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- kompetenta kollegor som gärna agerar bollplank
- goda utvecklingsmöjligheter

Sök rollen och få mer information

I den här rekryteringen samarbetar Lidan Sepson Engineering med Technogarden som är ett konsult- och rekryteringsföretag speciellt inriktat mot tekniska befattningar.Du ansöker via Technogardens hemsida genom att klicka på "Skicka ansökan" och bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval sker löpande men med uppehåll under semesterperioden.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Per Gottfridsson på [email protected] Visa mindre

Lidan Sepson Engineering i Lidköping söker utvecklingsingenjör

Lidan Sepson Engineering är en del av Lidan Sepson Technologies gruppen som utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar som gemensam nämnare. Lidan Sepson Engineering arbetar i nära samarbete med gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag som alla har över 100-års erfarenhet av att erbjuda marknadsledande produkter. Lidan Marine i Lidköping utvecklar... Visa mer
Lidan Sepson Engineering är en del av Lidan Sepson Technologies gruppen som utvecklar och levererar produkter och lösningar med vinschar som gemensam nämnare. Lidan Sepson Engineering arbetar i nära samarbete med gruppens tillverkande företag och erbjuder kunskap inom konstruktion och produktutveckling. I gruppen ingår tre tillverkande företag som alla har över 100-års erfarenhet av att erbjuda marknadsledande produkter.

Lidan Marine i Lidköping utvecklar kundanpassade elektriska och hydrauliska vinschlösningar och hanteringssystem för de mest krävande miljöer och uppdrag.

Sepson i Vansbro levererar vinschar för tunga fordon både för den militära och civila marknaden.

I gruppen ingår även Patterson i Pittsburg USA som levererar vinschar för den amerikanska flodtrafiken.Vi söker en utvecklingsingenjör med känsla för produktansvar

Då en av våra utvecklingsingenjörer inom vårt nyaste produktsegment för fordonsmonterade friktionsvinschar valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi dig som vill anta en drivande roll inom teknikutveckling för att fortsätta möta våra kunders högt ställda förväntningar.

I samarbete med övriga delar av vår organisation i både Lidköping och Vansbro och ofta i direkt kontakt med våra kunder inom civil och militär fordonsindustri driver och deltar du i våra utvecklingsprojekt.

För rätt person erbjuds möjligheten att efter hand axla ett tekniskt produktansvar som omfattar bland annat stöd till våra leveransprojekt, utforma produktstrategi och produktplanering samt att driva arbetet med produktens vidareutveckling.

Tjänsten är placerad i Lidköping. Då vi är ett globalt verksamt företag med tillverkning i både Indien och USA samt kunder över hela världen förekommer resor i arbetet.Du bör ha följande kvalifikationer

- högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande.
- erfarenhet av mekanisk konstruktion och produktutveckling.
- erfarenhet av teknisk projektledning och produktägande är meriterande.
- meriterande är också erfarenhet från fordonsindustri samt hydrauliksystem.
- behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift

Personliga egenskaper

- utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra
- vana att arbeta i projektform i tvärfunktionella grupper
- strukturerad och noggrann samt kvalitets- och säkerhetsmedveten
- vilja att påverka, ta egna initiativ och vilja att utvecklas
- problemlösare som ser såväl möjligheter som helhet

Vi erbjuder

- en öppen arbetsplats där samarbete och gemenskap är viktigt
- småskalig miljö präglad av engagemang och vilja att ständigt förbättras
- kompetenta kollegor som gärna agerar bollplank
- goda utvecklingsmöjligheter

Sök rollen och få mer information

I den här rekryteringen samarbetar Lidan Sepson Engineering med Technogarden som är ett konsult- och rekryteringsföretag speciellt inriktat mot tekniska befattningar.Du ansöker via Technogardens hemsida genom att klicka på "Skicka ansökan" och bifoga ditt CV samt personliga brev. Urval sker löpande men med uppehåll under semesterperioden.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Per Gottfridsson på [email protected] Visa mindre