Lediga jobb som Bensinstationsbiträde/Servicebiträde i Lidköping

Se lediga jobb som Bensinstationsbiträde/Servicebiträde i Lidköping. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Lidköping som finns hos arbetsgivaren.

Kundlöftesvärd till Välkommen in/Shell

Strävar du efter att överträffa kundens förväntningar och leverera service i världsklass? Vill du arbeta i ett litet men grymt team där personlig service står högt i kurs? Nu söker vi ytterligare en medarbetare till Välkommen in i Lidköping. I vår butik får du en avgörande roll i att säkra våra kundlöften, därför benämns din roll som kundlöftesvärd. Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare tycke... Visa mer
Strävar du efter att överträffa kundens förväntningar och leverera service i världsklass? Vill du arbeta i ett litet men grymt team där personlig service står högt i kurs? Nu söker vi ytterligare en medarbetare till Välkommen in i Lidköping. I vår butik får du en avgörande roll i att säkra våra kundlöften, därför benämns din roll som kundlöftesvärd.
Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo och sätter alltid kunden i fokus. Körkort är ett krav i tjänsten. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete.
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.
Välkommen in!
Om oss
Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund. Varje gång du väljer att stanna hos oss får du chansen att njuta av vår alldeles egen rost av himmelskt gott kaffe gjord på handplockade kaffebönor. Vi är totalt fyra medarbetare som tar emot cirka 300 kunder dagligen och har öppet alla dagar i veckan. Är du intresserad av att jobba nära människor och vara en del av en helt ny destinationsplats är du välkommen till oss. Visa mindre

Sökes två stjärnor för extra arbete hos oss

Nu Söker vi två glada och utåtriktade personer som gillar att ha många bollar i luften. Är du en plikttrogen, serviceminded, lojal och älskar att göra det lilla extra så att kunderna blir nöjda och känner att dom får ett mervärde ? Då är det just dig vi söker. Ni som söker måste vara minst 18 år, ha B-körkort och kan hoppa in med kort varsel ifall det behövs. Tjänsterna är extra vid behov /timanställning med mycket bra möjligheter för rätt person att f... Visa mer
Nu Söker vi två glada och utåtriktade personer som gillar att ha många bollar i luften.
Är du en plikttrogen, serviceminded, lojal och älskar att göra det lilla extra så att kunderna blir nöjda och känner att dom får ett mervärde ? Då är det just dig vi söker.


Ni som söker måste vara minst 18 år, ha B-körkort och kan hoppa in med kort varsel ifall det behövs.


Tjänsterna är extra vid behov /timanställning med mycket bra möjligheter för rätt person att få anställning och mer tider.


Arbetstiderna kan variera då har öppet från 6-24 på vardagar och öppet helger.


Ni kan söka tjänsten genom att skicka Cv och personligt brev till " [email protected] " senast 20 februari.


Lön enligt kollektivavtal , Bensin & garageavtalet.


Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas tidigare.


Välkomna ! Visa mindre

Butiksäljare

Butiksäljare, deltid Vill du överträffa kundens förväntan? Vill du ha kul på jobbet? Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del av en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? I våra butiker får du en avgörande roll i att säkra våra kundlöften, därför benämns din roll som Kundlöftesvärd. Som Kundlöftesvärd är du en viktig spelare som alltid är välkomnande och omhändertagande med våra kunder. Vår butik är ... Visa mer
Butiksäljare, deltid
Vill du överträffa kundens förväntan? Vill du ha kul på jobbet?
Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del av en verksamhet som både vill och kan göra skillnad?
I våra butiker får du en avgörande roll i att säkra våra kundlöften, därför benämns din roll som Kundlöftesvärd.
Som Kundlöftesvärd är du en viktig spelare som alltid är välkomnande och omhändertagande med våra kunder. Vår butik är den plats dit människor beger sig för att ta del av vårt attraktiva koncept, där vi vill erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning med mat och dryck i fokus för människors behov, men också annat utbud och service som tex biltvätt.
Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara en del av ett starkt team och som gillar att jobba där det är liv och rörelse i högt tempo. Vi ser gärna att du har kassavana och att du alltid sätter kunden i fokus för att kunden ska känna sig välkommen. Du trivs allra bäst när du får jobba medförsäljning efter uppsatta mål. Körkort är ett krav.
Vi ser att du:
•Älskar att arbeta med människoroch sätter kunden i fokus
•Tycker om att hålla rent runt om kring dig
•Gillar att ha många bollar i luften men fortfarande fokusera på detaljerna
•Brinner för försäljning
•Kan tala Svenska obehindrad. ( Engelska är ett plus)
Erfarenhet av arbete inom liknande tjänster är meriterande.
Arbetet kommer vara schemanlagd olika tider och olika dagar per vecka ( inkl helger).
Observera att detta är inte ett sommarjobb.
Sista ansökningsdag 30 mars 2021.
Skicka din ansökan till Amrollah Piroozi, email: [email protected]


Kontakt:
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Amrollah Piroozi , 051-21460 , vardagar mellan kl 14 och 17.
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in ansökan med CV och personligt brev omgående. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker två nya stjärnor till vår team

Vill du överträffa kundens förväntan? Vill du ha kul på jobbet?   Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del av en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vår butik där har du en avgörande roll i att säkra våra kundlöften, därför benämns din roll som Kundlöftesvärd.   Som kundlöftesvärd är du en viktig spelare som alltid är välkomnande och omhändertagande med våra kun... Visa mer
Vill du överträffa kundens förväntan? Vill du ha kul på jobbet?   Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del av en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vår butik där har du en avgörande roll i att säkra våra kundlöften, därför benämns din roll som Kundlöftesvärd.   Som kundlöftesvärd är du en viktig spelare som alltid är välkomnande och omhändertagande med våra kunder. Vår butik är den plats dit människor beger sig för att ta del av vårt attraktiva koncept där vi vill erbjuda konsumenter en bekvämlighetslösning med mat och dryck i fokus för människors behov, men också annat utbud och service som tex biltvätt.   Kvalifikationer   Vi söker dig som vill vara en del av ett starkt team och som gillar att jobba där det är liv och rörelse i högt tempo. Vi ser gärna att du har kassa vana och att du alltid sätter kunden i fokus så att kunden alltid känner sig välkommen. Du trivs allra bäst när du får jobba med försäljning efter uppsatta mål. Körkort är ett krav. Att behärska svenska språket i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i Engelska språket är också ett krav då vi har många turister på besök varje dag.  Vi ser också att du:   · Älskar att arbeta med människor   · Tycker om att hålla rent runt om kring dig   · Gillar att ha många bollar i luften men fortfarande fokusera på detaljerna   Erfarenhet av arbete inom liknande tjänster är meriterande.   Just nu har vi två deltidstjänster på ca 10 timmar per vecka, men det finns mycket goda möjligheter till en fastanställning med högre timmar per vecka för rätt person. Det avgör du själv med din prestanda.Kvälls- helg- och nattarbete förekommer.  Tveka inte att skicka din ansökning idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatumet.   Sista ansökningsdag 2019-06-20   Skicka din ansökan till Amrollah Piroozi , [email protected] Visa mindre